ingridukas
2006 10 17, 11:21
QUOTE(Oniukas @ 2006 10 16, 19:23) O jei jau kaip sakai aplinkiniai ''atakuoja'' klausimais kada kirpsi,tai gal is sono matyti,kad plaukciai silpnuciai ir jau ''prasosi'' pakerpami?  Ne ne,plaukai jo labai grazus tankus ju daug,jie geltoni,veslus.Gaila man juos nukirpt
Tada perziemavokit grazuciai,o su pavasariu gal ir noras atsinaujinti ateis
ingridukas
2006 10 17, 12:29
QUOTE(Oniukas @ 2006 10 17, 12:47) Tada perziemavokit grazuciai,o su pavasariu gal ir noras atsinaujinti ateis  Gal ir taip.Ziema bus silciau su ilgais plaukais
Musu mazylio plaukuciai labai greit auga ir labai grazus buna... Bet tetis musu nepripazysta ilgu plauku, nes nepanasus i vaikina buna  . Pirma karta su masinele kirpomes metuku ir astuoniu menesiu. Is pradziu dede kirpo, bet dede kazkaip labai masinele spaude ir vaikui galvyte braize, skaudejo mazyliui. Pradejo verkti ir labai spurdejo, norejo pabegti, tada masinele peremiau as ir jis nusiramino... Parodziau kas per daiktas, kaip burzgia, kad kai mama kerpa visai neskauda  . Dabar mielai kerpames kai reikia. Sedi ramus, o as ji giriu "bravo, Patrikai, saunuolis..." Procedura trunka neilgai ir neskausmingai, o po to visi dziaugiames rezultatu veidrodyje. O kartais ir tetis kerpa, bet irgi jokiu pykciu nebuna
Mes ir kerpames su masinele ir labai patenkinti, tiesa priprasti vaikui prie jos reikejo laiko, bet svarbiausia neversti ir negasdinti vaiko, pradzioje kelis kartus vis ijungdavome ja ir rodydavom vaikui, kur burzgia ir t.t nekirpome is karto, taip po keliu kartu ir isbandymo ant tevelio, sutiko ir mazasis pabandyti, ir labai smagu kad gavosi nelbogai, dabar kai dar nereikai kirptis parodau as jam kartais masinele, kad nepamirstu, tai kai pamato jau burzgai ir juokiasi. O turim tai pigai bet visai nieko, gal kad dar neseniai.Galetu tik vibracija mazesne kiek buti.Kita jei reiktu pirkti pirkciau kokybiskesne, bet kol kerpa sita tai visai gerai.
Mums kirpimas yra tikra problema  Kol buvo metuku- pusantru kirpau su sukomis ir zirklemis, su masinele bijojau suzeisti. O dabr 2 m. 8 men. neleidzia nei su zirklemis nei su masinele prieiti, kazkaip staigiai pradejo jam nepatikti  Vargais- negalais apsikirpom kirpykoje su zaidimais ir pazadais: aciu kirpejai uz kantruma, tik del jos geranoriskumo pavyko! Ji lauke gal pusvalandi kol ikalbejau O siaip ziema gal tegu auga- ir silciau bus kaip cia jau rase, ir rupesciu maziau Tik gali vaikas pamirsti sita procedura, jei kas reguliariai kerpasi
NA MANO SUNAUS GALVA ''PARAGAVO''ELEKTRINES MASINELES 8-9MEN.TETIS PATS SAVE PLIKAI KIRPO IR SAVO KOPIJA TAIP PAT NUSKUTO  NIEKO NET NEVERKE STOVEJO KAIP STATULA.DABA VEL KIRPOM,NIEKO,SAU RAMIAI STOVI.TIKIUOS KAD TAIP IR TOLIAU BUS.
chikita
2006 10 19, 22:14
maniskiui tai labai. patiko kirpom gal 1,5m tai juokes ypac kai prie ausyciu tai sake "kuti" dabar tai tik ir laukia kol vel kirpsim bet as noriu paaugint blondiniskus plaukelius  siaip as jam iki kirpimo pora savaiciu su rankom imituodavay kaip kirps plaukucius masinele ir dar garso pridedavau tai gal del to ir nebijojo...
