Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bauer patalynė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3
saulute
Vat, mergytes ir mamytes jus man pasakykit, ar verta moketi tokius pinigus uz ta isgirta patalyne? Gal kas nors turite? Ar nekyla sunkumu del prieziuros? Man daug kas sake, kad pradzioje ta patalyne megsta veltis sad.gif ir nekaip kvepia ;D. Ar teisybe?
Vilva
Kvapas tai yra, na toks natūralios vilnos  :) Jei jau susiruošei pirkt, tai pažiūrėk parduotuvėse - pigiau už Bauer  ;)
Ambro
Buvau kelis kartus BAUER patalynes [img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/l0/sleeping.gif[/img] pristatyme. Kiek prisimenu, ta patalyne gerai praleidzia ora, nereikia det uzvalkalo.

Labai gerai skalbiasi, galima net su skalbykle.

Nesidaugina erkutes, nes gerai oras ventiliuojasi. Minksta, svelni.

Paciupinejus tikrai svelni. Jei kas dovanotu, tikrai neatsisakyciau wink.gif ...
Ambro
Kaip tik radau oficialius Bauer puslapius. Galesi pati pasiskaityti:

http://www.bauer.lt/patalai.htm

http://www.bauer.by/postel.html
erika
Aš turiu tą patalynę. Tikrai nieko gero. Parduotuvėja galima nusipirkti pigesnę.  Tiesa aš pirkau prieš 4 metus, tai dabar nežinau nei kainų, nei kaip ji dabar atrodo. Bet dabar galiu pasakyti, kad viena, kas joje yra gera, tai reklama. Šiaip kai apie ją pasakojo, tai išvis rekomendavo miegoti joje neapvilktoje (atseit taip sveikiau), o kai paklausiau, kaip ją išvalyti po to, tai sako išplaukite, net šampūną kažkokį davė. Aišku miegojau apvilktoje, bet draugės lelius ant jos pridirbo ir reikėjo plauti, tiktai iškilo klausimas kaip? Į skalbimo mašiną, beveik netelpa, o vonioje kai išploviau tai šlapia ji tokia sunki pasidarė(ir sausa nelengva), kad pusę dienos su ja prasitampėme, kol išgrežėme, o padžiauti, tai nėra kur , virvė tai jokia neišlaikys, ant grindų tai nepatiesi, nes sausai išgręžti nesugebėjome, kai prisimenu, tai kožmaras kažkoks. Šiaip tai aišku būčiau į valyklą nunešus ir problemų jokių, bet kad taip jie ten besiūlydami viską gražiai pavaizdavo, net šampūną davė, tai ir pabandžiau pati išplauti.
Aš dabar tos patalynės tai nė už ką nepirktčiau.
Ziuzia
Ash turiu ne Bauer, bet Eastcon (tas pats biesas, tik kitas gamintojas)... Prizhiureti ja tikrai sunku, tas tai tiesa... Bet esu labai patenkinta, kad turiu. Ir dar viena komplekta nusipirkchiau, jei tik raschiau pigiau (kaina tai tikrai kazhkokia beprotishka)... Jei ne ta kaina - tai visom keturiom uzh ja... Lengva, gerai praleidzhia ora, kai kambariuose shalta, po ja miegoti labai shilta ir jauku :-)
neutralas
Mes irgi šio bei to nusipirkę - vaikišką komplektą (man atrodo apie 750 Lt kainavo), 2x2 paklodę (930 Lt) ir pagalves. Neseniai nešiau į valyklą, tai sako mes paprasčiausiai išskalbiame, tad tą patį galima padaryti ir namuos. Vienas iš minusų, tai labai veliasi pradžioj, visur nešiojasi pūkui. Todėl patarčiau dažniau siurbti, o paskui nieko. Miegoti tikrai malonu (aišku gerai būt ir antklodė, bet jos kaina žvėriška - apie 1500Lt). Būtų pigiau, vien tik po tokia miegočiau. tongue.gif
Ruta
Aš tai nupirkau dukrai, kuriai amžinai šalta. Bet po ja miegoti vaikui nepatiko, sunki, sako, blogai priglunda. O labai gerai miegoti ANT jos. Šilta kaip ant pečiaus ir miegelis kažkoks toks ramus. Jei ne kaina , tai  su vyru nusipirktumėm ir sau tokią "paklodę".
Amanda
Ar niekas nebandėte užsisakyti iš HOBBY HALL katologo. Tikros vilnos antklodė, kimšta vilna kainuoja 189 Lt.?
Ladija
Ar niekas nebandėte užsisakyti iš HOBBY HALL katologo. Tikros vilnos antklodė, kimšta vilna kainuoja 189 Lt.?

