Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėčio kopija!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Matelyk
Reikėjo berniukams ... thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

sunku ir kažką komentuoti, tiesiog pamačiau ir įlipo į akį rolleyes.gif
daliuxx

P.S. Dar isitikinau, kad dauguma musu vyru yra labai gerai maitinami biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
*

Tai su jusu diena,teciai!
Joooooooooo! visi vyrai geras zmonas turi thumbup.gif
Man labai faina nuotrauka SILTA AKIMIRKA
KU-KU,mama kur tu?
logika
QUOTE(Smiling @ 2006 06 03, 20:09)
daug šiltų nuotraukėlių, bet dažnai kažkaip pamiršta ir kad konkursas KOPIJA (na aišku ne vien išvaizda), o ne tik vaikas su tėčiu g.gif
*

nuotrauka"reikėjo berniukams" atitinka konkurso pavadinimą rolleyes.gif
Smiling
QUOTE(logika @ 2006 06 04, 10:43)
nuotrauka"reikėjo berniukams" atitinka konkurso pavadinimą  rolleyes.gif
*

nugi nesakau, kad visos mirksiukas.gif , bet didele dalis ju
Džinė
QUOTE(Matelyk @ 2006 06 03, 10:49)
Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai  thumbup.gif  ji jau turi mano balsą  bigsmile.gif
*

man šita nuotrauka irgi tooookia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Elita @ 2006 06 03, 20:00)
4u.gif O kaip man pamatyti konkurso nuotraukytes?  4u.gif
Nerandu  000189.gif
*

ohmy.gif dešiniam kampe yra prašyta Fotokonkursai mirksiukas.gif ant jo ir spausk wub.gif
Aurėja
QUOTE(Džinė @ 2006 06 04, 16:37)
ohmy.gif dešiniam kampe yra prašyta Fotokonkursai mirksiukas.gif ant jo ir spausk wub.gif

Arba surinkite adresą: www.supermama.lt/foto ir paspauskite fotokonkurso pavadinimą, tuomet atsidarys nuotraukų galerija. Kiekvieną mažą nuotraukytę dar galima pasididinti ir apžiūrėti paspaudus ant jos pele.
LT saulele
QUOTE(Fasolka @ 2006 06 03, 19:11)
Dar isitikinau, kad dauguma musu vyru yra labai gerai maitinami biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
*

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 03, 19:39)
Kelias i vyro sirdi tik per...  lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

krūtinės lastą skalpeliu unsure.gif unsure.gif unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif

kiek jau daug nuotraukų per savaitgalį pridėjo blink.gif blink.gif
Veitė
Verslininkas mūsų tėtis.
Tenka daug jam važinėti.
Jis visus miestus pažįsta,
Niekada nepasiklysta !!!

labai labai mieli vaikiukai wub.gif wub.gif ir foto tikrai kokybiška thumbup.gif

*PM*
Mes - vieno kraujo! sita fotke man tokia "vezanti" negaliu tokia juokinga ir visai faina biggrin.gif thumbup.gif

Reikejo berniukams as pasiziurejus pamaniau siek tiek kitaip nei pats pavadinimas blush2.gif doh.gif jeigu butu tevelio ir vaiko kokia kitokia israiska gal tada atitiktu ir pavadinima unsure.gif o gal cia tik man vienaip taip... na bet del skonio nesigincijama schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 06 04, 11:19)
krūtinės lastą skalpeliu  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Gerai gerai reik tuos musu tevelius maitinti, nemarinsim juk badu,nes tai musu leliu teciai,o be ju nebutu musu leliu blush2.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Džinė
Šilta akimirka... bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Gaziulka
man tai kol kas "svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai" - šita tai vne konkurenciji, kaip sakant biggrin.gif

o va visos tokios a la "šilta akimirka" nu gražios, gražios, bet labai jau saldžios ir sentimentalios, bet čia tik on my taste, taip sakant tongue.gif

