Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Berniuko kirpimas elektrine mašinėle
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3
Vaivux
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis g.gif tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?
Vaivux
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis g.gif tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas jau isbande ir pasidalintu patirtimi?
Vilsen
Vaivux jei tavo mažylis drąsus tai gal ir gerai ta mašinėlė.O kainu mačiau visokių nuo 15lt iki......Kuo jos skiriasi ir kokios geriau tikrai negalėčiau pasakyti,nes niekad tokiom nesinaudojau.Bet mano draugė savo sūneli taip skusdavo nuo 1metukų,aišku ne kaip atrodydavo,nes reikėdavo lakstyt iš paskos,bet nuskusdavo.Aš kažin ar pati mokėčiau.Nežinau kokios firmos ir kokia kaina tos mašinėlės,bet garsas tai....tikrai labai nemalonus ir gan garsiai burzgia
Burka
Mes turim masinele thumbup.gif ir kerpam savo maziu nuo 9 men thumbup.gif nes labai jau ilgi plaukai ir be to tankus,o pas kirpeja savo vaiko tikrai nenuvesiu,nes svetimos tetos tikrai neprisileis schmoll.gif masinele pigi,berods apie 15 lituku mokejom,nes galvojom,jei neprireiks,kad nebutu gaila ismest blush2.gif bet kerpa gerai ir burzgia tyliai thumbup.gif
O kerpam maziu ne plikai,o stiliovai thumbup.gif su zirklem kerpu,o apacia su masinele thumbup.gif Juk yra uzdedamos sukos,kuriomis galima ivairiais ilgiais kirpt thumbup.gif Aisku pirmi kartai buvo tokie nelabai sekmingi,bet plaukuciau juk greit atauga thumbup.gif dabar jau igudau ir tikrai grazus bernas gaunasi ir pinigeliu sutaupom thumbup.gif
Aisku kirptis tai nelabai nori,bet ikalbu pakentet,juk trumpai kerpu,ir parekia nepatenkintas biski,bet po to eina ir veidrody grozisi koks jis grazus su nauja sukuosena wub.gif wub.gif
aisha7
na as pati kirpeja ir turiu pusiau profesonalia ,kerpa tai ji aisku gerai ir tyliai bet sunus tai iki siol (3.5 metu)bijo kaip velnias kryziaus,kiekvienas kirpimas tai mums abiems kosmaras.esu kelis kartus susidurus su tom pigiom kirpimo masinom tai tikrai nei vienos girt negaliu-vibruoja ne tik masinele bet ir visa ranka iki peties,pesa sake ziauriai,kad lygiai nukirptu reik kelis kart ta pacia vieta bruzyt...Bet ju dabar l.daug rusiu yra,ir tai manau gali but ta pati firma o viena gerai kirps kita pes mirksiukas.gif Na mano tai jau senele (pirkau pries kokius sesis metus philips mokejau apie350lt),bet tarnauja kadangi nedirbu savo darbo tai man pilnai ustenka smile.gif o profesonalios tai daug brangesnes ,o paprastos manau nuo kokia 50 lt tikrai imanoma rast bet manau kokybes ten nelabai schmoll.gif
Sirvita
Mano maziu pirma karta su masinele kirpo mano drauge, bet visa plikai kai buvo virs 1 metu. Po to pradejom kirptis kirpykloje, sedi ramiai, bet galva sukioja (nori pamatyti kas burzgia doh.gif ), O kai pakausi kerpa, tai guziasi ir niekaip masineles neiseina uzkisti doh.gif Tai kiek speja tiek nukerpa. Nevisada lygiai.
Daznai pagalvoju, kad reiktu nusipirkti masinele. Kirpejos sako, kad pigaus nepirkciau, nes tos pesa plaukus. Bet as igudziu neturiu, tai brangios tikrai nepirksiu, nes jaigu man neiseis, gaila bus pinigu. Be to mamyte priestai rase, kad ir pigi puikiai kerpa thumbup.gif
Sekmes bandymuose drinks_cheers.gif
Vaivux
Bet vadinasi sukuosena gali buti ne tik eziuku? Nelabai isivaizduoju, kaip ten ilgesnius plaukus kirpti?
radastele
Aš tai tikrai nepatarčiau pirkti pigios mašinėlės. Nes jos dažniausiai ne kerpa - o peša. Mes jau tokią turėjom. Apsisukę išmetėm į šiukšles. O jei tu su ja dar vaiką pradėsi kirpi, tai išgasdinsi. Ir jis dauigiau nesileis kerpamas. Nusi pirkus išbandyk ant vyro. mirksiukas.gif Na o jei čia viena forumietė nusipirko gerą mšinėlę ir pigiai, tai būtų gerai, kad parašytų kokios firmos ir modelį.

