Pasidalinkit-kas kokiu keistenybiu girdejot
Kaip manot-ar yra ribos zmoniu fantazijai? Ar buna taip,kad sutike seimininka su suniu, kate ar kitu gyvunu, suzinoje gyvunelio vardfa -tik akis ispuciate ir tyliai galvojate "kaip kaip?"
Pasidalinkit-kas kokiu keistenybiu girdejot
jau kažkada kitoje temoje rašiau, kad mūsų sodo kaimynai turėjo kalytę, kurią šaukdavo Kamyte, tai ko tais mums labai girdėdavosi Chamyte
Man asmeniskai labai kvailai atrodo, kada gyvunams duoda zmoniu vardus.Pas mus kieme vedziodavo bokseriu veisles kalyte,kurios vardas buvo Asta.
QUOTE(rittusia @ 2006 06 12, 17:45) Man asmeniskai labai kvailai atrodo, kada gyvunams duoda zmoniu vardus.Pas mus kieme vedziodavo bokseriu veisles kalyte,kurios vardas buvo Asta. na jei Lietuvoj duodami lietuviški žmonių vardai šunims ar katėms tai tikrai nekas, bet jeigu pavyzdžiui užsienietiški
as tai zinau toki suniuka Krysius (rusiskai ziurkius) nu ka as zinau gaila sunelio
Žmonės tikrai daug ir įvairių vardų savo augitiniams prigalvoja.
kai nusipirkom vokiečių aviganio kalytę labai ilgai galvojom koks jei vardas galėtų tikti.Buvo sunku išrinkti (nes buvo be dokumentų, tai ir buvo be vardo). Po ilgų apmąstymų pavadinom ją Bona. jei jau vokiečių aviganis, tai lai ir vokišką vardą turi (miesto pavadininimas Bona). Prieš tai turėjau patiną, kurį vadinom Nortas. O katytė pas mane buvo Simba. Mano bendradarbės vokiečių aviganis Vytis (čia tai tikrai žmogaus vardas). Bet jiem labai patiko, tai ir pavadino taip savo šunį. Draugė turėjo mažą šuniuką vardu Ferbis. Žodžiu visokių, oi visokių vardelių savo augintiniams žmonės prigalvoja. QUOTE(*VICI* @ 2006 06 12, 20:57) na jei Lietuvoj duodami lietuviški žmonių vardai šunims ar katėms tai tikrai nekas, bet jeigu pavyzdžiui užsienietiški Na Jeannie visai gal ir idomus vardas!Bet lietuviskais zmoniu vardais pavadintas suo,man asmeniskai keistai skamba.O kodel gi ir nepavadinus suneliu Margiais,Sargiais ir panasiai.Mazai dabar kas vadina savo sunelius tokiais vardais,o renka kokius nors mandresnius.
o mano seskute prancuzaite saliami kirtis ant i
Mano kaimynai turejo šunį vardu - Šeila.
Mano mamos Čiau čiau - Ibas Senas šuo vadinosi Kičas, jo tėvas SabiSarling..
mano visu gyvunu gan keisti vardai ,bent taip sako kiti
Musu balto persisko katino vardas Argentinijus:) Nes reikejo,kad vardas butu is A raides.O vyrui kazkada labai patiko laida "Radijo sau",ten buvo toks veikejas Filadelfijus.Tai va ir gavosi musu katinas Argentinijus
Na, mano katytė buvo Stagnė
O giminaičiai turi šunį vardu Aras. Tai kai išgirdau, kad draugės sūnus Aras
Mano juru kiaulyte buvo vardu BUDULIS
na kaime pas mus gyveno kalyte vardu agne
Mano tėvo katino vardas PETRAS. Tokiu vardu gavo iš šeimininkų. O tas vardas buvo tų šeimininkų vaikų šposas.
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 06 16, 12:55) Mano juru kiaulyte buvo vardu BUDULIS va čia tai geras ir svarbiausia visai tinka
Trečioji iš kairės - šiurkščiaplaukių taksų veislės kalytė, vardu... Daiva.
Gimusi Čekijoje, dabar gyvenanti Rusijoje. QUOTE(Daiva D. @ 2006 06 20, 16:50) Trečioji iš kairės - šiurkščiaplaukių taksų veislės kalytė, vardu... Daiva. Visko būna Papildyta: Man kažkaip atrodo, kad žmogiškus, ypač tokiuys rimtus, senovinius vardus žmonės duoda gyvūnams todėl, kad nori parodyti, kad jų tas gyvūnas rimtas, protingas, nu toks "susitupėjęs"
atsimenu, kažkada per TV rodė katiną, kurio vardas Svoločius
Kai gavom dovanu katina, ilgai negalejom sugalvoti jam vardo. Karta ziurejau Dviracio zynias ir pavadinau savo katina Mauzeriu
Mano dukryte musu katei sugalvojo varda- SMILE
Turejau nuostabų šunelį, kurio vardas buvo Gizmo. Jis atsiliepdavo ir šaukiamas Tūteliu bei Pūteliu. Dabar turiu kalytę Lotą ir kita šuniuką, kuriam dar neišrinkom vardo, nes įsigijom tik prieš keletą dienų. Jis - dar jaunas, 2 mėn. belgų aviganio mišrūnas, taigi, užaugs didelis. O vardo dar nesugalvojome. Gal ką nors pasiūlysit?
