Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaltos kūdikio rankelės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
Liucijamm
QUOTE(visai kitokia @ 2008 02 04, 17:41)
Musu mergyte is siltnamio... mirksiukas.gif Kai grizom is ligonines, prigrasino del temperaturos, kad kudikiu normali turi buti ne zemesne kaip 36.6. O maniske pastoviai aprengta, su 2-jom vilnonem kojinem ir... 36- 36.2. Pirma savaite laksciau su termometru ir vis matavau, glaudziau prie saves. Savaitgali nupirkom elektr. sildoma kaldryte po ciuziniu su 3 sildymo lygiais. Ir ka??? Miega lovytej kaip seskiukas, visada silta, visada rami, soti, pavalgius...

Vaistinese buna. apie 100 lt mokejom.
*

g.gif Manau kad blogai darote, nes jusu vaikelis ateiti gali daug sirgti. Menkiausis skersvejis gres peralimu. Na bet tai tik mano nuomene. g.gif
Tokia patirti turiu nes dickis isaugo ,,siltnami" tai is polikloniku neisinam. Vis tos mociutes: renk silciau, vaikui salta .... , rankos saltos..... mad.gif Buvau jauna ir naivi. doh.gif Dabar jau tos klaidos nedrau. Dabar antra leliuka auginu savai metodais. namie jis tik su bodziuku o kambario temperatura 22-24 laipsinai . g.gif
pumpotaukslis
QUOTE(Liucijamm @ 2009 03 06, 12:01)
g.gif Manau kad blogai darote, nes jusu vaikelis ateiti gali daug sirgti. Menkiausis skersvejis gres peralimu. Na bet tai tik mano nuomene.  g.gif
Tokia patirti turiu nes dickis isaugo ,,siltnami" tai is polikloniku neisinam.  Vis tos mociutes: renk silciau, vaikui salta .... , rankos saltos..... mad.gif Buvau jauna ir naivi.  doh.gif Dabar jau tos klaidos nedrau. Dabar antra leliuka auginu savai metodais. namie jis tik su bodziuku o kambario temperatura 22-24 laipsinai .  g.gif
*

pritariu good.gif. pas mus namie 15-17laipsniu, vaikiukas su megztuku lakioja. tai kas kad rankos saltos, svrbu kaip kunelis( mano pacios rankos dazniausiai ledines ). o drauge augina mazyly 28 laipsniu silumoj, i lauka neveda, o jis tai kosti, tai sloga. va ka tie siltnamiai daro
astuliene
mano dukrytes ir dazniausiai saltos rankos,kaip varlytes nors namie silta.
Razynka
pastebejau,kad mano dukreles rankos saltos dazniausiai tada,kai atsikelia po miegelio,tai rankytes tokios ledines,nors pedutes siltos,kunelis visas siltas,tik rankytes,nors kai miega,tai stengiuosi ir jas apkloti,bet doh.gif
tai mano anyta irgi visasda panikuoja,kad vaikui salta,reikia rengti silciau,tai siutas tik paima unsure.gif
zuikaciuke
as irgi labai buvau sunerimus del mano mazylio saltu rankyciu.bet kaip dabar paskaiciau tai biski nurimau.beto mano rankos visada ledines buna ir nesvarbu ar vasara ar ziema smile.gif
regutis
Mūsų tai visada šiltos rankytės smile.gif
linulia40
Mano maziukes irgi saltos buna rankytes,nors pati silta..pastebejau,kad kai uzdedu plonas pirstinytes rankytes susyla ir paskui buna siltos..manau dar organizmas nelabai pajegia apsildyt rankutes juk jos tokios mazytes... biggrin.gif
Ggggreta
QUOTE(Ingulyte @ 2009 01 18, 01:00)
Mums jei buna rankos saltos tai iskart zinau, kad kojytes atsalo. Apmaunu storesnem kojinytem ir rankutes atsyla, ir taip nuo gimimo biggrin.gif
*

