Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Armandas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Meka Pinavija
QUOTE(Isila @ 2006 05 30, 09:47)
teisaingai, kiek žmonių, tiek nuomonių, todėl tu nesupyk už manąją, aš pirmiausia pagalvojau apie sserialus, o tada apie aktorių Armandą Assante. Vardas gražus, bet man kažko nelimpa.
*

drinks_cheers.gif Man irgi Armandas asocijuojasi su serialais
Bonpari
grazus vardas wub.gif ir su jokiais serialais man neasocijuojasi tongue.gif
kristutex
thumbup.gif vardas,pritariu naaringiux 4u.gif
Auksiukė
Gražus vardas smile.gif
Niutsi
Man patinka, ypač mažybinis - Armandukas wub.gif Na bet čia skonio reikalas biggrin.gif
astisius
nea bebe.gif , bet čia tik mano nuomonė
Mikėtukas
ax.gif pavadinau siuo vardu savo maziuka. Prie trumpos pavardes labai dera. Kaip jis patinka jums- parasykit nuomone. ax.gif
erikiuxxx
tikrai vardukas labai grazus ir vyriskas mes ir apie toki varda galvojome mirksiukas.gif ir tikrai vardas ne serialinis, cia visoms jai tik ne lietuviskas tai iskart raso kad is serialo, siaubas kazkoks 4u.gif
taip kad vardas thumbup.gif
Spindulėlis
atsiprašau, bet man šitas vardas schmoll.gif ir tikrai man visų pirma su serialais kelia asociaciją rolleyes.gif
ciole2
idomus vardas bet man nepatiktu, kartais tie nereti ir nenuvalkioti vardai yra tikrai negrazus ir vaikam netinka
*Lina*
man gražus vardas smile.gif
Latelle
Pilna tokiu vardu provincijose....
Jusu reikalas rinktis,man tai ne.....
tomasssita
laaaaaaaabai grazus vardas,man patinka wub.gif
Owly

Armandas - gražus vardas rolleyes.gif
Aphrodite
man tai visai negrazus schmoll.gif pazystu viena Armanda tai visi Mandziu vadina doh.gif
grange
Mano Iranietės draugės sunus Armand.. Ir išgirdyus tą vardą, net nepagalvojau, kad lietuviškas variantas yra doh.gif pasirodo yra...
Šiaip, kaip lt vardas tai man nelabai.. rolleyes.gif
Melisiukas
o man juokinga, kai pavadina užsienietiškais vardais, kurie atseit turi "nenuvalkiotai" skambėti. na gal pas mus ir skamba (kol kas), bet užsieny jaučiu tai tas pats, kaip pas mus jonas ar petras. lotuliukas.gif
neringyte
ir man labai grazus 4u.gif
Lakūdra
Armandas – sen. vokiečių: „kareivis, karo vyras“
Emerencija
Man irgi labai grazus wub.gif thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(Puikutė @ 2006 12 12, 21:18)
Armandas – sen. vokiečių: „kareivis, karo vyras“
*

labai grazus vardas o ypac reiksme thumbup.gif
Mikasiene
Gražus, bet ilgokas. Niekaip gražaus trumpinio nesugalvoju unsure.gif
krispuka
viskas berodos sugalvojau vaikeliui varda 4u.gif ,kokia nuomonė apie šį,iškart sakau kad toms kuriosms patinka lietuviški vardai jis nepatiks,o kam patinka nelietuviski tai kaip jis skamba?persigalvoti nebežadu biggrin.gif
Nieko sau
jau buvo tokia tema apie Armandą 4u.gif

Gal dar apsigalvosi bigsmile.gif
melana
Nėra jau toks blogas variantas. Kalendoriui dar mačiau yra Amandas.

Man jeigu vardas patiktų net neklausčiau kitų nuomonės vadinčiau ir viskas biggrin.gif
Čia prisiskaitysi nuomonių dar asociacijų su kuo nors prigalvos, tai ir noras gali atšokt taip sūnų vadint tongue.gif

krispuka
namanau kad beapsigalvosiu,įdomu tik kaip iškraipomas vardelis yra,kaip mamos prisigalvoja visokių asociacijų biggrin.gif
Sidabrinė
Tai jei tau patinka,tai liuks biggrin.gif Pazystu berniuka Armanda,super aktyvus thumbup.gif
Levander
gražus 4u.gif pažįstu nuostabų vaikiną tokiu vardu wub.gif
Kribuk
Labai gražus vardas. thumbup.gif Pažįstu vieną Armandą, labai fainas.
Tafi
Liuks vardas, grazesnio nera 4u.gif
Aylin
Bet jau tiek tu meksikieciu muilo operu vardu... lotuliukas.gif gal ir grazus bet cia Lietuvoje net nezinau, nebent tetis butu ispanas. O gal taip yra? g.gif
Amelita
Žinau, tik vieną vaikutį, o jis dar labai mažiukas. smile.gif
Tafi
QUOTE(alisya @ 2007 01 19, 22:15)
Bet jau tiek tu meksikieciu muilo operu vardu... lotuliukas.gif gal ir grazus bet cia Lietuvoje net nezinau, nebent tetis butu ispanas. O gal taip yra? g.gif
*

