Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaislai 2-3 metų vaikui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
lauricinaa
mamos,pasidalinkit savo patirtimi.kokie jusu 2.5m vaikuciu megstamiausi zaislai?
maniskis zaidzia tol,kol as salia sedziu ir zaidziu.as atsikeliau,jis irgi is paskos mauna.net nezinau ar jam pirkti zaislu ar ne?
Inesute J
Manasis labai mėgsta žaisti su Lego. Taip pat iš rankų nepaleidžia ir "Puzlių". Jis dabar yra 2,7 m. O jas surenka jau 100 dalių. Kai jos atsibosta aš jas suklijuoju ir ant sienos kabinu thumbup.gif Labai pagyvina vaiko kambarį bigsmile.gif
lauricinaa
na gal reikes ir man nupirkti puzzle rudeniop,nes dabar labai mazai namie bunam thumbup.gif
Inesute J
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 14, 14:54)
na gal reikes ir man nupirkti puzzle rudeniop,nes dabar labai mazai namie bunam  thumbup.gif
*

Kai pradeda stayti, tai būna toks užsiėmęs, kad aš ir kambarius susitvarkau ir valgyt pasidarau thumbup.gif
lauricinaa
o tie puzzle dideli ar maziukai?kurie labiau patinka? g.gif
Inesute J
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 14, 14:58)
o tie puzzle dideli ar maziukai?kurie labiau patinka? g.gif
*

Na, kol buvo 2 m. pirkom knygyne puzles "maxi" jos tinka mažiems vaikams nes dalys yra labai didelės, dabar perkam vidutinio dydžio, nes mini dar dalys jam per smulkios.
mamax3
Mano ir labai patinka lego, lipdyti, verti karolius,piešti(dažniausiai piešia su akvarele). Opuzles taip pat pradėjo dėti nuo dviejų metų,išpradžių karpiau paveiksliukus iš 4,5,6 -16dalių,paskui pradėjau pirkti iki 30 dalių,o vėliau pradėjo dėti 100dalių,bet vidutinio dydžio,tos smulkios dar per sunkios. Aišku žaidžia ir su kitais žaislais,bet pastarieji greičiau atsibosta. Bet reikia žiūrėti koks vaikas,ne kiekvienam paduosi dėlionę, tiesiog kiti vaikai nemėgsta ''sukti galvos",netgi kai kurie 8m. dukros draugai vos turi kantrybės sudėti iš 30 didelių dalių,arba vienas 6 m. sudeda iš 4-ių, o daugiau reikia pagalvoti ir jau nebeįdomu. Šiaip labai patinka supynės, supamas arkliukas,čiuožynė,paspirtukas(tik labai jau sunku vaikui spirtis,bet vistiek spyriasi visas išraudęs,nes čia jo ,,mašina")
dopa
Antro gimtadienio proga padovanojom žaislini dulkių siurblį. Jau koks mėnuo nėra dienos, kad bent truputį neįsijungtų. Aišku jis nieko daugiau netraukia tik jūros putos kamuolelius, bet mano vaikiui labai patinka. Ir visai ne mergaitiškas žaislas. thumbup.gif
Ice tea
Sveikos mamytes. Turiu toki klausimeli. Musu grupes mamos ruosiames pirkti vaikiukams zaisliuku. Musu atzalu amzius 1.5- 2.2metukai, bet zaislai turetu tarnauti, jei nesulauzys tongue.gif , iki 3 metuku amziaus. Kokius zaislus pirkti, kad jie ir lavintu mazulius ir butu jiems idomus?? Prasau, padekit ax.gif
lauricinaa
mes pirkom darzeliui dideles puzzles,masinu garaza,konstruktoriu,bet jo as dar nemaciau,o siaip tai teveliai daug zaislu is namu atnese - masinu didelius,traktoriu, masinyciu,tokiu zaislu,kuriu negaila ir su kuriais namie nelabai zaidzia smile.gif turi vezimeli lelei,virtuvele tokia maza,staliuka su kedute,paziurekit ko jau yra grupeje,o ko ne
zuikispuikis
QUOTE(dopa @ 2006 07 29, 17:12)
Antro gimtadienio proga padovanojom žaislini dulkių siurblį. Jau koks mėnuo nėra dienos, kad bent truputį neįsijungtų. Aišku jis nieko daugiau netraukia tik jūros putos kamuolelius, bet mano vaikiui labai patinka. Ir visai ne mergaitiškas žaislas. thumbup.gif
*