Mano mažiukui tik metukai. Bet kirptis tai jau reikėtų... Parašysiu kaip pasiseks.
aisha7
na nelabai moku tau paaiskint,bet kiekviena kirpimo masinele turi kelis antgalius ant kuriu parasyta kiek milimetru ji palieka pasirenki kas patinka as pati savo sunu kerpu virsu zirklemis o sonus nuskutu kartais visa nukerpu masinele.
Norna
QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 15:54)
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis  g.gif  tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?
*

Mes savo mažiuką elektrine mašinele jau pora kartų esam kirpę.Negali pasakyti, kad ypatingai sužavėtas šia procedūra schmoll.gif , bet...Apkerpam normaliai ir manau mašinele tikrai lengviau apkirpti, negu žirklėmis( jam ramiai pasėdėti didžiausia kančia, todėl ir žirklėmis labai jau ypatingos šukuosenos tikrai nesumodeliuosi biggrin.gif )
Dėl pačių kirpimo mašinėlių g.gif , pigios peša, o be to prieš perkant reikėtų atkreipti dėmesį ne tik į burzgimą, bet ir į mašinėlės vibraciją. Vibracija mažus vyrukus dažnai gąsdina.Paprašyk prieš pirkdama, kad kelias mašinėles įjungtu ir palaikyk rankoje... ax.gif Skirtumas tarp prastos ir kokybiškos juntamas...
Burka
QUOTE(radastele @ 2006 06 01, 10:53)
Aš tai tikrai nepatarčiau pirkti pigios mašinėlės. Nes jos dažniausiai ne kerpa - o peša. Mes jau tokią turėjom. Apsisukę išmetėm į šiukšles.

del pesimo,mes kai pradejom kirpt irgi pastebejom,kad pesa,tai nunesem atgal i parduotuve masinele,tipo gal bloga pardave g.gif o mums isaiskino,kad reikia sutept doh.gif ten komplekte yra kazkoks aliejukas,juo reikia dantukus sutept thumbup.gif ir kerpa puikiai tikrai nepesa thumbup.gif
lauricinaa
mus kirpykloje jau pra kartu kirpo su elektrine masinele,jam dabar 2.4m.labai patiko,graziai sedejo,nes kirpejo paaiskino,kad visi vyrai taip kerpasi biggrin.gif
ausrad
QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 15:57)
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis  g.gif  tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas jau isbande ir pasidalintu patirtimi?
*

