Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vardas Anegelina, Angele
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
taibent1
Ka galvojate apie varda Angelina, Angele. Zadu taip pavadinti savo angeleli...
Langoza
angelina tipo kaip Joli aktore? na, man iskart tik tokia asociacija. jau verciau tada angele - paprastas lietuviskas,siek tiek uzmirstas vardas
Hermion@
Man irgi - Angelė visai gražu, Angelina - schmoll.gif
Vilsen
Pažystu viena panele Angelė vardu,tai ji ir pati kaip vardas tikras angelas,nors ankščiau man toks vardas buvo keistokas,nes kitokią reikšmę įsivaizdavau,o dabar liuks.Manau Angelina nekoks vardas,o Angelė man gražiau
TiMa
Man gražu ir Angelina, ir Angelė bigsmile.gif
taibent1
QUOTE(Skipe @ 2006 06 03, 22:39)
Man gražu ir Angelina, ir Angelė  bigsmile.gif
*

Ir man!!! biggrin.gif
Wolke
o as pazistu Angelika mirksiukas.gif
taibent1
QUOTE(Wolke @ 2006 06 03, 23:31)
o as pazistu Angelika  mirksiukas.gif
*

Ir ka?
Wolke
QUOTE(taibent1 @ 2006 06 03, 23:45)
Ir ka?
*

Ir nieko lotuliukas.gif man graziau uz Angelina ar Angele biggrin.gif
taibent1
QUOTE(Wolke @ 2006 06 04, 00:14)
Ir nieko  lotuliukas.gif man graziau uz Angelina ar Angele  biggrin.gif
*

Aisku...
Ramunita
Lietuviskoj seimoj geriau Angele, o jei nelietuviskoj-tai Angelina. Man tai abu vardai grazus....ir visai ne del to,kad yra aktore Angelina Jolie...nezinau,man kvailai atrodo,kai grazaus vardo neduodama (arba kaip tik duodama) susiejant su tam tikru garsiu zmogum...
Laisvė
Vardas kaip vardas - ar Angelė, ar Angelina.
Isila
Angelina iškart asocijuojasi su Jolie g.gif g.gif

Bet juk Angelina tai tariasi Andželina.. tai būtų Angelina ar Andželina? g.gif Angelina tai keistai skambėtų blink.gif
micietta
nei angele, nei angelina schmoll.gif schmoll.gif man abu kazkaip keistai skamba...
Siracusa
o man Angelina geriau tongue.gif
RAKTENĖ
mno prosenelė ANGELĖ tai man toks senoviškas mirksiukas.gif
Laimuška
Man irgi Angelė labai senoviškas vardas atrodo. Mano giminaitė yra vardu Angelė, tai ją visi angeliuku vadina. Labai įdomiai skamba, bet gana gražu 4u.gif
Nieko sau
Man gražu Angelina bigsmile.gif
Špoka
QUOTE(gritte @ 2006 06 06, 12:33)
Man gražu Angelina  bigsmile.gif
*

Ir man bigsmile.gif
nefertite2006
QUOTE(RAKTENĖ @ 2006 06 05, 10:08)
mno prosenelė ANGELĖ  tai man toks senoviškas  mirksiukas.gif
*

pritariu kad tai senoviška,as vietoj dukros po to net pasikeisčiau užaugus toki varda
yalissa
Lietuvio ausiai Angelė gražiau skamba 4u.gif
Fikuselis
Aš už Angelę biggrin.gif Mano močiutė buvo Angelė,be to,turiu giminaitę 11 metų Angelę-labai graži ir gera mergytė...O Angeliną pažinojau tokią bjaurią tipišką senmergę su visais joms priskiriamais bruožais ir keistenybėm,tai man tas vardas ne su kino žvaigžde,o su ja kelia asociacijas... biggrin.gif
Ne_gera
Man Angele tai toks senovinis vardas, na panašiai, kaip Nijolė, ar Onute.
Angele nea schmoll.gif
O Angelina irgi schmoll.gif Na, bet jei kas sakytų rinktis iš šitų dviejų vardų rinkčiausi Angelina.
Gyvenimas yra gražus
O man atrodė kad tokie vardai- atgyvena schmoll.gif Ypač Angelė blink.gif
Egle is Vilniaus
Angele , tai asocijuojasi su teta, bet tik ne vaiku, ne, man negrazu.... ax.gif
Angelina - nieko, bet buna daug grazesniu vardu
rasaite
Angelė tai yra mano anyta- tai man aso cijuojasi su viresniu žmogum.O Angelina labai gražu ir reta 4u.gif
chriss
Nelabai grazus vardai,kazkaip gal labiau tinka vyresniam zmogui
vaiciuke
Man Angelina gražu, o Angelė senoviškas vyresnio žmogaus vardas ir man nepatinka.
Bet mergytė pavadinta kažkuriuo iš šitų vardų ar kaip?
Bittersweet
lietuvoj butu graziau angele rolleyes.gif
Kotre
is siu dvieju man geriau skamba Angelina, tik sutrumpintai vis tiek Angele gali vadint g.gif
Angele nepatinka del nekokiu asociaciju ax.gif , kiek atsimenu Angeliu, tai vis senos bobelkos blink.gif
nendre
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 28, 12:21)
Man Angele tai toks senovinis vardas, na panašiai, kaip Nijolė, ar Onute.
Angele nea  schmoll.gif
*

