labai labai atsargiai pradėjo ropoti, stotis, vaikščioti.
mūsų dukriukas gimusi per cezario operaciją. bet atsargi, kaip reta.
labai labai atsargiai pradėjo ropoti, stotis, vaikščioti.
Tikrai nesamone. Koks skirtumas, kaip jis gime. Nemanau, kad tai turi itakos. Mano mergyte t.p. gime cezario budu
Dukra gimė natūraliai , pradėjo vaikščioti labai anksti , atsargumo jausmo visai neturėjo , buvo pastoviai nubalnotais keliais , lygioje vietoje sugebėdavo mėlynes isitaisyti . trečias vaikas , sūnus , gimė po cezario pjūvio , palauksim pusmetį pažiūrėsim kokis jis bus
bet manau atsargumui ar neatsargumui neturi reikšmės kokiu būdu vaikutis gimęs
Kad neturi atsargumo jausmo, tai tikrai nepesakyčiau. Bet kad jautruolė tai jau tikrai
Maniškis kol kas labai judrus ir neatsargus, bet jis jau ir pilve buvo nerealus spardukas, gal būtų toks pats, jei būtų ir gimęs natūraliai
Na tikrai cia jokio skirtumo kaip vaikas gimsta atsargumui neturi....Tai vaiko charakteris, temperamentas ir t.t...Mano sunelis po cezario, bet irgi labai atsargus, nes toks jau vaikas ir siaip labai ramus.Gal gali kazkokiu sutapimu izvelgti bet tik tiek...
QUOTE(vitalija... @ 2006 09 28, 05:31) Na tikrai cia jokio skirtumo kaip vaikas gimsta atsargumui neturi....Tai vaiko charakteris, temperamentas ir t.t...Mano sunelis po cezario, bet irgi labai atsargus, nes toks jau vaikas ir siaip labai ramus.Gal gali kazkokiu sutapimu izvelgti bet tik tiek... Pritariu
o as manau kad atsargumas ateina su amziumi, pirmoji gime naturaliai, bet iki kokiu 2-3 metu jokio atsargumo nebuvo, i upe puldavo tai baisu ziuret budavo o dabar jau zino kas kur, kiekvienam vaikui gi visko pasitaiko...
tikrai netikiu, kad atsargumo jausmas gali priklausyt nuo cezario operacijos. Maniškiai abu gimė natūraliai, pirmoji - labai labai atsargi, antrasis - visiškai neatsargus - stačia galva neria į vandens telkinius, bėga iš visų jėgų, kol kur nors atstrenkia
jam 2m 4 men bet jis nieko nebijo, parduotuveje gali nueti pasimesti... nebijo nueti net nezinomam kieme ten kur mamos nesimato.... kiti vaikai prie mamos ir prie mamos... a jis ant keliu sveciuose nepasedi... enam tik ten kur yra viresni vaikai ir jie zaidzia...
[quote=angelo,2006 10 05, 15:18]
jam 2m 4 men bet jis nieko nebijo, parduotuveje gali nueti pasimesti... nebijo nueti net nezinomam kieme ten kur mamos nesimato.... kiti vaikai prie mamos ir prie mamos... a jis ant keliu sveciuose nepasedi... enam tik ten kur yra viresni vaikai ir jie zaidzia... o mano ne cezariuke, bet lygiai tokia pati.......taip kad- tikrai ne nuo to cia priklauso.
na man atrodo cezariukai yra savarankiskesni o ne neatsargus. maniskis cezariukas bet kai reik tai labai atsargus, bet siaip nebijo nieko eina pats sau vienas ir nenurodinek jam, nieko nebijo
Maniškis irgi cezariukas, bet labai atsargus
Chm.... pirma karta girdziu ,abu mano vaikai cezariukai.Dukrai 9 men tai jau supranta,kad iki lovos krasto negalima eiti,nes gali nukristi,nors ir nebuvo nukritusi
nu pirma karta toki dalyka girdziu
Maniškiai abu cezariukai, bet nepasakyčiau, kad jie neturi atsargumo jausmo
Nu jau čia tai tikrai nesąmonė , vaikai nesikeičia dėl cezario pjūvių juk QUOTE({GlOsSy} @ 2006 11 05, 18:43) O aš girdėjau, kad vaiko atėjimas į pasaulį daug ką lemia jo elgesy: jo reakciją į iškilusias problemas, pozityvų nusistatymą (arba jo trūkumą), drąsą priimant sprendimus ir pan. Bet turbūt ne atsargumą. Mano pažįstama turi dukrytę "cezariukę" - nugi atsargumo įsikūnijimas. Ir tvarkingumo irgi: dar gyvenime nemačiau tokio švaraus vaiko. Tuo tarpu mano dukra "natūralistė" (tokio paties amžiaus) - nugi kaip troleibuse gimusi, ir dar su numintu jautrumo nervu.
