Sveikos gal kas is jau zaidzianciu lauko tenisa gali man patarti siek tiek..? turiu galimybe labai nebrangiai 1 karta per savaite eiti zaist tenisa su treneriu. Musu grupe butu is 4 zmoniu + 1 treneris  Ar yra vilties tokiu budu ismokti kanors (pradedant nuo nulio)... nes vis delto 1 val per savaite nera daug (dar beto reikia laukti kol like trys pakartos pratima ir pan.. tai realiai treniruotes 15 min iseina). kiek daug maz tokiu "pamoku" reiktu, kad jau be trenerio galetumem bandyt?
na negi niekas teniso nezaidzia  ?
jurgam1
2007 05 30, 12:02
QUOTE(bamba @ 2007 05 22, 19:01) Sveikos gal kas is jau zaidzianciu lauko tenisa gali man patarti siek tiek..? turiu galimybe labai nebrangiai 1 karta per savaite eiti zaist tenisa su treneriu. Musu grupe butu is 4 zmoniu + 1 treneris  Ar yra vilties tokiu budu ismokti kanors (pradedant nuo nulio)... nes vis delto 1 val per savaite nera daug (dar beto reikia laukti kol like trys pakartos pratima ir pan.. tai realiai treniruotes 15 min iseina). kiek daug maz tokiu "pamoku" reiktu, kad jau be trenerio galetumem bandyt? gali bandyt is karto be trenerio - tik neaisku kaip iseis
VaNiLla GirL
2007 05 30, 12:20
Sveikutės! Norėčiau sužinoti, kur Kaune yra nebrangi vaikų teniso grupė. Labai norėčiau pradėt žaist. Tik nieko nežinau, nei kur, nei už kiek, ir t.t. Tai patarkit, prašau (:
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 30, 12:02) gali bandyt is karto be trenerio - tik neaisku kaip iseis  tai pabandziau ir nelabai kas isejo, kamuoliuko zaidime neislaikom...  tai dabar galvoju po kiek pamoku su treneriu jau iseitu zaist be jo
jurgam1
2007 05 30, 13:08
QUOTE(bamba @ 2007 05 30, 12:29) tai pabandziau ir nelabai kas isejo, kamuoliuko zaidime neislaikom...  tai dabar galvoju po kiek pamoku su treneriu jau iseitu zaist be jo  sorry, nezinau.  as labai savamoksle  nes tu mokslu kai buvau vaikas ir treneris mums pirma puse treniruotes liepdavo lipti i triju kryziu kalna, nuo virsaus pamokjuoti ir lipti zemyn, nelabai galiu vadinti mokymuisi. Daugiau laiko sugaisdavom lipdami i kalna, o ne zaisdami tenisa  tikiuosi, kad dabar kitaip bureliai vyksta
Anastacia
2007 05 30, 20:04
QUOTE(bamba @ 2007 05 30, 13:29) tai pabandziau ir nelabai kas isejo, kamuoliuko zaidime neislaikom...  tai dabar galvoju po kiek pamoku su treneriu jau iseitu zaist be jo  Aš kortuose daugmaž komfortiškai pasijutau po poros metų treniruočių su treneriu (žiemą 1x, vasarą 1-2x per savaitę - po 1-2 val.)... Pramokau "suktai" atmušt iš dešinės ir kairės nuo galinės linijos... (bet kartais dar mušu "plokščiai"...  ) Prie tinklo vis dar "pasimetu", "iš oro" - mokytis ir mokytis... "Servas" - kol kas irgi ne stiprioji mano vieta... Kamuoliuko "pjovimus" ("trumpinimus") tik trenerio atliekamus mačiau, nes iki šito nuosekliai treniruodamasi dar nepriėjau... Neprabėgs nė 10-11 metų ir aš sužibėsiu savo mikrorajono teniso turnyre
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 30, 13:08) sorry, nezinau.  as labai savamoksle  nes tu mokslu kai buvau vaikas ir treneris mums pirma puse treniruotes liepdavo lipti i triju kryziu kalna, nuo virsaus pamokjuoti ir lipti zemyn, nelabai galiu vadinti mokymuisi. Daugiau laiko sugaisdavom lipdami i kalna, o ne zaisdami tenisa  tikiuosi, kad dabar kitaip bureliai vyksta   kas cia per teniso burelis toks naujoviskas QUOTE(Anastacia @ 2007 05 30, 20:04) Aš kortuose daugmaž komfortiškai pasijutau po poros metų treniruočių su treneriu (žiemą 1x, vasarą 1-2x per savaitę - po 1-2 val.)... Pramokau "suktai" atmušt iš dešinės ir kairės nuo galinės linijos... (bet kartais dar mušu "plokščiai"...  ) Prie tinklo vis dar "pasimetu", "iš oro" - mokytis ir mokytis... "Servas" - kol kas irgi ne stiprioji mano vieta... Kamuoliuko "pjovimus" ("trumpinimus") tik trenerio atliekamus mačiau, nes iki šito nuosekliai treniruodamasi dar nepriėjau... Neprabėgs nė 10-11 metų ir aš sužibėsiu savo mikrorajono teniso turnyre  as turbut viska per daug paprastai isivaizdavau  galvojau nueisiu i kokiu 10-15 pamoku ir uzteks  o cia pasirodo net poros metu neuztenka
Rasytee
2007 06 28, 20:41
as mastau irgi pabandyt pazaist . sportuoju azuolyno sporto klube tai kita savaite pasiklausinesiu kiek kas kainuoja ir t.t gal ten dar yra besimokanciu ? gal i kartu butu pigiau?
