Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maniežai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
sano
Ruošiuosi pirkti maniežą, kelis apžiūrėjau, bet jų nepakeliami dugnai. Tad norėjau paklausti - ar apskritai būna maniežų su pakeliamu dugnu. Jei būna, tai kokios firmos ir kur būtų galima jų nusipirkti. Ačiū smile.gif
renax
Buna su pakabinamu virsum kuris skirtas iki 6 menesiu . Tikrai ju yra ir ne vienos firmos
laurechka
QUOTE(renax @ 2005 05 26, 08:54)
Buna su pakabinamu virsum kuris skirtas iki 6 menesiu . Tikrai ju yra ir ne vienos firmos
*

O ar galima pritaikyti ta prikabinama virsu kitam maniezui? Nes mes turim kelionine lovyte ir visai neblogai butu isigyti ta virsu mirksiukas.gif
renax
Taip galima jei maniezas standartinio dydzio
sano
QUOTE(renax @ 2005 05 26, 11:54)
*

O kur tokį būtų galima nusipirkti? Ar yra skirtumas kokios firmos pirkti?
SuperBaba
Mes turime manieza su pakabinamu dugnu, bet galiu pasakyti, kad mazai juo pasinaudojom, nes viena karta vos salto nepadare is ten doh.gif gerai, kad buvau salia ir spejau sugaut uz rankos, butu vertesis sad.gif Nuo tada ir nuemiau ta pakabinama dugna smile.gif
renax
Pakabinamas dugnas skirtas tik iki 5-6 men vaikuciui tai kad gerai pagalvokit ar jis reikalingas , siaip buna jie ir graco ir hauck , ir abcdesing
joljo
mano nuomone, pakeliamas dugnas reikalingas tik tiems, kas perka tokia lova pastoviam naudojimui, t.y neperka mediniu lovyciu... 4u.gif
glinglingas
mes turime "graco" su vienoje puseje ratukais -labai patogus dalykas thumbup.gif tik naudojome virshu iki 4.5 men, nes veliau ish ugio netelpa g.gif bet labai praverte gal del to, kad ziema gimem. nes lovytes netampysi ish kambario i kambari, o maniezo apacioje tokiam mazam manau vesoka ir nepatogu ji ishkelineti. todel likau patenkinta tuom virshum labai rolleyes.gif o dabar zaidziam jame diena ir buname kai mama tvarkosi user posted image user posted image user posted image
vaivora
Sveikos,

As ruosiuosi pirkti kelionine lovyte-manieza. Tik va nazinau kokia firma geriausia. g.gif
Ir kur geriausia tokius daiktus butu pirkti Vilniuje, kad nesikandziotu kainos rolleyes.gif
Gal kas gali patarti?

Kaune girdejau yra paduotuve "Jonelis" kur ivairias vaikiskas prekes galima pigiau nusipirkti. Gal ir Vilniuj kas nors panasaus yra g.gif
trupinelis
labai noriu nusipirkti manieza, bet ne ta lovyte-manieza, o toki kvadratini kur buna lyg 1x1m, gal zinote kur ju gauti pigiai, nes 500lt moketi neistengiu. aciu
daivaV
Sveikute 4u.gif
O gariunuose pas pardavejus nebandei klausti g.gif . Mes kai ieskojom mums patinkancio maniezo tai pas juos klausem ir uzsakem, tiesa pirkom manieza-lovyte ax.gif , bet galvoju, kad gal butu ir tokiu jei uzsakytumet g.gif ir kainos pas juos per puse mazesnes nei parduotuvese thumbup.gif
vaivora
kadangi patarimu nesulaukiau, tai parasysiu savo nuotykius ieskant maniezo ax.gif

Apvazinejau labai daug ir ivairiu vaikisku praduotuveliu. Na galiu pasakyti, kad labai didelio prasirinkimo kievienoje paduotuveje nebuvo. Stovi po kelis modelius ir viskas schmoll.gif
O kainos irgi labai ivairios, bet nepasakyciau kad labai zemos butu pradedant nuo 160 lt ir baigiant net nezinau gal 600 lt. tiksliai net nebezinau blush2.gif