As esu pati kirpeja, tai kai atvesdavo mazylius i kirpykla budavo sunku juos nulaikyti norin gerai apkirpti. Jai jaunesnis nei du metukai neisivaizduoju kaip jus patys namie kirpsite, atvesdavo tokio amziaus pataisyti"kirpimo". Masineliu yra ivairiu ir jos visos kaip buitines kerpa gerai. Is buitiniu esu turejus tikrai labai nebloga Philips. Norint kad kuo ilgiau veiktu svarbiausia po kiekvieno kirpimo gerai issivalyti ir sutepti aliejuku. Mazesnius vaikucius lengviau kirpti kirpyklose nes ir pasodinti yra patogiau ir jis ramiau issedi, nes jam viskas idomiau nei namie. Pati laukiu kada galesiu savo mazyli kirpti, bet dazniausiai kirpeju vaikai nemegsta kirptis. ax.gif
*Bitutė*
Mes mašinėle kerpamės jau nuo metukų.Tiksliau vyresnėlį kerpam jau penkis metus,o mažių tik vieną sykį kirpom kai suėjo metukai,tai kuo ramiausiai leidosi,nei sukinėjosi,nei ką,o taip patrakęs pas mane vyrukas,nė min negali pasėdėti biggrin.gif Ir dar patarčiau iš savo patirties,kad geriau jau brangesnę,nei 15lt,nes jos tikrai peša,nors mums ji tarnavo metus(bet tik vyrą savo kirpaliojau),o va dabar turim jau metus brangesnę virš 50lt mokėjome,tai nepalyginsi už pigesnę,ji tyliai dirba,tiksliau net nesijaučia,kad kerpi,ir vibracija net ne tokia smarki ax.gif
aisha7
vat pritariu Ausrad mano vaikui kirptis tai kaskokia isterija,kerpu pati nuo gimimo bandem kirpykloi( gal ziauriai pasakysiu-tipo gana man pinigus moku tegul ten kankinas) tai visai be sansu isterijos tai vistik kankinuos pati tongue.gif
airinga
Na o mus tai sekasi kol kas neblogai kirptis namučiuose,apkerpu ir tėvelį ir sūnelį thumbup.gif Sūnų pradėjau kirpti net neatsimenu kada,ar buvo jau metukų ar ne blush2.gif jam dabar trys metukai,bet pabūna ramus vaikiukas,mes susišnekam,susitariam,dabar tai jau jis pats prašosi kad nukirpčiau jam plaukučius bigsmile.gif .Čia manau nuo kiekvieno vaiko priklauso ar jis nusėdės,pabus ramus ar ne,bet man tai pasisekė nereikia eiti į kirpykla kirpti vaikiuko,pirkom mašinėle prieš kokius keturis metus ir tikrai mums ji jau atsipirko mirksiukas.gif
Anida
Mes taip pat kerpamės namuose. Turim nusipirkę Fhilips mašinėlę. Bandėm kirptis kirpykloje, bet nieko nesigavo, tai ir kerpa vyras namuose. Mašinėlė gera neburzgia, tai pažaizdami ir apsikerpam. clap.gif
Vaivux
O ar gali sukuosena buti ne tik eziuku? Nelabai isivaizduoju, kaip ten ilgesnius plaukus priekyje palikti?
Brava
mums irgi reikia kirptis, bet nezinau ar pavyks, nes mazius nenusedi ne minutes vietoj doh.gif jei kada pavyks parasysiu blush2.gif
Sirvita
QUOTE(Vaivux @ 2006 06 03, 01:24)
O ar gali sukuosena buti ne tik eziuku? Nelabai isivaizduoju, kaip ten ilgesnius plaukus priekyje palikti?
*

Eziuku, tai tuturi galvoj, visa galva vienu numeriu?
As savo vaikina prasau, kad kirptu "bliudeliu". Prieki zirklem pakerpa tiesiai, o aplink su masinele judesiu "is apacios i virsu" apkerpa.
Paskutini karta labai sukiojo galva ir guzesi. Kirpeja sake, kad nebekirps ir patare kirpti paprasciausiai vienu numeriu. Bet as taip nenoriu schmoll.gif
Reiks paciai mokintis g.gif
chikita
QUOTE(Ingele @ 2006 06 03, 16:00)
mums irgi reikia kirptis, bet nezinau ar pavyks, nes mazius nenusedi ne minutes vietoj doh.gif jei kada pavyks parasysiu blush2.gif
*

Mano zinok irgi nepaseda, bet kirptis jam toks malonumas kad nors ir varytum nuo kedes - neitu! issisiepia, tik pradedi kirpti iskart juoko bangos, bet sedi ramiai...toks mielas juokingas vaizdelis gaunas tada lotuliukas.gif
Viga
Mano mazius kirpykloj ne uz ka nesikirpo. schmoll.gif Nors pries tai brolis kirposi. Nuvaziavau pas draugus, jie turi panasaus amziaus berniuka ir pasiule apkirpti. Namu salygom, su zaislu pagalba apkirpom. Bet masinele tokia faina, labai tyliai dirba smile.gif
Vaivux
QUOTE(Viga @ 2006 06 09, 09:58)
Mano mazius kirpykloj ne uz ka nesikirpo.  schmoll.gif Nors pries tai brolis kirposi. Nuvaziavau pas draugus, jie turi panasaus amziaus berniuka ir pasiule apkirpti. Namu salygom, su zaislu pagalba apkirpom. Bet masinele tokia faina, labai tyliai dirba smile.gif
*

