Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: p.s.
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
Taistė
Ačiū už atsakymą 4u.gif

Norėčiau Jus dar truputį patrukdyti blush2.gif

1.Ar tai kad mano organizmas taip reaguoja i Yarina (menesinės nelaiku) reiskia, kad jos manęs neapsaugo? Problema ta, kad norėdama pakeisti tablečių rūšį turėčiau tai padaryti jau šiomis dienomis (nes baigiu pakuote), nedarydama jokios pertraukos. Noriu susirinkti įvairią informaciją apie kitas galimas KT (šios buvo paskirtos dar ir todėl kad turiu problemų su migrena), todėl bijau, kad šį menesį pakeisti tablečių rūšies nespesiu verysad.gif Jeigu po pertraukos pradėčiau dar vieną Yarina - ar ji vis dar apsaugotų nuo neštumo?

2. Pradejau ieskoti kitu tinkamu KT. Svarstau apie Jeanine.. ax.gif kurios turi Jusu rekomenduojama doze etinilestradiolio. Ar galetumete pakomentuoti skirtuma tarp progestogeno dienogesto, kurio turi Jeanine ir drospirenono, kuri iejo i Yarina sudeti? Nes šiaip Yarina buvau labai patenkinta ir mano gydytoja jas rekomendavo atsižvelgdama į migreną.

3. O gal yra daugiau KT turinčių Jūsų rekomenduojamą dozę etinilestradiolio (0,03mg)?

Labai atsiprašau, kad užverčių Jus tokiu kiekiu klausimų. 4u.gif
Lieku be galo be krašto dėkinga
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Rita Matulionytė
Šie acikliniai kraujavimai visiškai nemažina šio preparato kontraceptinio efekto. iš esmės "Yarina" galite naudoti ir toliau, jei tie kraujavimai Jums nesukelia diskomforto.
Iš anksto nuspėti, kaip sureaguosite į kitą gestageną neįmanoma. Tiesiog reikia bandyti vieną ar kitą preparatą.
0,03 mg EE turi ir "Femoden", "Marvelon", bei keletas kitų _ pasidomėkite vaistinėse ir išsirinkite Jums priimtiną.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.