tai va, veluoja mano dienos jau pora savaciu
kartais testai nerodo nors tu ka
O kam tau skatinti, geriau palauk
Pagulek karstoje vonioje ir raudono vyno isgerk
QUOTE(Rucelie @ 2005 01 03, 16:44) tai kad pastoti progu nebuvo mirksiu siandien vonioj
Tokiu atveju patarčiau nueiti pas ginekologę(-ą), kuri (-s) apžiūrės ir galbūt skirs kontraceptines tabletes, kurios sureguliuoja mėnesinių ciklą
Jei nuolat veluoja tai tada reiketu susirupinti. O jei tik pirma karta, tai manau nieko nereiketu daryti. Juk daug ivairiausiu priezasciu del kuriu tavo dienos galejo uzsilaikyti. Ir tai nebutinai buna nestumas.
Man paskutiniu metu labai daznai veluodavao, praktiskai visada. Kai galiausiai nusibodo kas menesi ju laukti, nuejau pas gydytoja. Ir pasirodo, kad priezastys viso to gludi kazkur giliau. Ginekologe pasake, kad sureguliuoti cikla yra labai daug budu, taciau visu pirma reikia issiaiskinti kodel tas ciklas sutriko.
Ieva-Pieva. Man lygiai tas pats. Nustojau vartoti KT ir 39 dienas laukiau
labai tikiuosi, nes laukiu jau 3 savaites
Смотри, что б не было как у меня
būna ir man tokių pokštų. kiek nervų tai kainuoja ypač jei nieko neplanuoji. man geriausiai padeda karšta vonia, vyno taurė ir superinis pasidulkinimas su vyru
Zinau, kad mama praktikuodavo irgi ta pati buda - pagulejima karstoje vonioje.
sulaukiau mmm
QUOTE(asta1981 @ 2005 01 16, 23:22) As gimdziu pries metus ir 2 men., nustojau maitinti kovo men. O menesiniu vis nera. Rytoj einu i konsultacija
mano ir bjauroka situacija, žodžiu pagimdžiau prieš 5,5mėn. 3 mėn. maitinau, tada laukiau dienų, o jos po 6 savaičių vos vos pasirodė, kažkoks tepimas visą savaitę. O savijauta tokia apsunkus, nuotaika bloga, na sulaukiau kito ciklo pabaigos ir vėl tas pats, užvakar buvau pas ginekologę, sako, per mažai hormonų pas tave gaminasi, gerk KT, nu išgėriau, tai dust pradėjau, šian nebegėriau....tai ir esu tokioj nežinioj, kas su tuo mano ciklu darosi. Beje, pieno dar lašiuką išspaudžiu, gal tai susiję su tokiom negausiom dienom, gal kas žino?? a tai man taip gyvenimą kartina...
QUOTE(asara @ 2005 06 01, 17:57) As gimdziu pries metus ir 2 men., nustojau maitinti kovo men. O menesiniu vis nera. Rytoj einu i konsultacija labai būtų įdomu sužinoti, ką gydytoja pasakys, ką patars. O pieno ar yra dar bent lašiukas, gal tai stabdo normalią hormonų veiklą? na šian nakvišas pradėjau gert, gal jos kiek padės??
tai va buvau siandien pas gydytoja, apziurejo, sake, kad viskas atrodo taip, kad tuoj tuoj turetu menesines prasideti.
Israse mastodyn lasiuku ir navisos kapsules skyre.
va, tą nakvišą aš antra diena geriu, tikiuosi, kad sunormalizuos, daug gerų atsiliepimų apie tas kapsules skaičiau ir girdėjau iš draugių.
vadinasi, tas ciklas gali net kelis mėnesius kvailioti... QUOTE(inix @ 2005 06 02, 19:19) va, tą nakvišą aš antra diena geriu, tikiuosi, kad sunormalizuos, daug gerų atsiliepimų apie tas kapsules skaičiau ir girdėjau iš draugių. vadinasi, tas ciklas gali net kelis mėnesius kvailioti... Man dar pasakojo, kad jo (gydytojo) praktikoje buvo atvejis, kai moteris per metus sigdavo mm tik 2 kartus. O susilauke 4 vaiku. Tai va kaip buna. Bet pasitikrinus ramiau
oho, kai du kart metuos! o ką tie mastodyn lašiukai daro, jie homeopatiniai?