O gal galetum paklausti,kokiosfirmos ta masinele?
rimuze

QUOTE(Ingele @ 2006 06 03, 18:00)
*

Musu irgi laukia tas pats tik nezinau kaip bus g.gif
mamiene
mes savo leliu irgi masinele kerpam ax.gif ir viskas gerai,tik svarbiausia pirma karta kerpant graziuoju susitart ir per jega to vaikiuko nekirpt schmoll.gif nes po to visada bijos.as pirmiausia kerpu teveli,tada visi pagiria kaip graziai jis apkirptas,koks geras ir saunuolis kad ramiai sedejo biggrin.gif o tada jau ir maziui kaip tarp kitko pasiulom,kad gal ir jis noretu buti toks grazus ir geras kaip tetis lotuliukas.gif ir nieko,sedi ramiai vaikas,tik karteli,kai tetis krastelius jau dailino,kazkaip susikrutino vaikiukas tai isskuto toks geras plemas ant pakausio blush2.gif .bet ka padarysi,visiems gi pasitaiko biggrin.gif
Lietinga Diena
Aš manau kad mažą vaiką patogiausia yra kirpti mašinėle, nes viskas griečiau vyksta ir tikrai nebaisu kad besimuistatn vaikui į ausytę įkirpsi ir pan. Mes sūnų taip pat pirmą kartą kirpom mašinėle, jis visai nebijojo, ramai išbuvo visą tą laiką kol kirpom, po geros savaitėlės procedūrą vėl kartosim lotuliukas.gif
Brava
QUOTE(rimuze @ 2006 06 10, 01:36)
Musu irgi laukia tas pats tik nezinau kaip bus  g.gif
*

mes tai dar laukiam, kada tevelis labiau apzels ir tada bandysim kirpis kartu
blush2.gif
rivera
Mes saviškį kerpam nuo 8 mėn. ir be problemų smile.gif . Pasodinam į kėdutę ir sėdi sau ramus kol pabaigiu kirpt. Tik prieš kirpimą visada pasakom kad darysim bžžž, kad neišsigastų. tai paskui pats sau daro bžžž su kokiu daiktu aplink galvą trindamas tongue.gif .
marecka
Paskaitinėjau ir mąstau, visi kerpasi, o mes ne ax.gif Kažkaip buvo tokia mintis, kad reikėtų gal apkirpti, bet kad tų plaukučių ne per daugiausiai, o su savo kirpėja pakalbėjau, tai sako plikai nekirp, nedurniuok g.gif , tai mąstau, gal galiukus tik apkirpti reikėtų, bet dar ne baisiai ilgi tie plaukai smile.gif
rivera
QUOTE(marecka @ 2006 06 11, 18:13)
Paskaitinėjau ir mąstau, visi kerpasi, o mes ne  ax.gif Kažkaip buvo tokia mintis, kad reikėtų gal apkirpti, bet kad tų plaukučių ne per daugiausiai, o su savo kirpėja pakalbėjau, tai sako plikai nekirp, nedurniuok  g.gif , tai mąstau, gal galiukus tik apkirpti reikėtų, bet dar ne baisiai ilgi tie plaukai  smile.gif
*

Mes niekad nekirpom plikai. mašinėlė yra su reguliuojamom šukytėm, tai viršų 6 numeriu nukerpam o šonus trečiu, ir atrodo lyg žirklėm pakirptas.
TIKESIU
o mes kerpames nuo 8men, ir jokiu problemu schmoll.gif
Cinderella
tusiukas8 idek savo mazylio apkirpto nuotraukyte,labai jau idomu kaip atrodo 6 ir 3 numeriu blush2.gif 4u.gif lauksim
giedree_grey
mes bandem kirpti savo maziu pries gerus 3 menesius,bet nesidave,o apkirpti butu neblogai,nes labai nelygus tie jo pukai biggrin.gif kai kerpu vyra,tai jis stovi,ziuri,domisi,bet pats kazkodel nesiduoda kepamas,gal reix vel pasiulyt nusikirpti,be to ir tetuka jau greitai kirpsim biggrin.gif
rivera
QUOTE(Cinderella @ 2006 06 12, 10:08)
tusiukas8 idek savo mazylio apkirpto nuotraukyte,labai jau idomu kaip atrodo 6 ir 3 numeriu blush2.gif  4u.gif lauksim
*