Ka galiu paskyti is savo patirties, firmu labai neziurejau, norejau, kad butu grazus nedidelis ir sulankstomas i tase maniezas rolleyes.gif

Apvazinejus puse Vilniaus nusprendziau nuvaziuoti i Gariunus, ir ten tikrai pamaciau nemazai tu paciu maniezu, kurie stovi kiekvienoj parduotuvej. bigsmile.gif Ir kas svarbiausia kaina nuo parduotuvinio skiriasi ~30 lt kai kurie maniezai dar ir daugiau bigsmile.gif

Ir tu paciu garsiu firmu kaip nekeista rolleyes.gif
Tai nusipirkau as Hauck firmos manieza-lovyte ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Ir leliukui labai patinka tiek zaisti, tiek ir miegoti thumbup.gif

Sintija
[quote=vaivora,2006 05 12, 17:47]
maniezo ax.gif

Apvazinejau labai daug ir ivairiu vaikisku praduotuveliu. Na galiu pasakyti, kad labai didelio prasirinkimo kievienoje paduotuveje nebuvo. Stovi po kelis modelius ir viskas schmoll.gif
O kainos irgi labai ivairios, bet nepasakyciau kad labai zemos butu pradedant nuo 160 lt ir baigiant net nezinau gal 600 lt. tiksliai net nebezinau blush2.gif

Sveika Vaivora, as uzvakar irgi nusipirkau manieza Kotrynos parduotuveje,aisku faina kad susideda, jei kur vaziuoji susipakuoji ir pirmyn. kazkaip niekur daugiau tu maniezu ir neieskojau, uzejau pamaciau ir nupirkau smile.gif suplojau virs 300 lt, parvarau namo, sudedu ta manieza, pakraunu ten savo vaika, sedziu ir groziuosi rolleyes.gif tik staiga shliopt tokia mintis doh.gif gal reikejo pirkti apvalu manieza g.gif tai pati vos neisvirtau is lovos nuo savo sugebejimu is pradziu pirkti o paskui galvoti blink.gif apvaliame nors vaikiukui yra kur pasivartyti kai nestoviniuoja ir nezylioja, o sitame lovytes tipo tai kazkaip sunkiai jam vartaliojasi, tik gerai gulinejasi rolleyes.gif nes mes dar nemokam stoveti ax.gif tai as pagalvojau jei jau apvazinejai puse vilniaus ieskodama maniezo, gal kartais matei apvaliu? as tai itariu antro jau nepirksiu tik man dabar idomu ar as dideli pravala padariau biggrin.gif
vaivora
Sveika biggrin.gif

Na siaip manau dideles klaidos nusipirkdama manieza nepadarei. blush2.gif Vis tiek net nepastebesi, kaip greit leliukas prades stoveti bigsmile.gif
Na as tai naudoju ta manieza ir kaip lovyte priedo, nes kai turejau medine, tai apsidauzydavo labai, karta kai isistate pirma melyne, tai iskart is lekiau pikrti maniezo unsure.gif
Ir dar sudedamas maniezas-lovyte labai patogus keliaujant, o ypac gerai vasara biggrin.gif As nusivezu i soda pastatau ir lelius jame zaidzia thumbup.gif Ir lauke dar plius thumbup.gif

O apvaliu maniezu teko matyti ir labai ivairiu. Jie yra pripuciami. Siandien maciau Maxima Bazej privezta po 75lt. Paskui maciau daug ivairiu pripuciamu maniezu Senukuose Siaures miestelyje prie Banginio, ten kainos svyravo nuo 30-200lt. Tik tiek kad ten buvo tokie pripuciami kvadratiniai, kaip nameliai, vienas labai ciotkas buvo su visom ciuozyklom rolleyes.gif Tai ilgam uztektu biggrin.gif
Dar maciau kazkas Somboy pripuciamus maniezus pardavinejo per skelbimis,tai ~100lt norejo.
O daugiau neatkreipiau demesio kur dar buvo blush2.gif

