Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maniežai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
laauraa
Sveiki,
Kai laukiausi dukrytės tikrai nemaniau, kad reikės maniežo, bet dabar labai jo ieškome.
Pas mus labai pučia per kojas, todėl bijau vaiką ant žemės laikyti. O kai padedu kaldrą, tai dukrytė kaldrą tyrinėja, o ne šliaužioja.
Todėl labai, labai ieškome ne lovelės tipo, bet didelio (apvalaus ar kvadratinio), panašaus kaip buvo rusiški...
Jei kas tokį turi ir jau nereikia, arba žino, kur galima būtų nusipirkti, labai prašome praneškite!!!
*Madmozela*
o kur nusipirkti manieza,bet ne manieza-lovyte g.gif apvalu arba kvadrato formos.gal kas zino vilniuje kur galima pigiau isigyti 4u.gif
DukriukoMama
Mums tai maniezas buvo visai nereikalingas. Ir pritariu Renacitai, kad tikrai nebutina viska pirkti. Juk negi tik tai, uz ka moki pinigus, yra naudinga.
blogiete
Labai norime savo mažiukui nupirkti manieža, bet jų tokia galybe kad neišsirenkame.... doh.gif Pasidalinkite su žaliais tėveliais patirtimi kurie geresni? biggrin.gif Ačiū biggrin.gif O gal kas ir pasiūlyt ka gali ? ax.gif
nerko
mes tai labai dziaugiames maniezu, kai isvaziuojam naudojam kaip lovyte, kai namie vaikas irgi labai zaidzia su juo, kadangi yra landa, tai landzioja pirmyn atgal, slepiasi ten. namuose turim daug vietos tai maniezas visad pastatytas ir naudojamas.
kai rinksites ziurekit, kad ta s tinklelis nebutu labai kietas, nes yra tokiu kad rankas galima susipjaustyt.
projektas
Nors mažiui tik 2 mėn. lovyte maniežu labai patenkinta. Manau, kad jo privalumai yra tokie: vaikas neužsigaus į kietas lovytės dalis, ieškojau, kad būtų lingės, todėl galima supti, lengvai susilanksto, tad galima visur vežiotis, dabar puiki lovytė vėliau tarnaus kaip maniežas, yra du aukščiai (kol vaikas mažas, guldome aukščiau, po to galima ,,antrą aukštą" išimti. Be to viename lovytės gale yra užtrauktuku užtraukiamos ,,durys', kai mažylis paaugs, jam bus smagu turėti savo namelį. Viename lovytės gale yra ratukai, kadangi ji lengva, galima vieną galą pakėlus pervežti lovytę kur nori. Kai šios lovytės nereikės, patogu bus ją laikyti sulankstytą spintos viršutinėje lentynoje:) ko su paprasta lovyte nepadarysi. Beje, ieškojau būtent tokio lovytės maniežo, kad būtų visi šie privalumai, nes mačiau vaikų mieste yra labai pigių, bet visai nefuncionalūs. Savąjį pirkau ,,Vaikutyje", kainuoja 289 lt. bet tikrai nesigailiu. Tiesa, dar mačiau, jog yra maniežų kartu su vystymo lenta. Tai dat patogiau.
kedute
QUOTE(monyte @ 2006 05 31, 11:39)
As irgi galvojau apie manieza ir sugalvojau,kad vietoj jo pirksim kelionine lovyte.Namie kaip manieza galima naudoti ,o kai keliaujam(o mes tai darom daznai) pasiimsim ja pagal paskirti,kad leliu savo lovoj miegotu.Jos labai fainos ir kompaktiskos,kai sulankstai ir idedi i dekila tai visai nedaug vietos uzima.Zadu vienu suviu 2 zuikius nusaut.  mirksiukas.gif
*

