Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaislai 2-3 metų vaikui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jolo
QUOTE(Bevardė pilis @ 2009 11 25, 11:25)
Mamytės, o gal kuri dar galėtų plačiau apie žaislą modeliną parašyt blush2.gif ir kokios rūšies jis labiausiai 2 metų mergaitei tiktų? 4u.gif
*

Mano nuomone, visiems ji dar per maža g.gif Geriau nupirkit plastiliną, kur ant dangtelių būna formelės spausti (Art&Fun), manau pradžiai tokio pilnai užtektų mirksiukas.gif Modeliną pasiūlyčiau, kai jau vaikui kažkur apie 3 metukus ax.gif
Bet čia tik mano nuomonė, pagal savo panelę sprendžiu 4u.gif
Destiny73
ar tiktu 2,6 m. mergaitei lovyte lelei? ar zaistu?
gal matete kur tokiu pirkti.. 4u.gif
jolo
QUOTE(Destiny73 @ 2009 12 09, 14:46)
ar tiktu 2,6 m. mergaitei lovyte lelei? ar zaistu?
gal matete kur tokiu pirkti.. 4u.gif
*

Manau, kad tiktų, nors ir nuo vaiko priklauso mirksiukas.gif Maniškė, dar nė 2 m neturi, bet žaidžia, migdo lovytėje meškinus 4u.gif Kad, turbūt visose galima rasti g.gif
ciuke
QUOTE(Bevardė pilis @ 2009 11 25, 12:25)
Mamytės, o gal kuri dar galėtų plačiau apie žaislą modeliną parašyt blush2.gif ir kokios rūšies jis labiausiai 2 metų mergaitei tiktų? 4u.gif
*

As sunui 2,4 men pabandziau, nepasigailejau, lipdem zaisliukus eglei, zmogeliukus traktoriams savo, gyvates visokias, jam labai patinka, nuo vaiko priklauso. Aisku, reikes kartu fantazuoti ir lipdyti. Paskui 'surengem savo paroda'. Labai patiko sunui musu padarytus zaisliukus deti ant palanges ir 'kviesti' seimyna i 'savo pirmaja paroda" biggrin.gif
Marija_Barselona
As tai mastai apie Lego Duplo kaladeliu kibireli.. ar va tokias medines kaladeles
muminukas
QUOTE(Marija_Barselona @ 2009 12 09, 21:53)
As tai mastai apie Lego Duplo kaladeliu kibireli.. ar va tokias medines kaladeles
*

ir tas, ir tas labai gerai smile.gif
*Lyra*
Musu pupai greit 2.5 m. ir jai labiausia patinka zaislinis namelis, vaikiska virutuve: kasdien kepa tortus, verda koldunus ir arbatele lotuliukas.gif ir leles-kudikiai thumbup.gif
_Ice_Tee_
Mergaitei geriausia dovana manau virtuvele zaisline. Superine dovana thumbup.gif Mano mazoji sesute panasia turejo, tai dar iki dabar prisimena kaip su ja zaisdavo smile.gif O ir kainytes dabar tu virtuviu ne tokios jau dideles. Internete maciau joms taikoma nuolaida, tai butu puiki dovana kaledoms.
user posted image
lauricinaa
na o maniskis tai nori mp3, nesiojamo kompiuterio smile.gif ir dar daug tokiu,sakyciau ne pigiu dovaneliu mirksiukas.gif
loretasb
mes ir norim technikos smile.gif labai patinka fotografuoti, uzteko parodyti, kaip ir viskas doh.gif dabar tik pasako, kur stoti ir paveiksluoja bigsmile.gif o svarbiausia gaunasi 2.4 men gerai padaryti kadra.