NE UZSISAKYTI NEBANDZIAU, BET ZINAU KAD hOBBY HALL YRA ISPARDUOTUVE SEIMYNISKIU G. NR.5A Vilniuje. kiek zinau ten yra is to katalogo prekes, kurios buvo grazintos (del ivairiu priezasciu) pigiau nei nurodyta kataloge.
Bet mes turim Merkio vilnone antklode, tai ja labai patenkinti, ji man net labiau patinka nei tie isgirtieji BAUER, su jais vienas vargas...is pradziu labai seresi,buvo vilnos kvapas, man tai ant jos miegant grauze, tai turejau apvilkti uzvalkalu ir be to labai sunki, tai padejau i spinta, dabar naudojam Merkio ir l. gerai...o ta BAUER tai tegul sau guli spintoje, supykau ant jos...tokia brangi o nieko gero.sssssssssss >:( >:( >:(
1111
Ir ko tik reklama nepridaro! ;D Mano teveliai tokie istikimi reklamai, kad jau pora kartu nagucius nusvilo [smiley=frfr.gif]
Vos tik atsirado "Baueris" su savo "geraisiais" produktais mamyte pakereta reklamos eme ir nusipirko visa patalynes komplekta ir puodu komplekta. Su puodais kiek geriau-jei nepajuoduotu nuo ilgo kaitinimo tai dar puse velnio (aisku reikia moketi jais naudotis tinkamai). O stai patalyne... [smiley=yel.gif] Paklode po pusantru metu naudojimo taip susidevejo, kad buvo iskomandiruota i soda (tik nezinia kokiam tikslui). Kaldros skalbti neimanoma-netelpa ne tik kad i skalbimo masina, bet ir i vonia! Nors patalyne pas mamyte jau kokie trys metai, bet seriaasiiii tai ojojoi.... ohmy.gif Tik pagalvytes geros-mazos ir nesipukuoja.
Nepasimoke is savo klaideles, teveliai uzkibo ir ant to viska tvrakancio dulkiu siurblio-roboto. Na kaip kaip jis ten vadinasi???A, Kerbi ar kaskas panasaus. Saugokites ir nesvaistykite pinugu! As is geros sirdies siulau wink.gif Uz tuos pinigelius, tetis verciau butu man pusnauja masina nupirkes! Taip taip!!! Slamstas, kurio reikia paieskoti. [smiley=zav.gif]
Bet cia mano nuomone, gal kam nors ir patinka ir tie baueriai ir Kerbiai, o stai as uzkibau ant Eastcoon garines krosneles. Papasakokit jei kuri jau turit. Ar nenusvilau is anksto naguciu tokia suma suplekusi!
Smurka
bauer patalyne - gerai, o, va, kaina uz ja - jau blogai. Lygiai tokia pat gera, praleidziancia ora ir pan., galima nusipirkti uz koki 130 litu "Merkio" (Varena) gamybos.

