Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėčio kopija!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ivoncikas
QUOTE(victoria @ 2006 06 18, 15:15)
na sakyciau daugiausiai balsu surinko meniskos nuotraukos o ne tos kuriose yra tecio ir vaiko panasumai, bet cia kaip visuomet balsuojama ne i tema. as bent jau ne i meniskuma ziurejau o balsau del panasumo,
*

Tai kad nugalejusioje nuotraukoje ir yra aisku, kad dukriukas i tetuka panasi wub.gif labai net rolleyes.gif
Virdzinija
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 18, 13:37)
Niu ka laimejo graziausia nuotrauka  thumbup.gif  Uz ja ir balsavau  smile.gif Grazi mergyte, grazus tetis  blush2.gif  grazus momentas uzfiksuotas   wub.gif
*

Ir aš už ją thumbup.gif ir už trečioj vietoj esančią... Ir visiškai nesutinku su victoria, kad balsuojama ne į temą schmoll.gif Mano nuomone, į trejetuką pateko labiausiai to vertos nuotraukos drinks_cheers.gif ne veltui dauguma už jas balsavo mirksiukas.gif (ko stebėtis, kad vos kelis balsus gavo buitinės, neišbaigtos, su alaus buteliais fone nuotruakos? blink.gif )
sena karvė
Šita nuotrauka gavo labai daug balsų unsure.gif . Negaliu atsistebėti blink.gif
user posted image
Žiedė
QUOTE(victoria @ 2006 06 18, 16:15)
na sakyciau daugiausiai balsu surinko meniskos nuotraukos o ne tos kuriose yra tecio ir vaiko panasumai, bet cia kaip visuomet balsuojama ne i tema. as bent jau ne i meniskuma ziurejau o balsau del panasumo,
*

as irgi ta pastebejau
Utiuitiutė
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 18, 17:59)
Šita nuotrauka gavo labai daug balsų unsure.gif . Negaliu atsistebėti blink.gif
user posted image
*

O kuo čia stebėtis? Juk užfiksuotas tikrai neprastas šeimyninės rangos momentas tongue.gif
sena karvė
QUOTE(Hestija @ 2006 06 18, 18:07)
Juk užfiksuotas tikrai neprastas šeimyninės rangos momentas  tongue.gif
*

Tikrai "neprastas" rolleyes.gif
victoria
QUOTE(Virdzinija @ 2006 06 18, 06:48)
Ir aš už ją  thumbup.gif ir už trečioj vietoj esančią... Ir visiškai nesutinku su victoria, kad balsuojama ne į temą  schmoll.gif Mano nuomone, į trejetuką pateko labiausiai to vertos nuotraukos  drinks_cheers.gif ne veltui dauguma už jas balsavo  mirksiukas.gif (ko stebėtis, kad vos kelis balsus gavo buitinės, neišbaigtos, su alaus buteliais fone nuotruakos?  blink.gif )
*

lotuliukas.gif as uz tas ir nebalsuociau
man is visu nuotrauku va cia didziausias panasumas
user posted image, tik deja ji kazkodel gavo 10 tasku
Mašinytė
Aciu, balsavusiems uz mano pankiukus wub.gif wub.gif wub.gif . Nuotraukyte lauke daugiau nei pusmetis savo pasirodymo. Malonu kam patiko.
LT saulele
o kaži kodėl prie kai kurių nuotraukų nėra dalyvio nick'ų unsure.gif unsure.gif ?
Matelyk
esu nustebusi, nes laimėjo pirmąsias vietas tikrai temą neatitinkančios muotraukos schmoll.gif kur ten galima įžiūrėti panašumą, kai tėtis nusisukęs blink.gif tikrai laimėjo meniškumas bet ne panašumas ax.gif

Jurgitama sveikinu 4u.gif
Nieko sau
Pirma vieta turbut uz eilerastuka gavo cool.gif

Isila
QUOTE(Matelyk @ 2006 06 18, 20:04)
esu nustebusi, nes laimėjo pirmąsias vietas tikrai temą neatitinkančios muotraukos  schmoll.gif  kur ten galima įžiūrėti panašumą, kai tėtis nusisukęs  blink.gif  tikrai laimėjo meniškumas bet ne panašumas  ax.gif