Man irgi, geriau jau Angelina
taibent1
QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 30, 14:39)
Man Angelina gražu, o Angelė senoviškas vyresnio žmogaus vardas ir man nepatinka.
Bet mergytė pavadinta kažkuriuo iš šitų vardų ar kaip?
*

Taip, jau pavadinta... Angelina, nors man labiau patiko Angele- tikras, senas, lietuviskas vardas. Vadiname Angeliuku...
Man patinka seni lietuviski vardai: Adele, Onute, Janina, Povilas, Konas ir pan... Todel is tokiu vardu ir rinkausi...
taibent1
QUOTE(taibent1 @ 2006 07 01, 12:04)
Taip, jau pavadinta... Angelina, nors man labiau patiko Angele- tikras, senas, lietuviskas vardas. Vadiname Angeliuku...
Man patinka seni lietuviski vardai: Adele, Onute, Janina, Povilas, Konas ir pan... Todel is tokiu vardu ir rinkausi...
*

Konas- turejau omeny Jonas
Bittersweet
QUOTE(taibent1 @ 2006 07 01, 13:04)
*

adele man labai grazus thumbup.gif onute ir janina tai gal ne itin,bet elena labai dar fainas.as bet kokiu atveju geriau duociau vaikui sena lietuviska varda negu koki nors bereiksmi raidziu kratini
groovy
Man Angelė ir Angelina tik su tetom asocijuojasi, neįsivaizduoju nei kūdikio, nei vaiko, nei paauglės, nei jaunos moters rolleyes.gif
Dangiuks
Aš pažįstu ir jauną merginą, ir vyresnę moterį vardu Angelė, labai gražu ax.gif Bet man ir Angelina gražu thumbup.gif wub.gif
lijo
abu feee cool.gif
***smile***
tikrai ne vienas, Angele mano mociutes vardas, ir siaip irdejus senu zmoniu siuo vardu, o juk kiekvienas noretu buti jaunatviskas, mergytei kai paaugs gali toks vardas nepatikti g.gif
nobody
Aš taip savo dukros nevadinčiau unsure.gif
rutast
Šiais laikais Angeles vardas retas.
dark
Man asmeniškai Angelė-vardas, tinkantis tik suaugusiai, vyresnei moteriškei blush2.gif Angelina-gražu, bet vadins vis tiek Angele blush2.gif
Auksiukė
Man gražus-Angelina smile.gif
taibent1
Ir man!
Niutsi
Man labai gražu Angelina wub.gif Angelė tai nelabai patinka ax.gif , bet nėra blogas vardas
astisius
Mna tai ne abu vardai doh.gif
Liumba
O kaip jums Anele? Mazybinis - Aneliuke, Aneliute. Reiksme ta pati, tik kitas variantas...
VITELI
QUOTE(Liumba @ 2006 10 13, 19:51)
O kaip jums Anele? Mazybinis - Aneliuke, Aneliute. Reiksme ta pati, tik kitas variantas...
*

Man Anele graziau skamba negu Angele smile.gif
JM
Angele,bet dabar mergaite retai sutiksi tokiu vardu
Chada
O man tai gražus vardas Angelė arba Angela wub.gif Angeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
kamileh
Pažinojau vieną labai mielą jauną mergaitę Angelę, todėl šis vardas visai neatrodo skirtas tik pagyvenusiems žmonėms, be to asocijuojasi su angelu wub.gif
O vardų mados juk keičiasi, grįžta senieji vardai, todel, kai Angelė paaugs šis vardas vėl gali būti populiarus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.