Tad rinkis preke lietuviska  ;)
Rigedora
Na čia dvi išgyrė |Merkio patalynę... nežinau ar apūie tyą kalba eina, bet aš sūnui nupirkau merkio antklodę su vilnos užpildu... tai šiaip gal ir viskas gerai būtų, bet jau audinys-impilas tas vadinamas kaip čeža  :o ohmy.gif kad kai vaikas miegojo vienam kambary ir imdavo vartytis, aš nuo to čežėjimo atsibusdavau.... tai vat dabar galvoju, kokią reiks pirkti antklodę mažajam, nes jau jo vaikiška darosi per maža...  ??? pirkčiau vėl su vilnos užpildu, bet jei vėl tokia čežanti bus?  ???
Smurka
Na čia dvi išgyrė |Merkio patalynę... nežinau ar apūie tyą kalba eina, bet aš sūnui nupirkau merkio antklodę su vilnos užpildu... tai šiaip gal ir viskas gerai būtų, bet jau audinys-impilas tas vadinamas kaip čeža  ohmy.gif ohmy.gif kad kai vaikas miegojo vienam kambary ir imdavo vartytis, aš nuo to čežėjimo atsibusdavau.... tai vat dabar galvoju, kokią reiks pirkti antklodę mažajam, nes jau jo vaikiška darosi per maža...  ??? pirkčiau vėl su vilnos užpildu, bet jei vėl tokia čežanti bus?  ???

Nu ne-a, ne apie puku uzpilus kalbejau, o apie antklode, tipo pleda. Jis pakankamai storas ir is naturalios vilnos. Labai geras
Rigedora
Smurka, o kaip jis atrodo? storesnis nei paprastas pledas ar toks pat? kaip bauer tipo ar kaip? ir kaina jo kokia? nes vat kaip tik mažiaus gimtadienis per vėlines, tai reiks užsiprašyt senelių turbūt... :smile.gif
  O gal kas bandėt KURIMOS patalynę? ten irgi mačiau tokių kaip bauer tipo?
Smurka
Jis tikrai storesnis, nei paprastas pledas. Pries metus as buvau pacioj "Merkio" imonej Varenoj, ten mus zurnalistus veze. tai butent ta antklode man labiausiai ir patiko. O savininkas sake, kad ji kainuoja apie 130 litu.
winner
Mano mama tai labai patenkinta tuo Kerby siurbliu. As gan skeptiskai ziurejau, kai ji du metus ta kosmine kaina issimokinejo :-/ O Eastcon patalyne tai man labai patinka, per didziulius salcius taip maloniai silta po ja smile.gif smile.gif
-MŠ-
na, man tai drauge pasakojo, kad ta patalyne kuno neapgula, atseit salta po ja. o kaina tikrai kosmine. tai ji jai tiko vaikui patiest ant zemes kai ropot pradejo, o dabar, tai suniukui sako ant jos labai gerai(nesiskundzia) ;D
na tiesiog kai mes domejomes ta bauer firma, tai man ji nerimta atrodo, kaip ir ta zepter bei kitos. platintojai ir tiek. o is kur platina - nieks nezino. nei kur gamina. jokios informacijos nerasi. tiesa, ant pagalveles uzrasyta - pagaminta lietuvoje. tai kuo tada "Merkio" pataline prastesne?Tikrai rodos kokybiska, ir kaina prieinama. Na nezinau, bet aisku, jei kazkas perka uz desimt tukstanciu, tai kodel neparduot? biggrin.gifo reali verte... velnias zino.....
-MŠ-
Vava, ir tas Kirby siurblys biggrin.gif. Labai geras, na tai kas, kad uz 10 000 litu, bet lygiai toks pat geras kaip uz 500lt. tikrai niekuo neprastesnis... spreskite pacios biggrin.gif
1111
Pritariu tau nery wink.gif Musu siurblys uz 400 Lt issiurbia netgi daug geriau nei tas isgirtasis Kerby, o kur dar paslankumas, judrumas biggrin.gif Ir vietos jam tiek nereikia kiek tam "agregatui" ;D Kai pirkau Estcoon puodus, tai pirmiausia isstudijavau kas per firma-internete pavyko nemazai info rasti, taigi dabar sveikai maitinu savo seimyna, gamindama maista garu krosneleje wink.gif
aukse
o jeigu nepaslaptis, tai kaip Bauer arba Eastcon patalynę jūs valote? ar skalbiate?pardavėjas mums sakė, kad pats geriausias jos valymas  - žiemą ant sniego išdaužyt kaip kilimą. O ką vasarą daryt???
giedrulka
QUOTE (Smurka @ 2003 09 17, 22:57)
bauer patalyne - gerai, o, va, kaina uz ja - jau blogai. Lygiai tokia pat gera, praleidziancia ora ir pan., galima nusipirkti uz koki 130 litu "Merkio" (Varena) gamybos.