Noreciau su savosunumi ismokti ziasti lauo tenisa. Gal kas galetu rekomenduoti treneri,ar bent pasakyti kur galima rasti pamokas, ne vien kortu nuoma. Labai dekinga busiu uz info.
Aš irgi noriu  Teniso pasaulyje yra grupės vaikams iki 16 m., bet kainos kol kas tiksliai nežinau.
Renabara
2007 08 08, 14:38
As nesenai pradejau zaisti tenisa Teniso pasaulyje, Virsuliskese prie Ledo arenos. Kortai rugpjuti kainuoja 20 lt/val. Nuo rugsejo kainos bus kitos (didesnes, aisku). O trenere kainuoja 50 lt/val. Pasak treneres, kad norint pramokti tiek, kad galetume savarankiskai zaisti ir butu malonumas, reikia treniruotis bent puse metu (aisku, lankant ne 1 karta per savaite). O kad "pajausti" kamuoliuka, reikia apie 2-3 metus. Del treneriu: ju yra pateiktas visas sarasas www.tenisopasaulis.lt. Skaitai ju aprasymus, kuris patinka skambiniesi ir tariesi. Beje, kiek kitos mokate uz trenerio paslaugas?
barskuoleee
2007 08 08, 20:18
Uzejo siaubingas noras zaisti tenisa  esu lankius kazkada mokyklos laikais, tai kazkur pries 10 metu, tai rakete laikyt lyg ir moku. Tai kas Kaune zaidziat ir galetumet parekomenduoti, kur eiti? O gal kam zaidimo partneres reiktu
rutellee
2007 08 10, 11:25
sveikos, gal galit pavardinti kur kaune galima butu zaisti lauko tenisa?mes su vyru norim karta i savaite pasizaist lengvai  bet be trenerio, kazkiek patys mokam
barskuoleee
2007 08 10, 12:45
Niekas neatsiliepia  tokiu geru oru turbut visos zaidzia
Anastacia
2007 08 10, 21:13
Kaune kortų pasirinkimas nedidelis: Aleksotas Ąžuolynas Žalgiris Aviabaltika Hidroelektrinė (tik "svetimų" neįsileidžia  ) kitur nebuvau...
muminukas
2007 08 11, 05:25
o gal kur nete įmanoma sužinoti Aleksoto kainas, grafikus, etc.? o gal kuri lankotės?
flakita
2007 08 13, 08:08
QUOTE(rutellee @ 2007 08 10, 11:25) sveikos, gal galit pavardinti kur kaune galima butu zaisti lauko tenisa?mes su vyru norim karta i savaite pasizaist lengvai  bet be trenerio, kazkiek patys mokam  Sveika, lampėdžiuose yra 2 teniso kortai, ir kaina labai gera. valanda 20lt.
barskuoleee
2007 08 13, 08:49
QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 10:08) Sveika, lampėdžiuose yra 2 teniso kortai, ir kaina labai gera. valanda 20lt. O kurioj cia vietoj?  Lauko kortai ar ir sale yra?
flakita
2007 08 13, 09:23
QUOTE(barskuoleee @ 2007 08 13, 08:49) O kurioj cia vietoj?  Lauko kortai ar ir sale yra? Lauke kortai.
barskuoleee
2007 08 13, 10:27
QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 11:23) O tai kurioj vietoj?  Zaidi gal pati ten?