nupirkom ir mes dulkiu siurbli antro gimtadienio proga bigsmile.gif bigsmile.gif ,
na jei noriu galiu pati siurbt, idomu buvo lygiai tiek kol ispakavom, o kai pamate reikalo esme tai schmoll.gif , siurbia tik su normaliu siurbliu, o jei istraukiu uzslepta zaislini, net nesusidomi blink.gif blink.gif
ech
*vandene*
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 28, 18:02)
nupirkom ir mes dulkiu siurbli antro gimtadienio proga  bigsmile.gif  bigsmile.gif ,
na jei noriu galiu pati siurbt, idomu buvo lygiai tiek kol ispakavom, o kai pamate reikalo esme tai  schmoll.gif , siurbia tik su normaliu siurbliu, o jei istraukiu uzslepta zaislini, net nesusidomi  blink.gif  blink.gif
ech
*

O kiek dulkiu siurblys kainuoja?
Čili
mūsiškei 2m9mėn beveik, tai jai įdomiausias užsiėmimas dabar plastilino lipdymas, Lego dėliojimas, na, su lėlėm pradėjo žaisti - vystyti, vežime vežioti. Dar nupirkom Ponį, tai pagirdo, pamigdo, pažaidžia smile.gif Spalvina knygutes vandeniu(būna spec. knygutės, su teptuku tik vandeniu spalvinamos), piešia į sąsiuvinius, labai pamėgo karpyti, tai duodu krūvą žurnalų senų, sukarpo biggrin.gif suklijuoja po to biggrin.gif
Dar labai patinka tokios knygos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas biggrin.gif
Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia", ramybė tada namie ax.gif
inginė
Mano dukrytės dabar mėgstamiausi žaislai yra barbės, jų drabužėliai, aksesuarai. Grįžta iš darželio ir sėdi savo "barbių karalystėj" biggrin.gif
Kol buvo mažesnė, pirkdavau įvairias medines dėliones. Man jos patinka tuo, kad nenusidėvi. Dar tokios medinės lėlytės, gyvūnėliai, kur reikia rūbelius su virvutėmis suvarstyti. Įsivaizduodavo, kad siuva ax.gif
Valerija
Maniškis irgi labai gudrus puzlių dėliojime ir konstruktorių statyme. Labiausiai jam patinka piešti ant magnetinės lentos, nes popieriaus nebespėjau pirkti. Kai nuperku naują knygytęm perskaitau jam kelis kartus, o po to sesei "skaito" knygeles.
Dar labai domisi raidėmis, turi "ikimokyklinuko raidyną", pats nežinau iš kur išmoko A raidę ir pradėjo klausinėti kitų raidžių, tai jau moka balses ir keliai priebalses. Jam labai patinka ieškoti pažystamų raidžių plakatuose, mašinų numeriuose, parduotuvių pavadinimuose.
vyšniux
Manoji dievina kalbancius teletabius,supama arkliuka,knygeles su isimamais personazais ir savo dviratuka.Kiti zaislai guli dezese nejudinami net po menesi doh.gif
Kotre
Atradom nauja zaisla - knygele su cd is Yamahos mokykleles. Tikrai nesitikejau,kad patiks, bet jau kelias dienas zaidzia biggrin.gif Isijungia cd, knygeleje yra tos pacios daineles su iliustracijom,kaip ir cd. Klauso muzikos, seka ir komentuoja paveikslelius knygelej, soka thumbup.gif
=maza=
maniskis turi daug zaislu, bet ji labiau domina lego ir ( puzle ) deliones. atsiseda prie ju ir vaiko net nerasta, speju net susitvarkyt ir valgyt padaryt. bigsmile.gif
lauricinaa
maniskis tai visa savait esvaigo del bmv masinos,nepirkom jos jam pries savaite,nes tokia isterika parduotuveje sukele... blush2.gif vakar pazadejo,kad klausys,kad bus geras,kad eis i darzeli ir neverks ryte,tai tetis neislaike ir nupirko cool.gif vakar visa diena nesiojosi ta masina,ji su pultu,tai net miegoti kartu nesesi... smile.gif siaip tai ka nors pirkti ji galetu kiekviena karta uzeidamas i parduotuve,bet as neleidziu,tai jis mane i zaislu skyriu net nesiveda,teti kviecia eiti i zaislu skyriu cool.gif
*sanel*
Mūsų sūnui greit 3 metukai, labiausiai žaidžia su mažyčiais mašinų modeliukais, jų turi laaaabai daug biggrin.gif jas stato į eilę, stato jom garažus iš kaladėlių...
Artėja sūnaus gimtadienis ir nežinau ką nupirkt dovanų g.gif mašinų mašinėlių pilni kampai, ir šiaip žaislų tkrai daug... kažką esu girdėjus apie muzikinį kilimėlį kur atsistoji ir ten groja, gal kas turit tokį galėtumėt daugiau apie jį papasakot g.gif taip pat laukiu ir kitokių patarimų 4u.gif
zuikispuikis
QUOTE(Renytė @ 2007 03 08, 13:03)
O kiek dulkiu siurblys kainuoja?
*