o kur toki nusipirkti , gal zinai kokios kainytes?
akai
musu maniezas

Mes auginom du vaikucius, lovute liko susidevejusi, bet dar naudojama, tai nusprendem isigyti treciajam papildomai manieza, nes mes daug keliaujame. Bet maniezas mums iki siol tarnauja kaip lovele, ji su vibratoriumi, su svieselemis, muzikele. Maziukas kol viska perziuri pries miega tai ir nuluzta. Labai vakarais palengvinina, butu daug paprasciau jei buciau turejusi si manieza anksciau. Ten kartu ir vystymo lenta thumbup.gif
P.S musu maniezas firmos GRACO thumbup.gif
kedute
QUOTE(akai @ 2007 01 19, 21:23)
musu maniezas

Mes auginom du vaikucius, lovute liko susidevejusi, bet dar naudojama, tai nusprendem isigyti  treciajam papildomai manieza, nes mes daug keliaujame. Bet maniezas mums iki siol tarnauja kaip lovele, ji su vibratoriumi, su svieselemis, muzikele. Maziukas kol viska perziuri pries miega tai ir nuluzta. Labai vakarais palengvinina, butu daug paprasciau jei buciau turejusi si manieza anksciau. Ten kartu ir vystymo lenta  thumbup.gif
P.S musu maniezas firmos GRACO  thumbup.gif
*

kur toki grazu pirkai? ir kiek kainavo?
Nerry

kiek kainavo?
akai
QUOTE(kedute @ 2007 01 20, 01:20)
kur toki grazu pirkai? ir kiek kainavo?
*

Mes ji pirkome JAV ir ten mokejome 99$. Cia LT panasus maniazai kainuoja 800-900 LTL.

kedute
QUOTE(akai @ 2007 01 20, 13:42)
Mes ji pirkome JAV ir ten mokejome 99$. Cia LT panasus maniazai kainuoja 800-900 LTL.
*

toki manieza turint net ir lovytes nereikia , truputi pavydziu baltu pavydu blush2.gif , nes man tai perbrangu butu toki pirkt blush2.gif
akai
Mes irgi galvojom ka geriau ar lovute, ar manieza. Bet is bedos senaja lovute dar butu galima naudoti, tai naujos pirkti nesinorejo,tai ir likom prie maniezo. Mes ji ir naudojam kaip lovyte. o ir musu mazasis ADRIJUS ja patenkintas 4u.gif
Pinavija Nuostabioji
nesijuokit iš kvailo klausimo blush2.gif jei yra viena lovytė, stovi pvz. tėvų miegamajam, leliukas joje miega naktį. kur būna leliukas dieną? nugi norisi visą laiką jį matyt, tai gal dieną maniežas/lovytė kitoj patalpoj reikalingas? g.gif
kedute
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2007 01 22, 10:30)
nesijuokit iš kvailo klausimo  blush2.gif jei yra viena lovytė, stovi pvz. tėvų miegamajam, leliukas joje miega naktį. kur būna leliukas dieną? nugi norisi visą laiką jį matyt, tai gal dieną maniežas/lovytė kitoj patalpoj reikalingas?  g.gif
*

o tai cia jau kur mamyte nori ten ir migdo savo maziuka ,nu makti tai bebejo manau geriausia vaikuciui miegoti savo lovyteje o diena gali but ir manieze ir kur nors su mamyte ant dideles lovos ar vezime, cia jau kiekviena mamyte daro kaip jei atrodo geriau, o jei namas ar butas didelis tai manau maniezas labai geras daiktas , nes visuomet vienam kambari nepribusi juolab jei ju koki 5 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
blogiete
QUOTE(akai @ 2007 01 19, 22:23)
musu maniezas

Mes auginom du vaikucius, lovute liko susidevejusi, bet dar naudojama, tai nusprendem isigyti  treciajam papildomai manieza, nes mes daug keliaujame. Bet maniezas mums iki siol tarnauja kaip lovele, ji su vibratoriumi, su svieselemis, muzikele. Maziukas kol viska perziuri pries miega tai ir nuluzta. Labai vakarais palengvinina, butu daug paprasciau jei buciau turejusi si manieza anksciau. Ten kartu ir vystymo lenta  thumbup.gif
P.S musu maniezas firmos GRACO  thumbup.gif
*

