QUOTE(Isila @ 2006 05 30, 09:47)
teisaingai, kiek žmonių, tiek nuomonių, todėl tu nesupyk už manąją, aš pirmiausia pagalvojau apie sserialus, o tada apie aktorių Armandą Assante. Vardas gražus, bet man kažko nelimpa.
grazus vardas
Gražus vardas
Man patinka, ypač mažybinis - Armandukas
nea
tikrai vardukas labai grazus ir vyriskas mes ir apie toki varda galvojome
taip kad vardas
atsiprašau, bet man šitas vardas
idomus vardas bet man nepatiktu, kartais tie nereti ir nenuvalkioti vardai yra tikrai negrazus ir vaikam netinka
man gražus vardas
Pilna tokiu vardu provincijose....
Jusu reikalas rinktis,man tai ne.....
laaaaaaaabai grazus vardas,man patinka
Armandas - gražus vardas
man tai visai negrazus
Mano Iranietės draugės sunus Armand.. Ir išgirdyus tą vardą, net nepagalvojau, kad lietuviškas variantas yra
Šiaip, kaip lt vardas tai man nelabai..
o man juokinga, kai pavadina užsienietiškais vardais, kurie atseit turi "nenuvalkiotai" skambėti. na gal pas mus ir skamba (kol kas), bet užsieny jaučiu tai tas pats, kaip pas mus jonas ar petras.
ir man labai grazus
Armandas sen. vokiečių: kareivis, karo vyras
Man irgi labai grazus
Gražus, bet ilgokas. Niekaip gražaus trumpinio nesugalvoju
viskas berodos sugalvojau vaikeliui varda
jau buvo tokia tema apie Armandą
Gal dar apsigalvosi
Nėra jau toks blogas variantas. Kalendoriui dar mačiau yra Amandas.
Man jeigu vardas patiktų net neklausčiau kitų nuomonės vadinčiau ir viskas Čia prisiskaitysi nuomonių dar asociacijų su kuo nors prigalvos, tai ir noras gali atšokt taip sūnų vadint
namanau kad beapsigalvosiu,įdomu tik kaip iškraipomas vardelis yra,kaip mamos prisigalvoja visokių asociacijų
Tai jei tau patinka,tai liuks
gražus
Labai gražus vardas.
Liuks vardas, grazesnio nera
Bet jau tiek tu meksikieciu muilo operu vardu...
Žinau, tik vieną vaikutį, o jis dar labai mažiukas.
va kitą savaitę jau gimdysiu ir uždėsiu kaip tik tokį varduką,jo reiškia vardas karo vyras,kareivis
Armandas grazus,bet savo nedeciau,gal Lietuvos vaikui ir nelabai
nepatinka
Nu neaaa
Man Armantas graziau ir lengviau skambetu
niu ką...
stoju ginti savo vaiko vardo Kažkada, kai vyras nutarė, man nepatiko labai (beje, tuo laiku dar tik "Santa Barbara" ir "Izaura" rodė
grazus vardas
sunkus vardas
Blemba, vel serialu pasekme....
Man nepatinka sitas vardas.
labai grazus vardas!
O šis visai nieko man, patinka
Man tai nepatinka.
QUOTE(Stirnaitė @ 2007 05 11, 15:40) Stirnaite, ir as pasistengsiu apginti... "Armandas" yra prancuziskas (romaniskas) vardo Hermanas variantas. Hermanas yra germaniskas vardas, kiles is senoves vokieciu Heer (kariuomene) + Mann (vyras). Del savo pranzuziskos pakraipos tas vardas skamba gal siek tiek pretenzingai, bet su serialais jis neturi nieko bendro. Serialai mus pasiekia is Pietu Amerikos, kur vyrauja romaniska kultura, todel ir vardai ten romaniski. O jei pas mus kas nors romaniskus vardus zino tik is serialu, tai tik parodo, koks ribotas yra jo akiratis ir zinios. Tokie vardai egzistuoja ir romaniskoje Europoje ( Ispanija, Italija, Prancuzija) ir serialai cia nei prie ko... QUOTE(Fabijana @ 2007 05 17, 12:55) Stirnaite, ir as pasistengsiu apginti... "Armandas" yra prancuziskas (romaniskas) vardo Hermanas variantas. Hermanas yra germaniskas vardas, kiles is senoves vokieciu Heer (kariuomene) + Mann (vyras). Del savo pranzuziskos pakraipos tas vardas skamba gal siek tiek pretenzingai, bet su serialais jis neturi nieko bendro. Serialai mus pasiekia is Pietu Amerikos, kur vyrauja romaniska kultura, todel ir vardai ten romaniski. O jei pas mus kas nors romaniskus vardus zino tik is serialu, tai tik parodo, koks ribotas yra jo akiratis ir zinios. Tokie vardai egzistuoja ir romaniskoje Europoje ( Ispanija, Italija, Prancuzija) ir serialai cia nei prie ko... Keistai jau ginate patinkantį vardą. Be to, žinau vaiką šiuo vardu iš tokios šeimos, Teks susitaikyti, kad yra žmonių, kuriems šis vardas negražus. |