Paspirtukas? Paspirtuka zinau as, toks kersas?dar ir varzybose jis pasirodo, jei tas pats.
Napatinka ir man gyvunai su zmoniu vardais, bet taip jau atsitiko, kad turim tiusi Jurgi
labutis. mano kaimynai seniau laike suniuka,vardu - SIMA. iseidavo ir saugdavo : Simona,pas mane! ziauru
o as turiu bultika-Marsa(karo dievas) ir porele deguciu- Maja ir Cipsas kai buvau maza,turejau katyte-Bagira ir kalyte-Bartute o pas drauga,Ispanijoj, yra porele dryzuotu voveryciu,kuriom daviau vardus Knopke ir Sragtukas,bei akvariumas,kuriame gyvena Nugariukas,Akinis, Pilviukas, Burbulas,Baltukas,Lipukas ir Slapukas QUOTE(lina-as @ 2007 08 26, 23:14) labutis. mano kaimynai seniau laike suniuka,vardu - SIMA. iseidavo ir saugdavo : Simona,pas mane! ziauru o as turiu bultika-Marsa(karo dievas) ir porele deguciu- Maja ir Cipsas kai buvau maza,turejau katyte-Bagira ir kalyte-Bartute o pas drauga,Ispanijoj, yra porele dryzuotu voveryciu,kuriom daviau vardus Knopke ir Sragtukas,bei akvariumas,kuriame gyvena Nugariukas,Akinis, Pilviukas, Burbulas,Baltukas,Lipukas ir Slapukas Maja irgi žmogaus vardas, taip kad išeina taip pat žiauru kaip ir su Simona
manau per daug sureikšminti paprasti dalykai.
Na ir kas kad vardas vienam atrodo tinka gyvūnui, kitam atrodo - tinka žmogui. jei išgirsčiau šaukiant ką nors mano vardu - neįmčiau į galvą. visi turi pretekstą vadinti savo gyvūną vienu ar kitu vardu. jeigu gyvūnas kilmingas - tai kokia dar Knopkė, Rublis ir pan.? Kaip tik baisiai skamba. Tiesiog žmonėms stinga išmonės
Kilmingam gyvunui dazniausiai jau buna sumastyti vardai. Ir nei Knopke nei Edita kazkaip...Mano katukas kilmingas,bet del to nedaviau jam zmogisko vardo...yra milijonai graziu zodziu kazka reiskianciu ir pritinkanciu...
nežinau, Katut, turbūt tas pats, aš jo nemačiau, bet pati idėja tai mane prajuokino be galo - nu išsityčiota iš arklioko galutinai ir nepataisomai
Jei cia tas pats, tai jam ziauriai tinka tas vardas
Turiu sinsila, vardu dziugas
Na apie zmoniskus vardus neitin turiu nuomones, bet apie "populiariuosius" vardus yapc jorkams tai jau pasibaisejau: Gucis, Hugo, Bosas, Chanel ir t.t. Man vardas turi buti isskirtinis ir man miela reiksme Maniskiu gyvunu vardai : buvo suo (skalikas) Serifas, labai jam tiko! kate: Abra-Kadabra-Alakazam, bet vadinom Abrute, Butuku, Abutu ir atsiliepdavo ziurkius: Zuika(jis toks mielas buvo , kad tik zuika man ir tesitardavo i ji ziurint) katinas: Rastomanas(rastas ir mano, bet ir kita sio zodzio reiksme atspindejo) Dabar turiu suni: Izdivas (tiesiog tos veisles sunis anksciau vadindavau izdivalkem, o jau kai apturejau pati toki tai ir supratau, kad jis nusipelnes sio vardo, siaip vadinu dar Divuku, atsisaukia i bet koki) ir kilminga katuka, sfinksa: IULIU Insomnia, reikejo sugalvot varda is I raides, o sis zodis labai panasiai reiskia kaip atrodo pats katinas Prisiminaiu, studentu laikais bendrabutyje laike ziurke kurios vardas buvo Du alaus
jau mėnesį auginų samojedų veislės kalytę.Samojedai-šiauriečiai, bet jai davėm Egipto deivės vardą- Izidė. Izidė-buvo grožio, vėjo deivė, labai motiniška ir moteriška. Vis dėl to, juk tai-mitologija, tad nemanau, ar dau pasaulyje žmonių vardu Izidė
QUOTE(Ligrafi @ 2007 08 29, 10:12) O man prieš pora metų padovanojo žuviną (gaidelį) ir visiem svečiam daviau užduotį sugalvoti vardą jam, tai vienas iš pasiūlymų ir buvo Bronius.
Nu aš galiu pasiūūlyti du vardus graužikams: 1. Čiobrelis(mano pažįstama turi tokį žiurkutį) 2. Cukrus (labai miela, kai gali savo numylėtinį Cukreliu vadint
vienam tokiam žirgyne buvo žirgas Kulverstukas
Pas draugę jūrų kiaulytė-Pančita
pritariu, kad zmogiski vardai visiskai netinka gyvuneliams
Mano jūrų kiaulytei vardą kažkada davė mama - Šmikis!
Musu namuose gyvena sunelis (prancuzu buldogas) Boleslovas (Bolka) ir papugele nimfa, kurio vardas Petka.