Idomu kur tokį Lietuvoje rast galima ? g.gif
aisste
mes turim Hauck manieza. Mums labai jisai geras. Siaip jame nemiega, bet yra ir ciuzinys jei miegotu. Susideda i labai nedidele patogia tasyte ax.gif
Labai megsta jame zaisti biggrin.gif
akai
QUOTE(blogiete @ 2007 01 24, 15:00)
Idomu kur tokį Lietuvoje rast galima ?  g.gif
*

Butent tokios firmos kaip musiskis yra parduotuveje KAROLIS( laisves prospekte). O siaip pigiau atsisiusti. 4u.gif Nes kai sulygini kainas cia ir Arerikoje gaila pasidaro tiek permoketi..
blogiete
QUOTE(akai @ 2007 01 25, 18:18)
Butent tokios firmos kaip musiskis yra parduotuveje KAROLIS( laisves prospekte). O siaip pigiau atsisiusti.  4u.gif Nes kai sulygini kainas cia ir Arerikoje gaila pasidaro tiek permoketi..
*

g.gif tai gal žinai internetinį psl., kur tokį galima užsisakyti? Ačiū 4u.gif
mama_x2
nezinau kiek tai tiesos, bet tie maniezai ner gerai del tinklelio, kuris vaikuciui gali pagadint akutes...
as tai manau kazka mastysiu pirkt tokio, tik noretus kazkokio gal kaip lovyte - su strypeliais smile.gif
manau, kad reikalingas dalykas yra maniezas - koks jis bebutu...isivaizduokit - atvarot i svecius, o vaikas visur eina, lenda, ima ir pan...mane tai su tokiu vaiku sveciai nervina biggrin.gif tai va, geriau vaikui manieza pasimt, jei zinot kad ne istisai noresit ziuret ji smile.gif
laimakp
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2007 01 22, 12:30)
nesijuokit iš kvailo klausimo  blush2.gif jei yra viena lovytė, stovi pvz. tėvų miegamajam, leliukas joje miega naktį. kur būna leliukas dieną? nugi norisi visą laiką jį matyt, tai gal dieną maniežas/lovytė kitoj patalpoj reikalingas?  g.gif
*

Is savo patirties galiu pasakyti, kad kitam kambary maniezas reikalingas jei vaikas nepripratintas visa laika matyti mama. Maniskis manieze zaisdavo kol mane akiratyje matydavo, o jei tik iseidavau i kita kambari baigdavosi visi zaidimai ir prasidedavo rekimai. doh.gif O juk kiekvienam kambaryje maniezu nepristatysi. Uztai dabar mazaja pratinu pabuti viena. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 01 28, 21:04)
nezinau kiek tai tiesos, bet tie maniezai ner gerai del tinklelio, kuris vaikuciui gali pagadint akutes...
as tai manau kazka mastysiu pirkt tokio, tik noretus kazkokio gal kaip lovyte - su strypeliais smile.gif
manau, kad reikalingas dalykas yra maniezas - koks jis bebutu...isivaizduokit - atvarot i svecius, o vaikas visur eina, lenda, ima ir pan...mane tai su tokiu vaiku sveciai nervina biggrin.gif tai va, geriau vaikui manieza pasimt, jei zinot kad ne istisai noresit ziuret ji smile.gif
*

Patikek tokie maniezai su strypeliais yra per dideli, kad juos galetum i svecius veziotis (toki turim). Ir apskritai, manau, kad jie skirti ne tam. g.gif
renax
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 01 28, 17:04)
*

