Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Armandas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
vyvukas
Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?
Noa
Vardas kaip vardas (day.lt rašo - Armandas – sen. vokiečių: „kareivis, karo vyras“)
, jeigu vieną kaip tokį žiūrėt, bet labai jau su serialais asocijuojasi smile.gif Visi galvos, ot mamytė, serialų asė smile.gif Ten gi visokių Chosė Armandų - nors vežimu vežk... smile.gif

Natūroj nepažįstu - kad mūsų mamyčių laikais serialų nebuvo smile.gif
micietta
man grazus vardas... ir nereikia is karto tu serialu kisti, vardas kaip vardas blink.gif nebutinai gal serialus ziurejo, yra toks futbolininkas diego armando maradona... gal mamyte jo fane biggrin.gif
Nieko sau
Man nepatinka šis vardas, toks jau baisiai ne lietuviškas smile.gif . Pažįstu vieną Armandą, 6-metį berniuką, į karžygį nelabai panašus.
Kliurka
Man šis vardas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Pažįstu kelis Armandus, tad vardu nesu susižavėjusi.
Miss_Lumholdt
Iš karto mintis apie meksikietiškus serialus. Na nežinau, man nepatinka, visai netinka lietuviškam vaikeliui ax.gif
Ieva-Pieva
pretenzingas vardas schmoll.gif
neues
Mano sūnėno vardas Armondas. Na, su meksikietišku serialu asocijacijų neturi - juolab, kad vaiko tėvai nežiūri tokių visokių ax.gif .
Iš susižavėjimo nealpėjom, kai išrinko tokį vardą ax.gif .
Bet dabar fainas bachuriukas (11m.), vardas bais tinka, vaikai vardo nedarko,na tik darželyje turėjo auklyte, kuri jį kviesdavo Arnuku g.gif .
vyvukas
Kiek zmoniu tiek nomuoniu. g.gif Man kaip tik nepatinka paprasti, pasene vardai. Patinka reti ir nenuvalkioti. 4u.gif Beje serialu neziuriu. Varda sugalvojau pati.
vyvukas
QUOTE(Noa @ 2006 05 27, 23:59)
Vardas kaip vardas (day.lt rašo - Armandas – sen. vokiečių: „kareivis, karo vyras“)
, jeigu vieną kaip tokį žiūrėt, bet labai jau su serialais asocijuojasi smile.gif Visi galvos, ot mamytė, serialų asė smile.gif Ten gi visokių Chosė Armandų - nors vežimu vežk... smile.gif

Natūroj nepažįstu - kad mūsų mamyčių laikais serialų nebuvo smile.gif
*

Serialu neziurejau, visiskai man jie neidomus. schmoll.gif Varda sugalvojau pati. bigsmile.gif Man patinka reti, negirdeti vardai. thumbup.gif O ne tie nuvalkioti, kur kas antras Lietuvos vaikas su tuo paciu vardu. doh.gif doh.gif doh.gif Marius, Tomas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2006 05 28, 02:50)
man grazus vardas...  ir nereikia is karto tu serialu kisti, vardas kaip vardas blink.gif nebutinai gal serialus ziurejo, yra toks futbolininkas diego armando maradona... gal mamyte jo fane biggrin.gif
*

Aciu uz gera zodi. drinks_cheers.gif
Anželika 2005
Visai nieko vardas toks kietas thumbup.gif
1 dantukas 5 mėnesiu 3 sav (2006 05 17)
2 dantukas 5 mėnesiu 3 sav (2006 05 17)
klajune7
Mano sunaus vardas irgi Armandas. Serialu taip pat niekada neziurejau ir neziuriu bet ir gime jis ne LT, bet irgi tiesiog norejau kazkokio idomaus vardo. Nes ne megeja esu paprastu vardu. Ir man labai malonu kai zmones sako, kad jo vardas yra neiprastas, ne toks kaip visi. Nors cia skonio reikalas, vieniems gerai, kitiems blogai.
vyvukas
QUOTE(klajune7 @ 2006 05 28, 20:00)
Mano sunaus vardas irgi Armandas. Serialu taip pat niekada neziurejau ir neziuriu bet ir gime jis ne LT, bet irgi tiesiog norejau kazkokio idomaus vardo. Nes ne megeja esu paprastu vardu. Ir man labai malonu kai zmones sako, kad jo vardas yra neiprastas, ne toks kaip visi. Nors cia skonio reikalas, vieniems gerai, kitiems blogai.
*

Ir as sakau, kad reti vardai yra thumbup.gif Sekmes
Noa
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 28, 16:30)
Serialu neziurejau, visiskai man jie neidomus.  schmoll.gif Varda sugalvojau pati.  bigsmile.gif Man patinka reti, negirdeti vardai.  thumbup.gif 
*

