mes nusipirkom masinele 7men proga pirma teti paememe bndomuoju zuikiu ar gerai kerpa ar nepesa ir pirma karta tai kur burzge ten sukiojosi tai ilgokai o dabar jau koki 5 karteli tai stengiuos kuo greciau duodi knyga pavartyt ir puikiai kerpames nelabai trumpai ir gan daznai
ir musiskis labai nenori kirptis , masinele kirpom viena karta , pacius pirmuosius plaukucius , kirpom tris dienas
Mes pirma syki kirpom plaukucius savo mazyliui 6 menesiu, paskui jau metuku amziaus. Kerpam visada masinele, nes jo plaukuciai labai garbanoti, sunku butu kipti zirklemis. O jam tas labai nepatinka, as turiu ji tvirtai laikyti, o mano vyras kerpa masinele, palikdamas mazdaug 1 cm.
Mes zuiki kirpom visada kirpykloj ir tik zirklem, bet gal ketvirta karta kirpeja pasiule su masinele nukirp. Jis kaip issigando to burzgimo kad nebesidave ir su zirklem kirpt, teko kirpykloj tris geras val prasedet kol buvo panasus i vaika. Dabar jau einant pro kirpykla dudas paleidzia. Taip kad nuo to karto pati namie kerpu su zirklem, per diena nukerpu
Kirpom masinele 1 karta sulauke 1 m. Kirpomes plikai
gi smagu nueit i kirpykla, kaibuvau vaikas man labai smagu budavo apsikirp, o cia tevas su masinka dzyrins, ne kas.
O mes savo vyresnėlį kerpam nuo 1,5m. atsėdėdavo visada vyriškai... ir dabar ne visada eina į kirpyklą, sako, tu apkirp geriau.
o štai mažylį kerpu tik pati ir su žirklėmis. plaukiukai jo nuo gimimo ilgi. tai pirmą kartą kirpau jau 6 mėn. kasos jau buvo užuagę QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 14:54) Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis Mano vyriokai tai abu namuose su masinele kerpasi. O mazajam 1metei9 men. tai jis patenkintas sedi. mes jau kirpom 3 kartus. tai maniskiui kazkaip labai patinka, nesibijo. Manau svarbiausia neisgazdinti is pat pradziu, duoti palaikyti masinele, kad paziuretu kaip tetis kerpasi ir manu viskas bus ok
Mes tai kerpamės pas tetą kirpėja, bet pas ją namuose, tai visko būna ir ašarų ir ramiai pasėdi, o kerpa tai truputi mašinėle ir visą kitą tai su žiklėm. Jai tris kartus kirpomės, labai greitai auga plaukai.
Mano maziui 1.9m, o mes jau tuoj kirpsime ji 4 karta. Viena karta buvome kirpykoje ir daugiau kol kas neeisime, nes labai jau verke
maniskis bijo kirtis pirma karta su masinele, o dabar juokiasi kai kerpam nes jam jyuokinas jos birbimas
Mes 1.5metu pirma karta masinele kirpom,tai sedejo ,nejudejo,manau bijojo,bet kente.Kita syki jau ikalbineti reikejo
Labukas
kadangi pati esu kirpeja saviski jau kerpu nuo 3 men bet su zirklemis reguliariai kas du men. su masinelia kazkur nuo 1 pradejom kad labai patiktu nepasakyciau bet kencia
pries savaite nukirpom pirma karta,man atrodo,kad ir paskutini
Maniškui taip pat nepatinka kirptis, kerpam tik su zirklėm, su mašinėle nebandėm.