O dar ka del apvalaus maniezo galiu patart pabandyt, as pati isbandziau.
Paemiau, paprasciausia vaikiska baseiniuka ir pripuciau, patiesiau ant grindu kaldra, kad neuzsigautu, pridejau zaislu ir gavosi puikiausias maniezas thumbup.gif
Tik gaila neilgai zaide, nes kaip ismoko stovet, pradejo issiokinet is to baseino unsure.gif
Sintija
Sveikute vel biggrin.gif
va kas del patogumo kai susipakuoji ta lovyte manieza tai tikrai super thumbup.gif as net gi kai pas mama vesiu savo lialiu kokiai dienelei tai irgi sakiau kad supakuosiu i masina isimesiu ir ciki. o pas mus irgi yra ta medine lovyte tai tikrai sakutes kaip jis ten apsidauzydavo, tai koja ikisa ir istraukti negali tai, ranka kazkaip susipainioja tarp tu mediniu groteliu doh.gif dabar aisku padejau ji i manieza ir galiu sau zylioti po namus ramiai biggrin.gif o seip mane sudomino tas namukas su kaip sakei ciuozyklom, bet itariu mums jis dar per anksti g.gif nuvarysiu kada paziureti kiek jis ten vietos uzima ir gal veliau vel pirksiu biggrin.gif o mano drauge italijoj irgi kaip tu prisipute baseina mergytei ir kaip maniezas gavosi jiems thumbup.gif
Aciu tau Vaivora uz informacija 4u.gif
Ir dar matau tavo Linuciui siandien 7 menesiai , o mum siandien 6 men, ta pacia diena gime tik menesiu skirtumas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nomedav
QUOTE(trupinelis @ 2006 05 05, 08:30)
tai kad as va kaune gyvenu:( ir gariunuose nebunu blush2.gif
*