O kodel jis gadina akutes blink.gif
Jei nesunku parodyk straipsni is kur tai ? Nes bijau jei taip butu europoje nei vieno maniezo neliktu lotuliukas.gif
Skorpe
sveikutes, norejau paklausti gal kas zinote, ar galima siam maniezui ABC disign, nusipirkti priedus t.y. paaukstinima, gal net vystymo lenta ant jo? jei taip kur galima butu ieskoti...Parsvezem is Vokietijos tik manieza, be priesu,galvojam gal cia galima nupirkti.... g.gif
renax
QUOTE(Skorpe @ 2007 02 02, 08:04)
sveikutes, norejau paklausti gal kas zinote, ar galima siam maniezui ABC disign, nusipirkti priedus t.y. paaukstinima, gal net vystymo lenta ant jo? jei taip kur galima butu ieskoti...Parsvezem is Vokietijos tik manieza, be priesu,galvojam gal cia galima nupirkti.... g.gif
*

antri aukstai kotrynose yra , lentos neuzdesi
Skorpe
QUOTE(renax @ 2007 02 02, 11:15)
antri aukstai kotrynose yra , lentos neuzdesi
*

o tai ten atskirai parduoda? ir kokia kaina mazdaug? o ta ant sio maniezo galima deti ir tuos baldakimus visokius ir pan? o apie vystymo lenta as galvojau, tokia kuri buna prie maniezu? tai neparduoda tokiu atskirai? g.gif
renax
QUOTE(Skorpe @ 2007 02 02, 08:20)
o tai ten atskirai parduoda? ir kokia kaina mazdaug? o ta ant sio maniezo galima deti ir tuos baldakimus visokius ir pan? o apie vystymo lenta as galvojau, tokia kuri buna prie maniezu? tai neparduoda tokiu atskirai? g.gif
*

Tenatskirai parduoda , anksciau buvo apie 100 lt
nea baldakimu neuzdesi
neuzdesi lentos jei nera spec laikikliu
Skorpe
QUOTE(renax @ 2007 02 02, 13:34)
Tenatskirai parduoda , anksciau buvo apie 100 lt
nea baldakimu neuzdesi
neuzdesi lentos jei nera spec laikikliu
*

o kodel neuzdesiu baldakimu, jei ant lovytes ta stova pirkciau tai kuo skiriasi uzdejimas cia? g.gif ...del lentos supratau.... ax.gif
Spragtukas
Mamos, labai domina kūdikiams skirti maniežai. Kaip žinia, vyrauja kainos ir kokybės įvairovė, na, neapsisprendžiu, kokį išrinkti savo mažulei. Patarkite, kokį pirkote jūs, ar noriai vaikutis jame žaidžia, miega (žinau, kad yra maniežų, kuriuos mamos naudoja vietoj lovytės).
Iš anksto dėkinga.
Sidabrinė
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 07, 20:54)
Mamos, labai domina kūdikiams skirti maniežai. Kaip žinia, vyrauja kainos ir kokybės įvairovė, na, neapsisprendžiu, kokį išrinkti savo mažulei. Patarkite, kokį pirkote jūs, ar noriai vaikutis jame žaidžia, miega (žinau, kad yra maniežų, kuriuos mamos naudoja vietoj lovytės).
Iš anksto dėkinga.
*

Mano mazute ir miega,ir zaidzia manieze biggrin.gif Gavom ji dovanu,HAUCK firmos.Manau geras dalykas thumbup.gif galima ir i kelione isideti lotuliukas.gif
Spragtukas
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 02 08, 00:04)
Mano mazute ir miega,ir zaidzia manieze biggrin.gif  Gavom ji dovanu,HAUCK firmos.Manau geras dalykas thumbup.gif  galima ir i kelione isideti lotuliukas.gif
*