QUOTE(Oniukas @ 2006 10 16, 13:42) Na jau minejau,gal jei yra pinigeliu nusipirkit brangesne,mes pirkom pfilips,mokejom apie 120 lt,bet tikrai nepesa,mazas isvis ramiai sedi,o ir dirba ji tyliai   mūsų turbūt tokia pati  ir tėvelis ir sūnelis kerpasi  tiesa, vaiką kirpom dar tik vieną kartą  nes labai mažai dar tų plaukučių  bet laabai patiko  dabar pamato mašinėlę ir prašo
tos mamytes, kurios turi PHILIPS yra geros masineles zinokit  , ir ju vieninteliu nereikia tepti bei labai tyliai dirba. siaip as zinau nes teko susidurt su ne viena masinele. na naudot dar neteko, bet manau, kad teks taip pat isigyt, nes maziui labai kazkaip nelygiai tie plaukuciai auga. sonuose, prie ausu ilgesni, o kitur trumpesni. tik va jusu beskaitant iskilo klausimelis ar jus kuo nors uzdengiate vaikus, nes taigi labai nemalonu kai visur prikrenta plauku, o dar ir niezet pradeda. aisku, nebent iskart ismaudyt vaika po visko. o pigios visos masineles pesa, nebent pasitaiko issimciu, bet jos buna labai retos.
saulala
2006 12 10, 23:51
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 17, 11:21) Ne ne,plaukai jo labai grazus tankus ju daug,jie geltoni,veslus.Gaila man juos nukirpt  O tai kam juos kirpti? Asmeniškai man negražu trumpi, mašinėle kirpti plaukai. Aš saviškį tik žirklėmis pakerpu. Štai kaip jis atrodė, kai 1 ir 7 mėn. buvo:  Dabar plaukus jau trumpesnius paliekam, nes ilgesni vaikui trukdyt pradeda. Jeigu sakai, kad tavo vaiko plaukai gražūs, tai ir nekirpk mašinėle  Kokios problemos? Užteks ir žirklėmis.
Musu vaiko plaukuciai sviesus ir labai glezni. Iki siol pakirpdavau tik prieki ir apie ausis zirklemis. Bet plaukuciai nuo nugaros puses jau beveik pecius siekia (jei istiesinti). Bet kanagi garbanojasi, tai labai zaviai atrodo. Susisuka ir pakyla, neatrodo tokie ilgi. Bet vis tiek neisvengiamai reiks pakirpt  Ir neliks tu zaviu garbaneliu Vyra kerpu pati masinele, tai jis jau seniai siulo ir vaika kirpti vienu numeriu. Bet as nenoriu  Planuoju ant virsugalvio palikt ilgesnius ir pakirpt zirklemis "bliuduku", o is nugaros puses kirpt masinele Taigi mamos pasidalinkit patirtim kaip formuojat savo sunums sukuosenas?
Violetaj
2006 12 13, 19:56
Musu mazylis irgi issedi visa procedura be jokiu piktumu  mes irgi turim philips masinele ar pesa nezianu pati nebandziau  ir ant MB neisbandysi  jo tokie plaukai kad kirpeja valanda kerpa
Mes su masinele kirpom, kai buvo metukai, plikai, sako paskui tankesni ir geresni plaukai uzauga, kerpamas davesi, nebijojo, tik labai jau norejo ta uzianti daikta paimt i rankas. Vyras pastoviai taip nori ji kirpt, o as labiau noreciau, kad vaiko sukuosena butu "bliudukas"
<Darija>
2006 12 14, 10:33
Mes su masinele tai pat jau kerpames nuo 10men nes mano bernuzelis turi gan daug sviesiu plauku.Pati nekerpu nes bijau bet turiu drauge kuri yra kirpeja ir apkerma,na zinoma kaip ir visiems vaikuciams buvo idomu paziureti ir paciupineti su kuo cia ji kerpa.  Ir turim jau issiaugine maza garbanele kuri jam labai tinka.
