Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Amenoreja
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
auroryte
Laba diena. Noriu uzduoti klausima. Yra nustatytas autoimuninis tiroiditas. Labai sutrikes ciklas- amenoreja daugiau kaip pusmetis. Ciklas yra sutrikes nuo paauglystes.Pries pirma nestuma gydziausi bromkriptinu. Dabar prolaktinas bei kiti lytiniai hormonai normos ribose,bet menesiniu nera. Gydytoja patare vartoti YARINA, bet man nuo jos labai svyruoja nuotaika,verksmingumas. Endokrinologas sako, kad tai panasu i policistiniu kiusidziu sindroma, nors ultragarse man ape tai nieko nesake. Ar kad man atsirastu menesines, vienintele iseitis-hormoniniai kontraceptikai?Man jie nelabai tinka. Esu vartojus femoden- nuo jo labai augo svoris, o nuo cilest tempe krutis. Labai noriu issaugoti galimybe susilaukti dar vieno kudikio. Gal man geriau tiktu Diane-35? Kazkur skaiciau, kad jie prie tokiu sutrikimu tinka geriau.
Rita Matulionytė
Didelio skirtumo, kokius kontraceptikus vartoti, nėra.
Jei jų nepageidaujate, gydymą galima skirti vien tik progesterono tipo preparatais. Aptarkite tai su savo gydytoja ir ji paaiškins vartojimo schemą. Tačiau tokiu atveju, jei dar neplanuojate pastojimo, teks vartoti ir papildomas apsaugos priemones.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.