Aciukas uz atsakyma. ar jis staciakampio formos? susilanksto? o kokia kaina, idomu? Nors, jei gavot dovanu, gal ir nezinot... blush2.gif
nanainis
ir mane tos kainytės domina, aš apie maniežą nepagalvodavau kol šios temos nepamačiau 4u.gif mama nori anūkui kąnors nupirkt, bet vaikštynės man schmoll.gif vežimuką šiokį tokį turim (kad kaime viena gatvė ir ja 160 greičiu laksto, tai ir trūnija jis), kengūra nusipirkau, kad prie upės per pievasrasotas iškeliautumėm, tai gal maniežo ir bereikia lotuliukas.gif nors aš apie jo funkcijas išmanau nieko blush2.gif
liseklis
Sveikos mamytes 4u.gif
mes buvom pasiskoline manieza, ir labai dziaugiosi kad ne pirkom nes vaikui jis labai nepatiko schmoll.gif
Kai tik pasodindavau manieze tai iskart rekt blink.gif
Miegot irgi nenorejo, tai kad dziaugiosi kad veltui neisleidom pinigeliu.
Taigi siulau gerai pagalvot pries perkant ax.gif
Aistulle
Bent jau as manau kad maniezas nelabai ir reikalingas...tegu eina, sliauzia domisi aplinka...sako , kad daugeliui net nepatinka...taip kad be reikalo pinigelius isleisite...ir kiek cia jo prireiks...nuo sesiu septyniu sliauzioti pradeda, paskui jau stoveti ir eiti nori...tai tikrai nemanau kad sedes ir zais manieze...domesis lialius aplinka ir nores kazka daryti... mirksiukas.gif bigsmile.gif
Spragtukas
QUOTE(liseklis @ 2007 02 08, 10:03)
Sveikos mamytes 4u.gif
mes buvom pasiskoline manieza, ir labai dziaugiosi kad ne pirkom nes vaikui jis labai nepatiko schmoll.gif
Kai tik pasodindavau manieze tai iskart rekt blink.gif
Miegot irgi nenorejo, tai kad dziaugiosi kad veltui neisleidom pinigeliu.
Taigi siulau gerai pagalvot pries perkant  ax.gif
*

QUOTE(Aistulle @ 2007 02 08, 10:12)
Bent jau as manau kad maniezas nelabai ir reikalingas...tegu eina, sliauzia domisi aplinka...sako , kad daugeliui net nepatinka...taip kad be reikalo pinigelius isleisite...ir kiek cia jo prireiks...nuo sesiu septyniu sliauzioti pradeda, paskui jau stoveti ir eiti nori...tai tikrai nemanau kad sedes ir zais manieze...domesis lialius aplinka ir nores kazka daryti... mirksiukas.gif  bigsmile.gif
*

Aciu, mamytes. Apsvarstem su vyru ir nutarem,kad jis mums tikrai bus reikalingas. Mergaite rami, uzsiima pati lovytej, manau, ir manieze zais smile.gif Na, o jei ir nezais, bent kaip lovyte panaudosim ji thumbup.gif nes nuo metuku mano mazyle bus dienom su mociute, pas kuria teks vezioti kasdien. O lovytes juk nepirksiu dar vienos. o lovoj didelej palikti nesaugu - o jei nukris? unsure.gif Zodziu, kad pirksiu manieza, tai tikrai, tik dabar belieka apsispresti koki. Sandruliukas giria HAUCK, mano drauge irgi turi tos pacios firmos manieza, tai labai patenkinta thumbup.gif
Sidabrinė
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 08, 06:44)
Aciukas uz atsakyma. ar jis staciakampio formos? susilanksto? o kokia kaina, idomu? Nors, jei gavot dovanu, gal ir nezinot... blush2.gif
*