mes pirkom is senuku, kainavo apie 30litu tuo metu buvo akcija, bet buvo ir pigesniu ir brangesniu
ATIDE
Mums greitai 3 metukai, labai žaidžiame su lėlytėmis ir vežimėliu, na prie virtuvėlės pastovime ir kavytę pagaminame wink.gif
Rasakila
Dviejų metų proga nuo senelių gavo dovanų įrankių rinkinį. Tai kiekvieną dieną kala lenteles, pjauna, nebapseina be vinelių (tikrų bigsmile.gif ). Rytą atsikėlęs bėga ieškoti replių....Tikras meistrelis.
Dar mėgsta dėlioti Lego (duplo serija) ant lentelės. turi vėžlių ir vorų rinkinį, kuriuos taip pat dėlioja iš vienos vietos į kitą smile.gif
Kai tingi dirbti piešia su pieštukais arba knygeles skaito smile.gif
ausrine7
Sveikos, va ir as noreciau jusu patarimo mano krikstasuniui 2metukai ir 1menuo. Istikruju yra labai judrus, nenuorama, bet koks jis dabar nezinau, kadangi matau ji kas puse metu- jis gyvena anglijoj....ka galima butu padovanot nenustygsdtanciam vietoje mazyliui- nieko didelio negaliu pirkt, nes tada jie palieka tuos zaislus Lietuvoj.... verysad.gif
lauricinaa
QUOTE(ausrine7 @ 2007 06 21, 15:11)
Sveikos, va ir as noreciau jusu patarimo mano krikstasuniui 2metukai ir 1menuo. Istikruju yra labai judrus, nenuorama, bet koks jis dabar nezinau, kadangi matau ji kas puse metu- jis gyvena anglijoj....ka galima butu padovanot nenustygsdtanciam vietoje mazyliui- nieko didelio negaliu pirkt, nes tada jie palieka tuos zaislus Lietuvoj....  verysad.gif
*

nieko ispudinga-dvd vaizdajuoste "lenktynes" maniskis gaves ji per kaledas, puse metu atsiziureti negali,po kelis kartus i diena gali ziureti ir dideliems idomu smile.gif ir vietos daug kelioneje neuzima smile.gif
Olimpiete
mums labai pasiteisino Lego Duplo, knygas megsta vartyti, piesti. Turim meistro irankius, tai ten laiko daugiau praleidzia. Bet geriausia - LEGO.
*gl-s*
QUOTE(Čili @ 2007 03 08, 17:24)
mūsiškei 2m9mėn beveik, tai jai įdomiausias užsiėmimas dabar plastilino lipdymas, Lego dėliojimas, na, su lėlėm pradėjo žaisti - vystyti, vežime vežioti. Dar nupirkom Ponį, tai pagirdo, pamigdo, pažaidžia smile.gif Spalvina knygutes vandeniu(būna spec. knygutės, su teptuku tik vandeniu spalvinamos), piešia į sąsiuvinius, labai pamėgo karpyti, tai duodu krūvą žurnalų senų, sukarpo biggrin.gif suklijuoja po to biggrin.gif
Dar labai patinka tokios knygos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas biggrin.gif
Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia", ramybė tada namie ax.gif