Nu vat vaiko kirpimas tai čia mano vyro pareiga,kerpa ir su mašinėle ir kur reik su žirklėm trumpina,aš nesikišu taip kaip jis dar nėra vaikui nagų nė karto kirpes  .Šiaip sakė mažius nelabai patenkintas kai mašinėle kerpa,bet palenkia galvą ir burba skundžias sau po nosim ir po kirpimo pusę dienos ant tėčio pyksta už tokius bajerius  o pirma karta "rimtai" kirpom kai jam buvo 9 mėn.iki tol tik priekį patrumpindavau kad į akis nelystų.
QUOTE(Neringa K. @ 2006 12 13, 23:23) Mes su masinele kirpom, kai buvo metukai, plikai, sako paskui tankesni ir geresni plaukai uzauga, kerpamas davesi, nebijojo, tik labai jau norejo ta uzianti daikta paimt i rankas. Vyras pastoviai taip nori ji kirpt, o as labiau noreciau, kad vaiko sukuosena butu "bliudukas" Plaukai, ne zole, kad kuo dazniau kerpi, tuo tankesni darosi  Cia nulemia genetiniai faktoriai ir paveldimumas. Turiu gyvu pavyzdziu  jei jau nedave dievas veslios seveliuros, joks kirpimas nuo kudikistes nepades
Mano sunus tai tik pirma karta verke, kai kirpom su masinele (turbut garbanu gaila buvo)  O dabar tai pasiima pats masinele is stalciaus ir bruzina per galva burgzdamas
*dzūkė*
2006 12 26, 16:37
Aš pati kerpu abu vyrus.Sūnui patinka burgzti ir barzdą skustųsi. Du kartus kirpau trumpai, dabar pakerpu tik šoniukus, bandau daryt šukuoseną.
Vaika kirptis vedu į kirpyklą, kad gražiau atrodytų kirpėjos vis pasiūlo mašinėle padailint, bet maniškis neprisileidžia kerpamas su ja. Ko tik kirpėjos neprisigalvoja, kad leistų su mašinėle padailint, bet jis nė už ką. Bandė net feną įjungt ir palikt, kad atseit taip garso negirdės ir leis, bet nepavyko
pagaliau ir as prisiruosiau apkirpt savo maziu  .labai jau idomiai viskas vyko, nes bandziau per kelis kartus tai padaryt  , nes iskart nelabai davesi  . jam vis buvo idomu pazet kas cia zvimbia. tai dabar jau kai truputi ataugo (nes kirpau pries kaledas) tie plaukuciai ir matos kad ne visi lygiai buvo nukirpti  . toks biski pasisiausias atrodo  .ar dar taip kirpsiu nezinau, gal tik padailinsiu, kad graziau augtu, nes man nelabai patinka tokie trumpi  , o kirpau, nes norejau, kad vienodai plaukuciai augt pradetu, va  .
juranda
2006 12 28, 14:45
Savo vyresneli i kirpykla vedu nuo 2 metuku, bet visada kirpdavomes tik su zirklem, net su masinele padailint kirpeja negaledavo.  Su masinele kerpames tik nuo 5 metu.