Taip,staciakampio formos,susilanksto.O jo kaina 40 svaru,tai yra apie 200 litu,bet anglijoj cia taip.Lietuvoj manau brangiau. biggrin.gif
Aistulle
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 08, 12:45)
Aciu, mamytes. Apsvarstem su vyru ir nutarem,kad jis mums tikrai bus reikalingas. Mergaite rami, uzsiima pati lovytej, manau, ir manieze zais smile.gif Na, o jei ir nezais, bent kaip lovyte panaudosim ji  thumbup.gif nes nuo metuku mano mazyle bus dienom su mociute, pas kuria teks vezioti kasdien. O lovytes juk nepirksiu dar vienos. o lovoj didelej palikti nesaugu - o jei nukris?  unsure.gif Zodziu, kad pirksiu manieza, tai tikrai, tik dabar belieka apsispresti koki. Sandruliukas giria HAUCK, mano drauge irgi turi tos pacios firmos manieza, tai labai patenkinta thumbup.gif
*

na tokiu atveju maniezas manau tau reikalingas...as kai sedziu nuolat su savo mazaja tai nematau prasmes...o mociutei tai jis bus tikras issigelbejimas... bigsmile.gif bigsmile.gif beje saunu, kad tavoji rami, mano tai nenustygsta vietoj...ir lovytej nebuna, nebent po miego 5min kol issibudina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vaivora
Sveikos,

As nusipirkau lovyte-manieza kai mano maziui buvo 5 menesiukai. biggrin.gif Ir lyg siol esu labai patenkinta ir i nieka jos nekeisciau i nieka thumbup.gif
Nei apsidauzo, kaip i medine, nei ka rolleyes.gif
Viskas priklauso nuo tavo vaikucio, maniskis tai daugiau miegodavo jame negu zaizdavo wink.gif

Yra tokiu grynai maniezu 1x1 metro, tai jei tik zaidimui, o yra tokios kaip lovytes. Jos buna dvieju aukstu, arba vieno. Dvieju aukstu skirti nuo gimimo iki tol kol pradeda stipriau pats vartytis.
O tu lovyciu maniezu yra skirtingu dydziu, vienos 50x150, o kitos platesnes ir trumpesnes 60x120 pas mane butent tokia ir yra biggrin.gif

Firma nzn ar ypatingos itakos turi, jos labai panasios. Beje pas mane tai Hauck-Jeep.

Kaina priklauso nuo ten kur lovyte pirksi ir mazdaug svyruoja nuo 180-800lt.
As issiekojau visa Vilniu kol radau mazdaug uz padoria kaina lovyte-manieza.
Viskas priklauso nuo tavo finansiniu galimybiu.
Ziurint kokiam mieste gyveni, jei Vilniuj tai siulyciau uzsukti i gariunus, kur vaiku prekes, ten rasi tikrai nemazai lovyciu ir taip visa ko mirksiukas.gif
O jei Kaune, tai Jonelio Kiemely kainos nera dideles rolleyes.gif

atrodo lyg ir issamiai papaskojau mirksiukas.gif
Sekmes renkantis mirksiukas.gif
Lavere
Sveikos,

O mes maniežą turime nuo gimimo, tik naudojamės nuo 2 mėn., kadangi tikros lovytės neturime. Iš pradžių mažė miegojo 2 aukšte (aukščiau), o kai pradėjo kabintis į kraštus - nuėmėme 2 aukštą ir migdome žemai. Man tai yra nepamainomas dalykas dėl to, kad:
1. susilanksto, todėl patogu į svečius vežtis ir migdyti (mažė miega savo lovoje, nereikia bijoti, kad nusiridens nuo močiutės lovos),
2. tai puiki treniruočių vieta - manieže išmoko ir atsistoti, ir vaikščioti (jei ir krenta, tai minkštai, kadangi yra čiužinys ir šonai minkšti),
3. mamai patogumas - gali ramiai į tualetą nueiti, ir ą virtuvę (aš tai kitą ir virtuvėje pasistačiau, kad galėčiau ramiai valgyti gaminti).