Tai yra latviskas vardas, taip pat sutinkamas vokietijoje, bei p.amerikoje, deja ispanijoje sio vardo ne tiek jau ir daug biggrin.gif
krispuka
va kitą savaitę jau gimdysiu ir uždėsiu kaip tik tokį varduką,jo reiškia vardas karo vyras,kareivis drinks_cheers.gif
Gulia
Armandas grazus,bet savo nedeciau,gal Lietuvos vaikui ir nelabai
strazdanėlė...
nepatinka g.gif
Valedy
Nu neaaa cool.gif
vyšniux
Man Armantas graziau ir lengviau skambetu g.gif
Stirnaitė
niu ką...
stoju ginti savo vaiko vardo lotuliukas.gif
Kažkada, kai vyras nutarė, man nepatiko labai (beje, tuo laiku dar tik "Santa Barbara" ir "Izaura" rodė tongue.gif ), tetulėms ilgai teko vertimą daryti ("ar-man-duos"), o dabar- rodos, kitoks ir netiktų mirksiukas.gif
lullu
grazus vardas wub.gif
dori
sunkus vardas verysad.gif
Zylute1
Blemba, vel serialu pasekme.... verysad.gif nesupyk. 4u.gif
Stirnaitė
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 11, 18:30)
Blemba, vel serialu pasekme....  verysad.gif  nesupyk.  4u.gif
*

tongue.gif taigi, kad nebuvo prieš 13m. serialų Lietuvoje... mirksiukas.gif
SUNO
Man nepatinka sitas vardas. ax.gif
Solopgang
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 11, 18:30)
Blemba, vel serialu pasekme....  verysad.gif  nesupyk.  4u.gif
*

man taippat atrodo, jog serialu itaka lotuliukas.gif
drauges sunis tokiu vardu, jam gal ir tinka g.gif
bucka
labai grazus vardas! wub.gif
Festa
O šis visai nieko man, patinka smile.gif
Gajux
Man tai nepatinka. schmoll.gif Iš serialų... irnesakyk.gif
Fabijana
QUOTE(Stirnaitė @ 2007 05 11, 15:40)
niu ką...
stoju ginti savo vaiko vardo lotuliukas.gif
*

Stirnaite, ir as pasistengsiu apginti... mirksiukas.gif biggrin.gif

"Armandas" yra prancuziskas (romaniskas) vardo Hermanas variantas. Hermanas yra germaniskas vardas, kiles is senoves vokieciu Heer (kariuomene) + Mann (vyras).

Del savo pranzuziskos pakraipos tas vardas skamba gal siek tiek pretenzingai, bet su serialais jis neturi nieko bendro. Serialai mus pasiekia is Pietu Amerikos, kur vyrauja romaniska kultura, todel ir vardai ten romaniski. O jei pas mus kas nors romaniskus vardus zino tik is serialu, tai tik parodo, koks ribotas yra jo akiratis ir zinios. Tokie vardai egzistuoja ir romaniskoje Europoje ( Ispanija, Italija, Prancuzija) ir serialai cia nei prie ko...
Gajux
QUOTE(Fabijana @ 2007 05 17, 12:55)
Stirnaite, ir as pasistengsiu apginti...  mirksiukas.gif biggrin.gif

"Armandas" yra prancuziskas (romaniskas) vardo Hermanas variantas. Hermanas yra germaniskas vardas, kiles is senoves vokieciu Heer (kariuomene) + Mann (vyras).

Del savo pranzuziskos pakraipos tas vardas skamba gal siek tiek pretenzingai, bet su serialais jis neturi nieko bendro. Serialai mus pasiekia is Pietu Amerikos, kur vyrauja romaniska kultura, todel ir vardai ten romaniski. O jei pas mus kas nors romaniskus vardus zino tik is serialu, tai tik parodo, koks ribotas yra jo akiratis ir zinios. Tokie vardai egzistuoja ir romaniskoje Europoje ( Ispanija, Italija, Prancuzija) ir serialai cia nei prie ko...
*

Keistai jau ginate patinkantį vardą. blink.gif Nevertinkite kitų žinių ir akiračių pločio. tongue.gif Mes gyvename Lietuvoje (ne Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje, ...). Todėl čia gilūs išvedžiojimai apie pakraipas visai nė prie ko.
Be to, žinau vaiką šiuo vardu iš tokios šeimos, doh.gif kad ten vargu ar jie apie tokias šalis iš vis yra girdėję. lotuliukas.gif
Teks susitaikyti, kad yra žmonių, kuriems šis vardas negražus. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.