Ka galvojate apie varda Angelina, Angele. Zadu taip pavadinti savo angeleli...
angelina tipo kaip Joli aktore? na, man iskart tik tokia asociacija. jau verciau tada angele - paprastas lietuviskas,siek tiek uzmirstas vardas
Man irgi - Angelė visai gražu, Angelina -
Pažystu viena panele Angelė vardu,tai ji ir pati kaip vardas tikras angelas,nors ankščiau man toks vardas buvo keistokas,nes kitokią reikšmę įsivaizdavau,o dabar liuks.Manau Angelina nekoks vardas,o Angelė man gražiau
Man gražu ir Angelina, ir Angelė
o as pazistu Angelika
Lietuviskoj seimoj geriau Angele, o jei nelietuviskoj-tai Angelina. Man tai abu vardai grazus....ir visai ne del to,kad yra aktore Angelina Jolie...nezinau,man kvailai atrodo,kai grazaus vardo neduodama (arba kaip tik duodama) susiejant su tam tikru garsiu zmogum...
Vardas kaip vardas - ar Angelė, ar Angelina.
Angelina iškart asocijuojasi su Jolie
Bet juk Angelina tai tariasi Andželina.. tai būtų Angelina ar Andželina?
nei angele, nei angelina
o man Angelina geriau
mno prosenelė ANGELĖ tai man toks senoviškas
Man irgi Angelė labai senoviškas vardas atrodo. Mano giminaitė yra vardu Angelė, tai ją visi angeliuku vadina. Labai įdomiai skamba, bet gana gražu
Man gražu Angelina
Lietuvio ausiai Angelė gražiau skamba
Aš už Angelę
Man Angele tai toks senovinis vardas, na panašiai, kaip Nijolė, ar Onute.
Angele nea O Angelina irgi
O man atrodė kad tokie vardai- atgyvena
Angele , tai asocijuojasi su teta, bet tik ne vaiku, ne, man negrazu....
Angelina - nieko, bet buna daug grazesniu vardu
Angelė tai yra mano anyta- tai man aso cijuojasi su viresniu žmogum.O Angelina labai gražu ir reta
Nelabai grazus vardai,kazkaip gal labiau tinka vyresniam zmogui
Man Angelina gražu, o Angelė senoviškas vyresnio žmogaus vardas ir man nepatinka.
Bet mergytė pavadinta kažkuriuo iš šitų vardų ar kaip?
lietuvoj butu graziau angele
is siu dvieju man geriau skamba Angelina, tik sutrumpintai vis tiek Angele gali vadint
Angele nepatinka del nekokiu asociaciju QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 30, 14:39) Man Angelina gražu, o Angelė senoviškas vyresnio žmogaus vardas ir man nepatinka. Bet mergytė pavadinta kažkuriuo iš šitų vardų ar kaip? Taip, jau pavadinta... Angelina, nors man labiau patiko Angele- tikras, senas, lietuviskas vardas. Vadiname Angeliuku... Man patinka seni lietuviski vardai: Adele, Onute, Janina, Povilas, Konas ir pan... Todel is tokiu vardu ir rinkausi... QUOTE(taibent1 @ 2006 07 01, 13:04) Taip, jau pavadinta... Angelina, nors man labiau patiko Angele- tikras, senas, lietuviskas vardas. Vadiname Angeliuku... Man patinka seni lietuviski vardai: Adele, Onute, Janina, Povilas, Konas ir pan... Todel is tokiu vardu ir rinkausi... adele man labai grazus
Man Angelė ir Angelina tik su tetom asocijuojasi, neįsivaizduoju nei kūdikio, nei vaiko, nei paauglės, nei jaunos moters
Aš pažįstu ir jauną merginą, ir vyresnę moterį vardu Angelė, labai gražu
abu feee
tikrai ne vienas, Angele mano mociutes vardas, ir siaip irdejus senu zmoniu siuo vardu, o juk kiekvienas noretu buti jaunatviskas, mergytei kai paaugs gali toks vardas nepatikti
Aš taip savo dukros nevadinčiau
Šiais laikais Angeles vardas retas.
Man asmeniškai Angelė-vardas, tinkantis tik suaugusiai, vyresnei moteriškei
Man gražus-Angelina
Ir man!
Man labai gražu Angelina
Mna tai ne abu vardai
O kaip jums Anele? Mazybinis - Aneliuke, Aneliute. Reiksme ta pati, tik kitas variantas...
Angele,bet dabar mergaite retai sutiksi tokiu vardu
O man tai gražus vardas Angelė arba Angela
Pažinojau vieną labai mielą jauną mergaitę Angelę, todėl šis vardas visai neatrodo skirtas tik pagyvenusiems žmonėms, be to asocijuojasi su angelu
O vardų mados juk keičiasi, grįžta senieji vardai, todel, kai Angelė paaugs šis vardas vėl gali būti populiarus. |