ačiū, Vėjube, bandysiu kepti mes Norvegijoje esame, tai papuošimui nusipirksim šviežių aviečių, mačiau dar yra
hm, bet kaip keista, ką tik pagooglinau ir radau Beatos fb paklausimą iš kepusios moters, kad labai kietas tas pagrindas gavosi kita moteris pakomentavo tą patį
QUOTE(milka @ 2014 01 08, 11:10)
Sveikos
Gal kas bandet iš kalendoriaus sausio menesio receptuką lietinių apkepo ? Atrodo skaniai...
Gal kas bandet iš kalendoriaus sausio menesio receptuką lietinių apkepo ? Atrodo skaniai...
As bandziau, man tai skanu buvo, bet vaikams nepatiko del garstyciu, nors stengiausi labai plonai tepti ir padazas pagal jos normas man gavosi per tirstas.
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2014 01 16, 16:20)
ačiū, Vėjube, bandysiu kepti mes Norvegijoje esame, tai papuošimui nusipirksim šviežių aviečių, mačiau dar yra
hm, bet kaip keista, ką tik pagooglinau ir radau Beatos fb paklausimą iš kepusios moters, kad labai kietas tas pagrindas gavosi kita moteris pakomentavo tą patį
hm, bet kaip keista, ką tik pagooglinau ir radau Beatos fb paklausimą iš kepusios moters, kad labai kietas tas pagrindas gavosi kita moteris pakomentavo tą patį
Na, man žinokit jis tikrai nesigavo kietas. Kaip ir minėjau, dar norėjosi ilgiau kepto, bet gal jei būčiau kepus ilgiau būtų jis man sukietėjęs...
Atsiprašau iš anksto už off topicą, bet kurią iš Beatos knygų rekomenduotumėte įsigyti? neturiu nė vienos, bet kažkurią labai gundausi įsigyti:) Iš anksto ačiū už atsakymą
QUOTE(Glory @ 2014 01 17, 11:33)
Atsiprašau iš anksto už off topicą, bet kurią iš Beatos knygų rekomenduotumėte įsigyti? neturiu nė vienos, bet kažkurią labai gundausi įsigyti:) Iš anksto ačiū už atsakymą
Visos trys labai geros, tik ketvirtoji man nelabai patiko
QUOTE(Taurida @ 2014 01 17, 12:44)
Visos trys labai geros, tik ketvirtoji man nelabai patiko
Dėl to paklausiau, nes draugės rekomendavo imti pirmąją, esą ji pati geriausia, daugiausia einamų receptų iš jos. Bet smalsu ir jūsų nuomonių paklausti, ar sutaps
QUOTE(Glory @ 2014 01 17, 12:47)
Dėl to paklausiau, nes draugės rekomendavo imti pirmąją, esą ji pati geriausia, daugiausia einamų receptų iš jos. Bet smalsu ir jūsų nuomonių paklausti, ar sutaps
Visai neseniai šioje temoje buvo apie tai diskutuota, aš tai už 1 ir 2.
QUOTE(Glory @ 2014 01 17, 11:33)
Atsiprašau iš anksto už off topicą, bet kurią iš Beatos knygų rekomenduotumėte įsigyti? neturiu nė vienos, bet kažkurią labai gundausi įsigyti:) Iš anksto ačiū už atsakymą
Pas mus pati 1-oji einamiausia
QUOTE(Glory @ 2014 01 17, 11:33)
Atsiprašau iš anksto už off topicą, bet kurią iš Beatos knygų rekomenduotumėte įsigyti? neturiu nė vienos, bet kažkurią labai gundausi įsigyti:) Iš anksto ačiū už atsakymą
Rekomenduoju pirmaja knyga
QUOTE(Taurida @ 2014 01 17, 11:44)
Visos trys labai geros, tik ketvirtoji man nelabai patiko
O man 4 labai patiko ir isbandziau labai daug.Mes darzovianiai,tai man knyga superine
QUOTE(Glory @ 2014 01 17, 11:33)
Atsiprašau iš anksto už off topicą, bet kurią iš Beatos knygų rekomenduotumėte įsigyti? neturiu nė vienos, bet kažkurią labai gundausi įsigyti:) Iš anksto ačiū už atsakymą
Rekomenduočiau pirmą knygą, tikrai labai pasiteisinusi knyga mūsų šeimos virtuvėje
QUOTE(Vėjubė @ 2014 01 17, 09:13)
Na, man žinokit jis tikrai nesigavo kietas. Kaip ir minėjau, dar norėjosi ilgiau kepto, bet gal jei būčiau kepus ilgiau būtų jis man sukietėjęs...
Ech, man gavosi visiška avarija su tuo tortu pagrindas gal ir kietokas, bet įpjaunamas, užtat tas aviečių putėsis... Ištirpo man tortas po kokių 20 min nuo išėmimo iš šaldytuvo gerai, kad svečius vienus teturėjom, bet vis tiek kokia gėda
Pamenu per Kaledas gavau dovanu pirmaja knyga - tikrai super patiko, geru ideju suradau ir skaniu patiekalu, antroji taip pat nieko(padovanojo sesuo). Kitu neteko skaitineti, laukiu gal vel kas padovanos