Jurgitama sveikinu  4u.gif

*

pritariu drinks_cheers.gif kažkaip nuotraukos panašuoklės buvo nustumtos į antrą planą. Tikrai nematau, kuo jau taip nuotraikos nugalėtojos tėtukas ir dukra panašūs g.gif gal neįžvelgiu kažko? Tie pankai, ar "raskit tris skirtumus", ar kur tetis sedi ant kedes ir skaito, o vaikas ant šikpuodžio kaip tik yra tokios - temą atitinkančios... blink.gif

aš tikrai kažko nesuprantu g.gif
Rusnė
Žmonės turbūt balsavo už tas, kurios jiems labiausiai patiko, nėra ko čia daugiau gilintis. Turbūt tos, kurios patiko labiausiai ir laimėjo.
Sveikinu laimėtojus 4u.gif
v*i*j*a
Dekoju visiems balsavusiems uz musu nuotraukyte 4u.gif
O mergaite tikrai labai panasi i tetuka,tik gal is sono ne kaip matosi ax.gif
Pinacea
Atitinka ar ne, bet nugaletojos - grazios nuotraukytes, ir grazus zodziai. Eilerashtukas ir man patiko thumbup.gif
Nors ir nesam nugaletoju tarpe, bet malonu buvo skaityt grazius atsiliepimus apie musu nuotraukyte. ax.gif Aciu uz balsus!!!
v*i*j*a
QUOTE(gritte @ 2006 06 18, 21:20)
Pirma vieta turbut uz eilerastuka gavo  cool.gif
*

O tau atrodo,kad eilerastukas bet kuriai nuotraukai garantuotu pirma vieta????
Virdzinija
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 06 18, 18:59)
o kaži kodėl prie kai kurių nuotraukų nėra dalyvio nick'ų  unsure.gif  unsure.gif ?
*

Tos dalyvės, vadinasi, išsiregistravo.
Bet įtarimas kylą, kad dėl to konkurso tik ir tebuvo prisiregistruota blink.gif
~unique~
sveikinam nugaletojas ir nugaletojus drinks_cheers.gif ir dekui tiems, kas pastebejo mus 4u.gif
Nieko sau
QUOTE(vijja @ 2006 06 18, 21:30)
O tau atrodo,kad eilerastukas bet kuriai nuotraukai garantuotu pirma vieta????
*

taip bigsmile.gif jeigu tik nuotrauka būtų priderinta.
ArTutė
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 18, 14:37)
Niu ka laimejo graziausia nuotrauka  thumbup.gif  Uz ja ir balsavau  smile.gif Grazi mergyte, grazus tetis  blush2.gif  grazus momentas uzfiksuotas  wub.gif
*

Butent, kad dauguma balsavo uz grazia nuotraukyte, grazu momenta, grazia mergyte... o kam tada tema reikalinga? blink.gif

QUOTE(victoria @ 2006 06 18, 16:15)
na sakyciau daugiausiai balsu surinko meniskos nuotraukos o ne tos kuriose yra tecio ir vaiko panasumai...
*

[color=teal]esu nustebusi, nes laimėjo pirmąsias vietas tikrai temą neatitinkančios muotraukos  schmoll.gif  kur ten galima įžiūrėti panašumą, kai tėtis nusisukęs  blink.gif  tikrai laimėjo meniškumas bet ne panašumas  ax.gif
*

QUOTE(Isila @ 2006 06 18, 21:39)
Tie pankai, ar "raskit tris skirtumus", ar kur tetis sedi ant kedes ir skaito, o vaikas ant šikpuodžio kaip tik yra tokios - temą atitinkančios...  blink.gif
*

drinks_cheers.gif likau nusivylus ir as verysad.gif Bet uztai kita karta zinosiu, kad reikia nuotraukytes ieskot ne pagal tema bigsmile.gif lotuliukas.gif
sdr
QUOTE(Tute @ 2006 06 19, 08:46)
drinks_cheers.gif  likau nusivylus ir as  verysad.gif  Bet uztai kita karta zinosiu, kad reikia nuotraukytes ieskot ne pagal tema bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

