Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?
Vardas kaip vardas (day.lt rašo - Armandas sen. vokiečių: kareivis, karo vyras)
, jeigu vieną kaip tokį žiūrėt, bet labai jau su serialais asocijuojasi Natūroj nepažįstu - kad mūsų mamyčių laikais serialų nebuvo
man grazus vardas... ir nereikia is karto tu serialu kisti, vardas kaip vardas
Man nepatinka šis vardas, toks jau baisiai ne lietuviškas
Man šis vardas
Pažįstu kelis Armandus, tad vardu nesu susižavėjusi.
Iš karto mintis apie meksikietiškus serialus. Na nežinau, man nepatinka, visai netinka lietuviškam vaikeliui
pretenzingas vardas
Mano sūnėno vardas Armondas. Na, su meksikietišku serialu asocijacijų neturi - juolab, kad vaiko tėvai nežiūri tokių visokių
Iš susižavėjimo nealpėjom, kai išrinko tokį vardą Bet dabar fainas bachuriukas (11m.), vardas bais tinka, vaikai vardo nedarko,na tik darželyje turėjo auklyte, kuri jį kviesdavo Arnuku
Kiek zmoniu tiek nomuoniu.
QUOTE(Noa @ 2006 05 27, 23:59) Vardas kaip vardas (day.lt rašo - Armandas sen. vokiečių: kareivis, karo vyras) , jeigu vieną kaip tokį žiūrėt, bet labai jau su serialais asocijuojasi Natūroj nepažįstu - kad mūsų mamyčių laikais serialų nebuvo Serialu neziurejau, visiskai man jie neidomus. Papildyta: QUOTE(micietta @ 2006 05 28, 02:50) man grazus vardas... ir nereikia is karto tu serialu kisti, vardas kaip vardas Aciu uz gera zodi.
Visai nieko vardas toks kietas
1 dantukas 5 mėnesiu 3 sav (2006 05 17) 2 dantukas 5 mėnesiu 3 sav (2006 05 17)
Mano sunaus vardas irgi Armandas. Serialu taip pat niekada neziurejau ir neziuriu bet ir gime jis ne LT, bet irgi tiesiog norejau kazkokio idomaus vardo. Nes ne megeja esu paprastu vardu. Ir man labai malonu kai zmones sako, kad jo vardas yra neiprastas, ne toks kaip visi. Nors cia skonio reikalas, vieniems gerai, kitiems blogai.
QUOTE(klajune7 @ 2006 05 28, 20:00) Mano sunaus vardas irgi Armandas. Serialu taip pat niekada neziurejau ir neziuriu bet ir gime jis ne LT, bet irgi tiesiog norejau kazkokio idomaus vardo. Nes ne megeja esu paprastu vardu. Ir man labai malonu kai zmones sako, kad jo vardas yra neiprastas, ne toks kaip visi. Nors cia skonio reikalas, vieniems gerai, kitiems blogai. Ir as sakau, kad reti vardai yra QUOTE(vyvytė @ 2006 05 28, 16:30) Serialu neziurejau, visiskai man jie neidomus. Tai todėl tau ir negirdėtas, kad serialų nežiūri O tu pažiūrėk tuos serialus, bent paklausyk TV įsijugus. Pati įsitikinsi... Turbūt nėra nei vieno serialo be savo Armando Šiaip nori - duok, koks man skirtumas, nuomonę tik pasakiau
serialų nežiūriu
pirma karta girdziu toki varda
tai kam 2 tokias pacias tema vedi
man asmeniskai labai grazus vardas ir norejau toky duot savo kleckui
man sis vardas grazus, netgi idomus
Man gražus vardas, vyriškai skamba
teisaingai, kiek žmonių, tiek nuomonių, todėl tu nesupyk už manąją, aš pirmiausia pagalvojau apie sserialus, o tada apie aktorių Armandą Assante. Vardas gražus, bet man kažko nelimpa.
man visai negrazus.nemegstu tokiu vardu,siaip ar taip skamba serialiskai,norejai tu to ar ne..
Šis vardas man labai gražus, kito vardo berniukui net nesugalvociau. Grazus, skambus, vyriskas. Kiek pazystu suaugusiu Armandu, tai visi patenkinti vardu, tad vardo pasirinkima man leme dar ir tai. Cia forume esu pastebejusi, daug berniuku tokiu vardu.
dar vienas zymus zmogus siuo vardu Armandas Diego Maradona Bendraujant su uzsienieciais, tai kai paklausia vaiko vardo, galiu teigti, kad visiems jis priimtinas, zinomas, ir tariant neiskraipomas
Man vardas tai labai grazus
Armandas sen. vokiečių: kareivis, karo vyras
man ir vardas ir jo reikšmė patinka
vardas kaip vardas. bet kad retas, tai nepasakyciau -- pastaruoju metu kazkaip uzveze.
kazkodel siuo vardu isivaizduoju auksta, stuominga, stipru vyra...
vardas siaip sau. bent jau man. savo vaiko taip nevadinciau QUOTE(vyvytė @ 2006 06 02, 22:15) O tai kam tada iš viso vedi tą temą, jeigu jau davei tą vardą? Suprantu, kai klausia mamytės neapsisprendę, o jei jau vaikas tokiu vardu yra, tai koks skirtumas, patinka kam nors ar nepatinka? Ar jei vardas kitiems nepatiks, tai savo vaiką pervardinsi, ar kaip
Graziausiu vardu 3-uke
Jei gyventume kur nors Meksikoj, sakyciau - labai grazus vardas, bet cia...
QUOTE(Noa @ 2006 06 02, 23:32) O tai kam tada iš viso vedi tą temą, jeigu jau davei tą vardą? Suprantu, kai klausia mamytės neapsisprendę, o jei jau vaikas tokiu vardu yra, tai koks skirtumas, patinka kam nors ar nepatinka? Ar jei vardas kitiems nepatiks, tai savo vaiką pervardinsi, ar kaip Noriu ir vedu. Nepatinka gali neatsakineti
O man tai visai gražus
man nelabai
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 05 28, 09:35) Iš karto mintis apie meksikietiškus serialus. Na nežinau, man nepatinka, visai netinka lietuviškam vaikeliui QUOTE(vyvytė @ 2006 05 28, 18:37) Retas tikrai nereiškia gražus Jeigu vaikas turės retą vardą, tai nebūtinai jis bus kažkoks išskirtinis ar ypatingas
Kiek skaiciau tai sio vardo reiksmė nezinoma,tiesiog kazkur yra paminklas zuvusiam vokieciu kareiviui,kurio vardas buvo Armandas.O ar jis buvo drasus karzygys nezinia.
Man tai labiausiai patinka lietuviska sio vardo reismė Ar-man-duosi
Nu girdėtas tas Armandas. Kažkada vienas gražuolis Armandas nešė mane per tiltą
man asmeniškai gražiau Arūnas, bet ir šitas ausų nedrasko
ka galiu pasakyt...
Armandas buvo mano pirmoji meile taip gera isgirdus si varda-jis dainingas, jausmingas, ech, merginos sugrizki jaunyste, alyvom prazydek...
man tokie vardai nepatinka...
jei vyras butu neuzpriestaraves buciau davus savo suneliui si varda.man labai grazus
O man visai nieko
Žmogus, nešiojantis tokį vardą, turėtų būti romantikas...
Truputį aukščiau perskaičiau,kad viena mamytė Armandą įsivaizduoja kaip aukštą,stuomeningą,stiprų vyrą.Vat būtent tokį Armandą ir aš pažįstu
man sis vardas labai grazus
|