mamos,pasidalinkit savo patirtimi.kokie jusu 2.5m vaikuciu megstamiausi zaislai?
maniskis zaidzia tol,kol as salia sedziu ir zaidziu.as atsikeliau,jis irgi is paskos mauna.net nezinau ar jam pirkti zaislu ar ne?
mamos,pasidalinkit savo patirtimi.kokie jusu 2.5m vaikuciu megstamiausi zaislai?
maniskis zaidzia tol,kol as salia sedziu ir zaidziu.as atsikeliau,jis irgi is paskos mauna.net nezinau ar jam pirkti zaislu ar ne?
Manasis labai mėgsta žaisti su Lego. Taip pat iš rankų nepaleidžia ir "Puzlių". Jis dabar yra 2,7 m. O jas surenka jau 100 dalių. Kai jos atsibosta aš jas suklijuoju ir ant sienos kabinu
na gal reikes ir man nupirkti puzzle rudeniop,nes dabar labai mazai namie bunam
o tie puzzle dideli ar maziukai?kurie labiau patinka?
Mano ir labai patinka lego, lipdyti, verti karolius,piešti(dažniausiai piešia su akvarele). Opuzles taip pat pradėjo dėti nuo dviejų metų,išpradžių karpiau paveiksliukus iš 4,5,6 -16dalių,paskui pradėjau pirkti iki 30 dalių,o vėliau pradėjo dėti 100dalių,bet vidutinio dydžio,tos smulkios dar per sunkios. Aišku žaidžia ir su kitais žaislais,bet pastarieji greičiau atsibosta. Bet reikia žiūrėti koks vaikas,ne kiekvienam paduosi dėlionę, tiesiog kiti vaikai nemėgsta ''sukti galvos",netgi kai kurie 8m. dukros draugai vos turi kantrybės sudėti iš 30 didelių dalių,arba vienas 6 m. sudeda iš 4-ių, o daugiau reikia pagalvoti ir jau nebeįdomu. Šiaip labai patinka supynės, supamas arkliukas,čiuožynė,paspirtukas(tik labai jau sunku vaikui spirtis,bet vistiek spyriasi visas išraudęs,nes čia jo ,,mašina")
Antro gimtadienio proga padovanojom žaislini dulkių siurblį. Jau koks mėnuo nėra dienos, kad bent truputį neįsijungtų. Aišku jis nieko daugiau netraukia tik jūros putos kamuolelius, bet mano vaikiui labai patinka. Ir visai ne mergaitiškas žaislas.
Sveikos mamytes. Turiu toki klausimeli. Musu grupes mamos ruosiames pirkti vaikiukams zaisliuku. Musu atzalu amzius 1.5- 2.2metukai, bet zaislai turetu tarnauti, jei nesulauzys
mes pirkom darzeliui dideles puzzles,masinu garaza,konstruktoriu,bet jo as dar nemaciau,o siaip tai teveliai daug zaislu is namu atnese - masinu didelius,traktoriu, masinyciu,tokiu zaislu,kuriu negaila ir su kuriais namie nelabai zaidzia
QUOTE(dopa @ 2006 07 29, 17:12) Antro gimtadienio proga padovanojom žaislini dulkių siurblį. Jau koks mėnuo nėra dienos, kad bent truputį neįsijungtų. Aišku jis nieko daugiau netraukia tik jūros putos kamuolelius, bet mano vaikiui labai patinka. Ir visai ne mergaitiškas žaislas. nupirkom ir mes dulkiu siurbli antro gimtadienio proga na jei noriu galiu pati siurbt, idomu buvo lygiai tiek kol ispakavom, o kai pamate reikalo esme tai ech QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 28, 18:02) nupirkom ir mes dulkiu siurbli antro gimtadienio proga na jei noriu galiu pati siurbt, idomu buvo lygiai tiek kol ispakavom, o kai pamate reikalo esme tai ech O kiek dulkiu siurblys kainuoja?
mūsiškei 2m9mėn beveik, tai jai įdomiausias užsiėmimas dabar plastilino lipdymas, Lego dėliojimas, na, su lėlėm pradėjo žaisti - vystyti, vežime vežioti. Dar nupirkom Ponį, tai pagirdo, pamigdo, pažaidžia
Dar labai patinka tokios knygos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia", ramybė tada namie
Mano dukrytės dabar mėgstamiausi žaislai yra barbės, jų drabužėliai, aksesuarai. Grįžta iš darželio ir sėdi savo "barbių karalystėj"
Kol buvo mažesnė, pirkdavau įvairias medines dėliones. Man jos patinka tuo, kad nenusidėvi. Dar tokios medinės lėlytės, gyvūnėliai, kur reikia rūbelius su virvutėmis suvarstyti. Įsivaizduodavo, kad siuva
Maniškis irgi labai gudrus puzlių dėliojime ir konstruktorių statyme. Labiausiai jam patinka piešti ant magnetinės lentos, nes popieriaus nebespėjau pirkti. Kai nuperku naują knygytęm perskaitau jam kelis kartus, o po to sesei "skaito" knygeles.
Dar labai domisi raidėmis, turi "ikimokyklinuko raidyną", pats nežinau iš kur išmoko A raidę ir pradėjo klausinėti kitų raidžių, tai jau moka balses ir keliai priebalses. Jam labai patinka ieškoti pažystamų raidžių plakatuose, mašinų numeriuose, parduotuvių pavadinimuose.
Manoji dievina kalbancius teletabius,supama arkliuka,knygeles su isimamais personazais ir savo dviratuka.Kiti zaislai guli dezese nejudinami net po menesi
Atradom nauja zaisla - knygele su cd is Yamahos mokykleles. Tikrai nesitikejau,kad patiks, bet jau kelias dienas zaidzia
maniskis turi daug zaislu, bet ji labiau domina lego ir ( puzle ) deliones. atsiseda prie ju ir vaiko net nerasta, speju net susitvarkyt ir valgyt padaryt.
maniskis tai visa savait esvaigo del bmv masinos,nepirkom jos jam pries savaite,nes tokia isterika parduotuveje sukele...
