Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėčio kopija!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aurėja
Tėčio kopija!

Pirmąjį birželio sekmadienį švęsime Tėvo dieną. Šiai gražiai progai norime paskirti naują žaismingą fotokonkursą - „Tėčio kopija“!

Atsiųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų vaikutis/-iai ir jų tėtis (patėvis) – lyg du vandens lašai, ir nebūtinai jie panašūs savo išore! Turbūt kiekviena esame užfiksavę tokių šaunių judviejų veiklos ar buvimo kartu akimirkų, kai žiūri į nuotrauką ir matai – tėtuko kopija!

Sugalvokite nuotraukai įdomų, originalų pavadinimą. Arba kartu su vaikučiu sukurkite tėčiui sveikinimą Tėvo dienos proga. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jas rasite čia:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2006 06 01 - 2006 06 12.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 06 13– 2006 06 18.

Paraiškas į konkursą pildykite čia: ŠTAI ČIA:

Fotografuokite, dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų!

Ir kas gi nenorėtų atsidurti tikroje Super-Tėčių galerijoje! Mes jais didžiuojamės ploja.gif
Veitė
Tikrai šauni naujo konkurso tema 4u.gif
Tik nesupratau kodėl dar nepasibaigus vienam, jau paskelbtas kitas g.gif
Ai, bet vistiek smagu mirksiukas.gif
ArTutė
Kokia puiki tema bigsmile.gif bus nenuobodu laukti ano konkurso rezultatu thumbup.gif
Yoli
kaip tik turiu nuotraukytę šiam konkursui thumbup.gif clap.gif
ausand
QUOTE(Veitė @ 2006 06 01, 14:49)
Tik nesupratau kodėl dar nepasibaigus vienam, jau paskelbtas kitas g.gif
*

Kuo daugiau tuo smagiau thumbup.gif
Dolitlė
thumbup.gif Dar tik kelios nuotraukytės paskelbtos, bet jau radau savo kandidatą į prizininkus thumbup.gif Būtinai balsuosiu smile.gif
Veitė
QUOTE(Dolitlė @ 2006 06 01, 17:18)
thumbup.gif  Dar tik kelios nuotraukytės paskelbtos, bet jau radau savo kandidatą į prizininkus thumbup.gif Būtinai balsuosiu smile.gif
*

dar anksti nono.gif
Aurėja
QUOTE(Veitė @ 2006 06 01, 17:20)
dar anksti  nono.gif
*

na taip, pvz pernykščiame tėčių konkurse "Aš - tėvelio vaikas" dalyvavo 186 nuotraukos! peržiūrėti čia: .
Dolitlė
QUOTE(Veitė @ 2006 06 01, 18:20)
dar anksti  nono.gif
*

smile.gif Taip, taip, balsuosiu tada, kada bus galima. Bet viena nuotraukytė jau dabar "ištirpdė" mane. smile.gif Aišku, bus ir kitų vaizdelių, tai jaučiu, jog reikės gerai padirbėti, kol išrinksiu tik tris pačias pačiausias smile.gif Sėkmės visoms mamytėms ir tėveliams smile.gif
gretadan
Saunios nuotraukytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sdr
geras konkursas 4u.gif
bus galima daug gražių vyrų pamatyti blush2.gif bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Erszebeth
Mano pasiūlyta tema yahoo.gif Nors pati tinkamos nuotraukos neturėjau - nebent apytikrę, bet gal dar spėsim kitą padaryti, kad jau taip gavosi rolleyes.gif O bent dvi nuotraukas jau matau superines bigsmile.gif bigsmile.gif
daliuxx
Oi,kad pasipyle nuotraukyciu thumbup.gif Tikriausiai labai laukiamas konkursas clap.gif
Cinderella
gal galetu man moderatore nuotraukyte sumazinti?niekaip nepaviksta man ideti:(((((((((
Yoli
tai su photo shopu sumažink....
jei neišeina siūsk čia(amentia@gmail.com) sumažinsiu, žinoma jei tai leidžia taisyklės...

