Gal kurios jusu zaidzia tenisa Vilniuje? Kiek sis malonumas jums kainuoja? (kiek zinau kainos svyruoja apie 60 Lt. valandai) Kur zaidziate?
Sveikutes
Gal kurios jusu zaidzia tenisa Vilniuje? Kiek sis malonumas jums kainuoja? (kiek zinau kainos svyruoja apie 60 Lt. valandai) Kur zaidziate?
labas Varna, as zaidziu tenisa, bet kaune. o siaip kaip Vilniuj kainos tikrai nelabai zinau. bet kas liecia teniso klausimus klausk, as pasistengsiu atsakyti, nes gan ilgai lankau jau
Jei kas norėtų žaisti tenisą Klaipėdoje, aš galėčiau papasakoti.
QUOTE(Bitinka @ 2004 12 21, 19:58) labas Varna, as zaidziu tenisa, bet kaune. o siaip kaip Vilniuj kainos tikrai nelabai zinau. bet kas liecia teniso klausimus klausk, as pasistengsiu atsakyti, nes gan ilgai lankau jau Sveika Bitinka, as labai noriu pradeti zaisti tenisa kaune. Prasau bet kokios informacijos: kur tu sporuoji, kiek kainuoja, per kiek laiko jaugalima pramokti zaisti kad nebereiketu trenerio pagalbos ir t.t. QUOTE(Bitinka @ 2004 12 21, 19:58) labas Varna, as zaidziu tenisa, bet kaune. o siaip kaip Vilniuj kainos tikrai nelabai zinau. bet kas liecia teniso klausimus klausk, as pasistengsiu atsakyti, nes gan ilgai lankau jau Sveika, as labai noriu pradeti zaisti tenisa kaune, buciau dekinga uz bet kokia informacija: kur zaidi, kiek kainuoja, per kiek laiko galima pramokti kad nebereiketu trenerio pagalbos?
o stalo teniso niekas nežaidžiat Vilniuj? Seniai žaižiau, oi oi , kaip vėl norėčiau..
ir mane labai domina tenisas Vilniuje. na, papasakokit kas nors, nes neapsisprendziu kam atiduot pirmenybe: tenisui ar baseinui
Oi, kaip noreciau zhaisti tenisa, bet 60 Lt valandai
Tenisas Vilniuje yra lauko aikštyne labai nebrangus, tai žinau kur...ir aikštynas normalus ir eilės didelės. bet teniso patalpose tai nežinau
Rasma, papasakok apie lauko aikstyna: kokios kainos, kaip ten uzsirasyti ir t.t.
QUOTE(Kopa @ 2005 01 31, 16:23) labas Kopa
Sveika,
as labai noriu pradeti zaisti tenisa kaune, buciau dekinga uz bet kokia informacija: kur zaidi, kiek kainuoja, per kiek laiko galima pramokti kad nebereiketu trenerio pagalbos? laba, tai ka as galeciau papasakoti. tu klausk - as atsakysiu. siaip tai gan brangus sportas. ziemos aiksciu tai nebeliko ( buvo anksciau "teniso miestelis" garliavoj), tai dabar treneriai kokioj nors isinamuoja ar mokykloj, ar taip kokioj sales ir zaidzia, o tokiu kortu butent tenisui ziema nera. vasara yra azuolyno kortai, zalgirio ir noto, dar gal teniso miestelio vasariniai kortai veikia. Siaip treneris ima mazdaug nuo kokiu 20 lt ir daugiau, priklauso koks treneris. plius dar moki uz sales nuoma ( ziemos laiku tai mazdaug 25 lt) cia valandai. tai uz valanda kazkur gaunasi 50 lt - gan brangu. tad siulau eiti keliese. o siaip tai mokytis (jei tikrai nori gerai zaisti) taireikia nemazai, aisku priklauso nuo pacio zmogaus. as galvojau, koki menesi su treneriu palanksyiu ir galesiu viena zaisti, bet pasirodo ne velnio.... QUOTE(westa @ 2005 02 20, 22:47) Papasakok, labai noreciau Vienas kartas gali kainuoti 60 Lt, jei treniruosiesi viena, tačiau yra sudaromos grupės ir tada yra žymiai pigiau. Būna grupės atskirai moterims. Tiksliai kainos negaliu pasakyti. Bet jei tau įdomu, galėčiau pasakyti trenerio telefoną ir tu viską išsiaiškintum. QUOTE(Ramuneg @ 2005 02 22, 10:22) Vienas kartas gali kainuoti 60 Lt, jei treniruosiesi viena, tačiau yra sudaromos grupės ir tada yra žymiai pigiau. Būna grupės atskirai moterims. Tiksliai kainos negaliu pasakyti. Bet jei tau įdomu, galėčiau pasakyti trenerio telefoną ir tu viską išsiaiškintum. Buk gerute, parasyk telefoniuka, noretume kartu su vyru ismokti zaisti tenisa
Štai telefonas 865289139. Vaiką taip pat gali leisti žaisti į vaikų grupę.
