Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mantes gimimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
klumpele
biggrin.gif sveiki,
Pagaliau ir man suteike zodi, juk visus 9 menesius buvau pas mamyte pilve ir komunikavau kaip morzes abecele, bumpt i viena pilvuko sona, bumpt du kartus i kita, taip as reiskiau savo jausmus ir norus:)
taigi, kadangi man jau vienas menuo ir viena diena, tai nusprendziau ir as papasakoti savo gimimo istoriaj, o buvo taip......
birzelio 29 d. 3:30h nusprendziau kad uzteks man tunoti pas mama pilve, reikia kabaroti i sviesa, todel mamytei prasidejo saremiai. Kadangi as esu pirmagimis tai mamyte is pradziu net nesuprato kad tai saremiai, mane kad jai suka vidurius, todel kaip paselusi lakste i tualeta kas 5 min. tik kai prasidejo stipresni skausmai, vis tik sugalvojo kad tai galetu buti saremiai, nes ir kartojosi jie kas 5 min. O man taip nekantru taip nekantru susitikti su teveliais kad as dar sparciau emiau skinti sau kelia i si pasauli. smile.gif
Na kagi tevelis nuveze mus i Traku ligonine , kur mus su mamyte prijunge prie kazkokio aparato , kuris matavo mano sirdies duzius. girdejau kaip mamyte dejavo is skausmo, todel daktarai suleido jai nuskausminamuosius, mane kad as kiek aprimsiu ir i pasauli ateisiu gal kokia 16 h. Na bet ir optimistai tie daktarai, jie mane kad as dar ilgiau tversiu tokioje ankstoje buveinoje. nors turiu pripazinti kad pas mamyte pilve silta ir gera , taciau noras isvysti tevelius ir sio pasaulio sviesa man nedave ramybes, todel as ne neketinau pasiduoti gydytoju provokaciajai, tai yra vaistu poveikiui ir tik dar smarkiau pradejau verztis i si pasauli. Liko visai nedaug.... dar geras pusvalandis ir as pamatysiu savo tevelius, dar liko 10 min...
dar 1 min... dar 1 s!!!!!!!!!
Ir stai mamytei pasistengus po poros stumimu as isvystu skaiscia sviesa, pasveikinu si pasauli clap.gif (zinoma savo naujagimiu kalba) wink.gif sveikinu mama , teti, saule, dangu, jauciu kaip mane padeda mamai ant krutines, kaip jai ir teveliui rieda dziaugsmo asaros, o mane nuo silumos ir tokio kuno artumo apima saldi palaima ir as nurimstu... man taip gera guleti mamytei ant krutines, bet palaukit , kur jus mane nesate??? Po poros minuciu mane paima sesele ir kol sutvarko mamyte padeda po silta lempa,as viska stebiu: kokie laimingi ir grazus mano teveliai, ju ir mano dziaugsmui nera ribu, nuo siol mes bendrausime nebe morzes abecele( stuksenimu i pilva) bet svelniais prisilietimais uz kuriuos as dovanoju teveliams savo bedante sypsena biggrin.gif
Teveliai as jus myliu

P.s. mano rekvizitai:
svoris: 3540 g
ugis: 50 cm
akys: pilkai melynos
plaukai: trumpi , sviesiai rudi.
Dikė
Labai graziai leliuko papasakota istorija wub.gif
O kodel profilyje prie pirmo vaiko dar parasyta, kad tik gims, jei jau ir istorija pats pilvelio gyventojas pasakoja? rolleyes.gif
Zhiema
wub.gif
konfiguracija28
grazu.....
noriu vaiko.... rolleyes.gif
origa
wub.gif SVEIKINU, LABAI GRAZU wub.gif wub.gif
Kipšiukas
Labai grazi leliuko istorija wub.gif wub.gif wub.gif
alex
grazi istorija thumbup.gif
Zemfira
Gimdymas - vienintelis seimos STEBUKLAS!!!
Sweikinu jus, aukit dideli ir stiprus heart.gif heart.gif heart.gif
*Nendria*
nu jau tie siuolaikiniai leliukai laugh.gif ...tokie pasakoriai laugh.gif ....nuostabu clap.gif
Heta
Labai grazu. thumbup.gif Sveikinu! 2.gif
siaulietuke
Labai grazu.
Lineja 29
Gražu wub.gif
*fujimi
na va, mano bendravardziu kiek daug ax.gif lotuliukas.gif
sekmes jums
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.