Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cezariukai neturi atsargumo jausmo?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
RASYTA
Turbut nei vieno baiko nera ir nebuvo labai ramaus turiu omenyje tik cezariukai tiek .... Maniskis irgi cezariukas jam zaislu nereikejo o ju buvo begales jam tik buvo reikalingi puodu dangciai ir samciai ir dar turejo savo mylimiausi meskina su juo niekur nesiskirdavo ir uzmigdavo su juo
DiJuKe*
Manau nepriklauso, turu viena naturalu ir du cezariukus, tai tie cezariukai siaubingai vienas nuo kito skiriasi, vienas ramus, atsargus, kitas visur bega, griuna kaip ir naturaliai gimes vaikas, manau daugiau cia lemia charekateris o ne gimimo budas
Donyy
mano dukryte gime po cezario operacijos ax.gif tai tikrai ir baili tokia ir labai jau atsargi sakyciau kad ir perdetai doh.gif
Kaimo dama
QUOTE(Donyy @ 2010 03 23, 17:54)
mano dukryte gime po cezario operacijos  ax.gif tai tikrai ir baili tokia ir labai jau atsargi sakyciau kad ir perdetai  doh.gif
*

manau, kad geriau kai vaikas atsargesnis, nei "lipa sienom" nesibaimindamas nieko..mano vaikai gimė natūraliai, bet pirmagimis parodo"programų", kad mano širdis dažnai "kulnuose" atsiranda doh.gif ..mažylis dar nieko nerodo biggrin.gif tikiuosi, bus atsargesnis bigsmile.gif
son
mano abu sunus gimo po operacijos ir yra skirtingi vyresnis atsargus amazylis visiska priesingybe
gederika
Mano abu vaikai po cezario pjuvio, bet abu labai atsargus. taip kad cia manau mitas 4u.gif
Veidrodine*
Laba diena 4u.gif

Na maniske gimus po cezario,tai viskas normaliai vaikas kaip vaikas 4u.gif buna ir uzkliuna ir nukrenta...Juk nera tokiu,kurie nenukrenta biggrin.gif
donna bella
QUOTE(Ramunita @ 2004 08 02, 04:32)
ar tiesa,kad cezariukai neturi atsargumo jausmo? tipo,jie dazniau griuna, uzkliuna ar kitaip susizaloja?
*

Čia tikri kliedesiai, visi vaikai maži griūna, krenta, net ant lygios vietos beeidami, nes jų dar motorika silpna, o kas čia taip išskyrė cezariukus, tai reiktų galvą persišviesti, pasitikrinti, ar su sveikata viskas gerai biggrin.gif smile.gif
Wild Pearl
QUOTE(Veidrodine* @ 2010 05 06, 14:27)
Laba  diena  4u.gif

Na maniske gimus po cezario,tai viskas normaliai vaikas kaip vaikas  4u.gif  buna ir uzkliuna ir nukrenta...Juk nera tokiu,kurie nenukrenta  biggrin.gif
*

pritariu.cezariukai niekuo nesiskiria nuo paprastai gimusiu vaikiuku schmoll.gif
Aniox
bet ko tik nesugalvoja biggrin.gif koks skirtumas kaip vaikutis gime,cia nuo vaiko charakterio priklauso.manoji gime cezariu budu ir ka,atvirksciai,labai atsargi mergyte,neliekia,neskuba.o drauges berniukas naturaliai gime,bet ten jau tikras vaiksciojantis neatsargumas biggrin.gif
Eddie_1
Turim labai atsargu cezariuka smile.gif biggrin.gif
*Miledi*
QUOTE(vabalas @ 2004 08 02, 08:31)
mano  vabaliukas gime naturaliai, bet toks pasiutes bernas  ohmy.gif
temperamenta ir charakteri lemia genai, o ne kokiu keliu isvydo pasauli
*

Mano mažoji gimė taip pat natūraliai, bet jokio atsargumo jausmo neturėjo...nespėdavom gaudyt...
mimi1
tikrai nesutinku su sia nuomone - spek gaudyti doh.gif
giedrutux
Nežinau, ar čia dėl to, kad cezariukė, ar toks charakteris, bet maniškė tikrai neturi didelio atsargumo jausmo g.gif Na šią vasarą, per savo neatsargumą prasiskėlė lūpą, kad net teko siūti, tai dabar pasidarė atsargesnė, bet ar ilgam (?)
Saulyte`
Nemanau kad tai tiesa smile.gif Mnao mergyte gime po cezario yra labi judri, sienom nelipa, bet vienoj vietoj ilgai neishsedi smile.gif
Lauritaaa
Mano manymu cia nuo to nepriklauso, abu vaikai cezariu gimdyti, nepastebejau, kad mano vaikai labai skirtusi , nuo naturaliai gimusiu.
Deimantukai
As taip pat manau, kad cezaris neturi itakos atsargumui- mano abi cezarines: viena- tikrai atsargi, kita- labai neatsargi...
Labiau itakoja charakteris, genetika.
guste87
maniske gime cezario budu taip pat..na tikrai ji tokia neatsargi ir labai judri,bet manau cia tik sutapimas..nes siaip ir as ir vaiko tetis tokie buvom vaikysteje,manau veliau isaugama is to smile.gif
Dairana
mamos, nepriimkit visko uz gryna piniga - tai absiuliuti nesamone.. Ydomus faktas tas, kad zurnaluose straipsnius raso labai daznai dar net mosklu nebaige ir asiku nei vaiku nei darbo praktikos neturintys studenai:)
Sissta
Mano dvynukai aisku abu cezariukai ir yra labai skirtingi. Vienas tikrai atsargus, o kitas niekaip nepasimoko.. schmoll.gif
LaPassion
Maniškė cezariukė. Taip, judri ir neatsargi. Tačiau, manau, kad tai tiesiog sutapimas. Nes draugės berniukas irgi cezariukas (panašaus amžiaus) tai labai ramus, atsargus ir bailokas.
viktorijat
Mano berniukas, ramus ir labai atsargus.
nuar
Sugalvojo kažkokią nesąmone VB (viena boba), tai visa tema išsivystė tongue.gif
Agnesyte
o čia tai idomus teiginys. blink.gif Iš kur ištraukė tokią nesąmonę, pirmą kartą girdžiu. Mano t. p. po cezario, bet vaikšto kaip visi vaikai, ir net nuo 10 mėn., o lipa kur tik gali, bet thu thu thu galva savo vietoje, nuo lovos nė karo nenuvirto žemyn galva, pirma kiša šikną ir visa kita kaip pas normalius vaikus.