Pažiūrėk parduotuvėse Jonelis ir Ko Savanorių pr. prie Macdonaldo ir Stulginskio gatvėje. Aš šią savaitę pirkau, bet stačiakampį, standartinės lovytės išmatavimų. Jis tikrai gana patogus. toje parduotuvėje būna ir su smulkiais defektais gaminių, bet jie visai nedideli, taigi, galima ir pasiderėti dėl kainų. Aš tai mokėjau 100lt, o kainavo 129lt, o defektas -korpuso medžiaga truputį prakirsta viršuje: užklijuosiu lipduką ir vėl gražus biggrin.gif Jei nenusipirkai dar - pamėgink paieškoti ten. Sėkmės 4u.gif
monyte
As irgi galvojau apie manieza ir sugalvojau,kad vietoj jo pirksim kelionine lovyte.Namie kaip manieza galima naudoti ,o kai keliaujam(o mes tai darom daznai) pasiimsim ja pagal paskirti,kad leliu savo lovoj miegotu.Jos labai fainos ir kompaktiskos,kai sulankstai ir idedi i dekila tai visai nedaug vietos uzima.Zadu vienu suviu 2 zuikius nusaut. mirksiukas.gif
ausruzel
Sveikos brangiosios mamos, noriu sužinoti Jūsų nuomonę apie maniežus, esu girdėjusi kad ne visi vaikai juose sėdi. Prašau pasidalinti savo nuomone ir patirtimi.
*CACA*
Asmeniškai aš esu patenkinta maniežu. Nepasakyčiau, kad labai jau ilgai mano mažiukas nori jame sėdėti. bet kažkuriam laikui tikrai sėdi, žaidžia. Ir man tada ramu, galiu j stebėti iš šalies ir tuo pat metu kažką veikti.
man maniežas labai pravartus lauke (gyvename nuosavam name). tai išsinešam i kiema ir galit but sau kad ir visa diena.Kai pavargsta mamos rankytes nuo sunelio svorio idedu i manieža.Čia jis pažaičia, pasivarto, kai truputi nusibosta, vėl pavaikštom (panešioju), po to vėl manieže pažaidžiam.
Žodžiu man jis labai palengvinimas buityje.
Papildyta:
Norėjau pasakyti palengvina buitį.
odetee
prasau patarkite,kokios firmos manieza pasirinkti?i ka atsizvelgti renkantis?dekui.
WildFire
Kiekvienas perka pagal savo kišenę ir poreikius smile.gif Mes pirkom pigiausią - Hauck firmos. Jis su ratukais, su landa, a ko daugiau reikia ? smile.gif
Aišku, jei nori ir su vystimo lenta, ir su keliais aukštais, ir su kitais pribumbasais, teks pasiieškoti brangesnės firmos mirksiukas.gif
Ingrė
Mums labai pravertė maniežas-kelioninė lovytė. Nepakeičiamas dalykas kai reikia miegoti ne namuose.
ROMA'ntike
Yra labai įvairiu maniežų.Aš nusipirkau tokį,kad galėtų vaikas jame ir miegoti ir galėtume į kelionę pasiimti. Maniežas-lovytė ax.gif Labai super dalykas thumbup.gif
gabyte00
mes turim firmos MEGGY manieza,su ratukais,susilanksto,diena sunus jame visada miega,o ir siaip zaidzia ten,labai reikalingas daiktas sakyciau thumbup.gif
beetle
Na as siek tiek kitos nuomones apie manieza.Maniskiui jo prireike,tik iki kokiu 6 men.,o po to net minciu nebuvo jo ten laikyti,labai jau greit atsibosdavo,ir likdavo nepatenkintas.Teko sulankstyti,ir pastatyti i kampa,nors cia nuo vaiko daug priklauso,maniskis labai judrus,ir jo netenkino buvimas vienoje vietoje.nors yra ir gera jo puse(pas mus maniezas lovele),pravercia,kaip lovyte kur nors sveciuojantis.
liusė
Aš maniežą nusipirkau, kai vaikui jau beveik 8 mėn. buvo. Jis jau senokai bet kur nuropodavo ir įsikibęs stodavosi, tai maniau, kad gal jau ir išsiversiu be jo. Vis dėlto susigundžiau ir nesigailiu.
Žinoma, jis nenori ten ilgai sėdėti, bet aš ir neketinu jo uždaryto laikyti. Užtat man ramu jį ten palikt, kai ryte einu praustis (lovytė man mažiau saugi atrodo, nes gali susimušt), be to, maniežą, skirtingai nei lovytę, galima tampyt po kambarį - kai reikia ką nudirbt, pastatau taip, kad vaikas mane matytų ir taip smarkiai nepyksta, kaip į lovytę, iš kurios nesimato, įdėtas. Neseniai buvom kaime, irgi pravertė - ten grindys purvinos, ropot neleidau, o ir į lauką maniežą išsinešiau.
Kačia
Man Hauck maniezas irgi drinks_cheers.gif praverte nuo 7 menesio, kai vaikas pradejo stoviniuoti. Ikeldavau ji i manieza, kai trumpam i virtuve ar po dusu nusiprausti eidavau. O kai ryte anksti keldavosi, tai pamaitinusi ikeldavau, prikabindavau zaisliuku ir jis kuri laika zaisdavo, o as sugebedavau pasnausti. Budavau rami, kad nesusigurins nosies lotuliukas.gif Kai visai maziukas buvo, tai man jo budavo gaila, kai paguldytas ziuredavo pro tinkleli, tai ir neguldziau.

I kelione vietoj lovytes imciau tik manieza su pakeliamu dugnu, kad nebutu prie pat grindu.