SilvijaG
2007 01 02, 14:08
Mes su masinele savo maziu pirma karta nuskutom kai jam buvo 4 men., nes labai jau ilgi plaukai buvo. Kas kelis menesius vyras vis ji nuskuta. Mazius nelabai tuo suzavetas, bet su masinele lengviau nei su zirklemis, daug greiciau gaunasi.
s-a-n-d-r-a
2007 01 03, 14:01
Mūsų mažylis visada dalyvauja tėčio kirpime, tai kai pirmą kart pabandžiau apkirpti ir jį baisiai nesispyriojo, bet jei išsigas pirmą kart manau bus problemų ir kirpyklose neprisileis
Kasiopėja
2007 01 03, 15:13
Mes taip kerpam su mašinėle. Nes svetimų žmonių neprisileidžia nė per kur. Tai kur ten jį į kirpyklą nuvesi. Juk verks nesavu balsu. O šukuosena taip pat bandau formuoti bliuduku.
sesuoToma
2007 01 03, 23:18
Mes kerpames masinele. Jisai kitasyk ir pats pasiima ir megina "kirptis", aisku, su neveikiancia.  Nebijo nuo pat pradziu. Apkerpu ne bliuduku, bet is akies patrumpinu plaukucius per visa galvute. Labai kantriai islaukia visa procedura ir nesimuisto. Tuo mus ir stebina nuo pat pradziu, kai pameginom kirptis masinele. Aisku, palyginu nelygumus zirklemis. Eziuku nekerpu. Kazkaip gaila vaiko graziu plauku, o be to, jie letokai auga .
Mamushiukas
2007 01 04, 06:08
As jau nuo 5 menesiu vaikuti kerpu su masinele. Nes maniskis gime su tokia ilga seveliura, kri veliau pradejo reteti, tai atrode labai juokingai kaip pankiukas, tik ant pakausio plaukai  Tai kai nukirpau, labai graziai pradejo augti ir stirpus plaukai. Viena mama net manes paklause, ka darau su savo vaiko plaukais, nes jis labai grazus, taigi ir isdaviau savo paslapti  O kirpimo seancai vyksta, po tevelio apsisprendimo pasigrazinti  O jei tetis tai daro, tai Mazasis tuo labiau nesipriesina, tik aisku reikia labai greitai suktis, nes greitai nusibosta  Bet jau atidirbusi technieke esu, vis del to vyra nepirmus metus apkerpu ir Mazasis jau 2 metai kaip mamos klijentas
kasiopeja
2007 01 09, 20:00
Miela Kasiopėja, atrodo mes dviese mažumelę klaidinam visuomenę besinaudodamos vienu vardu. Norėjau paprašyti pačios "ko nors imtis", nes šiuo vardu esu prisiregistravusi anksčiau ir jaučiuosi turinti į jį daugiau teisių...
bambukas
2007 01 13, 22:29
o mes tik žirklėmis ir sūnus ir tėtis,nepripažystu kirpimo mašinėle.  Man mašinėle kirptas mažas berniukas tartum mažas banditukas
su zirklem  , negrazus man nuskusti vaikai, tai saviskio irgi neskusiu
Katiusa
2007 01 15, 13:42
maniskis tai isteriskai rekia kai kerpam masinele..bet o ka padaryt kad plaukai auga greitai ir daug?  lenda i akytes i ausytes ir panasiai...na stengiames ji daznai netraumuot karteli i pusmeti kada jau labai prispaudzia reikalas...paprasau savo brolio zmonos nes ji turi masinele...i kirpykla bandziau viena karta vest bet rekimas buvo toks kad maniau islakstys visi tos kirpyklos klientai  nutariau nerizikuot  todel kerpames namie dabar mano zuikiui jau 2,5 galvoju reikes nebe kirpt ji su masinele o jau formuot gal kokia nors forma plaukuciu, na sukuosena kitaip tariant
turim belaide masinele, tai kai mazesnis budavo, kirpdavau kuomet maudydavosi vonioje. Zaislai ir vanduo atitraukdavo demesi, o as tuo tarpu darbuodavausi  gaudavosi visai gerai. Dabar jau didelis, tai kerpu ant kedes kaip teti
Baltike
2007 01 26, 23:31
Mano vyrukai nuo metukų kerpasi kirpykloje kaip suaugę: ir su mašinėle, ir su žirklėmis, ir su fenu, jei reikia. Žinoma, galėčiau ir pati metinukui plaukučius patrumpinti. Bet noriu, kad vaiko šukuosena nuo pat pirmų metų būtų formuojama profesionalo. Tuo labiau, kad bent jau du sūneliai paveldėjo kietus ir neklusnius tėvelio plaukus, tad net ir kirpėjos su jais vargelio turi, ką jau ten aš...