flakita
2007 08 13, 10:35
Mch.. kaip tau papasakot kurioj vietoj?  Zinai Lampedziu karjera?  Tai ten kur yra nuosavi namai, tarp ju ir randasi.. net nzn kaip paaiskint Siand varysiu zaisti, tai pasiziuresiu,gal gatve kokia.. ar kazka Aha zaidziu.. siand su treneriu 1 treniruote
barskuoleee
2007 08 13, 11:54
QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 12:35) Mch.. kaip tau papasakot kurioj vietoj?  Zinai Lampedziu karjera?  Tai ten kur yra nuosavi namai, tarp ju ir randasi.. net nzn kaip paaiskint Siand varysiu zaisti, tai pasiziuresiu,gal gatve kokia.. ar kazka Aha zaidziu.. siand su treneriu 1 treniruote  Uoj kaip man ten netoli butu  papasakok daugiau, kiek ten tas treneris kainuoja, kiek zmoniu buna, kaip ten galima papult ir pan. Labai noriu zaist, bet partnerio neturiu, o kiek zinau korte tai butinai dviems reikia but  Kazkiek esu zaidus, bet senai ir aisku primirsus jau esu, tai treneris nepamaisytu.
rutellee
2007 08 13, 13:03
QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 11:35) Mch.. kaip tau papasakot kurioj vietoj?  Zinai Lampedziu karjera?  Tai ten kur yra nuosavi namai, tarp ju ir randasi.. net nzn kaip paaiskint Siand varysiu zaisti, tai pasiziuresiu,gal gatve kokia.. ar kazka Aha zaidziu.. siand su treneriu 1 treniruote  gal gali parasyti telefona, kur galima butu uzsirezervuoti laika?
flakita
2007 08 13, 13:55
Del zmoniu kiekio tai nezinau... del trenerio,tai kaip tas vyras sake, kad jis nera profesionalas, ir gali pamokinti tik elementariu dalyku, man pradziai to tikrai uztenka... Siaip jei pas treneri eiti,tai nezinau... gal gali ir viena  mes einam 2se.. valanda teniso kortu 20lt+20lt treneriui, tai tikrai mazai  Jis tenais kaip ir priziuretojas, tuo paciu ir pamokina, jei yra norinciu, tik reikia tartis, va jo tel.:868242393 cia jam skambinti ir del kortu nuomos.
rutellee
2007 08 13, 14:13
aciu flakita
barskuoleee
2007 08 14, 09:08
QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 12:35) Mch.. kaip tau papasakot kurioj vietoj?  Zinai Lampedziu karjera?  Tai ten kur yra nuosavi namai, tarp ju ir randasi.. net nzn kaip paaiskint Siand varysiu zaisti, tai pasiziuresiu,gal gatve kokia.. ar kazka Aha zaidziu.. siand su treneriu 1 treniruote  Tai gal paziurejai kokioj daugmaz gatvej?
flakita
2007 08 14, 18:07
Gintaro g-ve.
barskuoleee
2007 08 14, 18:29
QUOTE(flakita @ 2007 08 14, 20:07) Aciukas
barskuoleee
2007 09 02, 09:31
Vis dar ieskausi teniso partneres
agotaite
2007 10 02, 17:42
geriau pasakykite, kiek kainuoja tos lauko teniso raketės...negi Lietuvoj pigiau 600 Lt nenusipirksi? gal kas Žinot pigesnių Šiauliuose?
QUOTE(agotaite @ 2007 10 02, 18:42) geriau pasakykite, kiek kainuoja tos lauko teniso raketės...negi Lietuvoj pigiau 600 Lt nenusipirksi? gal kas Žinot pigesnių Šiauliuose?  Gal pabandyk įsigyti užsienyje, arba gal draugai galėtų parvežti  Aš ten nusipirkau žymiai pigiau
barskuoleee
2007 10 03, 07:07
As tai maciau ir uz 50 Lt ir uz 500 Lt pirkt.
QUOTE(agotaite @ 2007 10 02, 18:42) geriau pasakykite, kiek kainuoja tos lauko teniso raketės...negi Lietuvoj pigiau 600 Lt nenusipirksi? gal kas Žinot pigesnių Šiauliuose?  Senukuose yra ir po 30lt.