P.S.: kitas uzsiemimas tai zaisti su teletabiu sala, guldyti miegoti ir kt.
-Lilė-
Aš per šias šventes dovanojau savo dvimetei piešimo lentą - labai jai patiko.
Būna magnetinė tokia, o radau kur į pieštuką špili vandens ir piešia vandeniu, be dažų smile.gif labai faina smile.gif, Rimi pirkau.
bliamba007
mazesniem vaikams geriau didesnemis detalemis puzles, as perku diseto labai geros deliones smile.gif yra su magnetinemis delionemis, vaikas deioja ir delioja blush2.gif
Augustė
Man pasirode idomus pasirinkimas, ypac patiko bambukines kaladeles, bet jau cia
ypatingai progai butu:
http://www.mazimazi.lt/catalog/filter/age/get/2/
Sarmite
Mamytės sakykite ar dvimetis su triračiu dviračiu jau pavažiuoja? smile.gif
jekateris
QUOTE(Sarmite @ 2011 01 24, 13:04)
*

kai kurie pavaziuoja, nuo vaiko priklauso
mano kazkur 2,5metuku pradejo mint
Minuse
QUOTE(Sarmite @ 2011 01 24, 11:04)
*

Pradeda mokytis. Mūsų mažiui iš pradžių buvo sunku suvokti, ką su tais pedalais daryti, bet po to, tai spėk bėkt iš paskos.

Iš naudingų žaislų tai mums buvo dėlionės.
erkaerka
artėja mūsų 2asis gimtadienis, paskaičius temutę, žiūriu koja kojon žygiuojam kartu su panašaus amžiaus leliukais smile.gif
atėjus pavasariui būtinai įsigysim dviratuką su pedalais. turim paspirtuką medinį, na gal geriau paaiškinus dviratuką be pedalų, tai atsispiria kojomis, pakelia kojas ir laikydamas pusiausvyrą kelis cm pavažiuoja smile.gif
Suprem
QUOTE(deluxe @ 2009 11 11, 11:26)
As savo sunui kaledom pirksiu darbastali,nes vis saukia ,kad nori plaktuko ir nuo tevelio irankiu neatstoja. Tik dar nezinau koki pirkti ,jau pasimeciau tarp tokios gausybes.
*

Mano tevai mazam nupirko darbastali thumbup.gif
priklausomybe
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 12 16, 15:50)
Mergaitei geriausia dovana manau virtuvele zaisline. Superine dovana  thumbup.gif  Mano mazoji sesute panasia turejo, tai dar iki dabar prisimena kaip su ja zaisdavo smile.gif O ir kainytes dabar tu virtuviu ne tokios jau dideles. Internete maciau joms taikoma nuolaida, tai butu puiki dovana kaledoms.
user posted image
*

O ne per mažos mergytės 2-3 metukų tokioms virtuvėlėms g.gif ?

QUOTE(lauricinaa @ 2009 12 17, 13:12)
na o maniskis tai nori mp3, nesiojamo kompiuterio  smile.gif ir dar daug tokiu,sakyciau ne pigiu dovaneliu  mirksiukas.gif
*

Čia 2-3 m. vaikutis blink.gif ?

QUOTE(Sarmite @ 2011 01 24, 11:04)
*

Mūsiškis dar nepavažiuoja, bet aktyviai mokinasi sienas daužyti lotuliukas.gif

O darbastalį esu mačius SMOBY firmos, man tai jis labai patiko thumbup.gif

user posted image
rimsimsim
QUOTE(dopa @ 2006 07 29, 17:12)
Antro gimtadienio proga padovanojom žaislini dulkių siurblį. Jau koks mėnuo nėra dienos, kad bent truputį neįsijungtų. Aišku jis nieko daugiau netraukia tik jūros putos kamuolelius, bet mano vaikiui labai patinka. Ir visai ne mergaitiškas žaislas. thumbup.gif
*

Zaislini siurbli mes nupirkom kai buvo 1,2 metu, siurbdavau as su tikru ji su savo, bet dabar 1,9 ji nori siurbti tik su tikru blink.gif tai kai prdedu siurbti ji uz siurblio ir varo po kambari,o as jai tik su pirstu rodau kur dar reikia prasiurbti lotuliukas.gif tai patenkintos liekam abi, tas pats ir kai plaunu grindis jai netinka zaislines sluotos, ima tikra ir trina aisku tada pagalbos mazai... as susluoju siuksles o ji issklaido doh.gif labai megsta su puodeliais zaisti daryti arbata, deja puodeliai taip pat zaisliniai netinka...
egllute
Mano nuomone geriausias žaislas yra Lego Duplo konstruktoriai, nežinau geresnio ir tokio, su kuriuo tokio amžiaus mažyliai labiau žaistų ir neatsibostų. Kaladėlės kokybiškos, žaisliukai nelūžtantys ir labai gražūs, tik kaina smarkiai kandžiojasi, bet jei gimtadieniui tai manau verta pataupyti.
mandarininė
QUOTE(egllute @ 2012 02 21, 15:12)
Mano nuomone geriausias žaislas yra Lego Duplo konstruktoriai, nežinau geresnio ir tokio, su kuriuo tokio amžiaus mažyliai labiau žaistų ir neatsibostų. Kaladėlės kokybiškos, žaisliukai nelūžtantys ir labai gražūs, tik kaina smarkiai kandžiojasi, bet jei gimtadieniui tai manau verta pataupyti.
*

