Ivoncikas
2006 06 18, 15:26
QUOTE(victoria @ 2006 06 18, 15:15) na sakyciau daugiausiai balsu surinko meniskos nuotraukos o ne tos kuriose yra tecio ir vaiko panasumai, bet cia kaip visuomet balsuojama ne i tema. as bent jau ne i meniskuma ziurejau o balsau del panasumo, Tai kad nugalejusioje nuotraukoje ir yra aisku, kad dukriukas i tetuka panasi  labai net
Virdzinija
2006 06 18, 16:48
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 18, 13:37) Niu ka laimejo graziausia nuotrauka  Uz ja ir balsavau  Grazi mergyte, grazus tetis  grazus momentas uzfiksuotas  Ir aš už ją  ir už trečioj vietoj esančią... Ir visiškai nesutinku su victoria, kad balsuojama ne į temą  Mano nuomone, į trejetuką pateko labiausiai to vertos nuotraukos  ne veltui dauguma už jas balsavo  (ko stebėtis, kad vos kelis balsus gavo buitinės, neišbaigtos, su alaus buteliais fone nuotruakos?  )
sena karvė
2006 06 18, 16:59
Šita nuotrauka gavo labai daug balsų  . Negaliu atsistebėti
QUOTE(victoria @ 2006 06 18, 16:15) na sakyciau daugiausiai balsu surinko meniskos nuotraukos o ne tos kuriose yra tecio ir vaiko panasumai, bet cia kaip visuomet balsuojama ne i tema. as bent jau ne i meniskuma ziurejau o balsau del panasumo, as irgi ta pastebejau
Utiuitiutė
2006 06 18, 17:07
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 18, 17:59) Šita nuotrauka gavo labai daug balsų  . Negaliu atsistebėti  O kuo čia stebėtis? Juk užfiksuotas tikrai neprastas šeimyninės rangos momentas
sena karvė
2006 06 18, 17:08
QUOTE(Hestija @ 2006 06 18, 18:07) Juk užfiksuotas tikrai neprastas šeimyninės rangos momentas  Tikrai "neprastas"
victoria
2006 06 18, 17:54
QUOTE(Virdzinija @ 2006 06 18, 06:48) Ir aš už ją  ir už trečioj vietoj esančią... Ir visiškai nesutinku su victoria, kad balsuojama ne į temą  Mano nuomone, į trejetuką pateko labiausiai to vertos nuotraukos  ne veltui dauguma už jas balsavo (ko stebėtis, kad vos kelis balsus gavo buitinės, neišbaigtos, su alaus buteliais fone nuotruakos? )
 as uz tas ir nebalsuociau man is visu nuotrauku va cia didziausias panasumas  , tik deja ji kazkodel gavo 10 tasku
Mašinytė
2006 06 18, 18:07
Aciu, balsavusiems uz mano pankiukus  . Nuotraukyte lauke daugiau nei pusmetis savo pasirodymo. Malonu kam patiko.
LT saulele
2006 06 18, 18:59
o kaži kodėl prie kai kurių nuotraukų nėra dalyvio nick'ų  ?
Nieko sau
2006 06 18, 20:20
Pirma vieta turbut uz eilerastuka gavo
Žmonės turbūt balsavo už tas, kurios jiems labiausiai patiko, nėra ko čia daugiau gilintis. Turbūt tos, kurios patiko labiausiai ir laimėjo. Sveikinu laimėtojus
v*i*j*a
2006 06 18, 21:14
Dekoju visiems balsavusiems uz musu nuotraukyte O mergaite tikrai labai panasi i tetuka,tik gal is sono ne kaip matosi
Pinacea
2006 06 18, 21:25
Atitinka ar ne, bet nugaletojos - grazios nuotraukytes, ir grazus zodziai. Eilerashtukas ir man patiko Nors ir nesam nugaletoju tarpe, bet malonu buvo skaityt grazius atsiliepimus apie musu nuotraukyte.  Aciu uz balsus!!!
v*i*j*a
2006 06 18, 21:30
QUOTE(gritte @ 2006 06 18, 21:20) Pirma vieta turbut uz eilerastuka gavo  O tau atrodo,kad eilerastukas bet kuriai nuotraukai garantuotu pirma vieta????