mano abi mergytes gimusios su cezario pjuviu
musu cezariuke (gerai skamba)
bet nepasimoko visiskai
musu sunus irgi cezarinukas,labai atsargus,nekada nesu macius atsargesnio vaiko
Musiskis gal dar per mazas kazkokiom rimtom isvadoms, bet manau, kad nera jis jau toks neatsargus. Griut aisku griuna, bet ne daugiau, nei kiti mazyliai. Ir apskritai kazkaip nelabai suprantu kaip susije gimimo budas ir atsargumas
Mano ne cezariukė, bet atsargumo jausmo nulis. visiškai nėra. nieko nebijo,, nieko nesisaugo
Dukrytė gimė natūraliai, bet ji iš tų vaikų, kuriems viskas pernelyg įdomu, visko reikia, visur lekia ir niekur nežiūri visiškai nesisaugoja.
gal dar mazokai laiko praejo - bet per pirmus savo metus mano "cezarinuke" buvo itin atsargi
Skaitant si foruma pasirode,kad naturaliai gyme vaikuciai yra daug neatsargesni, negu cezariukai, mano abi mergaites cezariukes
tokią nesamonę pirmą kartą girdžiu.
Labas. Man tai atrodo, kad šitie du dalykai nesusiję. Mano bernas gimęs po cezario, bet dar mažas todėl to atsargumo/neatsargumo dar nematau. Tiesa, vakar mažylis nukrito nuo lovos, bet čia tik mano žioplumoir neatsargumo dėka.
Nesamonė.... Mano cezariukas atsargus
QUOTE(Diana22 @ 2006 11 14, 16:46) Beveik galima daryt isvada, kad temos pavadinimas - PANEIGTAS, nes beveik visi cezarinukai atsargus - manoji irgi. Dar nera ne kart rimciau uzsigavusi, dar nezinom kas yra guzas
Atsargus ir labai pedantiskas berniukas
Ši tema - visiskas išsigalvojimas. Nei jie atsargesni, nei neatsargesni... Tiesiog jie visi skirtingi, kaip skirtingi yra visi vaikai, nepriklausomai nuo jų gimimo būdo.
Normalus tie cezariukai!
Maniske irgi super atsargi, net gi per daug, net ant kedes uzlipt sugalvojo gal tik kokiu 2.5m
Visiska nesamone ir visiskai nesvarbu kaip vaikiukas atejo i si pasauli , mano dukryte kaip tik laabai atsargi .... As visiskai nesutinku su temos antraste
ko tik tie zurnalai nepriraso
Mano pirmoji pagimdyta kuo naturaliausiai.Jai jau beveik trylika.Zinokit,toks ispudis,kad debesi uzsitraukus sunelis (po cezario) dar mazutis,bet tikras atsarguolis
Nu tikrai ne nuo gimimo būdo priklauso, o nuo savo harakterio, savo savybių
Hm
Kaip tik ilindau i sia temele, nes noriu palninio cezario ir labia duomiuosi, kas su juo susieta.
Vienos gydytojos prasiau, akd padrytu cezari, tai ji man ilgai aiskino. Kad vaikai cezarinukai buna labai neatsargus. Kad turi patirti gimdami stresa ir sunkuma, kad butu kaip visi vaikai. Ziuriu, kad nelabai pasitvirtina, daugiau mitas
pirma karta girdziu
QUOTE(reida @ 2007 06 23, 15:58) Kaip tik ilindau i sia temele, nes noriu palninio cezario ir labia duomiuosi, kas su juo susieta. Vienos gydytojos prasiau, akd padrytu cezari, tai ji man ilgai aiskino. Kad vaikai cezarinukai buna labai neatsargus. Kad turi patirti gimdami stresa ir sunkuma, kad butu kaip visi vaikai. Ziuriu, kad nelabai pasitvirtina, daugiau mitas Visiška nesamonė, niekuo nepagrįsta ir neįrodyta. Kaip ir daugelis kitų mitų sklandančių apie vaikus gimusius Cezario operacijos būdu.
Bet ju zarnyno mikroflora buna neissivysciusi
|