Tad rinkis preke lietuviska  wink.gif

Mes vos nenusipirkome Bauer patalynes. Paciu laiku Merkio aptikom. Tai jau pinigeeeeeeliu sutaupem clap.gif clap.gif clap.gif !!!!! o jau kaifas miegoti tokiuose pataluose rolleyes.gif Pirkom ir anklode, ir paklode ir miegam nevilktoj. Tik dabar nezinau kaip isvalyti... Prasiurbiu su dulkiu siurbliu ir tiek.
Taurė
ir man idomu kaip valyti ... galima skalbti ?
remka
.........mes vaikui nupirkom"Bauer" patalus,na nieko,bet as velku i uzvalkala,man tai jie seriasi ir tokiu burbuliukai metosi,kad silta tai faktas,uzsiklojus iskart susyli,bet kainos tai nerealios tu patalu g.gif
.......Dabar "JYSK" bandysiu nusipirkt anciu puku anklodes,o pagalves lateksines thumbup.gif
besiba
o as irgi negaliu miegot toj vilnonej patalynej nei neapvilktoj, nei uzvilktoj... man grauzia pr psio
xxxsaulyte
Sveikos,
Gavau dovanu "Eatscon" firmos dvi pagalves ir paklode. Pagalves mums su vyru buvo per dideles, tai teko jas praardzius nuimti puse to kamsalo!!! Buvau LABAI nustebusi - kad viduje paparasto parolono gabaliukai!!!! mad.gif Uz ka tokia kaina??? g.gif O ta paklode mes naudojame kaip uzklota, kadangi musu tokia spec.lova, kad ta paklode niekaip neuzsideda. O kaip uzklotas visai nieko.
Malonu miegoti tokioje patalyneje, tik jau kaina tai nereali!!!!!!!!
Kaip sakoma "dovanotam arkliui i dantis neziurima" biggrin.gif wink.gif
Pagalves tai imanoma namuose skalbiankeje isskalbti, o va uzkloto - tai nei kaip isskalbti, nei kur dziovinti. O manau skalbykloje kaina bus nereali g.gif g.gif
Krisss
Na prisidesiu ir as prie Jusu wink.gif
Mano mama irgi uzkibo ant Bauer reklamos, nusipirko puodus ir patalyne, na tie puodai kainuoja be proto, o kokybe tai tokia pati kaip man kad pirko "Metalo amziuj", irgi labai liuks verda, o po patalyne miegoti tikrai liuks, silta, ir kad ji vilko i patalus tai nelabai pastebejau kad veltusi, bet pirko ji pries kokius 5 metus,

O as nusipirkau Kaune Mickeviciaus g. nezinau kaip ta firma vadinasi, ten irgi prekiauja patalyne, pledais, chalatais, irgi viskas is vilnos, ir pirkom mes patalynes komplekta, tik jis ivilktas i medvilne, tai vidus vilna o virsus medvilne, tai galiu pasakyti ka dmiegoti thumbup.gif , nes isivaizduokit kad vasara kai anksciau miegodavom po ranksluosciu, dabar net nebuvo per karsta miegoti po kaldra, net ranksluoscio neprisireike, tongue.gif
Taip kad o sumokejom kaldra 2x2, dvi pagalves apie 400Lt, todel tikrai neverta pirkti jokiu Bauer ar Eastcon, na nebent negaila pinigu paaukoti reklamai. sad.gif