Pritariu del Lego drinks_cheers.gif

Ir zinoma deliones - ir vaikas uzsiemes, ir tylu ramu thumbup.gif
lauricinaa
[quote=mandarininė,2012 02 22, 18:21]
Pritariu del Lego drinks_cheers.gif

Ir zinoma deliones - ir vaikas uzsiemes, ir tylu ramu thumbup.gif
*

jei jau zaidzia tai labai trumpai... smile.gif bent jau kol kas
ejau_pro_sali
Siandien suradau toki filmuka, kaip vaikai smagiai kala. Cia nuoroda Facebooke bus. Toks visiskai berniukiskas zaislas

http://www.facebook.com/pages/%D0%9C%C5%AB...103811719689123

2 meciams gal dar nelabai, bet 3 meciai jau labiau samoningi, neturetu viniu i burna kist lotuliukas.gif
Lara22
QUOTE(rimsimsim @ 2012 02 19, 02:43)
Zaislini siurbli mes nupirkom kai buvo 1,2 metu, siurbdavau as su tikru ji su savo, bet dabar 1,9 ji nori siurbti tik su tikru  blink.gif  tai kai prdedu siurbti ji uz siurblio ir varo po kambari,o as jai tik su pirstu rodau kur dar reikia prasiurbti  lotuliukas.gif  tai patenkintos liekam abi, tas pats ir kai plaunu grindis jai netinka zaislines sluotos, ima tikra ir trina aisku tada pagalbos mazai... as susluoju siuksles o ji issklaido  doh.gif  labai megsta su puodeliais zaisti daryti arbata, deja puodeliai taip pat zaisliniai netinka...
*

mano berniukui tokio amziaus taip pat tie patys,,zaislai''buvo geriausi
Martute
Mums tai atradimas buvo Lego... thumbup.gif Kaladeles dideles, ivairiu spalvu,o tai labai prisidejo prie spalvu pazinimo, nes vis kartojom, kur kokios spalvos kaladele, ar didele, ar maza. zodziu - super!
kamol123
QUOTE(Martute @ 2012 03 16, 21:23)
Mums tai atradimas buvo Lego...  thumbup.gif Kaladeles dideles, ivairiu spalvu,o tai labai prisidejo prie spalvu pazinimo, nes vis kartojom, kur kokios spalvos kaladele, ar didele, ar maza. zodziu - super!
*

drinks_cheers.gif mums cia irgi geriausias zaidimas, ner geriau:)
jauna mamytė
Artėja sūnaus trečiasis gimtadienis, jau pradėjom sukt galvas ką čia padovanojus??? Kaip manote, ar darbastalis su įrankiais tiktų? O gal jau mes perdideli tam? ax.gif
Nes tėčio įrankiai tai pats geriausias žaislas thumbup.gif
ejau_pro_sali
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 03 26, 14:04)
Artėja sūnaus trečiasis gimtadienis, jau pradėjom sukt galvas ką čia padovanojus??? Kaip manote, ar darbastalis su įrankiais tiktų? O gal jau mes perdideli tam?  ax.gif
Nes tėčio įrankiai tai pats geriausias žaislas  thumbup.gif
*

Ne, kaip tik darbastaliai pagrinde nuo 3 metu ir tinkami - tada jau vaikai samoningai suka visus tuos varztus ir labai tiksliai imituoja suaugusiu veikla thumbup.gif
Musu kol buvo 2metis tai tuos zaislinius varztus labiau metydavo, nei zaisdavo pagal paskirti ax.gif
jauna mamytė
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 03 26, 14:27)
Ne, kaip tik darbastaliai pagrinde nuo 3 metu  ir tinkami - tada jau vaikai samoningai suka visus tuos varztus ir labai tiksliai imituoja suaugusiu veikla  thumbup.gif
Musu kol buvo 2metis tai tuos zaislinius varztus labiau metydavo, nei zaisdavo pagal paskirti  ax.gif
*