QUOTE(Cinderella @ 2006 06 02, 12:11)
gal galetu man moderatore nuotraukyte sumazinti?niekaip nepaviksta man ideti:(((((((((
*

Veitė
Šios abi nuotraukytės man labai garžios, ale pavadinimai beveik identiški lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš esu labai graži, į tėvelį panaši.

Aš esu labai gražus,
aš į tėtį panašus smile.gif
shy
Liuks konkursas thumbup.gif smile.gif sulauksim daug ispudingu nuotrauku wub.gif wub.gif wub.gif
LowFeaR
man linksma nuotrauka
Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai smile.gif
MICKEYO
L.fainas konkursas. thumbup.gif mes dalyvausim 4u.gif
Aurėja
QUOTE(Cinderella @ 2006 06 02, 10:11)
gal galetu man moderatore nuotraukyte sumazinti?niekaip nepaviksta man ideti

siųskit mail'u aureja@supermama.lt Lauksiu.

! Dar pastabėlė būsimiems dalyviams:

atsiranda vis daugiau vienodų nuotraukų pavadinimų "Ar mes nepanašūs?" ir pan. variantai.
Siūlome pasirinkti kuo įdomesnį ir originalesnį pavadinimą, arba užrašyti sveikinimą tėtukui Tėvo dienos proga.
sena karvė
eina sau blink.gif , kiek tėtukų simpatukų blush2.gif doh.gif . Ale tas wub.gif wub.gif "Tėti, šitas pratimas man jau nusibodo, išmokink kitą"
Veitė
lotuliukas.gif Pabūsiu dabar bjauri blush2.gif
Kas čia per pavadinimas lotuliukas.gif

Ei, tėvai, atiduok mano baranką!!!!!

Grubus ir visai nevaikiškas (jei mano vaikas, neduokdie, kada taip kreitųsi į savo tėtį, tai gerai pamokyčiau) blink.gif
Džinė
QUOTE(Dolitlė @ 2006 06 01, 18:18)
thumbup.gif  Dar tik kelios nuotraukytės paskelbtos, bet jau radau savo kandidatą į prizininkus thumbup.gif Būtinai balsuosiu smile.gif
*

ohmy.gif jau taip greit? g.gif tai kas bus, kai bus apie 200 nuotraukų g.gif

QUOTE(Veitė @ 2006 06 01, 18:20)
dar anksti  nono.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(Aurėja @ 2006 06 01, 18:29)
na taip, pvz pernykščiame tėčių konkurse "Aš - tėvelio vaikas" dalyvavo 186 nuotraukos! peržiūrėti čia: .
*

daug gražių nuotraukų.
Taistė
Labai saunus konkursas thumbup.gif jau turiu pora nuotrauku-favoriciu biggrin.gif
Lukos_mamyte
sveikos mamytes, kaip ideti foto reikia? nesigauna man:)
Smiling
QUOTE(Liveta @ 2006 06 02, 17:52)
*

va man tas pats doh.gif dejau, bet pavadinima ne LT raidem parasiau, turbut todel nepatvirtino, bet iki siol kitos idet neleidzia g.gif
sdr
QUOTE(Veitė @ 2006 06 02, 16:14)
lotuliukas.gif Pabūsiu dabar bjauri blush2.gif
Kas čia per pavadinimas  lotuliukas.gif

Ei, tėvai, atiduok mano baranką!!!!!