o tai kuo taip nusivylei g.gif kad balsavai ne už nugalėtojus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man kaip tik pirmoj nuotraukoj mergytė į tėvelį panaši, ir dar prie to labai faina ir nuotraukytė, ir mergytė, ir tėtukas blush2.gif bigsmile.gif
Semigallia
O man gražus šis konkursas ax.gif
Dėl balsavimų ir nugalėtojų nuotraukyčių... Juk balsuojame mes cool.gif Ką išrenkame - tas ir nugalėjo drinks_cheers.gif
Kutuliukas
QUOTE(Tute @ 2006 06 19, 08:46)
Butent, kad dauguma balsavo uz grazia nuotraukyte, grazu momenta, grazia mergyte... o kam tada tema reikalinga?  blink.gif
*

Atsiųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų vaikutis/-iai ir tėtis (patėvis) – lyg du vandens lašai, ir nebūtinai panašūs savo išore! Turbūt kiekviena esame užfiksavę tokių šaunių judviejų veiklos ar buvimo kartu akimirkų, kai žiūri į nuotrauką ir matai – tėtuko kopija!

rolleyes.gif

Kas už ką ir kodėl balsavo tikrai neprivalo aiškintis kad ir kaip tai mums patiktų ar nepatiktų. Laimėjo tos nuotraukos, kurios patiko daugumai. Su tuo ir sveikinam bis.gif
Aurėja
Konkursas "Tėčio kopija", skirtas Tėvo dienai, baigėsi, dar kartą sveikiname visus visus mūsų mažos supermamų valstybės tėtukus! Mes Jumis didžiuojamės clap_1.gif clap.gif

Sveikiname konkurso laimėtojus!

first.gif I-ąją vietą laimėjo nuotrauka:

Pakšt į nosį,pakšt į žandą.
Prie dukros tėvelis lenda.
Plaiksto vėjas ilgą kasą,
Jūron tėtis dukrą neša.
Jei žadi gerutė būti-
Pasimaudysim truputį
Jei žadi užlipt ant sprando-
Teks pačiai parplaukt į krantą...

user posted image

vijja, perduokite sveikinimus tėtuko kopijai ir supertėveliui, jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį!

second.gif II vietą laimėjo nuotrauka "Šilta akimirka..."

user posted image

DAISY, sveikinimai jūsų brangiausiems žmogučiams! Jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį!

third.gif III-ąją vietą laimėjo nuotrauka "Išmokyk mane, TĖVELI smile.gif"

user posted image

INKOGNITO , sveikinimai ir linkėjimai jūsų gražiai šeimynėlei! Laimėjote firminį supermama.lt puodelį!

Kur atsiimti prizus, parašysiu laimėtojams asmeninėmis žinutėmis smile.gif

Jau greit pakviesime visus į naują foto konkursą, kurio temą daugybę kartų siūlėte jūs patys mirksiukas.gif thumbup.gif

Kotryna
Nei už vieną iš jų nebalsavau. unsure.gif Man patinka nesuvaidintos nuotraukos, pagautas momentas, vienetiniai kadrai... Bet čia tik mano nuomonė.
Kristikas
QUOTE(Tute @ 2006 06 19, 07:46)
Butent, kad dauguma balsavo uz grazia nuotraukyte, grazu momenta, grazia mergyte... o kam tada tema reikalinga?  blink.gif
*

drinks_cheers.gif tebunie visi konkursai bendru pavadinimu "Graziausias vaikas ,graziausia nuotrauka ir t.t."
Bet kuriuo atveju sveikinam nugaletojus 4u.gif !
Taistė
esu nustebusi, nes laimėjo pirmąsias vietas tikrai temą neatitinkančios muotraukos  schmoll.gif  kur ten galima įžiūrėti panašumą, kai tėtis nusisukęs  blink.gif  tikrai laimėjo meniškumas bet ne panašumas  ax.gif

Jurgitama sveikinu  4u.gif

*

drinks_cheers.gif Sutinku kad panasumas nebutinai fizinis turi buti (man graziausios nuotraukos kur bendra veikla su teciu, panasios israiskos ir t.t. (nors ne tos kur tevai vaidina vaikus schmoll.gif ). Panasu kad buvo balsuojama tiesiog uz labiausiai patikusias nuotraukas neisigilinant i konkurso pavadinima.