Sweiki,
Prasau nesupykt moderatoriu ir neistrint mano zinutes, siunciu jums viena laiska, kuris gali pakeist mazo zmogucio gyvenima. Si laiska man atsiunte reniaus mamyte, prasydama pagalbos... Ar kada girdejot kad daug lengviau noreti gerio ir taikos pasaulyje, nei padet vienam konkreciam zmogui? Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama). Prašau, padovanokite afereziniu trombocitu Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad aferezinius trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui, gydomam vaiku kaulu ciulpu transplantacijos poskyrio gydytojos Ramunes Pasaulienes. Is Jusu kraujo bus atskirti tik afereziniai trombocitai,visas kitas kraujas bus supiltas jums atgal. Taigi hemoglobinas nesumazes. Gydytojos zodziais, geriausias yra vyru, arba negimdziusiu moteru kraujas, nes nestumo metu, esant vaiko kitai kraujo grupei, mamos organizmas isiaudrina ir tada tokie donoro trombocitai ligoniukui prigyja sunkiau, bet jei nera geriausio varianto( vyru donoru), tinka ir moterys. Afereziniai trombocitai yra nesaldomi, jie galioja tik 5 dienas, Reniui jie bus pilami kasdien, apie 2 savaites, cia, zinoma, geriausiu atveju. Kraujo centras gali priimti per diena tik keleta donoru,todel registruotis reikia is anksto, mazdaug pries 4 dienas.Tai, manau, jau mazdaug apie sausio 18 diena reiktu registruotis. Kol nepakliuvau ten, i kaulu ciulpu transplantacijos poskyri, negaliu tiksliai ir nuspeti situacijos, galbut donoru reikes ir keliom dienom anksciau.Labai prasau- padekite mano Reniukui nugalet liga. Kiekvienas mums esat GYVYBISKAI svarbus. ACIU As pati su vaiku gulesiu ligoninej, todel palieku Reniaus mociutes telefona 864131095. placiau apie reniu galit pasiskaityt: http://www.rugute.lt/vaiku-istorijos/renius.html QUOTE(manga @ 2007 12 28, 16:32) Labukas Mes su sūnum ir taip susitarėm. Ir kirpdavau be problemų iki trijų metukų,kol paskui jisai pats nusprendė,kad jau yra didelis vyras ir reik su tėtuku į kirpyklą eiti
mum masinele
mes kerpames masinele,ispradziu labai klausesi ir dairesi,o dabar
Pagaliau supratau kame cia saknys:Das kirpau savo broli 8 metu.Is pradziu jis labai dziaugesi, kad kirpsiu, bet kai pradejau labai susierzino, susipykom, nes pasirodo kad jam labai pese!O masinele kaip tik ir turim tik pigia tokia, tai uztai jam cia taip..O kai vaikina kerpu tai jis tyli, nieko nesiskundzia, tai net negalvodavau kad ten masinelej bedu gali buti:D
Siaip kirpti nera lengva bent jau man, nors dar ne daug kartu kirpusi esu, igudziu truksta:)
viskas gerai su tom masinelem yra
jeigu vaikas nebijo tai tada gerai , ir zinoma kad reikia nusipirkt normalia , o ne pigia .
jau 2 kartus esame kirpe su ta masinele, viskas buvo
Ar kas nors esate naudoje ne elektrine kirpimo masinele, o rankine???? Ar yra dar tokiu pirkti?
mes turim gera elektrine masinele,kaip pirma karta kirpom tai truputeli bijojo,o dabar tai labai patinka
mes kerpam,ir viskas tvarkoje.tik labai jam kutena
Vyresneli kirpdavau masinele iki kokiu 3 metu.Tikras siaubas-paleisdavo duda,aplipdavo plaukais veidukas,prisitrindavo i akytes.Tai pabandem i kirpykla nueit,na jam patiko ir man sirdies nebeskaudejo.O stai mazaji kerpu pati zirklemis ,jau pramokau-visai nieko gaunasi.JIS TOKS MAMYCIUKAS-nesileistu prisiliest svetimos tetos.