As tai jau turiu Wilsono gera rakete (brolis jaunas lanke  ) tai belika pradet eit. Kas eitu su manimi , ieskau partneres  :)Kaune
Labai noreciau pazaisti stalo tenisa. Vaikysteje nemazai zaidziau. Bet neturio partneres. Gal yra zaidzianciu ir noretu kartu pazaisti?
flakita
2007 10 16, 20:15
Kainos tai tikrai nuo 100 iki 1000 lt,as pirkau wilsono rakete, mokejau gal 150lt, sakau man pradedanciai tai bus gerai, bet nuejau tai treneris vistiek zvenge, sako kilimams dulkinti  nu o uz 30lt tai nzn ka gali nusipirkti
Labas visiems, as irgi vis galvoju, kaip cia susirast su kuo galeciau pazaist.. Bet as nelabai esu zaidus.. tik siais metais pradejau.. tai jei kam tinka tokia partnere..  .. as mielai..
QUOTE(flakita @ 2007 10 16, 21:15) Kainos tai tikrai nuo 100 iki 1000 lt,as pirkau wilsono rakete, mokejau gal 150lt, sakau man pradedanciai tai bus gerai, bet nuejau tai treneris vistiek zvenge, sako kilimams dulkinti  nu o uz 30lt tai nzn ka gali nusipirkti  Nu tikrai, pritariu, kad uz 30 lt, ir net už 150 litų normalios raketės nenusipirksit, jei rimtai galvojat pradėt žaisti, tai jau geriau investuot ir negailėt, nes visai kita žaidimo kokybė  Raketė brangi, nes ir pats sportas ne iš pigiųjų, o jei nežinot ar patiks ir nenorit pirkt raketės kolkas, tai būna, kad treneriai paskolina, arba jau geriau pirkti naudotą, bet geros firmos, patikimą. As žaidžiu tenisą jau 5 metus, turiu kelias raketes, pradžiai reikia vienokios pradedantiems - būna didesnė galva, vėliau kitokios - priklauso nuo žaidimo stiliaus. Galiu parduot savo pirmą raketę, jei kas norėtų, arba šiaip skelbimuose paieškokit, tikrai geriau naudota, nei iš Senukų ar Maximos už 30 Lt, lygiai tas pats ir su kamuoliuokais, kol nežaidi tai atrodo koks skirtumas, visi jie vienodi, o paskui jau jauti Nu gal ir per daug aš čia išsiplėčiau..  Jei ką domina plačiau apie tenisą Kaune, tai yra internetinis puslapis, čia dar jis tik pradėtas kurti, bet sekit informaciją KAUNO TENISO KLUBAS
emmilija
2008 01 21, 15:38
Ar dar yra likusiu, kas domisi lauko tenisu Vilniuje. Ieskau partneres???
astulkinas
2008 01 24, 12:31
Sveikos sportininkės gal ką sudomins sportinė apranga, užsukit į mano temą ( nuoroda mano paraše ) Įmetu kelias nuorodas ( kainos gerokai mažesnes nei mūsų parduotuvėse ) : Šiuo metu išpardavimas iki - 75 % SPORTO PREKĖS MOTERIMSSPORTO PREKĖS VYRAMSSPORTO AVALYNĖ MOTERIMSSPORTO AVALYNĖ VYRAMSSPORTO APRANGA MERGINOMSSPORTO AVALYNĖ JAUNIMUISPORTO PREKĖS VAIKIUKAMSADIDASNIKEPUMAGeros dienos visoms Jei kils kokių klausymų užsukit į mano temą , arba rašykit į až
Labas  Kaune stalo tenisą galima pažaisti Undineje, Jonavos g., t. p. galima išsinuomoti raketes ir kamuoliukus. Kaina laaabai maža, nepamenu, gal 5 lt val. Aplinka nemaloni, tamsu labai...gal kitur yra maloniau, tačiau aš nežinau... Noriu išmėginti lauko tenisą. Padėkit: 1. Ar būtina turėti savo raketę? 2. Jei treniruosiuos su treneriu, tai ar būtina turėti partnerį? Kitaip sakant, ar galiu eit viena? 3. Kaip vyksta treniruotė su treneriu? Visą valandą žaidi su juo, ar?.. 4. Kaip supratau, man valanda tokio treniruotes kainuotų apie 50 lt? Dėkoju
kaunietės, kur galima pažaisti lauko tenisą? anksčiau buvo galima oranžiniam teniso centre, bet jį jau seniai panaikino. o ten buvo gana gerai ir raketės duodavo
eglincia
2008 01 28, 14:32
o kaip vilniuj ismokt zaist tenisa ir kur pigiau?svajojame kiekviena minute apie ji,bet kad kainos kandziojasi...