Mano antram vaikui dabar keturi menesiai, todel kol kas maniezo nenaudoju. schmoll.gif
Fijora
Kai dukryte pradejo pati sedet, irgi norejau isigyt manieza. Ji reikalavo vis daugiau demesio, buvo labai judri, kelis kartus nukrito nuo lovos, tiesiog nusirideno. Bet nusipirkom maitinimo kedute, ir ji visai noriai joje pasededavo, kol as ka virtuvej pasidarydavau. Veliau, kai pradejo slaiuzioti, vel manaiu, kad butu neblogai maniezas. Taciau labai gerai ivertinau visus uz ir pries. Toks judrus vaikas manieze pasedetu daugiausia 10 min., o pskui ir vel verztusi i laisve... Taip mes to maniezo ir neisigijom. Ir nieko, uzaugom be jo. Tad manau, kad jis tikrai nera butinybe.
renax
QUOTE(Kačia @ 2006 08 05, 21:50)
Man Hauck maniezas irgi  drinks_cheers.gif praverte nuo 7 menesio, kai vaikas pradejo stoviniuoti. Ikeldavau ji i manieza, kai trumpam i virtuve ar po dusu nusiprausti eidavau. O kai ryte anksti keldavosi, tai pamaitinusi ikeldavau, prikabindavau zaisliuku ir jis kuri laika zaisdavo, o as sugebedavau pasnausti. Budavau rami, kad nesusigurins nosies lotuliukas.gif Kai visai maziukas buvo, tai man jo budavo gaila, kai paguldytas ziuredavo pro tinkleli, tai ir neguldziau.

I kelione vietoj lovytes imciau tik manieza su pakeliamu dugnu, kad nebutu prie pat grindu.

Mano antram vaikui dabar keturi menesiai, todel kol kas maniezo nenaudoju.  schmoll.gif
*

Su pakeliamu dugnu tik iki 5-6 men tinka smile.gif
Daisy
na maniau be maniežo išsiversim, bet va 1,1 metų sūnui vakar jį pirkom, nes reikalingas jis ne kaip maniežas bet lovytė. Ir jį vesiu pas auklę į namus, o ten miegot jam nebent didelėje lovoje, pabijojau, nes jis miegodamas sukasi ratu, kad nenukristų ir nupirkom maniežą.
Ramybės kaina didesnė nei maniežo biggrin.gif
ir be to sunaudosim kelionėse kaip lovytę, nes dažnai keliaujam ir tikrai problema su migdymu būna wink.gif
pirkom haucką su landa.
audroneta
Mes manieza nadojam nuo kokiu 6 menesiuku. Kandagi gyvenam nuosavam name tai dazniausiai laiko praleidziam virtuveje. Ir kol kas neissivaizuoju ka reiktu be jo daryti. Buvom isnese isplauti, tai nera kur maziukes deti. O del buvimo- labai priklauso nuo nuotaikos. Viena diena gali isbuti kone pusdieni, o kita diena nei penkiu minuciu neisbuna. Na cia dabar kai vaiskscioti ismoko.
Taip kad esu be galo patenkinta.
catherina
Sveiki smile.gif ,
labai buciau dekinga jei parasytumete kas turite bebe confort maniezus,kokie pliusai ?minusai?ar vertas demesio sis maniezas?dekui 4u.gif
ryte
sveiki,
mes turime toki manieza, naudojame ivairiom paskirtim - ir migdom, ir zaidzia vaikas ( dabar 4.5 men) jame, ir lavinamaji kilimeli i ji idedam ir paguldom vaika, ir i lauka issinesam (nuosavo namo kiema), vienz., mums tai jis labai puikiai tarnauja. o del kitu maniezu - negaliu palyginti, nes kito neturejau.
jurgitav
QUOTE(catherina @ 2006 08 09, 16:30)
Sveiki  smile.gif ,
labai buciau dekinga jei parasytumete kas turite bebe confort maniezus,kokie pliusai ?minusai?ar vertas demesio sis maniezas?dekui 4u.gif
*