Dar vienas geras daiktas yra elektrine krosnele, mama pirko Eastcon, ir mokejo nemazai, o as maciau Senukuose yra tokios pacios tik firma kita, ir kainuoja apie 300-400 Lt, na ten iskepta mesa, vistiena super. Nes kepa viskas orui puciant. tongue.gif
Tikrai super,
galiu rekomenduoti, svarbiausiai jei galeciau padegustuoti, tada tai tikrai matosi skirtumas, nereiketu man jokios orkaites.
Regila
"Bauer" pirmiausia isigijo mama puodus.Pasidalinome.Pries Naujus metus pranese,kad dalyvaudami ju loterijoj isloseme dviguba antklode-pleda(susiuta du sluoksniai:vienas apatinis-baltas,virsutinis-su piesiniu.Sis atsikliuvo pas mus.Is pradziu grauze,bet greitai praejo.Smagu budavo po juo miegoti,nes silta silta.Sunus vis atlekdavo pagulet.Kitais metais padevetuose radau graziai atrodancia patalyne(paklode ir uzsiklot(taip pat dvigubas)uz 90Lt).Labai patenkintas.Pernai ir as isigijau paklode(pirkau dviguba,kurios viena puse isardzius pasidarytu ant pusantrines lovos..taciau manaisis nepageidavo,nes jam pastoviai silta).Orams atsalus jau teks traukti.Taip pat turiu slepetes,stora liemene(sios firmos)-dziaugiuosi.Ziema isnesu ant sniego.Vasara plaunu vonioj.I masina niekaip nesutalpinciau 2x2,o ir dvisluoksnio.Na,tokio plovimas nera lengvas,bet nuo jo sklindanti siluma saltais orais leidzia pamirsti laikinus sunkumus.
Taurė
tai visgi skalbti galima ?
remka
QUOTE (Krisss @ 2004 09 21, 17:27)
Na prisidesiu ir as prie Jusu wink.gif
Mano mama irgi uzkibo ant Bauer reklamos, nusipirko puodus ir patalyne, na tie puodai kainuoja be proto, o kokybe tai tokia pati kaip man kad pirko "Metalo amziuj", irgi labai liuks verda, o po patalyne miegoti tikrai liuks, silta, ir kad ji vilko i patalus tai nelabai pastebejau kad veltusi, bet pirko ji pries kokius 5 metus,

O as nusipirkau Kaune Mickeviciaus g. nezinau kaip ta firma vadinasi, ten irgi prekiauja patalyne, pledais, chalatais, irgi viskas is vilnos, ir pirkom mes patalynes komplekta, tik jis ivilktas i medvilne, tai vidus vilna o virsus medvilne, tai galiu pasakyti ka dmiegoti thumbup.gif , nes isivaizduokit kad vasara kai anksciau miegodavom po ranksluosciu, dabar net nebuvo per karsta miegoti po kaldra, net ranksluoscio neprisireike, tongue.gif
Taip kad o sumokejom kaldra 2x2, dvi pagalves apie 400Lt, todel tikrai neverta pirkti jokiu Bauer ar Eastcon, na nebent negaila pinigu paaukoti reklamai. sad.gif

Dar vienas geras daiktas yra elektrine krosnele, mama pirko Eastcon, ir mokejo nemazai, o as maciau Senukuose yra tokios pacios tik firma kita, ir kainuoja apie 300-400 Lt, na ten iskepta mesa, vistiena super. Nes kepa viskas orui puciant. tongue.gif
Tikrai super,
galiu rekomenduoti, svarbiausiai jei galeciau padegustuoti, tada tai tikrai matosi skirtumas, nereiketu man jokios orkaites.