Grubus ir visai nevaikiškas (jei mano vaikas, neduokdie, kada taip kreitųsi į savo tėtį, tai gerai pamokyčiau)  blink.gif
*

o kuo bloga žodis TĖVAS g.gif , nu ne švelnus, ne mažybinis, bet normalus, lietuviškas, sakai grubus pavadinimas g.gif , o man kaip tik jis geras konkursui, toks saldėsiu neatsiduoda biggrin.gif

ateis laikas ir tavo vaikas į tėtį gal panašiai kreipsis, ir nieko tu jo nepamokysi irnesakyk.gif bigsmile.gif biggrin.gif
-freya-
"Šilta akimirka" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealiai graži foto wub.gif
jurgita_b
vat ir susibalamutinau dabar, nezinau, gal balsuoti negalima be tam tikro zinuciu skaiciaus? sorry...
Taistė
QUOTE(rds @ 2006 06 02, 21:05)
o kuo bloga žodis TĖVAS  g.gif , nu ne švelnus, ne mažybinis, bet normalus, lietuviškas, sakai grubus pavadinimas  g.gif , o man kaip tik jis geras konkursui, toks saldėsiu neatsiduoda  biggrin.gif

ateis laikas ir tavo vaikas į tėtį gal panašiai kreipsis, ir nieko tu jo nepamokysi  irnesakyk.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif
*

na cia nuo auklejimo priklauso. mano seimoj "tevai" irgi neisgirstum. nepriklausomai nuo amziaus mirksiukas.gif tradicijos skiriasi ir tiek. netgi nuo regionu priklauso bigsmile.gif man rodos, pvz. "tevelis" dazniau sutinkamas pas aukstaicius. pas kitus - dar kitaip. rolleyes.gif
Enėja
QUOTE(saulute_ @ 2006 06 02, 22:49)
"Šilta akimirka"  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nerealiai graži foto  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
ši nuotrauka tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
sdr
QUOTE(garbane @ 2006 06 02, 23:08)
na cia nuo auklejimo priklauso. mano seimoj "tevai" irgi neisgirstum. nepriklausomai nuo amziaus mirksiukas.gif tradicijos skiriasi ir tiek. netgi nuo regionu priklauso  bigsmile.gif man rodos, pvz. "tevelis" dazniau sutinkamas pas aukstaicius. pas kitus - dar kitaip.  rolleyes.gif
*

vat žemaitijoj tai pusbrolis kažkodėl tėvu vadino (ne visai mažas būdamas, jau paaugęs) ir nebūtinai nuo auklėjimo priklauso, pas juos ten aplinkui dauguma tėvais vadina ir man kažkodėl normaliai skamba ax.gif
Erszebeth
QUOTE(Smiling @ 2006 06 02, 20:38)
va man tas pats doh.gif  dejau, bet pavadinima ne LT raidem parasiau, turbut todel nepatvirtino, bet iki siol kitos idet neleidzia g.gif
*

Jei kitos negali įdėti (redaguoti), vadinasi, išsiuntei patvirtinimui - patvirtina ne automatiškai, o tuomet, kai atsakingas moderatorius prieina prie kompo mirksiukas.gif Palauk ir patvirtins. Žinučių skaičius dalyvaujant konkurse neturi reikšmės, tik balsuoti galima nuo 20 žinučių.
Taistė
QUOTE(rds @ 2006 06 02, 23:14)
vat žemaitijoj tai pusbrolis kažkodėl tėvu vadino (ne visai mažas būdamas, jau paaugęs) ir nebūtinai nuo auklėjimo priklauso, pas juos ten aplinkui dauguma tėvais vadina ir man kažkodėl normaliai skamba  ax.gif
*

na tai ir nuo aplinkos priklauso. taip ir sakau mirksiukas.gif mano tevelis netgi savo mama tik mamyte vaidina ir niekaip kitaip. visa gimine sitaip kalba ir, atrodo, negali but kitaip rolleyes.gif Bet aisku kad gali. Vieniem normalu, kitiem keista ir tiek. nei vienas nera teisus, anei geresnis/blogesnis biggrin.gif
sandralita
prasau pagalbos..noriu dalyvauti sitam konkurse bet niekur nerandu kad butu parasyti siusti paraiska..tik pradeti aptarima sad.gif
Kutuliukas
Visų pirma įėjus į konkusą spausti eilutę "Dalyvavimo konkurse paraiška"