Mūsų sūnui greit 3 metukai, labiausiai žaidžia su mažyčiais mašinų modeliukais, jų turi laaaabai daug
Artėja sūnaus gimtadienis ir nežinau ką nupirkt dovanų
Mums greitai 3 metukai, labai žaidžiame su lėlytėmis ir vežimėliu, na prie virtuvėlės pastovime ir kavytę pagaminame
Dviejų metų proga nuo senelių gavo dovanų įrankių rinkinį. Tai kiekvieną dieną kala lenteles, pjauna, nebapseina be vinelių (tikrų
Dar mėgsta dėlioti Lego (duplo serija) ant lentelės. turi vėžlių ir vorų rinkinį, kuriuos taip pat dėlioja iš vienos vietos į kitą Kai tingi dirbti piešia su pieštukais arba knygeles skaito
Sveikos, va ir as noreciau jusu patarimo mano krikstasuniui 2metukai ir 1menuo. Istikruju yra labai judrus, nenuorama, bet koks jis dabar nezinau, kadangi matau ji kas puse metu- jis gyvena anglijoj....ka galima butu padovanot nenustygsdtanciam vietoje mazyliui- nieko didelio negaliu pirkt, nes tada jie palieka tuos zaislus Lietuvoj....
QUOTE(ausrine7 @ 2007 06 21, 15:11) Sveikos, va ir as noreciau jusu patarimo mano krikstasuniui 2metukai ir 1menuo. Istikruju yra labai judrus, nenuorama, bet koks jis dabar nezinau, kadangi matau ji kas puse metu- jis gyvena anglijoj....ka galima butu padovanot nenustygsdtanciam vietoje mazyliui- nieko didelio negaliu pirkt, nes tada jie palieka tuos zaislus Lietuvoj.... nieko ispudinga-dvd vaizdajuoste "lenktynes" maniskis gaves ji per kaledas, puse metu atsiziureti negali,po kelis kartus i diena gali ziureti ir dideliems idomu
mums labai pasiteisino Lego Duplo, knygas megsta vartyti, piesti. Turim meistro irankius, tai ten laiko daugiau praleidzia. Bet geriausia - LEGO.
QUOTE(Čili @ 2007 03 08, 17:24) mūsiškei 2m9mėn beveik, tai jai įdomiausias užsiėmimas dabar plastilino lipdymas, Lego dėliojimas, na, su lėlėm pradėjo žaisti - vystyti, vežime vežioti. Dar nupirkom Ponį, tai pagirdo, pamigdo, pažaidžia Dar labai patinka tokios knygos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia", ramybė tada namie Sveika,maniskei,2,8m.noriu paklausti kur yra tu knyguciu pirkti spec.su teptuku ir vandeniu splvinamos,ir tos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia"? is anksto aciu uz atsakyma
Labas visoms
mano vaikui zaislu visai nereikia
QUOTE(lauricinaa @ 2007 06 29, 09:10) mano vaikui zaislu visai nereikia Maniškis, nors ir jaunesnis, bet irgi su jokiais kitais žaislais nežaidžia tik su mašinytėm ir lygiai taip pat, ant lovos ar grindų gulėdamas QUOTE(Čili @ 2007 03 08, 16:24) [color=deeppink][b]mūsiškei 2m9mėn beveik, tai jai įdomiausias užsiėmimas dabar plastilino lipdymas, Lego dėliojimas, na, su lėlėm pradėjo žaisti - vystyti, vežime vežioti. Dar nupirkom Ponį, tai pagirdo, pamigdo, pažaidžia Dar labai patinka tokios knygos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir O kur ieskoti tu knygeliu, spalvinamu vandeniu? Nezinau, kur ieskoti, o matyti neteko QUOTE(*gl-s* @ 2007 06 28, 18:52) Sveika,maniskei,2,8m.noriu paklausti kur yra tu knyguciu pirkti spec.su teptuku ir vandeniu splvinamos,ir tos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia"? is anksto aciu uz atsakyma O aš tokių knygučių irgi norėčiau, bet dar neteko jų net matyti QUOTE(Ledas @ 2007 07 25, 13:40) Kaip tik ieškojau tokių internete drauges mergaites gimtadieniui. Gal kam pravers http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29822#1 http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29821 jeigu randate grazesniu, ir man idomu QUOTE(vil @ 2007 07 25, 14:48) Kaip tik ieškojau tokių internete drauges mergaites gimtadieniui. Gal kam pravers http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29822#1 http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29821 jeigu randate grazesniu, ir man idomu O šitos irgi fainos, ir dar nebrangios
Maniškiui žaislas Nr.1 lauke - žaislinis karutis, veža juo viską ir visur
Manoji irgi l. megsta delioti puzles:pradejom kai suejo du metai nuo knygeles, kurioje yra apacioj paveikslelis, o virsuj puzles to pacio paveikslelio: l. tinka pirmam ismokimui:knygele vadinasi "Kaime".
vajetau,ko dabar tik nėra,tik spėk viską sekti
pirkciau saviskiui daug zaislu,jei jis jais zaistu,ne vieno neturi tokio zaislo-kuris butu jam pats paciausias,visi "vienadieniai"
tiesa pasakant nebežinau ką savo mažąjam pirkti,kad jam būtų ir įdomu ir lavintų
Mano dveju metuku suneliui dabar pats idomiausias zaidimas Modelinas. Sedi lipdo,i masinas deda veza modelina.
|