Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. Agnė Meškaitė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
Blizgė
QUOTE(ursule @ 2005 03 27, 21:52)
mamos, tai kas pas MESKAITE gimdete, idomu JUSU ATSILIEPIMAI,.ACIU
*

As gimdziau pas Meskaite, buvau susitarusi is anksto. Taip pat buvau susitarusi su akusere Bozena. Ji suorganizavo mokama palata. Pas Meskaite kelis kartus lankiausi ir pries gimdyma. Kaip gydytoja visai patiko, svelni, santuri. Mano gimdymas buvo pakankamai lengvas, tai gydytojai jokiu priekaistu neturiu. Antra karta mielai gimdyciau pas ja. I gimdyma atvaziavo, ne savo budejimo metu. Jei dar kazkas domina parasyk, atsakysiu.
Vildinga
QUOTE(ursule @ 2005 03 27, 23:52)
mamos, tai kas pas MESKAITE gimdete, idomu JUSU ATSILIEPIMAI,.ACIU
*

Sveikute, as gimdziau pas Meskaite. Tai labai faina, kvalifikuota, silta, maloni ir.... gydytojaTikrai nesigailiu pas ja gimdziusi. Net draugei rekomendavau, tai liko ir ji ir svarbiausia jos vyras patenkinti.
Be to ji po gimdymo apsilanko, pataria. Ir dar, jei tau yra kokiu bedu jau sugrizus namo, gali jai drasiai skambinti, visada pades. Zodziu sauni daktare!
Tutikutė
Laba, smile.gif

Būtų labai malonu daugiau sužinoti apie šią daktarę. Nors apie ją šiek tiek yra parašyta skyrelyje "VGN personalas", bet manau, kad ir naują temelę jai galima atidaryti biggrin.gif Mano nuomone tai nuostabi, rūpestinga daktarė su didele patirtimi. Ji taip pat dirba Baltupių Akušerijos ir Ginekologijos klinikoje ir kiek girdėjau kartais BAK'e.
Ar yra pas ją besiruošiančių gimdyti? Taip pat būtų malonu ir detalesnių atsiliepimų išgirsti iš jau gimdžiusių pas šią daktaryte ax.gif Kaip sekėsi? kaip viskas vyko? kiek mokėjote? ir t.t.
Švelni
As gimdziau pas sia gydytoja. Ispudis labai geras! Atvaziavau i ligonine su nubegusiais vandenimis, nors nestumas buvo tik 36 savaiciu. Gydytojos, su kuria tariausi del gimdymo, telefonas buvo isjungtas, todel teko pasitiketi budinciu ligonines personalu. Ir tikrai nenusivyliau. Ta nakti budejo gyd. Meskaite ir akusere Naujaliene (berods tokia pavarde). Galiu pasakyti, kad prieziura buvo super. Personalas buvo atidus, rupestingas. Kai prasidejo gimdymas, gydytoja buvo tvirta, rami, aiskiai sake, ka man daryti ir ko nedaryti. Zodziu, viskas praejo puikiai. Tiesa, mano vyras pries tai buvo leides suprasti, kad neliksim neatsidekoje, tai gal todel man netruko demesio. Bet siaip galvoju, kad tas sokinejimas buvo del to, kad gimdziau neisnesiotuka.
Po visko daktarei sumokejom 400 Lt, o akuserei 100 Lt. Kai su leliuku jau gulejom palatoj, daktare dar karta pas mus atejo paziureti kaip laikomes ir ar mums nieko netruksta.
EDITAB
Aš taip pat gimdžiau pas šią gydytoją.Lankiausi ir nėštumo metu nuo 5 mėn.Galiu pasakyti kad tai tikrai šauni gydytoja.Labai maloni, patikima ir išmananti savo darbą.Gimdžiau tą dienai kai ji nedirbo, bet tuoj pat prisistatė į ligoninę.Gimdymo metu visą laiką buvo šalia aiškino kaip ką daryti, ramino, nors šalia ir vyras buvo.Akušerė taip pat labai šauni. smile.gif
Po gimdymo taip pat lankė mus su mažyliu.
Tikrai rekomenduoju šią gydytoją.Aš ir dabar pas ją einu jei kas nors .... ax.gif
Taigi linkiu 4u.gif sėkmės
ASSA
Apie sia gyd. tik GERIAUSI atsiliepimai is mano puses.Nestumo metu ne karta gulejau ligoninei kur mane ji priziurejo ir veliau lankiausi pas ja,tik deja kai turejau gimdyt ji atostogavo verysad.gif Po gimdymo turejau problemu su sveikata tai vel gi kreipiausi i ja,istyre nuo a iki z ir kas svarbiausia ji viska paaiskina,sokinejimu to nepavadinciau.buvo atejus aplankyt,paklaust kaip jauciuos,nors jai visai nepriklauso!
grazute
Labai faina gydytoja ,as pas ja gimdziau du kartus,abu kartus likau patenkinta,mokejau 400Lt,bet ir nemokejus butu tokia pati prieziura,po gimdymo uzeidavo pasiteiraut,kaip juaciames su leliuku,tai pat ji man operavo gimdos kakleli,irgi viskas buvo sklandziai,ir dabar as pas ja lankausi.Tikrai patariu sita gydytoja kas ruosiasi gimdyt arba nestumo prieziurai thumbup.gif
skm
Sveikos mamytes, na ir as apie sia gydytoja galiu pasakyti tik gerus zodzius. Buvau is anksto susitarus, kai prasidejo gimdymas jai paskambinau ji viska ramiai paaiskino, atvaziavo i ligonine ir prabuvo su manim visa para, nes gimdymas buvo ilgas ir ne lengvas. Labai esu jai dekinga!!! Be to, ji dar yra ir profesionalas gimdos kakleliu srityje, tai pasirodo labai svarbu, nes praejus gerokai laiko po gimdymo lankiausi pas kita ginekologe tai ji net paklause pas ka gimdziau, nes kaklelis susiutas SUPER! be jokiu randu ir pan. As kaip ne ismanele dar tada pagalvojau koks skirtumas, kaip jis ten susiutas, o pasirodo yra, net labai didelis, nes jei kaklelis su randais didesne tikimybe atsirasti piktybinems ligoms ir pan. Ta prasme, kad geras susiuvimas yra tikrai labai svarbus. Mano atveju, problema buvo tame, kad vandenys nubego, o kaklelis ne is vietos ir jei nebuciau susitarus su savo gydytoja tuo metu ligonineje budejo "labai giriamas" gydytojas Razumas, (kaip zmogus man jis pasirode pasikeles ir ne mielas) kuris man butu cezari dares ta pacia minute ir net nesicackines, o ji vargo su manim beveik para, kad pagimdyciau pati, labai dziaugiuosi, kad del manes ir mano vaikelio buvo stengtasi daryti kuo geriau, o ne kuo greiciau.