Čia tik prasimanymas 4u.gif
VOLVIKE
Nezinau normalus vaikas auga, atsargus ir pasimokantis, o va mano dukterecia nors gime normaliai o tai ji nenusedinti vietoje ir neatsargi, manau tas gimimas neturi reiksmes.
egllute
Maniškis jau moka atsistoti, dabar intensyviai mokosi atsisėsti ir nenukristi. Giminės vis kartojo, kad aš buvau nenuorama ir tik padariusi pagalvodavau, visiškai nesisaugodavau nors gimiau natūraliai. O vat mano sūnelis ganėtyinai atsargus cezariukas, jis apžiūri ir tik tada po truputėlį bando pasiekti grindis smile.gif
mamisėda
QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 12:56)
Sugalvojo kažkokią nesąmone VB (viena boba), tai visa tema išsivystė  tongue.gif
drinks_cheers.gif Maniškis, nors ir cezarinukas, bet nuo pat pirmųjų mėnesių yra super atsargus...
*Karambisita*
Absoliuti nesamone doh.gif pirmasis vyrukas cezarinukas, bet atsargumas jo, tai pavydeti kitoms mamytems, kuris turi naturalinukus nutruktgalvius biggrin.gif
CherLoyd
QUOTE(Smilte @ 2004 08 01, 20:54)
Nesamone,maniske cezario budu gime ir tikrai ji nera kerepla,kaip tik griuna tai kaip suletintame filme laugh.gif  laugh.gif turbut ir po uzpakaliuku ranka pasideda kad neskaudetu laugh.gif  laugh.gif
*

4u.gif kaip miela ;]]
coraxas
QUOTE(mamisėda @ 2012 01 02, 18:28)
drinks_cheers.gif Maniškis, nors ir cezarinukas, bet nuo pat pirmųjų mėnesių yra super atsargus...
*

drinks_cheers.gif pas mus taip pat labai atsargus ir ramus berniukas, gimes po Cezario operacijos
pukitipu
QUOTE(Libra @ 2004 08 02, 00:12)
Manau cia ne apie kerepliskuma kalba eina. Mano vienas cezariukas toks be atsargumo jausmo, kisa pirstus i ugni, nors zino kad skaudes. Kazkaip labai traukia peiliai, ugnis, zodziu viskas kas pavojinga. blink.gif
*

lenk medi kol janas. auklejimas, apie viska apskritai, vyksta iki 3 metu, velaiu tai yra tik vaiko elgesio „slifavimas“.. kontroles daugiau. g.gif
tik aš
ir prigalvoja žmonės biggrin.gif auginu natūraliai gimusią dukrą ir cezariu sūnų... dukra ekstremalė... o sūnus atsargus visur ir visada... mūsų atveju sakyčiau genai biggrin.gif nes ir charakteriai atitinkamai... vienas į tėtį kitas į mamą biggrin.gif
justejan
QUOTE(Ramunita @ 2004 08 01, 20:32)
ar tiesa,kad cezariukai neturi atsargumo jausmo? tipo,jie dazniau griuna, uzkliuna ar kitaip susizaloja?
*

ir kokiu tik nesamoniu zmones neprisigalvoja doh.gif ir is kur, tai traukia.
Jolete
QUOTE(justejan @ 2012 01 26, 16:09)
ir kokiu tik nesamoniu zmones neprisigalvoja doh.gif  ir is kur, tai traukia.
*

štai http://www.moteris.lt/lt/naujienos/sveika_...ichinei_raidai/
ar čia nesamonė ar ne reikia įrodyti mirksiukas.gif
eLaura
Atsakant i tema: nepriklauso nuo to. Abu cezarinukai, vienas labai neatsargus, kitas - labai atsargus 4u.gif
reginaxx79
mano irgi abu cezariukai ir abu super atsargūs lotuliukas.gif va dėl to tai labai džiaugiuosi mirksiukas.gif
vilim
ir mums sis posakis nepasiteisino ax.gif Ir labai gerai thumbup.gif
Lafe
kvailiste kazkokia,as pati esu po CP operacijos gimus ir nepasakyciau kad griudavau daugiau uz kitus vaikus
gerule
as irgi netikiu tokiom nesamonem schmoll.gif
egllute
ir as nematau sasajos, bet maniskis tikrai neturi atsargumo jausmo schmoll.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.