O šiaip thumbup.gif konsursas, nors ir buvo galima tokio tikėtis

Beje, kaip mažai pelnytų sveikinimu su TETĖS DIENA!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grazvi
Labai noriu sudalyvauti, cia teveliui geriausia dovanele butu. TIk nelabai zinau, ar galiu jau, atrodo 100 zinuciu reikia?.. Jei ka, bent pabalsuosim smile.gif
Eitne
QUOTE(Grazvi @ 2006 06 04, 23:32)
Labai noriu sudalyvauti, cia teveliui geriausia dovanele butu. TIk nelabai zinau, ar galiu jau, atrodo 100 zinuciu reikia?.. Jei ka, bent pabalsuosim smile.gif
*

taigi dalyvauti gaali ir nei vienos zinutes neparasius - tik turek idomia nuotrauka smile.gif Va, o balsavimo teise riboja zinuciu skaicius smile.gif
sausis
Oho kiek nuotrauku pasipyle thumbup.gif
Ale,tikrai kokie vyrai-kaip murai biggrin.gif zmonos tikriausiai kaip uz sienos biggrin.gif
Man labai fainuoliskos nuotraukos ,,Silta akimirka,,,
Verslininkas mūsų tėtis.
Tenka daug jam važinėti.
Jis visus miestus pažįsta,
Niekada nepasiklysta !!!
ir ,,Titanikas,,
Visos grazios,bet kolkas dar....
Papildyta:
,,Mes-vieno kraujo,, dar faina!!!
Nieko sau
Man patinka šios nuotraukos:

1.Ku kū, mama, kur tu?
2.Į sveikatą...
3.Akys, lūpos ir galva,
Plaukų ilgis ir spalva -
Rodos, veidrodį liečiu,
Bet šiltas rankas jaučiu...
4. svarbu ne išvaizda, o pomėgiai
Aurėja
Grazvi, laukiam ir jūsų nuotraukos, kiekvienas registruotas forumo narys gali dalyvauti konkursuose, net neparašęs žinučių forume. O balsuoti galėsite už kitų dalyvių nuotraukas, kai turėsite ne mažiau kaip 20 žinučių.

Vieną išvadą pasidarėm, kad gerai pamaitinti mūsų tėtukai, o antra - baisiai mėgsta pamiegoti su mažyliais lotuliukas.gif
LT saulele
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 05, 11:33)
o antra - baisiai mėgsta pamiegoti su mažyliais  lotuliukas.gif
*

bet tik dienos metu tongue.gif biggrin.gif
Nieko sau
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 05, 11:33)
Vieną išvadą pasidarėm, kad gerai pamaitinti mūsų tėtukai, o antra - baisiai mėgsta pamiegoti su mažyliais  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
dar pastebėjau, kad nemažai tėčių "brandaus amžiaus" bigsmile.gif
sausis
Kai gerai issilaike,tai ir atrodo gerai! bigsmile.gif
ENIGMA
Yra tikrai šaunių nuotraukų thumbup.gif , bet pavadinimai tai labai vienodi doh.gif
LT saulele
QUOTE(ENIGMA @ 2006 06 05, 15:25)
Yra tikrai šaunių nuotraukų  thumbup.gif , bet pavadinimai tai labai vienodi  doh.gif
*

aha bigsmile.gif , kaip tik puiki proga dalyviams priminti, kad jei jie sugalvoja šaunesnį, patrauklesnį pavadinimą, tai gali parašyt asmeninę žinutę moderatoriams ir paprašyt pakeist 4u.gif , turbūt naujesni forumiečiai ne viską ir žino mirksiukas.gif
Aurėja
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 02, 13:43)
atsiranda vis daugiau vienodų nuotraukų pavadinimų "Ar mes nepanašūs?"  "mudu abudu" ir pan. variantai.
Siūlome pasirinkti kuo įdomesnį ir originalesnį pavadinimą, arba užrašyti sveikinimą tėtukui Tėvo dienos proga.