*

Sveika,maniskei,2,8m.noriu paklausti kur yra tu knyguciu pirkti spec.su teptuku ir vandeniu splvinamos,ir tos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas biggrin.gif
Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia"? is anksto aciu uz atsakyma smile.gif
*gl-s*
Labas visoms 4u.gif ,turi 2,8m dukryte,ji labiausiai megsta ziureti teletabius,kai nuperkam kompakta tai ramybe namuose,ta pati gali ziureti n kartu,dabar turim SREKAS 3,tai irgi neatsitraukia,jau beveik visa teksta ismoko smile.gif ,su zaislais beveik nezaidzia,zaislu deze buna nepaliesta,arba paliecia kai as pajudinu dezes turini.Siap neatsoja nuo manes vis siulo man su ja zaisti,bet man irgi norisi savais darbais uzsiimti.Nezinau ka is zaislu ir pirkti.Dabar mes randamemes ne LT,o Norvegijoj,cia zaislu kainos kosmines doh.gif ,tai labai ir neperkam,jau apiperkam gryze i lietuva.Jai patinka labai skristi su lektuvu,tai pastoviai isgirdus koki uzesi lauke nesvarbu kad masinos vaziuojancios garsas sako ,kad lektuvas.Paskui matosi kaip traukiniai pravaziuoja,bet ne karto dar nevaziavusi,irgi daug kalba apie tai,na pvz.,pasiema zaislini mobiliaka ir atseit su kazkuo kalbasi,tai pastoviai pasako: traukinukas,lektuvas.Tai net kartais sakau gal nupirkti lektuva su traukiniu,gal nurims kalbejusi?Bet meragitei berniukiski zaislai,net nezinau ka ir daryti?
lauricinaa
mano vaikui zaislu visai nereikia doh.gif tik masinyciu,didesniu mazesniu,modeliuku,policijos masinu kad kauktu doh.gif sautuvo,o visi kiti net nejudinami guli dezeje puse metu verysad.gif pastebejau viena,kai gryztam po savaitgalio is kur nors,tai buna pasiilges masinyciu,nesasi jas i lova ir zaidzia kol uzmiega,atsigula ant grindu ir vazinejasi smile.gif
Kajune
QUOTE(lauricinaa @ 2007 06 29, 09:10)
mano vaikui zaislu visai nereikia doh.gif tik masinyciu,didesniu mazesniu,modeliuku,policijos masinu kad kauktu doh.gif sautuvo,o visi kiti net nejudinami guli dezeje puse metu verysad.gif pastebejau viena,kai gryztam po savaitgalio is kur nors,tai buna pasiilges masinyciu,nesasi jas i lova ir zaidzia kol uzmiega,atsigula ant grindu ir vazinejasi smile.gif
*

Maniškis, nors ir jaunesnis, bet irgi su jokiais kitais žaislais nežaidžia tik su mašinytėm ir lygiai taip pat, ant lovos ar grindų gulėdamas ax.gif
lekstina
QUOTE(Čili @ 2007 03 08, 16:24)
[color=deeppink][b]mūsiškei 2m9mėn beveik, tai jai įdomiausias užsiėmimas dabar plastilino lipdymas, Lego dėliojimas, na, su lėlėm pradėjo žaisti - vystyti, vežime vežioti. Dar nupirkom Ponį, tai pagirdo, pamigdo, pažaidžia smile.gif Spalvina knygutes vandeniu(būna spec. knygutės, su teptuku tik vandeniu spalvinamos), piešia į sąsiuvinius, labai pamėgo karpyti, tai duodu krūvą žurnalų senų, sukarpo biggrin.gif suklijuoja po to biggrin.gif
Dar labai patinka tokios knygos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir

O kur ieskoti tu knygeliu, spalvinamu vandeniu? Nezinau, kur ieskoti, o matyti neteko blush2.gif
vil
QUOTE(lekstina @ 2007 07 20, 16:09)
O kur ieskoti tu knygeliu, spalvinamu vandeniu? Nezinau, kur ieskoti, o matyti neteko  blush2.gif
*

Maximoje yra prie iprastu spalvinimo knygeliu tongue.gif
Ledas
QUOTE(*gl-s* @ 2007 06 28, 18:52)
Sveika,maniskei,2,8m.noriu paklausti kur yra tu knyguciu pirkti spec.su teptuku ir vandeniu splvinamos,ir  tos kur viduj reikia surasti atsakymus tinkamus, ir paspaudus mygtuką su tokia kaip kompiuterio pelyte, pasigirsta teisingas ar neteisingas garsas biggrin.gif
Dar liuks dalykas knygos su magnetukais-rūbeliais, kur reikia "aprengti" kokius gyvūnus ar panašiai, tai dėlioja, "rengia"? is anksto aciu uz atsakyma smile.gif
*

O aš tokių knygučių irgi norėčiau, bet dar neteko jų net matyti blush2.gif
vil
QUOTE(Ledas @ 2007 07 25, 13:40)
O  aš tokių knygučių irgi norėčiau, bet dar neteko jų net matyti blush2.gif
*