....as apie ta krosnele irgi girdejau labai geru atsiliepimu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,nors ir ne apie "Bauer" cia biggrin.gif
Jicky
Turim ir mes tokios patalynes komplekta, tiksliau mano tevai turi, o mes su vyru tik tas pagalves dvi. Tai man zinokit nerealiai geri daiktai!!! thumbup.gif Miegu ant tos pagalves gal 6 metus ir ziauriai blogai issimiegu pavyzdziui sveciuose, ar dar kur nors kur nera mano pagalves rolleyes.gif Nu tikrai labai geras daiktas. O mano mama miega ant tos Bauer paklodes, aisku ant virsau uzsiklojusi paprasta paklode, kad negriauztu. Tai sake ziema niekada nebuna salta, nes labai sildo. Vat laugh.gif
Regila
As tai miegu pagal ju rekomendacijas-neapvilkta.Grauzia tik pirmas dienas.Tas "grauzimas" taip pat turi prasme-gerina kraujo apytaka,kurios deka kuna susyla.Jei patalyne nera dviguba ir dvigulei lovai,netokia beda ir isplauti.Ne karta tai esu dariusi.Tik reikia neplauti siltam vandeny-tik drungnam,nereikia gniauzyti,tik svelniai nuspausti.Nesistengti isgrezti,tik svelniai nuspausti ir pakabinti.Pradzioj as kabinu zemai,nes sunku auksciau pakelti,o ir stipriai vanduo bega.Veliau galus nuspaudau ir pakeliu aukstyn.Jei atsals dar daugiau-teks ja "issitraukti ir istraukti vaikui".
Laisvė
Prieš keletą metų pirkau EASTCON patalynę. Tai irgi natūralios vilnos patalynė. Na, kaina tai nereali, nes iš viso komplekto naudoju tik pagalves. Jos tai man patinka. Bet už jas mokėti tooookius pinigus - tikra beprotybė. Antkoldė per šilta, be to, kažkaip nepriglunda, paklotas dvigulei lovai netinka, ji patiesiu tik į svečius atvažiavusiai mamai. Paklotą skalbiau šampūnu vonioj, tad didelių problemų nebuvo. Dabar vargu ar bepirkčiau...
Taurė
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 09 20, 10:48)
Sveikos,
Gavau dovanu "Eatscon" firmos dvi pagalves ir paklode. Pagalves mums su vyru buvo per dideles, tai teko jas praardzius nuimti puse to kamsalo!!! Buvau LABAI nustebusi - kad viduje paparasto parolono gabaliukai!!!! mad.gif Uz ka tokia kaina??? g.gif O ta paklode mes naudojame kaip uzklota, kadangi musu tokia spec.lova, kad ta paklode niekaip neuzsideda. O kaip uzklotas visai nieko.
Malonu miegoti tokioje patalyneje, tik jau kaina tai nereali!!!!!!!!
Kaip sakoma "dovanotam arkliui i dantis neziurima" biggrin.gif wink.gif
Pagalves tai imanoma namuose skalbiankeje isskalbti, o va uzkloto - tai nei kaip isskalbti, nei kur dziovinti. O manau skalbykloje kaina bus nereali g.gif g.gif

bet, kad ten nurodyta, kad skalbiankeje skalbti negalima ar as kazka ne taip supratau ? man butu idealu skalbti skalbiankeje, tik noriu isitikinti ar galima. bandet kasnors ?
RIMOZI
Mergaitės,būkit geros patarkite kokia patalynę pirkti vaikui,ką rinktis-sintetika ar medvilnę? Mano dukrius astminukas,bet jokiom dulkėm ar erkutėm nealergiška. Tik visi pūkuoti ir plaukuoti gyvūnėliai jai griežtai uždrausti:( Žžžžžžžžiauriai alergiška.
Liubasha
[SIZE=7]Mergaitės o kur galima nusipirkti tos vilnonės Merkio patalynės thumbup.gif , pvz. Vilniuje, Kaune arba Klaipėdoje? Gal kurį žinote kokiose parduotuvese? Gyvenu provincijoje ir pas mus tikrai jos nerasiu, teks važiuoti kur toliau.[/SIZE]
Leida
QUOTE (Liubasha @ 2004 11 04, 13:35)
[SIZE=7]Mergaitės o kur galima nusipirkti tos vilnonės Merkio patalynės thumbup.gif , pvz. Vilniuje, Kaune arba Klaipėdoje? Gal kurį žinote kokiose parduotuvese? Gyvenu provincijoje ir pas mus tikrai jos nerasiu, teks važiuoti kur toliau.[/SIZE]