Va kaip tikšią savaite ir kirpsimės tai kai pasipuošim ir įdėsiu nuotraukytę smile.gif
viltuke
Mes prieš savaitę atlikom šią procedūrą. Iš pradžiū mažių supažindinom su tuo nematytu aparačiuku, davėm pačiupinėti, o tada vyras ėmėsi darbo vaiką kirpti, o aš berniuką bandžiau sudominti visokiais daikčiukais. Svarbu, kad vaikas turėtų užsiėmimo ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Leilla
mes nuo metuku pradejom su masinele
lyra
Kai pirmą kartą mašinėle kirpom vyresnyjį, šis sėdėjo ramiai ir tylėjo. Bet tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Daugiau taip kirpti neleido, o štai su žirklėmis kuo puikiausiai, net pats pasiprašo, kad jau laikas į kirpyklą. Manau verta pirmiausia iš ko nors pasiskolinti ir pabandyti, jei nesileis, neišmesite pinigėlių vėjais. mirksiukas.gif
Rrina
Ech, o kaip apkirpti 3 mėn. vaiką ??? blink.gif galvos dar gerai nenulaiko, o plaukai jau į akis lenda. Aišku, galiu bandyti apkirpti miegantį, bet kas gausis ? unsure.gif g.gif
myrmica
taip taip taip... Ir aš planuoju skust savo bičą, tik nežinau kaip blink.gif žodžiu imsim senelio barzdaskutę ir bandysim scare.gif Kaip pasisekė parašysiu!!!
gudrene
Kažkiek esu susipažinusi su kirpimu (mokiausi, bet nebaigiau blush2.gif ), tai kai suėjo sūnui 1 metukai jo gimtadienio proga sugalvojau apkirpti. Paisikolinom mes kirpimo mašinėlę ir pradėjau. Pasodinau viskas tvarkoj, įjungiau mašinėlę irgi tvarkoj, o kai tiktai pradėjau skusti (norėjau plikai), tai kaip pasipylė ašaros doh.gif tai dar ir dabar atsimenu (nors sūnui jau 7,5metų) ir po šiolei save graužiu kam aš taip vaiką traumavau. Labai ilgai po to neprisileido nieko kas vibruoja nors šiek tiek doh.gif : neidulkių siurblio, nei plaukų džiovinto anei nieko doh.gif
Tai va labai atsargiai su šitais dalykais reikia.
myrmica
Tai va mes vis dar neapsikirpom, pratinames prie masineles tongue.gif
Senelis kas ryta skutasi barzda tai mes irgi paeme pazaidziam pazaidziam ir prie galvos jau leidzia pridet, tai gal kuria diena ir pavyks?... 4u.gif
Askita
Mūsų tėvelis kerpasi trumpai su mašinėle namuose.Tai ir mažą mūsų kerpam taip pat.Šiaip jis vaikas nedrąsus,bet pirma kartą buvo baisu judėti,antra karta idomu,o paskui viskas labai liux thumbup.gif Tiesa,mašinėlės,tos pigesnės,tai gali vaikui plaukučius peštelti,tada jau bus tikrai sunku jį nukirpti.mes kerpam su pfilips,nepagailėjom pinigėlių,nes tos pigesnės šiaip ir genda greičiau.
Sekmės thumbup.gif
ingridukas
Mano suneliukui pries pora dienu metukai suejo.Dauguma jau mane atakuoja klausimais kada gi kirpsiu pirmus mazylio plaukucius.Bet as nenoriu ju kirpt,nes jis man atrodys kaip is lagerio.beto jo plaukai man labai grazus.Ar verta kirpt,ar tai tik zababonai nuo senu laiku kad reikia kirpt kai metukai sueina?Ar visos kerpat?
mazzyla
Pirmą kartą kirpom metukų, nes iki to laiko nelabai buvo ką ir kirpti, dabar kerpam mašinėle namuose su dideliais pikčiais, nes ,,skauda,,. Net neįsivaizduoju kol kas kirpimo kirpykloje, nebent jau uždarytoje ir kirptų geležinių nervų kirpėja. verysad.gif
Askita
QUOTE(mazzyla @ 2006 10 16, 15:36)
Pirmą kartą kirpom metukų, nes iki to laiko nelabai buvo ką ir kirpti, dabar kerpam mašinėle namuose su dideliais pikčiais, nes  ,,skauda,,. Net neįsivaizduoju kol kas kirpimo kirpykloje, nebent jau uždarytoje ir kirptų geležinių nervų kirpėja. verysad.gif
*