mano zuikio mašinėle nenukirpsi - labai muistosi ir nenusėdi vietoj... tad kirpėjai paprasciau buvo kirpti žirklėmis  o štai draugų berniukui - be jokių problemų ir mašinėlė, ramiai sau su pabendravo, kol kirpėjas jį kirpo. Papildyta:prie šios temos, norėjau paklausti jūsų, mamytės, ką galvojat, ar tikrai reikia vaikus bent kartą nukirpti plikai, kad geresni plaukai ataugtų? mes pirmą kartą savo vaikinuką, kaip rašiau aukščiau, kirpom kirpykloj zirklemis, - nenorėjau žiemą labai plaukų nutrumpinti, plius man ir negražu. tačiau labai dažnai girdžiu tuos patarimus, kad vis gi reikia visiskai nukirpti, kad plaukai sustiprėtų... tai ir imi permastyti savo išankstinius nusistatymus kokia Jūsų patirtis?
Jurgiux2
2007 01 28, 22:40
QUOTE(nichte @ 2007 01 27, 00:51) mano zuikio mašinėle nenukirpsi - labai muistosi ir nenusėdi vietoj... tad kirpėjai paprasciau buvo kirpti žirklėmis  o štai draugų berniukui - be jokių problemų ir mašinėlė, ramiai sau su pabendravo, kol kirpėjas jį kirpo. Papildyta:prie šios temos, norėjau paklausti jūsų, mamytės, ką galvojat, ar tikrai reikia vaikus bent kartą nukirpti plikai, kad geresni plaukai ataugtų? mes pirmą kartą savo vaikinuką, kaip rašiau aukščiau, kirpom kirpykloj zirklemis, - nenorėjau žiemą labai plaukų nutrumpinti, plius man ir negražu. tačiau labai dažnai girdžiu tuos patarimus, kad vis gi reikia visiskai nukirpti, kad plaukai sustiprėtų... tai ir imi permastyti savo išankstinius nusistatymus kokia Jūsų patirtis?  Man tai, atrodo, visiška nesąmonė, kad reikia kirpti plikai. Tai tuomet ir mergaitę reikėtų kirpti plikai, kad "tankesni" ataugtų??  Dukros plaukeliai iki kokių trejų buvo gana plonyčiai ir silpni, dabar jau penkerių tai iki pusės nugaros tankūs ir garbanoti. Visuomet pakirpdavau tik pačius galus - auginam  Sūnaus tikrai nekirpsiu plikai, nebent reikėtų dėl kokių rimtų priežasčių, bet tikrai ne dėl kažkokio mito. Manau, tiesiog su amžiumi vaikučių plaukai storėja ir tankėja, kam čia daryti problemą jei mažo vaiko plaukai ploni?
na ir aš pabandžiau nukirpti su mašinka, nes kitaip neįmanoma. iš pradžių tėtis laikė, aš bandžiau kirpt, bet nepavyko  , paskui aš laikiau, tėtis bandė, tai kur pagriebė kur ne, riksmas baisulinis  , paskui dar su žirklėm kai kur čirkštelėjau, nu vienu žodžiu bijau net laukt kito kirpimo, kuris jau artinasi...