Kaip tik ieškojau tokių internete drauges mergaites gimtadieniui. Gal kam pravers
http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29822#1

http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29821

jeigu randate grazesniu, ir man idomu tongue.gif
Ledas
QUOTE(vil @ 2007 07 25, 14:48)
Kaip tik ieškojau tokių internete drauges mergaites gimtadieniui. Gal kam pravers
http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29822#1

http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;29821

jeigu randate grazesniu, ir man idomu  tongue.gif
*

O šitos irgi fainos, ir dar nebrangios thumbup.gif 4u.gif
Tilė
Maniškiui žaislas Nr.1 lauke - žaislinis karutis, veža juo viską ir visur biggrin.gif Mėgsta lipdyti plastilinu, bet labai reikia žiūrėt, kad jo nesuvalgytų lotuliukas.gif Pažaidžia su plastmasiniais įrankiais (plaktukas, atsuktuvai), o jei randa kur tikrą atsuktuvą ar plaktuką, tai ilgam dingsta ir būna užsiėmęs doh.gif
Mare
Manoji irgi l. megsta delioti puzles:pradejom kai suejo du metai nuo knygeles, kurioje yra apacioj paveikslelis, o virsuj puzles to pacio paveikslelio: l. tinka pirmam ismokimui:knygele vadinasi "Kaime".
lauron
vajetau,ko dabar tik nėra,tik spėk viską sekti ax.gif
lauricinaa
pirkciau saviskiui daug zaislu,jei jis jais zaistu,ne vieno neturi tokio zaislo-kuris butu jam pats paciausias,visi "vienadieniai" cool.gif
lauron
tiesa pasakant nebežinau ką savo mažąjam pirkti,kad jam būtų ir įdomu ir lavintų g.gif
Olimpiete
QUOTE(lauron @ 2007 08 06, 17:17)
tiesa pasakant nebežinau ką savo mažąjam pirkti,kad jam būtų ir įdomu ir lavintų g.gif
*

tai reikia dali paslept, ir paskui po kiek laiko vel istraukt, tai bus kaip naujas, nes siaip vaikui galima kasdien po nauja pirkti...jam nebus per daug.. wink.gif
jurgitav
Mano dveju metuku suneliui dabar pats idomiausias zaidimas Modelinas. Sedi lipdo,i masinas deda veza modelina. thumbup.gif
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 04, 09:01)
Mano dveju metuku suneliui dabar pats idomiausias zaidimas Modelinas. Sedi lipdo,i masinas deda veza modelina. thumbup.gif
*

biggrin.gif mačiau labai geras žaidimukas smile.gif
maniškis alpsta tiesiog nuo technikos, jam 2,6 metuku, tai jam patinka traktoriai, kranai ir panasiai, jis jų turi begalės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lauricinaa
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 04, 09:01)
*

o kas jis toks? g.gif
Zana4
QUOTE(lauricinaa @ 2007 09 04, 09:38)
o kas jis toks? g.gif
*

pas mus štai toks , ten yra tokia tesla, ji nelimpa prie rankų ir panašiai smile.gif labai maloni
user posted image

jų skirtingų rūšių yra smile.gif daugybė žaidimukų
jurgitav
QUOTE(lauricinaa @ 2007 09 04, 09:38)
o kas jis toks? g.gif
*

pas mus stai toks
user posted image
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 04, 10:06)
pas mus stai toks
user posted image
*

thumbup.gif reiks nupirkti ir saviškiui, neužmačiau tokio g.gif
lauricinaa
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 10:15)
thumbup.gif  reiks nupirkti ir saviškiui, neužmačiau tokio  g.gif
*

o kokios mazdaug kainos?ieskau pusseres vaikui dovanos 4-ojo gimtadienio proga,man atrodo jis tokio neturi... smile.gif
Zana4
QUOTE(lauricinaa @ 2007 09 04, 13:34)
o kokios mazdaug kainos?ieskau pusseres vaikui dovanos 4-ojo gimtadienio proga,man atrodo jis tokio neturi... smile.gif
*

tas kur su kirpėju tai 59 lt
o maximoi akcija kažkokia tai už 25 nustvėriau thumbup.gif
lauricinaa
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 06, 22:31)
tas kur su kirpėju tai 59 lt
o maximoi akcija kažkokia tai už 25 nustvėriau  thumbup.gif
*

o cia seniai ta akcija buvo? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.