Na jau minejau,gal jei yra pinigeliu nusipirkit brangesne,mes pirkom pfilips,mokejom apie 120 lt,bet tikrai nepesa,mazas isvis ramiai sedi,o ir dirba ji tyliai mirksiukas.gif
grazina37
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 16, 13:19)
Mano suneliukui pries pora dienu metukai suejo.Dauguma jau mane atakuoja klausimais kada gi kirpsiu pirmus mazylio plaukucius.Bet as nenoriu ju kirpt,nes jis man atrodys kaip is lagerio.beto jo plaukai man labai grazus.Ar verta kirpt,ar tai tik zababonai nuo senu laiku kad reikia kirpt kai metukai sueina?Ar visos kerpat?
*

nu ir as nesuprantu to kirpimo ,kokia to priezastis ,i akis lenda plaukeliai ar i ausis,nu niekaip nesuprantu ar cia tokia mada plikai kirpti ,ar tai labai grazu g.gif :hmvyras irgi kerpasi trumpai bet tik del to kad plike sviecia tai su ilgais plaukais butu tikrai juokingas ,bet jau visai trumpais plaukais tai kaip koks asilas tik nosis ir ausys atsikise kazkokia tragedija verysad.gif
Askita
QUOTE(grazina37 @ 2006 10 16, 15:49)
nu ir as nesuprantu to kirpimo ,kokia to priezastis ,i akis lenda plaukeliai ar i ausis,nu niekaip nesuprantu ar cia tokia mada plikai kirpti ,ar tai labai grazu  g.gif  :hmvyras irgi kerpasi trumpai bet tik del to kad plike sviecia tai su ilgais plaukais butu tikrai juokingas ,bet jau visai trumpais plaukais tai kaip koks asilas tik nosis ir ausys atsikise kazkokia tragedija  verysad.gif
*

O as manau,kad cia skonio reikalas,zinoma tai jokia nemada ar dar kas,taciau ar taip jau negraziai atrodo 2m vaikutis labai trumpai nukirptas???Man mano mazas netgi labai simpatiskai atrodo,ir jis sviesutis,melynu akiu,o sypsena tada nuostabiai isryskeja....Nesakau,kad dabar imam ir kerpam plikai! doh.gif Kas liecia suaugusi vyra (pvz kad ir maniskis) tegu kerpasi kaip nori,na negi dabar apie tai cia diskutuoti susirinkom???
Beje mane maza irgi beveik plikai tevai buvo nukirpe abu su broliu po kambarius lakstem,na smagiai atrodem...nematau cia nieko blogo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
ingridukas
o man plikai nukirpti vaikai panasus i vaikus is lagerio.Man negrazu ir viskas.Bet klausimas ar tikrai reikia kirpt plikai?ar yra is to nauda?jei taip,tada gal ir pkirpsiu g.gif
Askita
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 16, 20:17)
o man plikai nukirpti vaikai panasus i vaikus is lagerio.Man negrazu ir viskas.Bet klausimas ar tikrai reikia kirpt plikai?ar yra is to nauda?jei taip,tada gal ir pkirpsiu g.gif
*

Kiekvienai mamai jo vaikas graziausias ,ir man patiko garbanoti mano mazo plaukuciai,taciau kai nukirpom,o dabar jau ataugo,tai akivaizdziai matyti,kad plaukai tankesni ir pats plaukas storesnis...Visgi negarantuoju,kad cia visiems taip be isimciu....Tiesa gal dar per trumpi,taciau pirmuju garbanu nebeliko...
O jei jau kaip sakai aplinkiniai ''atakuoja'' klausimais kada kirpsi,tai gal is sono matyti,kad plaukciai silpnuciai ir jau ''prasosi'' pakerpami? mirksiukas.gif
ausravait30
QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 15:54)
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis  g.gif  tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?
*

Zinai, mano suneliui jau 1 m. 1 men. ir jo plaukuciai taip pat gana ilgi uzauge. Vis niekaip neprisiruosiam ji nukirpti. Tikiuosi sunelis nebijos to burzgimo ir nukirpsim nesunkiai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.