Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimo vaikelio laiškas

Laba diena. Teko skaityti kelis busimo vaikelio laiškus tėveliams, tačiau vestuvėse nugirdau laiško garso įrašą. Galbūt kas nors žinote kur gauti laiško įgarsintą variantą? unsure.gif

QUOTE
Brangūs būsimieji mano tėveliai, čia sveikinu Jus aš, Jūsų būsimas vaikelis.Tokia jau tvarka ant šito mažo svieto, kur du žmonės tuokiasi, ten neužilgo atsirandu ir aš – trečias. Ne kaip svečias, bet kaip pilnavertis ir reiklus šeimos narys. Į šį pasaulį aš ateinu nuogas, alkanas, visa gerkle šaukdamas. Už tai Jūs, mano tėveliai, juokitės, būkit patenkinti manęs sulaukę.
Ypač laimingas jausis tėtis, jeigu aš būsiu sūnus.Nors kas aš būsiu sūnus ar duktė, pats dar nežinau, ir Jums iš anksto pažadėti negaliu.Iš anksto pranešdamas apie savo būsimą atvykimą, noriu duoti bent dalelę reikalingų daiktų, kurie bus man reikalingi, ir kuriais pasirūpinkite iš anksto. Juk Jūs, mano tėveliai, dar labai jauni ir nieko nežinote apie tokių mažų vaikelių auginimą.Todėl siunčiu Jums keletą pavyzdžių: Marškinėliai, Palutė, Kepuraitė, sauskelnės na ir čiulptukas.
O mano švaros palaikymui įdedu:
-Kempinę,muilą ir pudrą.
Kartu taip pat įdedu nedidelę maisto atsargą.Paragaukite tėveliai, būsimos močiutės, būsimi seneliai ir tetos.
Jūs laukit manęs ir aš tikrai pas Jus ateisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimv: 24 rugsėjo 2013 - 14:25
Viena tik pastaba, kad truputį diskriminacinio pobūdžio šis laiškas - berniukas pateikamas lyg didesnė vertybė negu mergaitė. Kišamas stereotipas, kad vyras turi norėti tik berniuko (beje, maniškis norėtų pirmos susilaukti mergaitės).
Tai jei besituokiantieji yra modernūs žmonės, toks turinys gali juos kiek ir įžeisti.

Čia į temą:
youtube
Atsakyti
Dar gražiau būtų, jei sutuoktiniai negalėtų turėti vaikų...Būna gi viokių sunkumų pastoti ir pan. Kam tokie briedai reikalingi per vestuves?
Atsakyti
Kažkokia sentimentali nesąmonė ir tiek. Kam tokių briedų per vestuves reikia? doh.gif
Atsakyti
didesnės nesąmonės šitam skyrely turbūt neteko skaityt. o nesąmonių čia daug biggrin.gif
Atsakyti