Padekit man nes lanakus pas vyra ginekologa tai kartai kuklinuos jo paklausti kai kuriu dalyku.
Esu 20metu gimdziau pirma kart 19metu.Pries gimdima buvo lytinia santykiai geri ir jokiu lygu nebuvo.Kai pagimdziai ir prasidejo.Kai po gimdimo praejo 2men.vel pradejom lytinius santykius su vyru bet man jie buvo labai nemalonus skausmingi.Bet skausmingi buna nevisada?Kodel taip yra ?
Kai gimdziai niekas nesake kad man pliso gimda ir gimdymas buvo ivertintas9-10balu.Kai po 3men.nuejau pas ginekologe ji nieko man nesake tik pasake kad yra zaizdele ir ji gali suvezeti bet kaikurios prabuna su ta zaizdele visa gyvenima ir nieko.Tada po 10men. nuejau pas vyra ginekologa jis mane apziurejas pasake tu turi2 zaisdeles tai gimdos kakleli je ir dar viena.Ziureejom visa gimda per kompiuteri ir tikrai zaizda nemaza ir jis man patare nuspirk vaistus,bet ju lietuvoj nera tikslaus pavadinimo nezinau.Ka jus patartumet ar daryt operacija ar gydit vaistai?Jei vaistas tai kokie tie vaistai?Jei operacija tai kokia ji?
Dar gynekolokas apziurejas pamate kad pas mane desine kiauside didele ir sako tai gali buti panasu i cista.Ar taip gali buti ar ne?Kaip tai gyditi?
Vaikui dabar jau yra 1metai ir 4menesiai jo as jau nemaitinu nuo 3menesiu.Ir pas mane dar iki siolei is abieju krutu bega toks lipnus kartokas baltas skystis.Guzeliu jokiu neaptinku.Krutys mikstut mikstuteles.Ka patartumet?Kaip gydit ir kas tai gali buti?
DEKOJU IS ANKSTO