Gal kas is Jusu turetu su panasia veikla susijusios informacijos? O gal Jusu atzalos lanko/lanke kazka panasaus? Kiaura diena maluos internete, bet nieko doro be vadinamuju moksleiviu rumu (netinka nurodytos valandos) neradau. Beje, gal kas zino ka nors daugiau apie teatro studija "Elementorius", kuriai vadovauja G.Storpirštis? VŽ, busiu dekinga uz bet kokią informaciją.
QUOTE(Iks @ 2006 05 31, 15:00) Gal kas is Jusu turetu su panasia veikla susijusios informacijos? O gal Jusu atzalos lanko/lanke kazka panasaus? Kiaura diena maluos internete, bet nieko doro be vadinamuju moksleiviu rumu (netinka nurodytos valandos) neradau. Beje, gal kas zino ka nors daugiau apie teatro studija "Elementorius", kuriai vadovauja G.Storpirštis? VŽ, busiu dekinga uz bet kokią informaciją. Va, va ir as su ta pacia problema nu niekur nerandu. Oji taip noretu lankyti teatro bureli QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 25, 07:35) Pabandykit www.teatromokykla.projektas.lt. Tai yra teatro mokyklos "As esu" tinklalapis. Konkreciai nieko apie sia mokykla pasakyti negaliu, tik galiu nuostabiai atsiliepti apie direktore ir teatro vadove Laimute Gudaite. Nepaprasta, nuostabi kaip zmogus ir labai profesionali kaip teatro rezisiere ir vadove.
Studija "Elementoriu" manau geras pasirinkimas
O mažiukams yra kur nors? pvz. 5 metų vaikučiams?
Kaip su teatrais ir vaidyba siais laikais??
Ar yra jaunuju aktoriuku mokyklu?
Vaikai ir jaunimas kviečiami į teatro būrelį Fantazija
Užsiėmimai vyks Naujosios Vilnios kultūros centre (Pergalės g.8)
labas,
mano vaikas, lanko senamiestyje teatro studija ir jam labai patinka, ten siek tiek kitokia, jie mokosi ir scenos judesio, ir dramos, ir visokius etiudus kuria, jie uzsiimineja ten antradieniais ir treciadieniais, 14:30. tai vat! o jeigu norite galita parasyti vadovei latanauska@gmail.com QUOTE(Koordinacija @ 2011 01 29, 13:42) labas, mano vaikas, lanko senamiestyje teatro studija ir jam labai patinka, ten siek tiek kitokia, jie mokosi ir scenos judesio, ir dramos, ir visokius etiudus kuria, jie uzsiimineja ten antradieniais ir treciadieniais, 14:30. tai vat! o jeigu norite galita parasyti vadovei latanauska@gmail.com Laba, ar dar lankote šią studiją? Ar patiko jūsų mažyliai... Ar irgi noriu savo aukselį leisti į dramos būrelį |