Yoli
laimėtojas gal ir atitiko konkurso temą 4u.gif sveikinimai...
KV
Sveikinimai laimėtojams 4u.gif (už abu balsavau bigsmile.gif 4u.gif )

Ir ačiū už tiek daug balsiukų mano šeimynėlei 4u.gif
Aurėja
Mėgstate šypsotis? Konkursas jums - spausk čia: biggrin.gif
v*i*j*a
Dekojam visiems uz sveikinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
EgleH
Noriu padekoti balsavusioms uz musu nuotraukyte (Tetis man suteiks sparnus!) notworthy.gif Malonu, kad tarp gausybes siltu nuotraukeliu ji neliko nepastabeta blush2.gif
ArTutė
QUOTE(rds @ 2006 06 19, 09:00)
o tai kuo taip nusivylei  g.gif  kad balsavai ne už nugalėtojus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man kaip tik pirmoj nuotraukoj mergytė į tėvelį panaši, ir dar prie to labai faina ir nuotraukytė, ir mergytė, ir tėtukas  blush2.gif  bigsmile.gif
*

doh.gif na, jei tau neaisku, tai paaiskunsiu, kad nusivyliau, nes ne viena is geriausiu nuotraukyciu, mano nuomone, neuzeme prizines vietos tongue.gif Ir kad tolios nuotraukytes, kur net tecio beveik nesimato, gavo daug balsu doh.gif
Taip, kazakiek panasus tetis su dukryte pirmoj nuotraukytej, bet tikrai ne kopija, mano manymu schmoll.gif O panasumu visur galima rasti...

QUOTE(Patieška @ 2006 06 19, 09:05)
Atsiųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų vaikutis/-iai ir tėtis (patėvis) – lyg du vandens lašai, ir nebūtinai panašūs savo išore! Turbūt kiekviena esame užfiksavę tokių šaunių judviejų veiklos ar buvimo kartu akimirkų, kai žiūri į nuotrauką ir matai – tėtuko kopija!
rolleyes.gif

Kas už ką ir kodėl balsavo tikrai neprivalo aiškintis kad ir kaip tai mums patiktų ar nepatiktų. Laimėjo tos nuotraukos, kurios patiko daugumai.  Su tuo ir sveikinam  bis.gif
*

As ir neprasau, kad aiskintu, kas uz ka ir kodel balsavo rolleyes.gif Tiesiog stebiuosi, koki panasuma rado tose nuotraukytese, kur tecio ar vaiko beveik nesimato g.gif turbut odos spalva bigsmile.gif

QUOTE(Kristikas @ 2006 06 19, 10:35)
drinks_cheers.gif  tebunie visi konkursai bendru pavadinimu "Graziausias vaikas ,graziausia nuotrauka ir t.t."
*

sauniai sugalvota thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(garbane @ 2006 06 19, 10:54)
Panasu kad buvo balsuojama tiesiog uz labiausiai patikusias nuotraukas neisigilinant i konkurso pavadinima.
*

drinks_cheers.gif
Dolitlė
Sveikinimai nugalėtojams tėveliams ir jų mažyliams 4u.gif Nors nelaimėjo, bet asmeniškai noriu pasidžiaugti mano favoričių nuotraukyčių "Rasit tris skirtumus" ir "Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai" herojais. Puikios nuotraukytės, Yoli ir Eglute thumbup.gif 4u.gif
Susisukes
Geras konkursa buvo thumbup.gif
Yoli
Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Dolitlė @ 2006 06 19, 20:01)
Sveikinimai nugalėtojams tėveliams ir jų mažyliams  4u.gif Nors nelaimėjo, bet asmeniškai noriu pasidžiaugti  mano favoričių nuotraukyčių "Rasit tris skirtumus"  ir "Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai"  herojais. Puikios nuotraukytės, Yoli ir Eglute thumbup.gif  4u.gif
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.