Labas Turiu si manieza thumbup.gif .Pries tai turejau ABC design,kai vaikui suejo puse metu,iplyso tinklas keliose vietose,sunkiai susidedinejo unsure.gif .Dabar gera pusmeti turiu bebe confort manieza. L.fainas.sudedant jokiu problemu,Net gi uzuolaideles uzsidengia kai vaikutis miega. drinks_cheers.gif Man jis patinka...
jurgitav
Mes irgi turim manieza-lovyte.Lovytes neturim tad ir namuose ir kelionese jokiu problemu,vaikas visada saugiai jauciasi.Pirkom bebe confort su landa,ratukais,uzuolaidelem bigsmile.gif Siulau isigyti manieza.... thumbup.gif
awiux
reikės ir mums įsigyti maniežą,juk galės jame sau ramiai žaist ir nusnaust posmelį..o dėl patarimų tai maniežas lovytė manau bus mums kaip tik-reikės dar pardavėjų paklaust ką jie patars. 4u.gif
leuleu
Mes turėjom Bebeconfort maniežą-lovytę. Beje dabar parduodam ax.gif Maniežą-lovytę pirkom todėl, kad reikėjo važiuoti pas senelius į kitą miestą, tai mes jame migdėm, o namuose galima įdėti pažaisti, nors manasis nelabai būdavo tongue.gif Vien tik maniežo žaidimams mums nereikėjo. O maniežas-lovytė kompaktiškai susilanksto ir gali vežiotis, vasarą į sodą ar į svečius miegot, visai patogu. Palyginus su kitų žinomesnių firmų, Bebe ganėtinai nebrangus.
Renacita
Mums maniezo visai neprireike. Jei noredavau ka nors virtuvej pasidaryti, tai kai nemiegodavo savo lovytese ir noredavo matyti mama, pasodindavau i automobilines kedutes. O siaip tai kambary buvom patiese nenaudojama sulenkta kaldra, pora adijalu, kad minksciau ir silciau butu. Is tiesu tai tavo visu megstama mieta: ir prisesti paciam patogu, ir kartu su vaiku pazaisti, ir ramu, kad nenukris. Negi butina viska pirkti, ka siulo vaikisku prekiu parduotuves. Man ir vaikstynes visiskai nereikalingas pirkinys atrodo. Nors ir neturejom, o mergina jau desimt dienu kaip vaiksto. Manau reikia tik truputi fantazijos ir nepatingeti pabuti su vaiku.
Soni
mes neturim maniežo, nors anksčiau svarstėm gal pirkti. Mano toks nenuorama, jis kelias minutes nepabūna vienas, vis ant rankų, arba ant keturių ir - pas mane. Gerai kad ir nepirkom, šiaip į lovytę įstatau, jei reikia.
boruzka
mes tik sia vasara manieza nuspirkom . naudojam kaip lovyte kazkur vaziuodami ax.gif pirkom cia forume hauck be landos pati paprasciausia thumbup.gif
espera
as asmeniskai manau, kad maniezas nereikalingas ax.gif mes patys nepirkom, dave draugai isbandyti - ir ka gi, pati as visai nenorejau vaiko ten deti, bet visi ikalbinejo, tai buvau idejus - pasikeitusi palinka domino 1 minute. paskui vaikas isikibes atsistojo, dauzesi i tinkleli ir reke, kaip zveriukas narvelyje. graudu ziureti. tas pats pasikartojo ir kitus kartus idejus, tai teko sulankstyti manieza ir padeti i kampa. gal ir nuo vaiko priklauso, bet is esmes, manau, kad ir pagal vaiko psichologija toks gardelis jam neturetu buti labai jau mielas..
Nihile
O aš už maniežą (būtent didelį maniežą-žaidimų aikštelę, o ne maniežą-lovytę - mums ji tiesiog neaktuali). Žinoma, galima ir be jo gyventi, bet mamai jis didelis pagalbininkas. Pas mus maniežas gyvena virtuvėj, tad kol vaikutis žaidžia, galima bent jau ramiai kai kuriuos darbus nudirbt ar kur išbėgt minutėlei.
Nepamenu, kaip dukrytė jautėsi manieže pirmomis dienomis (apie 8 mėn.), berods irgi norėjo greičiau atgal pas mamą, bet vėliau ten išdėliojom žaisliukus, knygutes, žaislus keičiam, kad nenusibostų. Svarbu kaskart vaiką sudomint, įtraukt į žaidimą, o po to ji gali ilgai taip žaisti (30-40 min. metų vaikui, manau, pakankamai ilgai). Be abejo, aš sukiojuos aplink ir nuolat su maže bendrauju, jei nusibosta viena veikla, stengiuosi sudomint kuo kitu.
Būna dienų, kaip kažkuri mama rašė, kad vaiko ten nepasodinsi - nenori, ir viskas, o kartą nebuvo kelias dienas, tai taip džiaugėsi vėl ten patekusi - negalėjom ištraukt.