emmilija
2008 02 06, 10:11
Na taip Vilniuje kainos ne pacios maziausios. Aikstele jei normalesnis laikas apie 60 LT valandai Trenere 50 LT. Pramokus galimabandyti jau be treneres tai zmogui iseitu 30 LT, pramoga ir sportas to verta
barskuoleee
2008 02 06, 11:03
QUOTE(dita9 @ 2008 01 28, 00:06) Labas  Kaune stalo tenisą galima pažaisti Undineje, Jonavos g., t. p. galima išsinuomoti raketes ir kamuoliukus. Kaina laaabai maža, nepamenu, gal 5 lt val. Aplinka nemaloni, tamsu labai...gal kitur yra maloniau, tačiau aš nežinau... Noriu išmėginti lauko tenisą. Padėkit: 1. Ar būtina turėti savo raketę? 2. Jei treniruosiuos su treneriu, tai ar būtina turėti partnerį? Kitaip sakant, ar galiu eit viena? 3. Kaip vyksta treniruotė su treneriu? Visą valandą žaidi su juo, ar?.. 4. Kaip supratau, man valanda tokio treniruotes kainuotų apie 50 lt? Dėkoju  Zinau, kad rakete galima isinuomoti, treneris valandai kainuoja apie 40 Lt. Manau, kad reikia poros, nebent siena musinesi  Treneris tik priziuri, bet nezaidzia ir pamoko, pataria. Siaip as labai uzsidegusi buvau ir ieskojau partneres. Net beveik susiradau, bet kai paskaiciavom visas islaidas, tai kaina gan kosmine gavosi  aiskteles nuoma labai brangi  Lauke kortai pigesni, bet tokiu atveju lieka tik vasara ir geros nelietigos dienos Bet dar neatsisakiau vilties pazaisti teniso su kuo nors  vis dar labai labai noreciau. Papildyta:QUOTE(doufyl @ 2008 01 28, 01:51) kaunietės, kur galima pažaisti lauko tenisą? anksčiau buvo galima oranžiniam teniso centre, bet jį jau seniai panaikino. o ten buvo gana gerai ir raketės duodavo  va cia galvojau zaisti http://www.zalgiris-kompleksas.lt/index.php?id=1
Gretauskinas
2008 02 12, 16:09
QUOTE(Varna @ 2004 07 29, 17:40) Sveikutes  Gal kurios jusu zaidzia tenisa Vilniuje? Kiek sis malonumas jums kainuoja? (kiek zinau kainos svyruoja apie 60 Lt. valandai) Kur zaidziate? Sveiki As zaidziu tenisa Teniso pasaulyje aziuolyno gatveje... Na valanda kainuojau 80lt bet as as lankau bureli sutreneriu du kart per svaite po val ir moku 180lt Ir gal kam reikia teniso raketes pradedantiesiems? Parduodu
QUOTE(emmilija @ 2008 01 21, 08:38) Ar dar yra likusiu, kas domisi lauko tenisu Vilniuje. Ieskau partneres???  Emilija jei vis dar ieskai lauko teniso partneres parasyk man adresu ilvanap@yahoo.com
[quote=barskuoleee,2008 02 06, 13:03] Zinau, kad rakete galima isinuomoti, treneris valandai kainuoja apie 40 Lt. Manau, kad reikia poros, nebent siena musinesi  Treneris tik priziuri, bet nezaidzia ir pamoko, pataria. Siaip as labai uzsidegusi buvau ir ieskojau partneres. Net beveik susiradau, bet kai paskaiciavom visas islaidas, tai kaina gan kosmine gavosi  aiskteles nuoma labai brangi  Lauke kortai pigesni, bet tokiu atveju lieka tik vasara ir geros nelietigos dienos dekoju uz atsakyma  Palyginus zalgirio sc kainas su azuolyno sc, atrodo azuolyne pigiau, o ir sezonas jau ant nosies. Gal jau zaidi? Tik, kad neaisku, ar azuolyne galima nuomotis raketes ir kamuoliukus? Uzsiminiau dukrai ( 10 m) apie lauko tenisa. Ji taip pat noretu pamegint. Gal kieno panasaus amziaus vaikuciai lanko lauko tenisa. Gal ka patartumet?
Anastacia
2008 05 12, 19:13
Teniso kortai Aleksote (Kaunas) Lauko ir uždaros aikštelės 7-11 val. 40 Lt/h 11-14 val. 25 Lt/h 14-17 val. 30 Lt/h 17-22 val. 60 Lt/h Savaitgaliais 20 Lt/h
|
|