Suniuko vardas: Amigo dar vadinu ( Amigauskas, Amis, Amigutis)
Papugeles vardas: Fede ( Federikas ) Vezliukes vardas: Pupyte Zuvytes vardu neturi
Taksiuko vardas - Brendis (Brendžiukas, Brendonas, Brendyla, Nesubrendėlis)
Kito taksiuko vardas - Čiarlis
Musu prancuzu buldogo vardas-Dairas
Labutis visoms
Mes auginame balta kate Sofija, dar turim akvariuma su keletu zuvyciu, bet vardus sugalvojau tik 2 - Migelis ir Chuanita
O musu vezliukes vardas Klara
senai labai turejau niufaudlenda tai vardas buvo BONA,turejau katina BONIFACIJU,turejau ziureke RALI, ziurkena FLINTA, kito katino vardas GUCI, dabartinio suns vardas BRENDIS, o tevas mano turejo suni LAKOTA.
mano degciu vardai Pupa ir Rokis
Turim tris vezliukus: Kika, Beta Pau ir Niukas
Turejom kalyte Bima ir suneli Fuksas Draugai turi sunelius buldogus Braidas, Cerberis, vilkini Cakas P.S Man grazus girdeti vardai suneliui - Baris, Kliosas
Mano degiukas vardu Kukuliukas.
Mano dziungariko vardas yra Žužu
Turim degu (dovana
turejom kazkados ziurkena tai Larisa buvo, ir dar sodyboj turim viena vista vardu Matilda
Mano kalytės vardas Lora, sena jau... su visu vardu gavom, tai taip ir liko
Aš turiu dekoratyvini triušiuka jos vardas (Pupse)
Nu kolkas mano seimoje yra daug gyvunu bet as turiu savo tik 2 suniukus is 11 sunu Seltuke Fila ir Seltuke Atene
Turejau:
6 ziurkeniukus (ne visus is karto turejau sinsiliuka vardu Bubu (tuputis, sikutis dabar turiu mazyti sinsiliuka kita, bet dar nesugalvojom jam vardo..
Pas mus rotveileriu veisles kalyte - Viva (vivse, vivoskinas). O seskiukas - Tozis (tozikas, toziniukas, tozelis, tozyte).
Turiu bokserytė Lorą
Mano giminės turėjo šuniukus Vulkaną ir Guziką
musiu zuvyciu vardai-Nemo, Blizge(ji jau mire) ir dar daug zuvyvciu todel dar vardu neidejom......
sinsilo vardas-Sticas... triusiuko vardas- Tukas ir triju sunu- Betovinas,Pufis ir pukutis
Mano šuniuko vardas -Teris
Triušės-Mia vėzlio- Zita Papugu - Keira ir cipsas
Musu gyvuneliu vardai
Suniuko MAGDA Papugeliu MAKSAS,EMA IR CARLIS
dabar turime nykstukini taksa tiksliau takse
man tai taip įdomiai... tokia tema yra ir čia, ir pas šunis, jaučiu ir pas katinus
aš tai kažkaip nelinkus reklamuoti savo šuns vardo, jį rašyti į tokias tema, pasakoti jo vardo istorijas, nors jų yra, ir reikšmes visas žinau o jum visiems tai netrukdo? patinka, kai ir kaimynai ar pusę forumo tuo pačiu vardu po to vadina? QUOTE(*VICI* @ 2008 04 24, 16:43) man tai taip įdomiai... tokia tema yra ir čia, ir pas šunis, jaučiu ir pas katinus aš tai kažkaip nelinkus reklamuoti savo šuns vardo, jį rašyti į tokias tema, pasakoti jo vardo istorijas, nors jų yra, ir reikšmes visas žinau o jum visiems tai netrukdo? patinka, kai ir kaimynai ar pusę forumo tuo pačiu vardu po to vadina? nesupyk, bet juk visi mato Tavo augintinių vardus
mano degiuku vardai - cypa ir elvis, o suniuko tina
QUOTE(Irėja @ 2008 04 24, 16:49) nesupyk, bet juk visi mato Tavo augintinių vardus taip, bet nerašau jų atitinkamoje temoje, negiriu, kad va koks gražus vardas
mano ankstesniu šuniukų vardai buvo:džiulka,čipas,meškutis,reksas.
katinuku:turėjo bu\ūti musė,bet pasirodo patinėlis tai liko musikas,tiesiog katinas,lapė nes labai jau tokia prielipa,sara.o dabartiniu:mažylis ir rožytė. triušiukų triksė ir striksius. o degučiukams niekaip nesugalvoju,tai tiesiog jie mano meilučiai,voveriukai,triukšmadariai.
Mano abieju sinsiliuku vardai yra Chilas ir Charlie, o ziurkeno - Alvin.
Maniškių:
šunio - Kordas, šinšiliukų - Nikė (nupirkau su šituo vardu), o berniuko - Spuskis (atitiko pagal charakterį); katės - Lola; žuvukų - dramblys (drambliažuvė
Mes laikome vandens vezliukus Kika, Niukas ir Beta Pau
galima duoti
BERNIUKUI: 1.Rikis 2.Pukis 3.Pilkis MERGAITEI: 1.Rike 2.Kika 3.Kudle
cekijoje labai populiarus vardas sunims Asta ir Rita
beje ir lenkijoje irgi kartais uzdeda sunims varda Asta
aš vieną savo j.kiaulytę Dainium pavadinau, jis kopija vieno žmogaus, visi kas pamato pritaria
|