Pagaliau ir man suteike zodi, juk visus 9 menesius buvau pas mamyte pilve ir komunikavau kaip morzes abecele, bumpt i viena pilvuko sona, bumpt du kartus i kita, taip as reiskiau savo jausmus ir norus:)
taigi, kadangi man jau vienas menuo ir viena diena, tai nusprendziau ir as papasakoti savo gimimo istoriaj, o buvo taip......
birzelio 29 d. 3:30h nusprendziau kad uzteks man tunoti pas mama pilve, reikia kabaroti i sviesa, todel mamytei prasidejo saremiai. Kadangi as esu pirmagimis tai mamyte is pradziu net nesuprato kad tai saremiai, mane kad jai suka vidurius, todel kaip paselusi lakste i tualeta kas 5 min. tik kai prasidejo stipresni skausmai, vis tik sugalvojo kad tai galetu buti saremiai, nes ir kartojosi jie kas 5 min. O man taip nekantru taip nekantru susitikti su teveliais kad as dar sparciau emiau skinti sau kelia i si pasauli.
Na kagi tevelis nuveze mus i Traku ligonine , kur mus su mamyte prijunge prie kazkokio aparato , kuris matavo mano sirdies duzius. girdejau kaip mamyte dejavo is skausmo, todel daktarai suleido jai nuskausminamuosius, mane kad as kiek aprimsiu ir i pasauli ateisiu gal kokia 16 h. Na bet ir optimistai tie daktarai, jie mane kad as dar ilgiau tversiu tokioje ankstoje buveinoje. nors turiu pripazinti kad pas mamyte pilve silta ir gera , taciau noras isvysti tevelius ir sio pasaulio sviesa man nedave ramybes, todel as ne neketinau pasiduoti gydytoju provokaciajai, tai yra vaistu poveikiui ir tik dar smarkiau pradejau verztis i si pasauli. Liko visai nedaug.... dar geras pusvalandis ir as pamatysiu savo tevelius, dar liko 10 min...
dar 1 min... dar 1 s!!!!!!!!!
Ir stai mamytei pasistengus po poros stumimu as isvystu skaiscia sviesa, pasveikinu si pasauli
Teveliai as jus myliu
P.s. mano rekvizitai:
svoris: 3540 g
ugis: 50 cm
akys: pilkai melynos
plaukai: trumpi , sviesiai rudi.