Na tai sekmės sportuojant ir parašyk kaip sekasi.
Siaip kaune yra ziemos kortai uz molo.Bet ten tenisistams nelabai patinka danga.Siaip yra kaune irgi keli kortai uzdari,bet reikia pazinoti to korto savininka,kad galetum ten ziasti.O siaip treneri gali rasti uz 20lt,o jei eisi zaisti dviese ,tikrai daug neprarasi,Daug geriau nei 3 ar 4 mokytusi.
O vasara tai net ir azuoluno kortai papigiai buna savaitgaliais 15 lt.O Noto kortuose 12 lt piko metu,bet ta laika reik issipirkt visusr isanksto Jei kas dometusi galiu keliu nebrangigiku treneriu numeriukus isduot,aisku galiu ir brangininku. Ir beto kadangi kaune nera "normaliu" uzdaru kortu,manau kad mokyklose(kuriose kaikurie dabar dirba),nebus taip brangu kaip buvo oranziniam Prirasiau,bet nezinau ar su rysiu
Uzsukit WWW.tenisopasaulis.lt, cia Vilniuj, visa info rasit. Teniso nepatariu, kas turit problemu del nugaros skausmu, ir keliu sanariu (pati buvau trenere, tai zinau tokias "smulkmenas"). Vaikam 160 per men, 2 kartai, labai saunus treneris Algirdas (vaikam), tel. 868244879, savaitgaliais, o jei ne savaitgaliais, klauskit Odetos telefono, super irgi, ji ir suaugusiu turi. Teniso pasauly galit klaust treneriu telefonu, o paciu treneriu - kainu ir grupiu. Grupej - pigiau. Esme, kad kortai ziauriai brangus. Kortus sezonui vasaros irgi ten galima uzsakyt, geriau is anksto, nes nelieka. Galima ir nesisakyti, o atejus uz karta mokt, taip gerai, jei lyja, nenuplaukia laikas ir pinigai. Pigiausia sereikiskese zalios dideles aiksteles, ten turnyrai nevyksta ir jusu kortas nedings. Tai tokie draugiski patarimai. Siaip sportas saunus ir linksmas, mamos, jei ka, tai kalorijos greit dega, ir nejucia.
gal kas zino kur galima zaist stalo tenisa kaune?
Apie lauko tenisa as jau seniai pasvajoju
Gal pradeti nuo skvoso
Sveikos! Ar galite parasyti Noto kortu Kaune kontaktus - niekur neradau
Sveika Varna
Galiu tik papasakot apie kainas Klaipėdoje.. Valanda kortams nuomuotis kainuoja 20lt.. Žaisti mėnėsį du kartus per savaitę 60lt (su treneriu)... Kiek žinau žaidžiant 4riese su treneriu kainuoja 110lt.. Sėkmės sprotuojant..
Sveikos, labai mėgstu stalo tenisą, bet kažko Vilniuj man neįmanoma rast
Galim paplepėt ne vien kur čia man pigiau rast pažaist Sveikos prisijungusios ![]() Tikiuosi
Moksleivių rūmuose domėjais? Mano laikais dar stalo teniso salė Pamėnkalnio g-vėje buvo.