[
Nezinau ar tie lasiukai MASTODYN padejo, ar siaip jau viskas susitvarke, taciau praejus 1m 2 men. pa gimdymo vel atsirado mmm.
padėkite
patarkite
Jei dėl to jaudiniesi,tai siūlyčiau nusiramint, nes dažnai ir stresas jas tolina. Gali valerijono tinktūros pagerti.
bent jau man padeda karsta vonia:)
norint atitolinti mensines vartojama: vitaminas C astrus maistas, jokiu saldumynu;) tai istikruju labai individualu;0 o svarbiausiai, kaip jau sake Aii tai kuo maziau streso;) nes stresas tik dar labiau tolina menesines;)
Pabandyk isgerti stipraus petrazoliu nuoviro, du kartus ryte ir vakare. Tai zinomas senoves Romoje receptas. Man padedavo
Šilta vonia ir man kažkada padėjo
Jei dienelės vėluoja pirmąkart, tai karštos vonios ir poilsio nuo streso turėtų pakakti pasidaryki testuką, gal kartais jūs dviese Dar labai teigiamai veikia folinė rūgštis su vitaminu E.
o karšta vonia greitai pradeda veikti mmm?
Pritariu Saulei100 - nėštumo testą pasidaryk. Nežinau ar tau pavyks paankstinti. Petražolių arba rūtų nuoviras paprastai laiudiškai naudojamas persileidimui sukelti.
O jei tau reikia iki tam tikros datos susirgti, tai geriau atitolink. Kontraceptikus gerk. Kol gersi, tol nesirgsi. QUOTE(milabra @ 2006 06 01, 13:56) Pritariu Saulei100 - nėštumo testą pasidaryk. Nežinau ar tau pavyks paankstinti. Petražolių arba rūtų nuoviras paprastai laiudiškai naudojamas persileidimui sukelti. O jei tau reikia iki tam tikros datos susirgti, tai geriau atitolink. Kontraceptikus gerk. Kol gersi, tol nesirgsi. Aš suprantu, kad ji negeria kontraceptikų, nes kitų atveju mėnesinės būtų reguliarios. O KT pradedami gerti 1-ą mėnesinių dieną, taip kad vistiek teks jų sulaukti QUOTE(milabra @ 2006 06 01, 12:56) Pritariu Saulei100 - nėštumo testą pasidaryk. Nežinau ar tau pavyks paankstinti. Petražolių arba rūtų nuoviras paprastai laiudiškai naudojamas persileidimui sukelti. O jei tau reikia iki tam tikros datos susirgti, tai geriau atitolink. Kontraceptikus gerk. Kol gersi, tol nesirgsi. O dekui, sitas man pravers
dar vienas klausimas
kiek atsimenu nėštumo testas daromas rytais, t.y. turi būti pirmas po nakties šlapimas? o gal yra tokių nėštumo testų, kad galima kad ir dabar, t.y. dieną pasidaryti? o gali vėluoti nuo didelio krūvio, dar peršalau dabar, tai gal ir todėl vėluoja ir aptetito nėr QUOTE(Laconia @ 2006 06 01, 16:02) dar vienas klausimas kiek atsimenu nėštumo testas daromas rytais, t.y. turi būti pirmas po nakties šlapimas? o gal yra tokių nėštumo testų, kad galima kad ir dabar, t.y. dieną pasidaryti? o gali vėluoti nuo didelio krūvio, dar peršalau dabar, tai gal ir todėl vėluoja ir aptetito nėr Rytais. nors galima dayrti ir vakare. Bet geriau ryte, nes šlapimo koncentracija tuomet būna didžiausia. Aš pvz dariau vakare po darbo-gavosi, teigiamas gali ir vėluoti nuo krūvio, nuo peršakimo tai nelabai.
Siaip tai jei tik tada pradesi gert KT - menesines bus tokios pacios kaip visada. pareguliuot iseis tik kitas. be to pirma menesi daugumai nuolat teplioja. tai jei atostogos bent uz poros menesiu - gera iseitis. o jei greit
nėštumo testo rezultatai neigiami (pirkau After 10)
vakar gulėjau karštoje vonioje, dar diedas padulkino, valgiau burokėlių sriubą o mmm kaip nėr, taip nėr blogiausia, kad dabar nežinau, ar man sportuoti nes kaip tik pasibaigė abonementas, noriu kitą (kaip tik vasaros akcijos atrakcijos) pirkti, bet nežinau ką daryti
Mane irgi vargina ta problema
Tai reziumuojant, reiktų man daba karštoj vonioj gulėt, petruškų arbatą gert
aš tai varysiu atostogauti beveik iš karto po mėnesinių
bet bijau, kad pasikeitus aplinkai, ciklas sutriks ir prasidės per atostogas
Man irgi ta pati problemele....