Tik mano patarimas - prieš pirkdama gerai apgalvok. Mums platesnis gražesnis buvo, tokį ir pirkome. O vėliau, kai reikėjo čiužinį nusipirkti, tai buvo problema. Bent mes platesnio kokosinio negavome, tai visaip kombinavome su siauresniu.
kristal
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 02 08, 11:54)
Taip,staciakampio formos,susilanksto.O jo kaina 40 svaru,tai yra apie 200 litu,bet anglijoj cia taip.Lietuvoj manau brangiau. biggrin.gif
*

Kiek supratau, tai turim toki pati (arba labai panasu) HAuck manieza. Mums jis labai pravercia, kai vaziuojame kur nors toliau i svecius - maze turi savo lovyte. Maniezas turi antra auksta, karusele su zaisliukais i muzikele, tinkleli nuo uodu thumbup.gif Pirkau pas Renax uz 220lt.
mano maze pakankamai rami, pati megsta sedeti diena manieze ir zaisti su zaislais thumbup.gif O as tuo metu ir pasitvarkyti galiu ir valgyti darau ramiai.
Papildyta:
Tik kasdienam miegojimui tai nelabai rekomenduociau manieza schmoll.gif juk vis tiek vargu ar pavyks rasti butent tokiu ismatavumi ciuzinuka, o migdyti kasnak ant to, kuris yra prie maniezo manau nera gerai, nes jis nera vientisas. tai daiktas daugiau skirtas vaikui zaisti arba kelioneje/sveciuose miegoti kartais 4u.gif
Spragtukas
Dekui, mamytes, kad taip issamiai pasipasakojot aciuks.gif o Vaivora net ismatavimus parase - dekui labai 4u.gif
Vat as irgi girdejau, kad Jonelio kieme kainos nera dideles, ir tik ka issiaiskinau, kad mano drauge butent is ten pirko manieza savo maziui, tai reiks mauti ten ir, manau, issirinksim.
Aistulle, maniske tikrai ramus vaikas; ji kazkiek laiko pazaidzia lovytej su zaislais, stebi grojancia karusele. o kai atsibosta, be abejo, kviecia mane mirksiukas.gif
kiciuke
As manau kad priklauso viskas nuo vaiko ar jam patiks jame ar ne, vikriasniam vaikui nenustygstanciam vietoj nelabai tiks maniežas, nes pvz. kaip mano vaikas jame nė minutės nepasėdi, o ištisai stojasi ir šokinėja įsikibęs, beje jame ir išmoko stovėti, o vėliau ir lovytėj. Nebent keliom minutėm nueiti iki tualeto ar kitur, bet ilgai nepabūna, jam įdomiau pašliaužioti kur jam patinka biggrin.gif
Spragtukas
QUOTE(kiciuke @ 2007 02 08, 19:45)
As manau kad priklauso viskas nuo vaiko ar jam patiks jame ar ne, vikriasniam vaikui nenustygstanciam vietoj nelabai tiks maniežas, nes pvz. kaip mano vaikas jame nė minutės nepasėdi, o ištisai stojasi ir šokinėja įsikibęs, beje jame ir išmoko stovėti, o vėliau ir lovytėj. Nebent keliom minutėm nueiti iki tualeto ar kitur, bet ilgai nepabūna, jam įdomiau pašliaužioti kur jam patinka biggrin.gif
*

Kiciuke, butent del tos priezasties - vikrumo - mes ir nepirkom maniezo pirmajam. O ir mociute, kai isejau i darba, i namus atvaziuodavo. del miegojimo lovyte buvo idealu. O dabar situacija kita: mergyte rami, kasdien ja "transportuoti" teks, visa diena praleis ne namie, uztat ir matau manieza kaip optimaliausia iseiti.
liseklis
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 08, 12:45)
Aciu, mamytes. Apsvarstem su vyru ir nutarem,kad jis mums tikrai bus reikalingas. Mergaite rami, uzsiima pati lovytej, manau, ir manieze zais smile.gif Na, o jei ir nezais, bent kaip lovyte panaudosim ji  thumbup.gif nes nuo metuku mano mazyle bus dienom su mociute, pas kuria teks vezioti kasdien. O lovytes juk nepirksiu dar vienos. o lovoj didelej palikti nesaugu - o jei nukris?  unsure.gif Zodziu, kad pirksiu manieza, tai tikrai, tik dabar belieka apsispresti koki. Sandruliukas giria HAUCK, mano drauge irgi turi tos pacios firmos manieza, tai labai patenkinta thumbup.gif
*

