Turbut nei vieno baiko nera ir nebuvo labai ramaus turiu omenyje tik cezariukai tiek .... Maniskis irgi cezariukas jam zaislu nereikejo o ju buvo begales jam tik buvo reikalingi puodu dangciai ir samciai ir dar turejo savo mylimiausi meskina su juo niekur nesiskirdavo ir uzmigdavo su juo
Manau nepriklauso, turu viena naturalu ir du cezariukus, tai tie cezariukai siaubingai vienas nuo kito skiriasi, vienas ramus, atsargus, kitas visur bega, griuna kaip ir naturaliai gimes vaikas, manau daugiau cia lemia charekateris o ne gimimo budas
mano dukryte gime po cezario operacijos
QUOTE(Donyy @ 2010 03 23, 17:54) mano dukryte gime po cezario operacijos manau, kad geriau kai vaikas atsargesnis, nei "lipa sienom" nesibaimindamas nieko..mano vaikai gimė natūraliai, bet pirmagimis parodo"programų", kad mano širdis dažnai "kulnuose" atsiranda
mano abu sunus gimo po operacijos ir yra skirtingi vyresnis atsargus amazylis visiska priesingybe
Mano abu vaikai po cezario pjuvio, bet abu labai atsargus. taip kad cia manau mitas
Laba diena
Na maniske gimus po cezario,tai viskas normaliai vaikas kaip vaikas QUOTE(Ramunita @ 2004 08 02, 04:32) ar tiesa,kad cezariukai neturi atsargumo jausmo? tipo,jie dazniau griuna, uzkliuna ar kitaip susizaloja? Čia tikri kliedesiai, visi vaikai maži griūna, krenta, net ant lygios vietos beeidami, nes jų dar motorika silpna, o kas čia taip išskyrė cezariukus, tai reiktų galvą persišviesti, pasitikrinti, ar su sveikata viskas gerai
bet ko tik nesugalvoja
Turim labai atsargu cezariuka
tikrai nesutinku su sia nuomone - spek gaudyti
Nežinau, ar čia dėl to, kad cezariukė, ar toks charakteris, bet maniškė tikrai neturi didelio atsargumo jausmo
Nemanau kad tai tiesa
Mano manymu cia nuo to nepriklauso, abu vaikai cezariu gimdyti, nepastebejau, kad mano vaikai labai skirtusi , nuo naturaliai gimusiu.
As taip pat manau, kad cezaris neturi itakos atsargumui- mano abi cezarines: viena- tikrai atsargi, kita- labai neatsargi...
Labiau itakoja charakteris, genetika.
maniske gime cezario budu taip pat..na tikrai ji tokia neatsargi ir labai judri,bet manau cia tik sutapimas..nes siaip ir as ir vaiko tetis tokie buvom vaikysteje,manau veliau isaugama is to
mamos, nepriimkit visko uz gryna piniga - tai absiuliuti nesamone.. Ydomus faktas tas, kad zurnaluose straipsnius raso labai daznai dar net mosklu nebaige ir asiku nei vaiku nei darbo praktikos neturintys studenai:)
Mano dvynukai aisku abu cezariukai ir yra labai skirtingi. Vienas tikrai atsargus, o kitas niekaip nepasimoko..
Maniškė cezariukė. Taip, judri ir neatsargi. Tačiau, manau, kad tai tiesiog sutapimas. Nes draugės berniukas irgi cezariukas (panašaus amžiaus) tai labai ramus, atsargus ir bailokas.
Mano berniukas, ramus ir labai atsargus.
Sugalvojo kažkokią nesąmone VB (viena boba), tai visa tema išsivystė
o čia tai idomus teiginys.
Čia tik prasimanymas
Nezinau normalus vaikas auga, atsargus ir pasimokantis, o va mano dukterecia nors gime normaliai o tai ji nenusedinti vietoje ir neatsargi, manau tas gimimas neturi reiksmes.
Maniškis jau moka atsistoti, dabar intensyviai mokosi atsisėsti ir nenukristi. Giminės vis kartojo, kad aš buvau nenuorama ir tik padariusi pagalvodavau, visiškai nesisaugodavau nors gimiau natūraliai. O vat mano sūnelis ganėtyinai atsargus cezariukas, jis apžiūri ir tik tada po truputėlį bando pasiekti grindis
QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 12:56) Sugalvojo kažkokią nesąmone VB (viena boba), tai visa tema išsivystė
Absoliuti nesamone
QUOTE(Libra @ 2004 08 02, 00:12) Manau cia ne apie kerepliskuma kalba eina. Mano vienas cezariukas toks be atsargumo jausmo, kisa pirstus i ugni, nors zino kad skaudes. Kazkaip labai traukia peiliai, ugnis, zodziu viskas kas pavojinga. lenk medi kol janas. auklejimas, apie viska apskritai, vyksta iki 3 metu, velaiu tai yra tik vaiko elgesio slifavimas.. kontroles daugiau.
ir prigalvoja žmonės
QUOTE(justejan @ 2012 01 26, 16:09) štai http://www.moteris.lt/lt/naujienos/sveika_...ichinei_raidai/ ar čia nesamonė ar ne reikia įrodyti
Atsakant i tema: nepriklauso nuo to. Abu cezarinukai, vienas labai neatsargus, kitas - labai atsargus
mano irgi abu cezariukai ir abu super atsargūs
ir mums sis posakis nepasiteisino
kvailiste kazkokia,as pati esu po CP operacijos gimus ir nepasakyciau kad griudavau daugiau uz kitus vaikus
as irgi netikiu tokiom nesamonem
ir as nematau sasajos, bet maniskis tikrai neturi atsargumo jausmo
|