Prieš porą savaičių sužinojau, kad žuvo mano vaikutis. Nors nėštumas dar nebuvo didelis (dvylikta savaitė), ta žinia mane tikrai paveikė. Nuo to laiko, kai padarė abraziją, kasnakt sapnuoju skirtingus, nors to paties turinio sapnus. Sapnuoju persileidimus, operaciją, geriausiu atveju - savo nėštumą ir gimdymą. Po tokių sapnų iš ryto būnu kaip sudaužyta... Stengiuosi vakare negalvoti apie tai, kas nutiko, dieną irgi bandau daug dirbti, prieš miegą išgeriu melisos arbatos... Bet rezultatas visada vienodas.... Ar įmanoma kaip nors išvengti tokių sapnų, ar reikia tiesiog išlaukti???
Reikia islaukti as pusmeti koshmarus sapnavau po persileidimo bet su laiku vis reciau ir reciau ,pasamone daro gi savo . Laikykis jei sunku pasiguos ,pailsek ir reik islaukt .
Labai uzjauciu.Pati esu tai patyrusi.Bet laikas viska uzgydo.Svarbiausia tai suprasti ir i viska ramiai ziureti.Na bent kiek tai imanoma nes lengva pasakyt.O kad nakti nesapnuotum kosmaru tai tikrai pagerk vaistuku, kam save kankint.Dabar tau reikia atsigaut ir kad butum sveika, o ne kokia neuroze dar pasigaut.As siulyciau bent kelias naktis pagerti lasiuku "acomininum", tai is zoleliu nekenksmingi net vaikams duodami lasiukai.Na , o jei jie nepades tada paprasyk gydytojos, kad stipresniu israsytu.
Saugok save ir nesikankink.Taves dar labai reikia ir reikes.......
labutis,
na sitas aisku labai baisus, bet kiekvienas isgyvenimas kazka duoda. manau, kad ir kaip baisiai nuskambes, bet tai tau suteiks tik stiprybes. as visada, kai kas nors nemalonaus isgyvenama, pagalvoji aisku kodel man, kodel dabar ir pan, bet istikruju yra juk likimas ir del kazko taip turejo buti, nes kitu atveju galejo ir blogiau. t.y. atsitiko todel, kad jei nebutu taip atsitike butu buve dar blogiau. kazkaip man tas padeda. tarp kitko, kadangi tavo nestumas buvo nedidelis, tai gal paprasciausiai taip likimas pats apsaugojo nuo skaudesniu dalyku( nenoriu sakyti, bet gal vaikelis butu gimes nesveikas, tai girdejau is gydytoju, jie sako kad organizmas is dalies pats atrenka). o del sapnu, tai manau kad tu dar nesusitaikei su siuo skaudziu praradimu, todel tavo sapnuose tai ir vyksta. kiekviena dalyka turime isgyventi(vieni greiciau, kiti leciau, blogiausia kai pasiliekama, ten kur ir esi), kiekvienas siaubas(baisus sapnas) yra kazkas, tu tai tik pati gali suprasti, kas realiame gyvenime yra tau baisu. na paprasciau sakant savo siaubams gyvenime mes sapnuose suteikiame kazkokia kitokia isvaizda, kuri mums dar labiau keltu baime. is savo patirties galiu pasakyti kad vaikysteje sapnuodavau toki irgi nemalonu, tiksliau baisu sapna. as ji gana ilgai sapnavau, na ne kas nakt, bet turbut kokius 5 m. paskui susapnavau tesini( nes pradejus ji sapnuoti prabusdavau), na paprasciausiai jis man nebeatrode baisus. psichologe paaiskino, kad realiame gyvenime susidorojau su kokia tai problema, kuria sapnuose perkeldavau i ta baisuna. taigi issprendus problema dingo ir sapnas. manau ir tau bus panasiai, kai susidorosi gyvenime su sia netektimi, aplenks ir tie bjaurus sapnai ir nemanau kad cia pades vaistai, geriau jau su psichologu pasisneketi, issikalbeti, tai tikrai suveikia ir ne tas pats kas su drauge. ji to nesupras kad ir labai gera butu drauge, psichologas kas kita. na dar karta labai gaila kad tau taip atsitiko, bet tikekimes geriausio. linkiu sekmes |