Tai todėl tau ir negirdėtas, kad serialų nežiūri biggrin.gif Visoms kaimo bobutėms tai tikrai supergirdėtas biggrin.gif Juolab kad ten pas juos tie Armandai paprastai būna gražuoliai (jų supratimu)...
O tu pažiūrėk tuos serialus, bent paklausyk TV įsijugus. Pati įsitikinsi... Turbūt nėra nei vieno serialo be savo Armando biggrin.gif Armandai ir Marijos ten kažkodėl išvien smile.gif

Šiaip nori - duok, koks man skirtumas, nuomonę tik pasakiau smile.gif Mano vaikų vardai gal irgi ne visiems gražūs... smile.gif
lijo
serialų nežiūriu schmoll.gif o realiam gyvenime tik vieną Armandą tepažįstų smile.gif jis mano treneris rolleyes.gif gražus vardas (simpatiškas vyras lotuliukas.gif )
micietta
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 05 28, 11:35)
Iš karto mintis apie meksikietiškus serialus. Na nežinau, man nepatinka, visai netinka lietuviškam vaikeliui ax.gif
*

doh.gif maziau tu serialu ziurekit...ir isvis, jau jeigu vardas su serialu siejasi, tai iskart netinka blink.gif
o man grazu ax.gif
lijo
QUOTE(micietta @ 2006 05 28, 22:10)
doh.gif maziau tu serialu ziurekit...ir isvis, jau jeigu vardas su serialu siejasi, tai iskart netinka blink.gif
o man grazu ax.gif
*

drinks_cheers.gif
Marijų ten irgi pilna, o bet tačiau jau senų seniausiai lietuviai šiuo vardu vaikus savo vadino biggrin.gif
flex
pirma karta girdziu toki varda blink.gif man tai asminiskai tikrai kaip is serialu schmoll.gif
flex
tai kam 2 tokias pacias tema vedi g.gif
jurgiuxm83
man asmeniskai labai grazus vardas ir norejau toky duot savo kleckui thumbup.gif
vyvukas
QUOTE(xdovile @ 2006 05 29, 13:50)
tai kam 2 tokias pacias tema vedi g.gif
*

Atsakyma vienam asmeniui rasiau.Dar nelabai suprantu,kaip cia rasyt.Gal zinai kaip istrinti?Aciu
vilmagud
man sis vardas grazus, netgi idomus thumbup.gif
Vilsen
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 29, 16:18)
Atsakyma vienam asmeniui rasiau.Dar nelabai suprantu,kaip cia rasyt.Gal zinai kaip istrinti?Aciu
*

parašyk AŽ to puslapio moderatorei.Pati neištrinsi tai daro tik moderatoriai mirksiukas.gif
Hermion@
Man gražus vardas, vyriškai skamba thumbup.gif Bet nemanau, kad jis "retas ir nenuvalkiotas" - Prancūzijoje tikrai dažnas lotuliukas.gif
Isila
teisaingai, kiek žmonių, tiek nuomonių, todėl tu nesupyk už manąją, aš pirmiausia pagalvojau apie sserialus, o tada apie aktorių Armandą Assante. Vardas gražus, bet man kažko nelimpa.
Bittersweet
man visai negrazus.nemegstu tokiu vardu,siaip ar taip skamba serialiskai,norejai tu to ar ne..
Tafi
Šis vardas man labai gražus, kito vardo berniukui net nesugalvociau. Grazus, skambus, vyriskas. Kiek pazystu suaugusiu Armandu, tai visi patenkinti vardu, tad vardo pasirinkima man leme dar ir tai. Cia forume esu pastebejusi, daug berniuku tokiu vardu.

dar vienas zymus zmogus siuo vardu Armandas Diego Maradona

Bendraujant su uzsienieciais, tai kai paklausia vaiko vardo, galiu teigti, kad visiems jis priimtinas, zinomas, ir tariant neiskraipomas

Ne_gera
Man vardas tai labai grazus wub.gif , na bet reikšmė tai nelabai schmoll.gif

Armandas – sen. vokiečių: „kareivis, karo vyras“
Vetra2006
man ir vardas ir jo reikšmė patinka thumbup.gif
Pangasija
vardas kaip vardas. bet kad retas, tai nepasakyciau -- pastaruoju metu kazkaip uzveze.
Langoza
kazkodel siuo vardu isivaizduoju auksta, stuominga, stipru vyra...
vardas siaip sau. bent jau man. savo vaiko taip nevadinciau
vyvukas
QUOTE(Dios @ 2006 06 02, 13:43)
vardas kaip vardas. bet kad retas, tai nepasakyciau -- pastaruoju metu kazkaip uzveze.
*

drinks_cheers.gif Sutinku, kad siuo metu Armando vardas vis dazniau girdimas. biggrin.gif Bet kai savo vaikui daviau si varda, nei vieno Armando nepazynojau. g.gif
Noa
QUOTE(vyvytė @ 2006 06 02, 22:15)
drinks_cheers.gif Sutinku, kad siuo metu Armando vardas vis dazniau girdimas.  biggrin.gif Bet kai savo vaikui daviau si varda, nei vieno Armando nepazynojau. g.gif
*