Tik kazkaip nelabai tikiu,kad karsta vonia jau taip ir paankstina...niu gal kokia diena ankciau,o jeigu norisi bent 3-4 dienas ankciau pasidaryt Dar pagalvojau,gal nueiti pas ginekologe... gal ji kazkaip gali padaryt,kad anksicau prasirgt?NIEKAS TO NEBANDET? (cia kalba eina,kai negeriamos KT)
Aga....
Jei negeri KT, tai visos tos petruškos ir vonios visiškai nepatikimas dalykas
Ginekologė irgi stebuklo nepadarys. Paprasčiausiai nestresuoji, apsirūpini analgetikais, vitaminu C (tikrai mažiau kraujuos) ir ramiai leidi užtarnautas atostogas.
O tais negi jau ir ginekologe negali nieko padaryt....
NEzinau tada...atostogos bus ne kokios. NEs jau susiplanave esam aktyviai praleisti tas dienas, kurias uzsitarnavom per metus....varysim su baidarem,poto prie ezeru...visos atostogos-vandeni ar prie jo.... tai man tada ne kas bus.... QUOTE(Saule100 @ 2006 06 01, 14:06) Aš suprantu, kad ji negeria kontraceptikų, nes kitų atveju mėnesinės būtų reguliarios. O KT pradedami gerti 1-ą mėnesinių dieną, taip kad vistiek teks jų sulaukti Nu nea. Kol geri kontraceptikus, tol nesusirgsi. Tik tiek, kad kiaušidės tik ir lauks, kada nustosi gerti ir jos galės sprogti PS - pati bandžiau ir dar Cosmopolitane skaičiau QUOTE(Blue_rose @ 2006 06 20, 11:44) Dar pagalvojau,gal nueiti pas ginekologe... gal ji kazkaip gali padaryt,kad anksicau prasirgt?NIEKAS TO NEBANDET? (cia kalba eina,kai negeriamos KT) A man buvo su ginnekologe - ėjau dėl problemų, pasirodo jos PMS-inės, gydytoja sako gal jau turi pradėti tuoj sirgti? Sakau nu jo, šiomis dienomis. Tai sako gal paankstinti? Grybšt kažką ir ėjau pamperso dėtis QUOTE(Blue_rose @ 2006 06 20, 18:16) NEzinau tada...atostogos bus ne kokios. NEs jau susiplanave esam aktyviai praleisti tas dienas, kurias uzsitarnavom per metus....varysim su baidarem,poto prie ezeru...visos atostogos-vandeni ar prie jo.... tai man tada ne kas bus.... Kiek esu plaukus baidarėm, visada kartu su Raudondvario tetom nu jei visgi neišeina taip nusiteikt, bandyk kreiptis pas ginekologę. Nors man ji nepadėjo, sakė, kad jei nevartoju KT, tai daugiau nieko patart negali
Nakviša - palaiko normalią hormonų pusiausvyrą organizme. Gerti reik bent tris mėn. Apskritai dalykas nuostabus
Mastodynon - homeopatiniai lašai, skirti ciklo sutrikimams gydyti, PMS sindromui ir mastopatijai Nei vienas, nei kitas mėnesinių iššaukti negali QUOTE(milabra @ 2006 06 20, 20:05) Nu nea. Kol geri kontraceptikus, tol nesusirgsi. Tik tiek, kad kiaušidės tik ir lauks, kada nustosi gerti ir jos galės sprogti PS - pati bandžiau ir dar Cosmopolitane skaičiau A man buvo su ginnekologe - ėjau dėl problemų, pasirodo jos PMS-inės, gydytoja sako gal jau turi pradėti tuoj sirgti? Sakau nu jo, šiomis dienomis. Tai sako gal paankstinti? Grybšt kažką ir ėjau pamperso dėtis Taip, tik kol prie kontraceptikų priprasi, gali galva svaigti, pykinti... Kad tik nebūtų taip, kad mmm palyginti su tuo tikras gėris atrodys QUOTE(Jovvita @ 2006 06 21, 21:30) Taip, tik kol prie kontraceptikų priprasi, gali galva svaigti, pykinti... Kad tik nebūtų taip, kad mmm palyginti su tuo tikras gėris atrodys Na nezinau apie ta pykinima - negirdejau nei is vienos kad jis gyvenima trukdytu. taciau geriausia KT gerti pries miega ir nejausi jokiu pykinimu net jeigu tokie ir butu (man gydytoja taip patare) As nereklaminu tik istaisau klaidas Be to labai tiketina kad pradejus gerti KT bent pirma menesi istisai teplios |