Virdzinija
2006 06 19, 02:31
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 06 18, 18:59) o kaži kodėl prie kai kurių nuotraukų nėra dalyvio nick'ų  ? Tos dalyvės, vadinasi, išsiregistravo. Bet įtarimas kylą, kad dėl to konkurso tik ir tebuvo prisiregistruota
~unique~
2006 06 19, 06:21
sveikinam nugaletojas ir nugaletojus  ir dekui tiems, kas pastebejo mus
Nieko sau
2006 06 19, 06:45
QUOTE(vijja @ 2006 06 18, 21:30) O tau atrodo,kad eilerastukas bet kuriai nuotraukai garantuotu pirma vieta???? taip  jeigu tik nuotrauka būtų priderinta.
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 18, 14:37) Niu ka laimejo graziausia nuotrauka  Uz ja ir balsavau  Grazi mergyte, grazus tetis  grazus momentas uzfiksuotas  Butent, kad dauguma balsavo uz grazia nuotraukyte, grazu momenta, grazia mergyte... o kam tada tema reikalinga? QUOTE(victoria @ 2006 06 18, 16:15) na sakyciau daugiausiai balsu surinko meniskos nuotraukos o ne tos kuriose yra tecio ir vaiko panasumai... QUOTE(Matelyk @ 2006 06 18, 20:04) [color=teal]esu nustebusi, nes laimėjo pirmąsias vietas tikrai temą neatitinkančios muotraukos  kur ten galima įžiūrėti panašumą, kai tėtis nusisukęs  tikrai laimėjo meniškumas bet ne panašumas QUOTE(Isila @ 2006 06 18, 21:39) Tie pankai, ar "raskit tris skirtumus", ar kur tetis sedi ant kedes ir skaito, o vaikas ant šikpuodžio kaip tik yra tokios - temą atitinkančios...  likau nusivylus ir as  Bet uztai kita karta zinosiu, kad reikia nuotraukytes ieskot ne pagal tema
QUOTE(Tute @ 2006 06 19, 08:46) o tai kuo taip nusivylei  kad balsavai ne už nugalėtojus  man kaip tik pirmoj nuotraukoj mergytė į tėvelį panaši, ir dar prie to labai faina ir nuotraukytė, ir mergytė, ir tėtukas
Semigallia
2006 06 19, 08:02
O man gražus šis konkursas Dėl balsavimų ir nugalėtojų nuotraukyčių... Juk balsuojame mes  Ką išrenkame - tas ir nugalėjo
Kutuliukas
2006 06 19, 08:05
QUOTE(Tute @ 2006 06 19, 08:46) Butent, kad dauguma balsavo uz grazia nuotraukyte, grazu momenta, grazia mergyte... o kam tada tema reikalinga? Atsiųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų vaikutis/-iai ir tėtis (patėvis) lyg du vandens lašai, ir nebūtinai panašūs savo išore! Turbūt kiekviena esame užfiksavę tokių šaunių judviejų veiklos ar buvimo kartu akimirkų, kai žiūri į nuotrauką ir matai tėtuko kopija! Kas už ką ir kodėl balsavo tikrai neprivalo aiškintis kad ir kaip tai mums patiktų ar nepatiktų. Laimėjo tos nuotraukos, kurios patiko daugumai. Su tuo ir sveikinam
Konkursas "Tėčio kopija", skirtas Tėvo dienai, baigėsi, dar kartą sveikiname visus visus mūsų mažos supermamų valstybės tėtukus! Mes Jumis didžiuojamės Sveikiname konkurso laimėtojus! I-ąją vietą laimėjo nuotrauka: Pakšt į nosį,pakšt į žandą. Prie dukros tėvelis lenda. Plaiksto vėjas ilgą kasą, Jūron tėtis dukrą neša. Jei žadi gerutė būti- Pasimaudysim truputį Jei žadi užlipt ant sprando- Teks pačiai parplaukt į krantą... vijja, perduokite sveikinimus tėtuko kopijai ir supertėveliui, jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį! II vietą laimėjo nuotrauka "Šilta akimirka..." DAISY, sveikinimai jūsų brangiausiems žmogučiams! Jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį! III-ąją vietą laimėjo nuotrauka "Išmokyk mane, TĖVELI " INKOGNITO , sveikinimai ir linkėjimai jūsų gražiai šeimynėlei! Laimėjote firminį supermama.lt puodelį! Kur atsiimti prizus, parašysiu laimėtojams asmeninėmis žinutėmis Jau greit pakviesime visus į naują foto konkursą, kurio temą daugybę kartų siūlėte jūs patys
Kotryna
2006 06 19, 09:07
Nei už vieną iš jų nebalsavau.  Man patinka nesuvaidintos nuotraukos, pagautas momentas, vienetiniai kadrai... Bet čia tik mano nuomonė.