Jo kai reikia vaika vezioti pas senelius tai miegot tikrai gerai thumbup.gif
Sudejai i masina nuvezei islanktei ir liuks.
Gal ir mes butume vezioje ta manieza, bet musiskis diena miega tik vezime doh.gif
Tai tasomes visur su vezimeliu ax.gif
Spragtukas
QUOTE(liseklis @ 2007 02 09, 10:34)
Jo kai reikia vaika vezioti pas senelius tai miegot tikrai gerai thumbup.gif
Sudejai i masina nuvezei islanktei ir liuks.
Gal ir mes butume vezioje ta manieza, bet musiskis diena miega tik vezime doh.gif
Tai tasomes visur su vezimeliu ax.gif
*

Na taip, vezimelis irgi viena is iseiciu drinks_cheers.gif bet tuoj mociute "ismastys", kad vaikas vargsta sitaip istisai miegodamas, tai dar ka sugalvos... ak, tie seneliai, vaiku lepintojai mirksiukas.gif be to, ten pas mociute dar pora anuku yra, jie vyresni uz musiske, tai bent jau ramiau bus del to, kad ji savo kampa tures, nestumdys niekas... rolleyes.gif
marea
Turim hauck manieza. Esu baisiai patenkinta. Namuose ji naudojam kaip zaidimu kampeli, o isvykose tai tampa sulankstoma lovyte. Maziui ziauriai patinka, o ir man patogu, nes nesivolioja zaislai po visus namu kampus, vaikis ten saugiai gali buti. Zodziu, tikrai rekomenduociau. Ne toks jau ir prabangos dalykas siaip jau.
Spragtukas
QUOTE(marea @ 2007 02 09, 12:42)
Turim hauck manieza. Esu baisiai patenkinta. Namuose ji naudojam kaip zaidimu kampeli, o isvykose tai tampa sulankstoma lovyte. Maziui ziauriai patinka, o ir man patogu, nes nesivolioja zaislai po visus namu kampus, vaikis ten saugiai gali buti. Zodziu, tikrai rekomenduociau. Ne toks jau ir prabangos dalykas siaip jau.
*

Pritariu drinks_cheers.gif ne prabanga, o butinybe (na, ne visiems, bet didesniai daliai tai tikrai).
ingeborga
Maniezas-labai geras dalykas!Turim ir mes ji-gavom dovanu padeveta is Anglijos.N a jis labai paprastas,bet jau labai praverte...Nezinau,kaip buciau be jo issivertusi...
Ieva-Pieva
aš tokio dalykėlio norėčiau
user posted image
amerikoj apie 100 dolerių kainuoja, pas mus virš 500 lt doh.gif ir tai nėr iš ko rinktis
jurgutemaza
čia visos mamytės rodo įv.maniežus,o aš ''tundra'' kažkaip maniežą kitaip įsivaizdavau g.gif , nes pas mus tokie vadinami ''reisebet''-tai išvertus butų kelioninė lova 4u.gif , o maniežai atrodo truputėlį kitaip schmoll.gif , jie irgi sulankstomi, bet vistiek gana dideli,arba kaip viena mamytė norėjo-mediniai su strypeliais biggrin.gif
kristelev
O mums maniežo taip ir neprireikė, metus prastovėjo, tik vietą užėmė, nebūdavo mano mažoji nė sekundės manieže, isikabindavo į mane ir jos niekaip neikelsi doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.