Ačiū už atsakymą, kaip tik po darbo su vyru buvom pasivaikščioti po žaislų parduotuves, tai vyrui jis irgi labai patiko "abu žais" thumbup.gif
ejau_pro_sali
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 03 27, 00:02)
Ačiū už atsakymą, kaip tik po darbo su vyru buvom pasivaikščioti po žaislų parduotuves, tai vyrui jis irgi labai patiko "abu žais"  thumbup.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif dar geras vyru zaidimas yra traukinukai. Man pvz, fantazijos neuztenka begius jungineti, bet vyras tai tokias sistemas su viadukais padaro, per visa kambari.... mirksiukas.gif
diskas
Gal patarsite kur galima butu nebrangiai nusipirkt traukinuka su begiais. Mano mazius labai megsta su tokiais zaislais zaist. Is anksto aciu.
DjuSoleil
Mano suneliui greitai bus 2metukai,tai noriu kažko panašaus gal i namukus žaislinius,kur žmogeliukai būna ar pvz.garažai mašinoms,jam lb patinka krapštytis. Gal kas ką pasiūlytų?
Kačia
Mano dukrytes megiamiausi zaislai (zaidzia kiekviena diena)- lego duplo, FP little people zaisliukai, ivairios knygeles (tik plonais lapais). Daznai zaidzia su lelem, patinka jas vezioti vezimuke, ideti ciulptuk, buteliuka, sodinti ant puoduko smile.gif
lauricinaa
QUOTE(diskas @ 2012 05 17, 12:51)
Gal patarsite kur galima butu nebrangiai nusipirkt traukinuka su begiais. Mano mazius labai megsta su tokiais zaislais zaist. Is anksto aciu.
*

mes kazkada turejom traukinuka,tai susidomejimas buvo labai laikinas,uzeme vietos nemazai trasa,nebent vaikas turi savo atskira kambari.neblogas pirkinys yra palapine,mums tai tikrai pasiteisines:)traukiniu yra maximoje,norfoje man atrodo ir jie gal siek tiek pigesni nei zaislu parduotuvese ax.gif
diskas
Taip ten ir as maciau, bet man kazkaip pasirode , kad jie nepatvarus. Sakau gal kas zino kur geresnes kokybes.
Kačia
QUOTE(diskas @ 2012 05 17, 15:19)
Taip ten ir as maciau, bet man kazkaip pasirode , kad jie nepatvarus. Sakau gal kas zino kur geresnes kokybes.
*

Mes turim lego duplo elektronini traukinuka. Antras vaikas zaidzia, niekas nesuluzo, nesugedo, kaip naujas smile.gif
http://duplo.lego.com/en-us/Products/Train...r+Set/5608.aspx
diskas
domintu kaina
Kačia
QUOTE(diskas @ 2012 05 17, 15:27)
domintu kaina
*

Uz traukinuka mokejau nemazai, nors pirkau su nuolaida. Dabar neprisimenu kek mokejau, nes senokai pirkau (kainavo virs 100 lt.) Bet galima pasekt skelbimus ir pirkti deveta pigiau mirksiukas.gif
diskas
Aisku, dekoju
ede_la
Mergaites reikia patarimo, birzely vaziuojam i Donecko str. i Ukraina pas gimines, vyro puske turi beveik 2 metu mergyte, tai suku galva koky zaisliuka nupirkti laukstuviu, juk vaikui visvien norisi zaislo kazkokio, galvoju apie tokia delione

http://www.e-zaislaiplius.lt/deliones/lavi...ne-spalvos.html,
ar kazka panasaus...

knygeliu net nezinau ar verta pirkti, tada reiketu rusu kalba. Kai buvo 1,3 m. jai anyta veze lele, o nuo musu toky muzikiny vtec zaisla, su garsiakalbiu ir pan.bet tokiu manau neveryta pirkti, maniske 1.8 m. visiskai nesidomi jais.
Per Kaledas asviskei padovanojom FP suniuka, patiko ir soko su juo ir pamiega, buvo mometas nereikejo, db vel reikia. Patinka piesti maniskei piesiam vaskinem kreidutem, ir zinoma knygos mums pirmoj vietoj..