Pas mus lygiai tas pats smile.gif
Nerutia
O aš jau galvojau, kad tik mano vienintelės merginos rankytės šaltos,kaip varlytės ax.gif Kai užkloju - sušyla, bet jei neužklotos, ar ne su pirštinėlėmis,tada tiesiog ledinės.
Fatimaallaa
pas mus irgi iki 2 menesiu rankytes buvo nuolat saltos, jei budavo nepirstinetos. Dabar kazkaip viskas pasikeite ir rankytes buna saltos, jei pedutes atsala. Tada zinau, kad mazylei salta. Ir butina apmauti kojinytem, nes jei ne po to seka zagsejimas. Bet esme kad mes dabar esam kur labai karsta ir kur labai sunku laikyti mazyle aprengta, nes ji sunta. Tai tenka nuolat liest rankutes ir kojytes, kad tik nesusaltu smile.gif
popove
Pas mano sunyti tai saltos buna tik tada kai atsikelia is miegu. Kuri laika buna siltos paskui atsala, na ir dar tada kai pirstu neistraukia is burnytes.
eveska
As kazkur skaiciau,kad galunes buna saltos tai dar nereiskia kad vaikui salta,jai pilvelis siltas,o rankutes su kojytem saltos tai vaikui silta,jis nesusales. smile.gif
vaidacka:)
Musu mazyles daznai saltos, bet as nesistebiu pas mane pacia amzinai soltos ir rankos ir kojos smile.gif
Axxa
O kada jums gydytoja rekomendavo atidengti rankytes, t.y. nenaudoti siaustinukuose uzlenkimu ar siaip pirstinyciu? Mano suneliui tuo 2 men., bet gydytoja sake, kad galima pratinti atidengineti namuose, kad pratintusi prie kambario temperaturos, bet siaip atidengiamos 3 men.
vetruze
QUOTE(Axxa @ 2009 06 02, 16:31)
O kada jums gydytoja rekomendavo atidengti rankytes, t.y. nenaudoti siaustinukuose uzlenkimu ar siaip pirstinyciu? Mano suneliui tuo 2 men., bet gydytoja sake, kad galima pratinti atidengineti namuose, kad pratintusi prie kambario temperaturos, bet siaip atidengiamos 3 men.
*

maniske namuose niekada nebuvo su pirstinem, nors gime lapkriti, rankytes buvo saltos,bet nei karto nesirgo
Ajms
mano dukriukui ir saltos rankos buna...dazniausiai is po naktie tai nakti uzdedu pirstinytes... smile.gif
egliskka
Nu va ziuriu kiek mamyciu ta pacia problema turi, maniskio ir amzinai rankytes saltos ir nosiukas daznai saltas, vis apkloju silciau,bet poto ziurek jau galvyte slapia,dabar zinosim,kad kakliuka tikrint blush2.gif
Liusii
rankytes buna saltos nes kudikeliu kuno temperatura labai keiciasi, jie dar jos nemoka laikyti, kai gulejom su ligomis klinikose tai gydytoja liepe kol maziukas silciau uzkloti o jei neatsyla tai pasiguldyti sau ant pilvo ir susildyti savo kunu, tai labai veiksminga ir greita smile.gif
erikiuxxx
kudikio rankytes visada saltos smile.gif
nes pa sjuos nesusireguliavusi buna kraujotaka, smile.gif
mamulka10

Mano maziuko rankytes irgi budavo saltos,bet as i tai mazai kreipiau demesio.Svarbiausia kojytes,nosyte,ir nugaryte.Po to jis tai isaugo.Dabar beveik visada pypliaus rankytes siltos.

vedmocka
Joo, maziukam saltos rankytes, del to, kad tempos reguliavimo mechanizmas dar nera isivaziaves..
Todel gerai vilnones pirstinytes ar kojinytes..arba masaziukai pedutems ir rankytems..
EDITUKA2004
na pasmus buna saltos rankytes tai pirstinukes uzdedam ir siltos
cioliuke
mano irgi mazylio saltos rankytes buna g.gif , dazniausiai nakti todel su pirstinytemis miegame biggrin.gif
Dzolina
Maniškiui ir pastoviai šaltos rankytės ir miega su kojinėm biggrin.gif
Olia84
QUOTE(MamyteSigute @ 2006 06 04, 22:30)
sveikos puikiosios mamos! turiu suneli 4 menesiu, ir vis suku galva kodel jo visada saltos rankeles... nors jis pats nesala, ir kojytes siltos, o rankos va nors ir su pirstinelem, nors ir siltoj patalpoj ar silatm ore, visuomet vesios, o kartais net ledines. siltos buna tik keletu atveju - kai salia manes guledamas labai isyla, ir kai vezime kieme apkamsytas guli.
gal kuri turi panasia beda? jei tai beda isvis.
beje, gydytojai komentavo ivairiai - kad gal dar mazas (didziai sia teorija abejoju), o gal kad gal is manes saltas galunes paveldejo (nors as tokia buvau tik vaikystej, dabar jau viskas tvarkoj).
bukite geros, pasidalinkite savo nuomonemis ar patirtimi.
*