dar kartą pakartojam smile.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2006 06 05, 15:25)
Yra tikrai šaunių nuotraukų  thumbup.gif , bet pavadinimai tai labai vienodi  doh.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 06 05, 15:29)
aha  bigsmile.gif , kaip tik puiki proga dalyviams priminti, kad jei jie sugalvoja šaunesnį, patrauklesnį pavadinimą, tai gali parašyt asmeninę žinutę moderatoriams ir paprašyt pakeist 4u.gif , turbūt naujesni forumiečiai ne viską ir žino  mirksiukas.gif

Lauksiu asmeninių žinučių. Jei norite keisti pavadinimą, rašykite. bigsmile.gif
Agotukas
Man tai šita fotkė Kaip tėtuko taip dukrytės gražios didelės akytės.
Džiuginam visus aplink savo didelėm akim!!!!!!!
thumbup.gif Ajetus tu mano, jau galvojau, atsitiko kas laugh.gif

Ir bučiuotis aš moku tėti taip, kaip tu mamą bučiuoji blink.gif Gal galima būtų truputį "skromniau" pavadint... Trūksta, kad visi tėčių sugebėjimai būtų pademonstruoti hihihi.gif
Džinė
QUOTE(Agotukas @ 2006 06 05, 18:19)
Ir bučiuotis aš moku tėti taip, kaip tu mamą bučiuoji  blink.gif Gal galima būtų truputį "skromniau" pavadint... Trūksta, kad visi tėčių sugebėjimai būtų pademonstruoti hihihi.gif
*

lotuliukas.gif aš irgi pamaniau: na nieko sau tėtis mamą bučiuoja lotuliukas.gif
milabra
Žiūriu žiūriu, atsižiūrėti negaliu wub.gif Jau nuotraukų gražumas - neišpasakytas. Nusprendžiau nebalsuoti, nes man visos visos yra nerealaus gražumo, šiltumo ir nesuvaidinto jausmo thumbup.gif
Kutuliukas
O aš va kokį dar grožį radau bigsmile.gif
user posted image
Natali

Manau, nuotraukos puikios, visi tėtukai nuostabus, vaikai tikri supervaikai thumbup.gif ir jau norėčiau balsuoti už kokias 10 nuotraukų, gaila, kad balsų tiek nebus... blush2.gif

nes
Ale konkursas toks vyriškas, o moteriškos aistros nevyksta gossip.gif .............. g.gif
Agotukas
QUOTE(Patieška @ 2006 06 05, 23:15)
O aš va kokį dar grožį radau  bigsmile.gif
user posted image
*

Varlių mėtymo konkursas laugh.gif
nes
QUOTE(Agotukas @ 2006 06 05, 23:44)
*

drinks_cheers.gif
Elina
Aš radau geresnę foto unsure.gif , ar galiu pakeisti? unsure.gif
Kutuliukas
QUOTE(Agotukas @ 2006 06 05, 23:44)
*

O tu pati pabandyk tongue.gif
Semigallia
Nu man pati pačiausia štai ši nuotrauka wub.gif
user posted image
Veitė
tikrai miela Uogienės paminėta nuotraukytė 4u.gif Tokia šilta ir širdžiai miela wub.gif
Beje, man ji labai primena praito tėčių konkurso pirmosios vietos laimėtoją rolleyes.gif
Nieko sau
Tikai ši foto graži wub.gif , bet ir man primena ano konkurso nuotrauką smile.gif

Mano balsas garantuotas "Pankai valdo biggrin.gif "
Veitė
iš naujų man šita thumbup.gif
du mieli dručkiai mirksiukas.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=6642
Isila
man tai labai patinka foto "raskit tris skirtumus" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai už ją balsuosiu thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(Elina @ 2006 06 05, 22:58)
Aš radau geresnę foto unsure.gif , ar galiu pakeisti? unsure.gif
*