O tai kam tada iš viso vedi tą temą, jeigu jau davei tą vardą? Suprantu, kai klausia mamytės neapsisprendę, o jei jau vaikas tokiu vardu yra, tai koks skirtumas, patinka kam nors ar nepatinka? Ar jei vardas kitiems nepatiks, tai savo vaiką pervardinsi, ar kaip hihihi.gif Jei jau pavadintas, tai nors ir Valerijonas... hihihi.gif
Siracusa
Graziausiu vardu 3-uke thumbup.gif kazkada turejau interneti drauga Armanda, nu bais grazus berniokas buvo thumbup.gif gal del to ir vardas grazus hihihi.gif
sraige1
Jei gyventume kur nors Meksikoj, sakyciau - labai grazus vardas, bet cia... schmoll.gif negi nebera graziu lietuvisku vardu?
vyvukas
QUOTE(Noa @ 2006 06 02, 23:32)
O tai kam tada iš viso vedi tą temą, jeigu jau davei tą vardą? Suprantu, kai klausia mamytės neapsisprendę, o jei jau vaikas tokiu vardu yra, tai koks skirtumas, patinka kam nors ar nepatinka? Ar jei vardas kitiems nepatiks, tai savo vaiką pervardinsi, ar kaip hihihi.gif Jei jau pavadintas, tai nors ir Valerijonas... hihihi.gif
*

Noriu ir vedu. Nepatinka gali neatsakineti blink.gif
Kaliteja
O man tai visai gražus thumbup.gif ir nebūtinai visi turi būti JONAI,PAULIAI IR ANTANAI ...... čia tipo būtinai lietuviški.
ELLADDA
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 27, 23:51)
Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?
*

thumbup.gif Mano dukros toks vardas ARMANDA. kai ji gimė jokių muilo operų dar nerodė.Vardas vokiškas. 4u.gif
Emperatriz
man nelabai ax.gif
Kristtute
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 05 28, 09:35)
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(vyvytė @ 2006 05 28, 18:37)
Ir as sakau, kad reti vardai yra thumbup.gif Sekmes
*

Retas tikrai nereiškia gražus schmoll.gif
Jeigu vaikas turės retą vardą, tai nebūtinai jis bus kažkoks išskirtinis ar ypatingas rolleyes.gif Įmantrus vardas tikrai nepadaro vaiko kažkuo pranašesniu už kitus mirksiukas.gif Tik pačiam vaikui su tokiu vardu dažniausiai būna sunkiau...
vaiddda
Kiek skaiciau tai sio vardo reiksmė nezinoma,tiesiog kazkur yra paminklas zuvusiam vokieciu kareiviui,kurio vardas buvo Armandas.O ar jis buvo drasus karzygys nezinia.
Man tai labiausiai patinka lietuviska sio vardo reismė Ar-man-duosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
milabra
Nu girdėtas tas Armandas. Kažkada vienas gražuolis Armandas nešė mane per tiltą rolleyes.gif
man asmeniškai gražiau Arūnas, bet ir šitas ausų nedrasko mirksiukas.gif
Griaustinė
ka galiu pasakyt...
Armandas buvo mano pirmoji meile wub.gif
taip gera isgirdus si varda-jis dainingas, jausmingas, ech, merginos wub.gif
sugrizki jaunyste, alyvom prazydek... cray.gif
vvandene
man tokie vardai nepatinka...
Rasytee
jei vyras butu neuzpriestaraves buciau davus savo suneliui si varda.man labai grazus
smail
O man visai nieko rolleyes.gif
dzindzilia
Žmogus, nešiojantis tokį vardą, turėtų būti romantikas...
nendre
QUOTE(Jovvita @ 2006 05 30, 09:23)
Man gražus vardas, vyriškai skamba  thumbup.gif  Bet nemanau, kad jis "retas ir nenuvalkiotas" - Prancūzijoje tikrai dažnas  lotuliukas.gif
*

Lietuvoj irgi
raganaa
Truputį aukščiau perskaičiau,kad viena mamytė Armandą įsivaizduoja kaip aukštą,stuomeningą,stiprų vyrą.Vat būtent tokį Armandą ir aš pažįstu thumbup.gif 100%atitinka toks apibūdinimas.Ir dar labai protingas žmogus.Ir vardas gražus thumbup.gif
raimuce
man sis vardas labai grazus wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.