TAI NORMALU.NET IR NEMAZAI SUAUGUSIU GALUNES DAZNAI BUNA VISADA SALTOS. JEI DREGNOS TAI GALI TRUKTI VITAMINO D.
justmoon
QUOTE(Olia84 @ 2010 04 27, 16:50)
TAI NORMALU.NET IR NEMAZAI SUAUGUSIU GALUNES DAZNAI BUNA VISADA SALTOS. JEI DREGNOS TAI GALI TRUKTI VITAMINO D.
*

drinks_cheers.gif
werte
Pas mus taip pat rankeles saltos. Bet as nesijaudinu per daug. Jei jau man atrodo, kad per saltos tai pirstinytes zudedu, bet ir tuomet jos nebuna itin siltos.
maskanyte
Jai jau pastebiu kad rankytes saltos is karto uzdedu pirstynytes. Manau maziukuj niekad nebus per silta mirksiukas.gif
neiruke
maniskiui irgi pastoviai saltos rankytes, nors jei storiau aprengiu ,vistiek saltos.
man paciai pastoviai rankytes saltos, nors man nebuna salta. sako kai zmogui rankos sala yra sutrikusi medziagu apykaita. o kaip su kudikiais tai nezinau smile.gif
jordan
pas mus irgi visad saltos,ar bent vesios,bet kaltinu genus,nes as tokia pati ax.gif svarbiausia kojytes siltutes buna
juzste
Musu irgi tokia pati problema, kad siltos vaiko rankos buna retai.. verysad.gif Daktarai sako, kad genai, nes ir musu nebuna labai siltos, bet man atrodo, kad vis tiek vaikui nemalonu.. Uztraukiu rankovytes nakciai, kad ilgesnes butu, nes jei pirstines uzdesiu bus pykciu, nes kumcio negales pagraust kai nubus biggrin.gif
Edutee
maniskes irgi daznai buna saltos rankos, atrodo nera salta o pas ja rankutes saltos..
Rita_Sa
Mano saunuoliui tas pats, pats visas siltas, nosyte silta, kojytes irgi, bet rankytes saltokos.
Nosyte_
Musu vyruko irgi kai kada buna saltos, anksciau tikrai dazniau budavo saltos, manau, po truputi isaugs ax.gif
-LiuksE-
Buna kartais saltos ,bet reatai smile.gif
Acura
As manau, jei saltos kudikelio rankos tai nieko tokio, svarbu,kad kojytes nebutu saltos, o jie tokie maziukai nemoka paskirstyt silumos visur proporcingai, todel kartais ir buna rankytes saltos smile.gif
pheasant
Saltos kudikio rankytes taigi nera rodiklis. Tiesiog dar neissivysciusi kraujotaka...
Ar jam nesalta reikia tikrinti spranduka.
jurgap.
Tikrai galiu jungtis prie nuomonės, kad šaltos rankos išaugamos. Kai sūnus buvo visai mažuliukas, tikrai rankytės vis būdavo šaltos, nors ir kiek beaprengtum (vis galvodavau dėl to, kad žiema), tačiau vėliau išaugo.
zuikaa
Musu mazylio irgi daznai buna saltos rankytes, bet pas mane pacia taip visada budavo, tai labai stipriai nekreipiu i tai demesio. Visada kai valgom papuka jam patinka kai as masazuoju rankytes, tai tuo paciu jos ir susyla smile.gif
Tekantisaule
O as pastebejau viena, kad jei musu mazulei saltos rankytes, tai vadinasi yra saltos ir kojytes. Apmaunu vilnones kojinytes, susyla kojytes-susyla ir rankytes. smile.gif
egvida
nuolat vėsokos ir rankytės, ir kojytės, tokia vaiko kraujotaka. Mano abiejų vaikų taip . Beje, mano pačios taip pat smile.gif
jolanta9
pas mus tas pts pastoviai šaltos vaikučio rankytės
Giveta
Pas mus yra taip: jeigu šaltos it ledas rankytės, o galvytė šiltą vadinasi kyla temperatūra, o ji dažniausiai sukyla ne iš karto, tada labai atidžiai stebime savo vaikuti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.