QUOTE(mamaedita @ 2006 06 27, 10:42) Turejau nuostabų šunelį, kurio vardas buvo Gizmo. Jis atsiliepdavo ir šaukiamas Tūteliu bei Pūteliu. Dabar turiu kalytę Lotą ir kita šuniuką, kuriam dar neišrinkom vardo, nes įsigijom tik prieš keletą dienų. Jis - dar jaunas, 2 mėn. belgų aviganio mišrūnas, taigi, užaugs didelis. O vardo dar nesugalvojome. Gal ką nors pasiūlysit? Nepaprastam šuniui nepaprastas vardas - Rintintinas (per TV maciau)
mano katino vardas Kaaki , cia latviskai kate.. bet jis toks pasiutes ir mane skriaudzia tai kartais jis tikras kaka
mano šinšilos pilnas vardas Kilbiltu.trumpinys Bilas,bet kai po kiek laiko paaiškėjo kad čia mergaitė, tai liko Biliutė
Vilkšunio - Rinas (dažnai niekas nesupranta iš pirmo karto kas per vardas) Takso - Maxas
mano gyvūnėlių vardai simple very simple: katinas Micius, šuniukas - Meškiukas
Draugų katytė Kruopa
Prisiminiau
kaip kazkieno vardas SEILA taip ir maniskes
Turėjau katiną Bėdą, kuris pateisino savo vardą, dabar turiu katinuką Šėtoną - jis tikras angeliukas. Ir dar turiu Rają ir Fleitą - kalytes
Turim žiurkėniukę Plunksną , o kaimynė katiną Martyną
- ,,Martynai Martynai!!!! Kažkaip nei šiaip nei taip , pilnas kiemas vaikų . Gerai , kad nei vieno Martyno. Gyvūnėliui galima sugalvoti puikų vardą , bet tik ne žmogaus
ooo prisiminiau
as kai parsinesiau savo au-au, labai norejau nenuvalkioto vardo. t.y. kad nebutu eilinis Rudis, Sargis ar Margis. Ir nenorejau uzsienietisku zmoniu vardu, kaip kad Rikis ar Fredis.
tai pasiemem su mama po enciklopedija ir ziurim visokius geografinius vardus, muzikinius-cheminius-medicininius terminus, o as kadangi visad domejaus istorija, tai palinkau prie istoriniu asmenybiu. uzkibo Ramzis -- senoves Egipto faraonas. nu ir dabar galvojam kad jam joks kitas vardas nebutu tikes -- nu grynas Ramzis.
Aš savo jau beveik suaugusiam katinui kai Ukrainoje vyko tam tikri politinaii įvykiai (prieš porą metų) daviau kličkę Revoliucija, sutrumpintai vadindavau Riva. Dabar pas mano mamą kaime peliauja, taip ir tebevadinamas
Sesuo kadais turėjo katę vardu Migera, nes labai jau migera buvo, tokia vietoje nenustygstanti, kai reikia ir arši - tebūnie jau skanios rojaus pelės
mano katinas Kipshas, nes jis juodas juodas ir pasiutes, tikras kipshas....
Mūsu katė - Vyšnia - ilga istorija... Mama turėjo Bruknę... o brolis turi Dyzeli - nes važiavo dyzelio užsipilt ir kačiuką parsivežė
Mano draugė savo rotveilerį pavadino Siaubu ir kaip jam šis vardas tinka
"Nu, nu tai koks tas vardas...?"
O mano pekineses vardas Madona
Visi juokiasi is to vardo, o as jau pripratau
mano mergytes sunytes vardas Braske
sinsiliuko poreles- Olegas( draugas paprikolindamas pavadino) ir Trikse (kadangi labai strakaila, kai pyksta visus atsistojus apsisoja
karts nuo karto savo ciucki snarglium vadinam
o vilkšunį - pabaisą.ne todėl kad baisus,bet taip lipo..
Amerikiečių kokerspanielę labai seniai įkvėpta ,,Tvyn Pykso miestelio" pavadinau Lora Palmer. Tiesiog asociacija - amerikonė, blondinė.
Kaime buvo tokia porelė: rotveileris Grantas ir mažas kačiukas Viskis. Manau, vykęs derinys
Kadaise turėjom taksę vardu Tika, katinus -Murkius ir Valkata; jūrų kiauliuką - Šrekas-Pankas
Papildyta: beje, kaime pas senelius visada būdavo šuo vardu Reksas ir nesvarbu tas ar jau kitas šuo, bet vardas visada tas pats QUOTE(Aimma @ 2006 08 06, 19:32) Amerikiečių kokerspanielę labai seniai įkvėpta ,,Tvyn Pykso miestelio" pavadinau Lora Palmer. Tiesiog asociacija - amerikonė, blondinė. oho
as irgi tureau suniuka Tika
[FONT=Times][SIZE=1]Nepatinka kai gyvūnams duodami žmonių vardai,belieka atvirkkščiai žmonėms duoti gyvūnų vardus.
|