Duokit minciu ka dar galima nuvezti, lauktuviu 2 m. mergytei 4u.gif

ejau_pro_sali
QUOTE(ede_la @ 2012 05 18, 14:03)
Mergaites reikia patarimo, birzely vaziuojam i Donecko str. i Ukraina pas gimines, vyro puske turi beveik 2 metu mergyte, tai suku galva koky zaisliuka nupirkti laukstuviu, ...  Duokit minciu ka dar galima nuvezti, lauktuviu 2 m. mergytei  4u.gif
*

Na tai gali buti ksilofonas ar metalofonas - universali dovana praktiskai nuo metu, gali buti koks nors vaikisku indu rinkinys, gali buti pazlas is nedaug daliu ( tik iki 3 metu turetu buti medinis, nes kartoninius jie labai mikliai supleso arba sukramto smile.gif ), gydytojo lagaminelis, virtuve ( na jei skiriama lauktuvems suma leidzia tongue.gif )
Mes draugu mergaitei neseniai dovanojom tokius indelius, tai mergytei labai patiko
user posted image

Dar fainas zaislas - knopkyciu mozaika, Diset firmos, ten detales gal 5 ct monetos dydzio, tai jei i burna ir isikys, tai tikrai neprarys smile.gif

Del kalbanciu zaislu - tai manau pas juos pasirinkimas turetu buti didesnis, greiciausia ten yra daugybe rusu kalba snekanciu elektroniu zaislu, knyguciu, kilimeliu ir kitokio gerio 4u.gif
mamusiuka
QUOTE(lauricinaa @ 2012 05 17, 15:15)
mes kazkada turejom traukinuka,tai susidomejimas buvo labai laikinas,uzeme vietos nemazai trasa,nebent vaikas turi savo atskira kambari.neblogas pirkinys yra palapine,mums tai tikrai pasiteisines:)traukiniu yra maximoje,norfoje man atrodo ir jie gal siek tiek pigesni nei zaislu parduotuvese ax.gif
*

Nors pas mus ir daug vietos, bet tikrai traukinukas buvo laikinas susidomėjimas doh.gif gal maximum savaitę ir tai kažin, labai nuo vaikų priklauso ax.gif
diskas
Mano maziui labai patinka zaisti su traukinukais. Yra tokie kur trasos susideda.Gal zinot kur galima tokiu rast.
vedaryte
mano suneliui bus liepa du metukai,buvom pas drauge jos mergaitei irgi beweik du.tai ji turejo leles wezimuka,tai mano mazius visa diena jy ir testumde...kjp manot ar nebutu kvaila pirkti berniukui vezimuka vaikiska? g.gif
mandarininė
QUOTE(vedaryte @ 2012 05 24, 16:42)
mano suneliui bus liepa du metukai,buvom pas drauge jos mergaitei irgi beweik du.tai ji turejo leles wezimuka,tai mano mazius visa diena jy ir testumde...kjp manot ar nebutu kvaila pirkti berniukui vezimuka vaikiska? g.gif
*

gal kazka berniukui galima irgi rasti, kad butu stumdomas - karutis, dar kazkas pan, nu bet leles vezimas gal nelabai schmoll.gif g.gif
vedaryte
nium as irgi taip manau,kad nelabai...yra maciau typo parduotuves vezimukai vaikam zaislinei.sakau gal toky nupirkt ten ir meski gales koky ysisodint ir veziot...wis ne vezimukas mergaitiskas ax.gif
Joleks
QUOTE(vedaryte @ 2012 05 24, 19:11)
nium as irgi taip manau,kad nelabai...yra maciau typo parduotuves vezimukai vaikam zaislinei.sakau gal toky nupirkt ten ir meski gales koky ysisodint ir veziot...wis ne vezimukas mergaitiskas ax.gif
*

Mačiau stumdomą žoliapjovę Čipoline. Manau berniukui tiktų.
vedaryte
manau,kad tiktu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.