NAUJOKAITĖ
2007 01 31, 16:52
O mano vaikas kaifuoja nuo kirpimo mašinėle
Per visa laika sunu kirpom tik 3 kartus.Paskutine karta ir su masinele  Si karta sedejo vienas pats,kiti kartai ant keliu. Sedejo,kaip suauges,nes pries tai kirpo teva  Kirpeja pas mus ateina i namus su visais savo rakandais ir galima sakyti,kad jau gera musu pazistama. Pirkom ir mes masinele is tu pigiuju  neverta pinigu leisti.Net vyras nesikerpa su ja.Galvojo,kad paims i jura-labai patogu,bet O vaikui tuo labiau nekirpciau,dar isgasdins ir paskui nesileis kirptis.Geriau nuvesti pas kirpeja,kuris turi gerus darbo irankius
iloniukas76
2007 02 03, 14:45
mano mazyliui tik metukai bet jau viena syki kirpomes  ,su masinele aisku kirpo tevelis, na ir visai nieko patiko  , kita karta gal bandysim eiti i kirpykla nors truputi baisoka
kristuxe
2007 02 06, 18:46
kadangi as esu pati kirpeja,tai problemeliu nera,o ir sunus leidziasi kerpamas  nors tik 2m jam...nieko nepyksta,truputi pakraipineja galvyte,bet islieka ramus
Kipsiuke
2007 02 16, 11:08
mano tai berniukas ir noretusi kirpti,kai buvo mazas ik 15men kadangi turejo ilgokus plaukucius tai kirpdavau su masinele pati, nors pripratint buvo tikrai sunku,jis jos labai bijojo,bet kai kelis kartus leidau paciam pameginti,jis kazkaip apsiprato na ir cia visai neseniai nusprendziau as ji nuvesti i kirpykla, kadangi jam kirpimas nebuvo naujiena, buvau tikra, kad bus viskas gerai. Tiesa tuo paciu nusprendziau ir vyresni kirpt, kad mazajam butu drasiau. Davem mes mazajam sukas i rankas ir kirpeja pradejo bandyti kirpti.....o dieve kaip jis jai trenke su tom sukom, kaip jis pradejo klykt, raminau gal pusvalandi,o kaip buvo todel dabar jis ilgais plaukais ir nusprendziau augint geriau negu nervus gadint sau o i ta kirpykla zengt zingsni geda,nors ir arciausiai namu, bet gi pagalvos,kad tevai blogai aukleja vaikus
Sveikos, prisiskaičiau čia visko ir bandau džiaugtis, kaip man šauniai pavyko. Bet labai nesidžiaugsiu, nes kirpomės tik kartą. primus kelis plaukus nuo akių nukirpdavau pati, o prieš 1 gimtadienį sugalvojau į kirpyklą nuvest. Na galvoju nepatiks, tai ir nekirpsiu. Dar priedo mažiui nepatinka dulkių siurblio garsas, tai apie kirpimą mašinėle net nesvajojau. Bet... Taigi nuėjom pas draugę kirpėją, sėdėjo mažius ant kelių man,įjungė tą mašinėlę,biški pažaidėm( pabraukė per kėdės rankų atlošą, po to per mūsų rankovytę, o po to ir per galvytę). Mažius tai sėdėjo, tai stovėjo, pelerinos nedėjom. Kalbino visi:ir kitos kirpėjos, ir klientai. davėm buteliukų palaikyt, nu finale toks kirpimas išėjo, kad iškart dar metus pridėjo.bet nei vienos ašaros ar paverkimo. Draugė sakė kad tokį kirpimą tik trijų metų berniukai ramiai išsėdi, tai tiek jau laiminga buvau, visiem saviem gyriaus, foto siuntinėjau. Dar patarimas, jei mažus kirpykloj kirpsit, tai antri rubeliai nepamaišytu. nes plaukų buvo visur ir rubuose ir burnoj (pas mane). nu aisku ten per daug neperrenginesi, bet megztuką pakeičiau. dabar laukiam antro kirpimo, aišku vėl pergyvenu, kaip čia nuskils.