Beje, mūsų - Bebe confort American thumbup.gif .

meduliukas
QUOTE(Renacita @ 2006 08 24, 11:15)
Mums maniezo visai neprireike. Jei noredavau ka nors virtuvej pasidaryti, tai kai nemiegodavo savo lovytese ir noredavo matyti mama, pasodindavau i automobilines kedutes. O siaip tai kambary buvom patiese nenaudojama sulenkta kaldra, pora adijalu, kad minksciau ir silciau butu. Is tiesu tai tavo visu megstama mieta: ir prisesti paciam patogu, ir kartu su vaiku pazaisti, ir ramu, kad nenukris. Negi butina viska pirkti, ka siulo vaikisku prekiu parduotuves. Man ir vaikstynes visiskai nereikalingas pirkinys atrodo. Nors ir neturejom, o mergina jau desimt dienu kaip vaiksto. Manau reikia tik truputi fantazijos ir nepatingeti pabuti su vaiku.
*

Bet tai kasiulo vaikisku prekiu parduotuves tikrai ne blogybe schmoll.gif Ir nemanau, kad mamoms, kurios naudoja maniezus, fantazijos truksta schmoll.gif
Mano mergyte judruole baisi - bet maniezas jai patiko - kol mamyte prausiasi, smagu tinkliuka tyrineti budavo, zaisliukus, piesinelius ant medziagos. O ir dabar, jai trys metai, bet be savo "melynos lovos" niekur nevaziuoja, visada priziuri, kad idetume - jai ramu ir jauku, savo loveleje miegoti svetimoje vietoje, o be to vaikui ir higieniskiau, negu svetimoj patalynej ir lovoj.
Jurgitukas1
Maniezo neturim, bet ir nepirksim 4u.gif Bet ne todel, kad pries ar uz, tiesiog vienam kambaryje vietos maniezui nebeusteks blush2.gif Ir taip vaikiska atributika ima virsu namuose lotuliukas.gif
Renaataa
Manau,kad maniežas tikrai pagalbininkas mamai ir pritariu kurios taip mano.Jauciuosi saugiai palikusi mažylį manieže.Ji mum padovanojo krikštatėviai biggrin.gif ,pati tikriausiai nebučiau pirkusi,nes nemaniau,kad jis bus reikalingas,bet dabar manau kitaip.Kelionei taip pat praverčia. smile.gif
tamsi
Mes maniežą pirkom,kad nukeleve pas kimines į kitą miestą galėtu mažė sau ramiai miegot.O dabar kai ji sulaužė savo lovyte tai miega manieže.Mums maniežas thumbup.gif
ikiuke
o gal jau kasnors isaugo manieza ir mums galetu pasiulyti? 4u.gif
eegle
puikus daiktas,as turejau ir kai savo vyresni auginau,tada buvo gana primityvus,o dabar turim hauck.vaikutis zaidzia saugus,juk vis tiek reikia ir darbus pasidaryti. as uz.
rasa32
mes manieza pirkom tik tam,kad naudotume kaip lovyte ir tikrai nesigailim thumbup.gif Net jei reikia pas mociute palikti,tai vezames,nes jame uzmiega be problemu,o didelej lovoj neaa schmoll.gif
O siaip jame nelaikau,is kart ant grindu pradejo ropoti.
Turim paprasciausia Hauck firmos,be landos.O kam ta landa reikalinga,jei geriau pagalvosi g.gif Juk jei ji bus atidaryta,tai vaikas tuoj nores pabegti,o grizti greiciausiai nelabai.Manau,tai tik dar vienas "navarotas"tevams sudominti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.