Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIII

o kur jus busite ryte pas jaunaji kartu su pirsliu ar lauksite pas jaunaja? ta prasme kartu ar atskirai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte25 @ 2013 07 23, 14:30)
o kur jus busite ryte pas jaunaji kartu su pirsliu ar lauksite pas jaunaja? ta prasme kartu ar atskirai? g.gif

kartu pas jaunaji, o tada svocia kazkokiu budu tures pirma pasiekti jaunaja nei pirlys su pabroliais.

45 zmones vestuveje, 3 komendantu gana? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 23 liepos 2013 - 13:36
QUOTE(doviledub @ 2013 07 23, 08:59)
suprantu kad maistas is teveliu smile.gif matot sesutes vestuves tai noriu viskuo padeti, delto ir klausiu kaip su maistu, ka nesa  smile.gif
siaip buna seimininkutes,kurios specialiai tam paruosia toki rinkinuka.pas mus toki ir uzsake,bet vakar pakalbejom,tai jaunosios mama dar priedo ides papildomai siaip kokiu kumpeliu papjaustytu,kad maza nepasirodytu biggrin.gif

QUOTE(deltadu @ 2013 07 23, 09:05)
Gamtoje alkoholis - piršlio? g.gif  Nu ne, tai jei važiuoja apie 25 žmones, tai čia jau vestuves reikia piršliui iškelt..Manyčiau, kad tik prie bažnyčios šampaną piršlys turi duoti.. ax.gif

manau susitarimo reikalas.pas mus alkoholiu vaisins jaunieji.mes savo vesimes tik issipirkimui ir dar buteli sampano paimsiu del visa ko,jei pritruktu jauniesiems,kad isgertu ir taures sudauzytu(sluota irgi vesiuos biggrin.gif )

QUOTE(padima @ 2013 07 23, 10:52)
aš tai , kuo labiau artėja šventė tuo labiau pradedu scenarijų redaguot lotuliukas.gif  , kad nebūtų taip, kad ,,iš didelio rašto išėjo iš krašto''  doh.gif
as irgi vis kazka patrumpinu arba tekstus vietom sukeicia.vis kazkas negerai susivaidena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2013 07 23, 11:18)
O kas yra literatūrinė dalis?  bigsmile.gif

Trumpinau, kalbėdama apie gražius žodžius smile.gif
Atsakyti
as buvau su pamergemis pas jaunaja, pirlsys atvaziavo su pabroliukais
Atsakyti
QUOTE(ausryte25 @ 2013 07 23, 14:30)

as tai busiu pas jaunaja, o pirslys pas jaunaji
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2013 07 23, 14:32)

45 zmones vestuveje, 3 komendantu gana? g.gif

manau mazoka, pas mus bus apie 50zmoniu komendantai bus:
policininkas, sesele, gairininkas, ir dar 3-4 paprasti komendantai
Atsakyti
50 zmoniu buvo, tai 5 komentantai, kas 10 zmoniu ir policininkas, daktaras, meiles ministras, gaisrininkas
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2013 07 23, 15:09)
as tai busiu pas jaunaja, o pirslys pas jaunaji
Papildyta:

manau mazoka, pas mus bus apie 50zmoniu komendantai bus:
policininkas, sesele, gairininkas, ir dar 3-4 paprasti komendantai

as apie "paprastus" ir galvoju. Dar jo bus policinikas, gaisrininkas ir t.t.

QUOTE(knopke* @ 2013 07 23, 15:15)
50 zmoniu buvo, tai 5 komentantai, kas 10 zmoniu ir policininkas, daktaras, meiles ministras, gaisrininkas

tai man reiketu 4. supratau blush2.gif
Atsakyti
Patikslinu: IKI parduotuvėse 07.26-07.28 stipriesiems gėrimams nuolaida 20% bei 30% nuolaida sveriamiems saldainiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alantėlis: 23 liepos 2013 - 14:50
QUOTE(emigrante @ 2013 07 23, 15:28)

dar priklauso kaip stalai bus isdestyti.manau geriau pasiruosti daugiau,o tada jau pagal situacija spresit kiek ju reikia.manyciau 3bus mazoka
Atsakyti
Aš tai truputį nesuprantu su tuo širdelių rakinimu. Jei spynelę kabini ant tilto, tai viskas aišku. Bet kai būna dvi širdelės, tai jas maunat ant kaklo ir tada surakinate? O kas po to? Iškart nusiima?Ar eina surakinti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 23, 16:41)
Aš tai truputį nesuprantu su tuo širdelių rakinimu. Jei spynelę kabini ant tilto, tai viskas aišku. Bet kai būna dvi širdelės, tai jas maunat ant kaklo ir tada surakinate? O kas po to? Iškart nusiima?Ar eina surakinti? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif As yteiksiu rakta kaip simboli - medini. Jokiu sirdeliu 4u.gif
Atsakyti