Lauroske
2007 02 23, 23:43
Savo suneli as irgi pirma karta buvau su masinele nukirpusi, kai jam buvo kazkur 1,5m. Sedejo gerai. Tada dar mobiliakas smarkus zaislas buvo. Tai daviau savo mobilu, kol jis ten spaude nelabai domejosi ka su jo galva darau. Dar uz keliu menesiu to paties triuko pakartoti nebepavyko, nes jau masinele idomesne pasirode. Nebesedejo, muistesi, bijojo. Tada tik su zirklutem grifkute patrumpinau. O kai ataugo paprasiau aukles kad pas kirpeja nuvestu. Pati nesiryzau. Mano mazius toks judruolis, o kai mamyte salia tai ir oziai prisideda. Aukle sake kad sedejo gerai. Kai pamaciau rezultata daugiau masinele tikrai nekirpsiu. Ilgesni plaukuciai jam daug graziau atrodo.
mano berniukas nuo gimimo plaukuotas, ir dar labai tankus plaukučiai, tai kirpomes jau nuo 3men berods, kas 2-3men. Kerpu su žirklemis, pati, visai gerai gaunasi, gal del to kad plaukas geras, nes pas mano vyra, tai nesutvarkomi  . Dar turiu filiravimo žirklutes, tegu kirpejos paaiskina kam jos skirtos, bet graziau gaunasi, ypač jei nesi kirpėja bet esam gavę keleta komplimentu del kirpimo o pigiu mašinėlių, tai nepirkciau vaikui, nes visos taip burzge  , kad vaikui tik soka ivarysit turėjau gal 4 tokias ir visos kaip traktoriai  , geriau tada pas kirpėja nueiti, nes ten profesionalios, tyliai veikiancios, belaides... Sėkmės
Pigi kirpimo mašinėlė gali šiek tiek pešti plaukus kerpant.Mes turim, bet sūnus, išgirdęs jos birbimą,iškart lekia tolyn,todėl kirpti sūnaus dar neteko  Apkerpu tik vyrą
K.KEITE
2007 03 14, 10:58
Margarita 25
2007 03 14, 12:21
O mes tai nekirpom dar su masinele, nuvedziau pas savo drauge, o ji kirpeja, tai ji ir apkirpo. pasedejo man ant keliu davem ko jis norejo, tai taip ir nukirpom plaukucius.
Bahama mama
2007 05 20, 17:26
Gal ir nepatikėsit, bet mes savo mažąjį pirmą kartą apkirpom su mašinėle, kai jis tebuvo vos 3 mėn. Mano vyrutis gimė su ilgais plaukais, net seselės gimdymo namuose juokaudavo, kad tuoj teks jam kasas pint ir tai buvo iškart normalūs plaukai, kurie nenuslinko, o toliau augo. Ir nuo tų 3 mėn. taip kirpdavom kas mėnesį, iki maždaug metų, kol pradėjo daugiau suprast ir bijot burzgimo garso bei nenusėdėt ramiai vietoje. Tada jau tekdavo pavargt, kol išaugo ir nustojo bijot. O į kirpyklą pradėjom eit nuo 3 metų ir jau tada jis pats kirpėjai aiškindavo, kaip jį reikia nukirpt
laurinute
2007 08 31, 18:21
nezinau mano sunui jau greit 4 metai mes 1karta tebuvome kirpykloje.Visa laik kirpau masinele,bet nusibodo tas toks kirpimas,kai vienodai visur nukerpi  norisi kazkokio tai grazesnio kirpimo  Ir tas vienas kartas buvo kosmaras nepasedejo ramei net apsiausto neleido kirpejei uzdeti  Tai uosvene patare kad i kirpykla nuvestu kitas zmogus o ne as pati ir ne tetis.Tai prasysiu kie no nors kad nuvestu
as savo berniuka kirpau tik 2kartus, bet niekada nekirpo masinele, kazkur skaiciau, kad masinele kerpant leliukuus galima pakenkti ju plauku saknim ir tada jie visai nebeaugs, taigi visus kartus kirpo zirklem, neidealiai, bet vaikas atrode tvarkingai. Pirma karta kai kirpo tai nei garso neisleido, bet antra karta jau nebenorejo, teko mamai imtis visokiausiu priemoniu  padejo zurnalas, visa kirpimo laika varte zurnala
|
|