user posted image

Vėliau per "Browse" surandame norimą nuotrauką ir sugalvojame pavadinimą. Jei viskas gerai, spaudžiame "Išsaugoti pakeitimus"

user posted image

Atsiranda toks vaizdas (galima peržiūrėti pasididinus)...jei viskas tinka spaudžiame rodyklyte nurodytą mygtuką su šauktuku. Taip nuotrauka išsiunčiama patvirtinimui.
Jei kas netinka - redaguojame ir vėliau padarom tą patį
user posted image
Matelyk
Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai thumbup.gif ji jau turi mano balsą bigsmile.gif
Aurėja
QUOTE(Liveta @ 2006 06 02, 18:52)

Patieška viską vaizdžiai jau parodė, ir dar atskira tema yra užvesta apie tai - spausk čia
Dolitlė
QUOTE(Matelyk @ 2006 06 03, 10:49)
Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai  thumbup.gif  ji jau turi mano balsą  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif Nuostabi nuotraukytė biggrin.gif thumbup.gif O kadangi pati šiam pomėgiui (skaitymui smile.gif smile.gif smile.gif ) skiriu beveik kiekvieną laisvą valandėlę, tai tiesiog griekas būtų nebalsuoti už SVARBU NE IŠVAIZDA, BET POMĖGIAI smile.gif biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Kita tvirta mano favoritė - RASIT TRIS SKIRTUMUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nors kuo toliau, tuo sunkiau atsirinkti iš gausybės puikių nuotraukėlių smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
ketti
Nuostabus konkursas thumbup.gif

Kiekvieną nuotrauką žiūriu ir negaliu atsistebėti.. bigsmile.gif Visos skirtingos, įdomios, patrauklios, žaismingos thumbup.gif

Bet labiausiai patinka ši:

user posted image
Akys, lūpos ir galva,
Plaukų ilgis ir spalva -
Rodos, veidrodį liečiu,
Bet šiltas rankas jaučiu...
Elita
4u.gif O kaip man pamatyti konkurso nuotraukytes? 4u.gif
Nerandu 000189.gif
Smiling
daug šiltų nuotraukėlių, bet dažnai kažkaip pamiršta ir kad konkursas KOPIJA (na aišku ne vien išvaizda), o ne tik vaikas su tėčiu g.gif
Fasolka
Saunus konkursas tecio dienos progai thumbup.gif O

P.S. Dar isitikinau, kad dauguma musu vyru yra labai gerai maitinami biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
sena karvė
QUOTE(Fasolka @ 2006 06 03, 20:11)
P.S. Dar isitikinau, kad dauguma musu vyru yra labai gerai maitinami biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
*

axa blink.gif
Fasolka
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 03, 19:15)
axa blink.gif
*

Nu as cia geraja prasme biggrin.gif biggrin.gif .....
*PM*
QUOTE(Fasolka @ 2006 06 03, 11:29)
Nu as cia geraja prasme biggrin.gif  biggrin.gif .....
*

Kelias i vyro sirdi tik per... lotuliukas.gif thumbup.gif
logika
man gražiausia nuotrauka "Reikėjo berniukams" wub.gif
LowFeaR
pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Smiling @ 2006 06 03, 20:09)
daug šiltų nuotraukėlių, bet dažnai kažkaip pamiršta ir kad konkursas KOPIJA (na aišku ne vien išvaizda), o ne tik vaikas su tėčiu g.gif
*

Elenele Raganele
o kodel as idejau nuotrauka,o ji skyrelyje nepatvirtintos???Kaip ja patvirtinti??
Pinacea
QUOTE(vaiku_fabrikas @ 2006 06 04, 07:02)
o kodel as idejau nuotrauka,o ji skyrelyje nepatvirtintos???Kaip ja patvirtinti??
*

Jas patvirtins moderatoriai....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.