Kristikas
2006 06 19, 09:35
QUOTE(Tute @ 2006 06 19, 07:46) Butent, kad dauguma balsavo uz grazia nuotraukyte, grazu momenta, grazia mergyte... o kam tada tema reikalinga?  tebunie visi konkursai bendru pavadinimu "Graziausias vaikas ,graziausia nuotrauka ir t.t." Bet kuriuo atveju sveikinam nugaletojus  !
laimėtojas gal ir atitiko konkurso temą sveikinimai...
Sveikinimai laimėtojams (už abu balsavau )
Ir ačiū už tiek daug balsiukų mano šeimynėlei
Mėgstate šypsotis? Konkursas jums - spausk čia:
v*i*j*a
2006 06 19, 11:43
Dekojam visiems uz sveikinimus
Noriu padekoti balsavusioms uz musu nuotraukyte (Tetis man suteiks sparnus!)  Malonu, kad tarp gausybes siltu nuotraukeliu ji neliko nepastabeta
QUOTE(rds @ 2006 06 19, 09:00)  na, jei tau neaisku, tai paaiskunsiu, kad nusivyliau, nes ne viena is geriausiu nuotraukyciu, mano nuomone, neuzeme prizines vietos  Ir kad tolios nuotraukytes, kur net tecio beveik nesimato, gavo daug balsu Taip, kazakiek panasus tetis su dukryte pirmoj nuotraukytej, bet tikrai ne kopija, mano manymu  O panasumu visur galima rasti... QUOTE(Patieška @ 2006 06 19, 09:05) Atsiųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų vaikutis/-iai ir tėtis (patėvis) lyg du vandens lašai, ir nebūtinai panašūs savo išore! Turbūt kiekviena esame užfiksavę tokių šaunių judviejų veiklos ar buvimo kartu akimirkų, kai žiūri į nuotrauką ir matai tėtuko kopija! Kas už ką ir kodėl balsavo tikrai neprivalo aiškintis kad ir kaip tai mums patiktų ar nepatiktų. Laimėjo tos nuotraukos, kurios patiko daugumai. Su tuo ir sveikinam  As ir neprasau, kad aiskintu, kas uz ka ir kodel balsavo  Tiesiog stebiuosi, koki panasuma rado tose nuotraukytese, kur tecio ar vaiko beveik nesimato  turbut odos spalva QUOTE(Kristikas @ 2006 06 19, 10:35)  tebunie visi konkursai bendru pavadinimu "Graziausias vaikas ,graziausia nuotrauka ir t.t." sauniai sugalvota QUOTE(garbane @ 2006 06 19, 10:54) Panasu kad buvo balsuojama tiesiog uz labiausiai patikusias nuotraukas neisigilinant i konkurso pavadinima.
Dolitlė
2006 06 19, 18:01
Sveikinimai nugalėtojams tėveliams ir jų mažyliams  Nors nelaimėjo, bet asmeniškai noriu pasidžiaugti mano favoričių nuotraukyčių "Rasit tris skirtumus" ir "Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai" herojais. Puikios nuotraukytės, Yoli ir Eglute
Susisukes
2006 06 24, 22:34
Geras konkursa buvo
Ačiū QUOTE(Dolitlė @ 2006 06 19, 20:01) Sveikinimai nugalėtojams tėveliams ir jų mažyliams  Nors nelaimėjo, bet asmeniškai noriu pasidžiaugti mano favoričių nuotraukyčių "Rasit tris skirtumus" ir "Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai" herojais. Puikios nuotraukytės, Yoli ir Eglute 
|
|