Žinau, kad Vilniuje ,, Merkio'' produkcija prekiauja CUP, 5a.
Board
Mes naudojames Eastcon pataline apie 8-9 men. Atsidziaugti negalim. Ir kai salta buvo, ir vasara thumbup.gif visas komplektas buvo naudojamas. Nepatogumas buvo pirma nakti, siek tiek peraukstos pagalves ir sunkoka kaldra (nusipirkom dvigule), kaina kosmine, bet ir malonumas ilysti i siltus patalus salta vakara irgi kosminis. rolleyes.gif
Tuomet kai sprendem pirkt ar nepirkt Merkio niekur neradom patalines tad apsisprendem del eastcon. Savo dvigules patalines neikisiu i jokia skalbimo masina, nei i vonia, reiketu baseino rolleyes.gif , taciau kai pirkom, sake kad yra Bauer valykla siai patalinei, gal zinot kur? Lauksiu ziemos kad bent jau ant sniego ja isdulkinti galeciau (blush-anim-cl.gif keistai skamba laugh.gif )
Jeigu nebutu tokia brangi ir vaikui pirkciau, nes mazoji kaip tik istaiko minute kai nori prigult is karto lenda i musu lova. Pataline apvilkom, pardavejas tvirtino kad ivilkus i naturalios medziagos uzvalkalus pataline savo savybiu nepraranda (gydomuju, ir t.t.) rolleyes.gif
klajune
Aš asmeniškai Bauer patalynės nemėgstu, nesmagi man jinai. Ova tėvai prieš gal 5 metus nusipirko ir po nieku kitu miegot nuo to laiko nenori biggrin.gif Skonio reikalas
rimaite
Ieskau Bauer konsultantes Kaune. rimasasha@hotmail.com
Neringa1974
QUOTE(rimaite @ 2005 07 31, 21:43)
Ieskau Bauer konsultantes Kaune. rimasasha@hotmail.com
*

Kaune, Gedimino g. 30,
tel./faksas (8-37) 225 763
El. paštas: kaunas@bauer.lt
Megi
Turim ir mes ta patalyne.Neverta ji tokiu pinigu, Kurimos produkcija pigesne vos ne 5-7 kartus, nors kupranugariu vilnos patalynes ten nemaciau.
O del skalbimo,tai pagalves skalbiu skalbimo masinoje,tai nieko.Bet del kitu daliu,tai abejociau,jei jau kabam apie Bauer. Man Jogle sugadino viena dali kaldros.Vilna sumauta, o medvilnes is ryskiu spalvu liko tik prisiminimas.Gerai,kad nesiau tik1, o ne visas tris.Norejau sutaupyti 35 litus nuo vienos. Pasimokiau.....Bauer producija vis gi reiketu nesti i ju specializuota valykla Svaros pasaulis, berods. Ten ja plauna su specialimis priemonemis ,issukuoja ir dziovina istiesta, o ne skalbimo masinoje.Manaja patalyne Jogleje matyt buvo imete i bendra katila.....
mamose
Pirkau komplektą berods prieš kokius 6-7 metus, dabar nepirkčiau tongue.gif Smagiausia pagalvė, na o kita- smirdėjo ilgai, sunkoka, neapvilkta šiurkštoka, prižiūrėti namų sąlygom sunku, ne namų - brangu,o kaina kosminė schmoll.gif Dabar naudojam Merkio vilnonę- kuo puikiausia thumbup.gif
Enėja
QUOTE(mamose @ 2005 12 30, 19:42)
Pirkau komplektą berods prieš kokius 6-7 metus, dabar nepirkčiau  tongue.gif Smagiausia pagalvė, na o kita- smirdėjo ilgai, sunkoka, neapvilkta šiurkštoka, prižiūrėti namų sąlygom sunku, ne namų - brangu,o kaina kosminė  schmoll.gif Dabar naudojam Merkio vilnonę- kuo puikiausia  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
patalynė nepigi, bet kad ten kažkas tokio būtų nepasakyčiau, Merkio ne ką prastesnė cool.gif Žodžiu nusivyliau Bauer unsure.gif Labai mes daug permokame už jų "pristatymus" ax.gif
SUNO
Taip is tiesu patalyne brangi,kaina neatitinka kokybes,ir ne is vieno girdziu kad sumoka nemazus pinigus ir nusivile.As manau musu lietuviska neprastesne ir pigesne.
intera
sveikos,
isigijom mes Bauer kasmyro vilnos patalyne, siaip esam labai patenkinti, tik va prie tos patalynes Bauer'is "dovanoja" kelione i Turkija dviem zmonem bigsmile.gif 4u.gif