o mus kerpa ir masinelia ir zirklem nuo pirmo kirpimo vaikas nieko pries o seses maziuj nepatinka masinelia ir jis nenorej sedi iki pabaigos
kerpam elektrine masinele
Mes taip pat kerpamės elektrine mašinėlę. Pirmas kartas buvo baisus mažyliui, o antrą kartą viskas buvo liux
Na mano MB sesuo savo kūdikėlį kerpa mašinėle visada vienu numeriu
Na savo vyruka nuo kokiu 2metu i kirpykla kartais nuvedu, kai pati visai nebesusitvarkau, nes kartais uztenka ir paciai pakirpt, tik jau kai susigadina sukuosena, tenka i kirpeja kreiptis
Pati esu bandzius kirpti su masinele namuose, pradzioj viskas tvarkoj, bet paskui jam atsibosta, pradeda zyzti, ko kirpykloj niekada nedaro, kad ir kiek tenka sedeti QUOTE(chiuncia @ 2010 01 05, 15:21) Na savo vyruka nuo kokiu 2metu i kirpykla kartais nuvedu, kai pati visai nebesusitvarkau, nes kartais uztenka ir paciai pakirpt, tik jau kai susigadina sukuosena, tenka i kirpeja kreiptis Pati esu bandzius kirpti su masinele namuose, pradzioj viskas tvarkoj, bet paskui jam atsibosta, pradeda zyzti, ko kirpykloj niekada nedaro, kad ir kiek tenka sedeti Turėjau progą dar kartelį savo mažių apkirpti Teko įkalbinėti visokiausiais būdais, net miegoti sutiko eiti, kad tik kirptis nereiktų P.S. aišku vakare po maudynių ir kojų nagučiai buvo sutvarkyti
maniskiui labiausiai patinka kirptis su masinele
QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 15:54) Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis mes visa laika su elektrine masinele kerpam namuose ir nesam kirpykloje buve...nuo pat pirmo karto neissigando , nes namuose saviskiai kerpa tai nera jokiu problemu...pirma karta buvo metai kai apkirpom ir nera jokiu problemu, jokiu atsitikimu atsitike...o masineliu kainos ivairios ...nuo kainos ir ilgaamziskumas priklauso...
Mes 3 kartus kirpomės sumašinėle.Labai keistai atrodo, kai taip trumpai nukirptas.
Vaikų kirpimas
Vaikiškos šukuosenos turi būti paprastos, stilingos ir patogios. Jos neturi maišyti aktyvaus vaiko gyvenimui, jo žaidimams. Parinkdami šukuosenas savo vaikams, nepamirškite vienos taisyklės: vaikas turi likti vaiku. Dabar dažniausiai vaikus iki 3 metų tėvai kerpa namuose patys, kad tik plaukai nelystų vaikui į akis. Tačiau, jei vaikas yra ramus, sėslus, kodėl neatvedus į grožio saloną ir anksčiau. Juk vaikų plaukams yra sukurtos atskiros plaukų priežiūros linijos, kurios ne tik gerina vaiko galvos odos struktūrą, bet ir stiprina plaukus. Dabartinės vaikų šukuosenos nieko nesiskiria nuo suaugusiųjų šukuosenų, tačiau kirpimo metodika skiriasi, yra tam tikrų apribojimų. Vaikams yra siūlomos modelinės, kreatyvinės šukuosenos, įvairus plaukų dažymai natūraliomis medžiagomis. Egzistuoja daugybė šukuosenų skirtų vaikams, tačiau pagrindinė profesionalaus kirpėjo užduotis - nukirpti vaiką ne tiek ultramadingai arba ekstravagantiškai, o kokybiškai, pabrėžiant vaiko veido formos privalumus ir paslepiant trūkumus taip, kad savo atvaizdas veidrodyje, džiugintų mažą žmogutį. Kirpimas mašinėle,nėra geriausias sprendimas,pinigėliu gal ir susitaupo,bet vaikas taip ir atrodo,kaip kirptas namuose.Bėje,kirpimas pigia kirpimo masinėle ir namų sąlygomis,gali išgasdinti vaiką,pigios mašineles peša plaukiukus,vaikiukas ilgai gali nenorėti eiti i kirpyklą,kadangi,gali būti ibaugintas. ''MAŽYLIU KIRPYKLA''KAUNAS,SAVANORIŲ PR.168,TEL.868992551 PAGARBIAI-KIRPĖJA KRISTINA http://www.facebook.com/pages/Kaunas-Lithu...la/285256772244
nei karto nebuvome kirpykloje
Mes kerpame nuo dvieju menesiu, pirma karta kirpau zirklemis, nesinorejo kirpti masinele. Mums tenka tai daryti kas du menesius stabiliai
|