Žinau, kad yra Pamėnkalnio gatvėje, prieš troleibusu stotelę, Ping Pong, ar kažkaip panašiai, klubas. Buvau ten užėjusi, sovi daug stalo teniso stalų, treniruojasi vaikai ir vyksta įvairios varžybos. Man atrodo, kad ten nebrangu
QUOTE(zeme @ 2006 01 15, 13:36) Žinau, kad yra Pamėnkalnio gatvėje, prieš troleibusu stotelę, Ping Pong, ar kažkaip panašiai, klubas. Buvau ten užėjusi, sovi daug stalo teniso stalų, treniruojasi vaikai ir vyksta įvairios varžybos. Man atrodo, kad ten nebrangu
SportLife, Justiniškių g. 62 a. 1 val. - 2,5 Lt (vienas žaidėjas). Tel. 248 18 43.
Šiaip tai - http://www.sportlife.lt/ Niekada nebandžiau, todėl negaliu pasakyti, ar tai gerai, ar blogai QUOTE(Bezdžionė @ 2006 01 16, 14:56) SportLife, Justiniškių g. 62 a. 1 val. - 2,5 Lt (vienas žaidėjas). Tel. 248 18 43. Šiaip tai - http://www.sportlife.lt/ Niekada nebandžiau, todėl negaliu pasakyti, ar tai gerai, ar blogai Ačiū. Labai netgi tinka QUOTE([LTU]Afre @ 2006 01 16, 14:44) Ačiū. Labai netgi tinka Kaip?! Paspaudi http://www.sportlife.lt/ po - Apie mus ir šalia Kainos (raudoname fone viršuje eilutė) QUOTE(Bezdžionė @ 2006 01 16, 16:23) Kaip?! Paspaudi http://www.sportlife.lt/ po - Apie mus ir šalia Kainos (raudoname fone viršuje eilutė) ups... tikrai yra
Cia dar prie to pacio noreciau paklausti, o kur Kaune galetu buti stalo tenisas?
Merginos, kas aktyviai lankote tenisa Vilniuje? Papasakokite, as gyvenime raketes rankoj nelaikiau ir noriu atrasti sporta- zaidima, kuris butu idomus, aktyvus ir nevarginantis.
TENISAS ĄŽUOLYNE (Kaune)
2006 m. vasaros sezonas (05-01--09-30) 7-11 val. 35 Lt 11-14 val. 25 Lt 14-17 val. 30 Lt 17-24 val. 50 Lt Savaitgaliais 20 Lt 10x abonementas 300 Lt
Cia Noto teniso kortu kontaktai. Sekmes zaidziant, tikrai smagus sportas
RAMREMA, Kauno teniso klubas Veiverių g. 151, 46417 Kaunas (698) 12298
Vilniuje, Pmėnkalnio g. PIN PONG prganizuoja nemokai stalo tenisą moksleiviams, tačiau tik savaitgaliais, gal kas susidomės
Laba diena
norėčiau prisijungti prie žaidžiančiųjų lauko tenisą gal žinote kur ir kaip pakliūti, kokios kainos
alio ??
tai tikrai nieks nezaidzia ?? nu ir tingines .............
Sunlight, Kaune stalo tenisa pazaisti galima Sartu gatveje. Netoli dvidesimtpenkmecio turgaus. Visgi, aplinka nesuperine, nors dviem zmonem stalas valandai su raketemis ir kamuoliukais - 6 lt.
as labai labai noreciau ismokt. mane vyras kazkada moke, labai noreciau pasimokyt pas profesionala. bandysiu treneri surast...
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 30, 22:08) as labai labai noreciau ismokt. mane vyras kazkada moke, labai noreciau pasimokyt pas profesionala. bandysiu treneri surast... Sveikute, ar pavyko treneri susirasti? As irgi visai noreciau profesionaliai pasimokyti, tik pas bet koki treneri nesinoretu eiti, butu gerai, kad kazkas uzrodytu, pasiulytu, parekomenduotu.
Trenerių kontaktus turi ĄŽUOLYNO ir ALEKSOTO (abu Kaune) teniso kortų administratoriai... Kokia tvarka kitur nežinau...
Kaip fainai kad radau sia tema
O, tikrai gera tema!
Tik gaila, kad vilniuj zaidzianciu nelabai matosi As pernai uzsikanibau is naujo, tik kad kainos tikrai visur gasdina. Tai as finale nusipirkau tinkla, tik kad progu zaisti ir kompanijos nelabai randu |