Įkraunama...
Įkraunama...

Kijevo kotletai

QUOTE(Asta @ 2005 11 24, 22:35)
Shalimar, šaunuolė  4u.gif  Superinis puslapis..ten ne tik Kijevo kotletai yra, rekomenduoju pasižiūrėti visoms  thumbup.gif

Nugvelbiau is Mamos uzsienyje skyrelio blush2.gif Ten vienos is supermamieciu vyras sitaip fantastiskai gamina, viskas su nuotraukom ir labai geru jumoro jausmu thumbup.gif
Atsakyti
Shalimar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Pagaliau išmoksiu gaminti Kijevus.
Atsakyti
Va cia visi jo receptai ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif: puslapiukas!!!
Atsakyti
Kievus butinai 3 katrus paniruoti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 01 29, 01:24)
Kievus butinai 3 katrus paniruoti reikia biggrin.gif



3 kartus? Čia pagal tradicija ar kad sviestas neišbegtų? Aš dariau taip kaip puslapiuke nurodyta - į miltus, į kiaušinį, į džiuvėsėlius...Pavyko kuo puikiausiai. Niekur niekas nepabėgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepavyko verysad.gif
Ir kaip keista - dariau viską kaip puslapiuke nurodyta. Įmečiau į karštą aliejų, iškart apskrudo, dar paviriau keletą minučių, kol beveik juodas tapo. Na, tikrai atrodė iškepęs. O prapjovus višta viduj žalia ir sviestas net neištirpęs blink.gif Nors viršus buvo jau beveik juodas.
Ką negerai padariau?
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2006 02 01, 14:33)
Nepavyko verysad.gif
Ir kaip keista - dariau viską kaip puslapiuke nurodyta. Įmečiau į karštą aliejų, iškart apskrudo, dar paviriau keletą minučių, kol beveik juodas tapo. Na, tikrai atrodė iškepęs. O prapjovus višta viduj žalia ir sviestas net neištirpęs blink.gif Nors viršus buvo jau beveik juodas.
Ką negerai padariau?


Manau, kad virei ant labai stiprios ugnies ir tau dziuveseliai sudege, o vidus nespejo susilti
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 01, 14:50)
Manau, kad virei ant labai stiprios ugnies ir tau dziuveseliai sudege, o vidus nespejo susilti

Gali būti. Elektrinė viryklė turi tokią bėdą - negali reguliuoti kaitvietės temperatūros.
Atsakyti
Netikruosius Kijevo kotletų pakaitalus gaminu iš faršo. Per pusę sumaišau kiaulienos ir vištienos arba kalakutienos faršus. Į mėsą įberiu vegetos, smulkintų petražolių, truputį maltų juodųjų pipirų, įmušu 1 kiaušinį. Į kotletuko vidų dedu gabalėlį sviesto ir picarelos sūrio( sūris pagal skonį). Kotletukas pailgos formos, pavilgau į kiaušinio plakinį ir džiuvėsius, tai darau 2 kartus. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų, kepti ant nedidelės ugnelės. Pabandykite, sėkmės essen.gif

Pagaminu padažiuką: lygiomis dalimis švelnus majonezas ir grietinė, įdedu švelnaus Suslavičiaus kečiupo pagal skonį, įspaudžiu skiltelę česnako ir įberiu trupučiuką malto čili pipiro, masę išmaišau. Tnka ant keptų kotletukų ir virtų arba keptų bulvyčių, skanaus tongue.gif
Atsakyti
Man irgi sudėtinga mėsos gabalą susukti, kad sviestas neišbėgtu, bet dukra, tai labai mėgsta sumaltus-jie minkštesni, o tada man niekas neišbėga ax.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

as kai mokiausi,tai mane mokino taip daryti:vistienos krutinele sumalti,tada jie sultingesni buna,ipilti truputi grietineles (butinai),kiausas ir vegetos.Tada viska suminkyti, i vidu ideti sviesto,padaryti pailga forma,tada i kiausini ir dziuvesius du kartus.Deti i verdanti alieju kol pasidarys plutele ir tada i ORKAITE.Ir kepti apie 20 min.Viskas visada pavyksta. thumbup.gif Niam niam,dabar kaip uzsimaniau ax.gif
Atsakyti