Taip, jau galima
Džinė
QUOTE(Veitė @ 2006 06 06, 08:43)
Beje, man ji labai primena praito tėčių konkurso pirmosios vietos laimėtoją  rolleyes.gif
*

būtent drinks_cheers.gif
daliuxx
o gal bus leidziama balsuoti uz 5 nuotraukas,ka? blush2.gif
Apple
man pati graziausia foto "kuku, mama, kur tu?" wub.gif mano balsas jai garantuotas 4u.gif
Aurėja
QUOTE(daliuxx @ 2006 06 06, 08:42)
o gal bus leidziama balsuoti uz 5 nuotraukas,ka? blush2.gif
*

gali būti, jei ir toliau iki birželio 12 tokiais tempais pildysis galerija. Jau 120! bigsmile.gif
LowFeaR
jo, pankai valdo mano balsą irgi turi thumbup.gif

QUOTE(gritte @ 2006 06 06, 09:05)
Tikai ši foto graži  wub.gif , bet ir man primena ano konkurso nuotrauką  smile.gif

Mano balsas garantuotas "Pankai valdo  biggrin.gif "
*

Matelyk
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 06, 10:12)
gali būti, jei ir toliau iki birželio 12 tokiais tempais pildysis galerija. Jau 120!  bigsmile.gif
*

BŪTŲ ŠAUNU, JEI BŪTŲ GALIMA UŽ DAUGIAU NUOTRAUKŲ BALSUOTI, NES JAU GRAŽUMĖLIS VISŲ TŲ VAIKIUKŲ IR TĖTUKŲ wub.gif

PANKAI VALDO thumbup.gif thumbup.gif
nes
....o man tai " saldžios" nuotraukytės ne labai........ Kartais tie tėčiai nuo to saldumo biskį juokingi pasidaro blush2.gif .......... Fainiausios linksmos foto mirksiukas.gif .

tongue.gif čia mano tokia nuomonė tease.gif
ENIGMA
QUOTE(Uogienė @ 2006 06 06, 08:16)
Nu man pati pačiausia štai ši nuotrauka  wub.gif
user posted image
*

Labai graži, bet labai reklaminė, balsuosiu už natūralias smile.gif
ArTutė
Man kolkas pirmoj vietoj Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai
Dar labai grazios
mudu abudu... Na jau tokie abu grazuoliukai bigsmile.gif Tik pavadinima reiktu pakeist, nes dar ir susipainiot galima, apie kuria cia nuotraukyte kalbama ax.gif

Akys, lūpos ir galva,
Plaukų ilgis ir spalva -
Rodos, veidrodį liečiu,
Bet šiltas rankas jaučiu...
Labai grazus zodziai ir nuotraukyte prie ju labai tinka wub.gif

Rasit tris skirtumus?
Jau taip saldziai miega, turbut kazka skanaus sapnuoja biggrin.gif

Ir dar bent 5 labai grazios, o dar tik savaite praejo nuo konkurso pradzios bigsmile.gif kazi kaip reiks issirinkti pacias paciausias g.gif labai tikiuosi, kad bus galima uz 5 balsuoti blush2.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(Uogienė @ 2006 06 06, 08:16)
Nu man pati pačiausia štai ši nuotrauka  wub.gif
user posted image
*

Šita labai graži foto, bet kad nevisai į temą, kaip čia tuos panašumus rast g.gif
Semigallia
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 06, 13:02)
Šita labai graži foto, bet kad nevisai į temą, kaip čia tuos panašumus rast  g.gif
*

O man ši nuotrauka labiau į temą, nei kai kurios kitos ax.gif bet čia tik mano nuomonė. O panašumą aš matau tokį, kad kartu su tėčiu tyrinėja aplinka, gamtininkai gal abu rolleyes.gif
Veitė
va čia tai tėvelis tikras misteris erotika tongue.gif
Kaip manot??
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=6632
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.