Ar kam nors teko vaziuoti i tokia Bauerio organizuojama kelione? kazkaip nesinori man tiketi, kad viskas ten taip gerai ir grazu kaip raso ir sako smile.gif esme ta, kad papildomai reikes susimoketi uz lektuvo bilieta, su mokesciais tai susidarys apie 1000 lt. + reikia primoketi jei nori gauti pietus ir vakariene (50 ir 70 EUR). Bet uz tai Baueris zada, kad gyvensim tik 4-5* viesbuciuose, vezios po ekskursijas ir t.t. kelione yra 7 dienu.

Gal Jums jau teko vaziuoti? Kaip manot ar verta? o gal cia tik dar vienas marketinginis triukas?
Ingute
QUOTE(pantera estera @ 2007 01 03, 16:04)
sveikos,
isigijom mes Bauer kasmyro vilnos patalyne, siaip esam labai patenkinti, tik va prie tos patalynes Bauer'is "dovanoja" kelione i Turkija dviem zmonem  bigsmile.gif  4u.gif 

Ar kam nors teko vaziuoti i tokia Bauerio organizuojama kelione? kazkaip nesinori man tiketi, kad viskas ten taip gerai ir grazu kaip raso ir sako smile.gif esme ta, kad papildomai reikes susimoketi uz lektuvo bilieta, su mokesciais tai susidarys apie 1000 lt. + reikia primoketi jei nori gauti pietus ir vakariene (50 ir 70 EUR). Bet uz tai Baueris zada, kad gyvensim tik 4-5* viesbuciuose, vezios po ekskursijas ir t.t. kelione yra 7 dienu.

Gal Jums jau teko vaziuoti? Kaip manot ar verta? o gal cia tik dar vienas marketinginis triukas?
*

Va va, ir man tas pats rūpi, gal kas važiavote į šią kelionę? rolleyes.gif
Tortuga
O man ta patalynė iš vis nepatinka. mad.gif
Nes nuo jos mane visą išbėrė - alergija. doh.gif
Nors ir sako, kad sveika, bet.... ne visems.
mad.gif
spurgiukas
QUOTE(pantera estera @ 2007 01 03, 18:04)
sveikos,
isigijom mes Bauer kasmyro vilnos patalyne, siaip esam labai patenkinti, tik va prie tos patalynes Bauer'is "dovanoja" kelione i Turkija dviem zmonem  bigsmile.gif  4u.gif 

*

gavau ir as ta kelione, tik ji man toks kvailas dalykas atrodo.... juk viska pats turi nusipirkti. jie tik apmoka viesbuti, pusrycius ir tris eskursijas. kur tai matyta???? eilinis reklaminis triukas ir tiek.
Dziaugsmukas
Sveiki,Vakar man sese papasakojo,kad pirko is firmos "bauer"sauna ir laimejo kelione i Turkija g.gif .Irgi patiems susimoketi tik uz skrydi g.gif
Sesuo begalo uzsidegusi ir dziaugiasi,na o man visu tuo tiesiog sunku patiketi.Dabar perskaiciau,kad dar kazkam taip buve.Noreciau,kad atsilieptu tie,kurie istikro skrido i ta Turkija(Alanya).Ir papasakotu,kaip ten istikro viskas buvo.Nes man toks vaizdelis,kad nusipirksi ta skyrdi,nuskrisi ten,o niekas taves nelaukia.Joks viesbutis tavo vardu neuzsakytas?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.