Galit gimdyt pas ja drasiai.
Tutikutė
Kaip saunu skaityti tik gerus atsiliepimus apie sia daktare thumbup.gif labai tikiuos, kad dar spesiu ir as pas ja pagimdyti kol ji iseis atostogauti bigsmile.gif
vytele
Ir aš pas ją gimdžiau. thumbup.gif Man patiko, kad ji viską paaiškina, kas ir kaip.
rikitikitavi
Labai kvalifikuota daktarė. Džiaugiuosi kad gimdžiau būtent su ja. Jos profesionalumo ir geros priežiūros gimdymo metu dėka dabar turiu sveikutę ir gražutę dukrytę (stiprėjant sąrėmiams labai nukrito vaisiaus širdelės tonai ir skubiai buvo darytas cezaris). Po gimdymo daktarė kasdien ateidavo ir domėdavosi kaip mums sekasi.
Esu labai dėkinga šiai daktarei.
ddd
QUOTE(Tutikutė @ 2006 07 14, 11:36)
Kaip saunu skaityti tik gerus atsiliepimus apie sia daktare thumbup.gif  labai tikiuos, kad dar spesiu ir as pas ja pagimdyti kol ji iseis atostogauti bigsmile.gif
*

O gal zinai, kada ji ruosiasi atostogauti. As ir galvojau eiti pas ja tartis, bet jei ruosiasi atostogauti, tai teks ieskotis kazko kito.
martyna29
na matosi kad ji tikrai sauni is aprasymu. tik gaila kad pas mus su finansais nekas ir mes nelabai galime tartis tai varysime na ura!
Tutikutė
QUOTE(ddd @ 2006 07 19, 13:00)
O gal zinai, kada ji ruosiasi atostogauti. As ir galvojau eiti pas ja tartis, bet jei ruosiasi atostogauti, tai teks ieskotis kazko kito.
*

Kiek zinau tai ji atostogaus nuo rugpjucio 14d. dvi savaites.
ddd
QUOTE(Tutikutė @ 2006 07 20, 17:40)
Kiek zinau tai ji atostogaus nuo rugpjucio 14d. dvi savaites.
*

Jo, tai man pati riba - spes grizti arba ne. Na ziuresim. Aciu uz info.
vjolanta
Sveikos, gal galite parašyti kontaktus kur jūs pas A. Meškaitę privačiai lankotes?
Tutikutė
QUOTE(vjolanta @ 2006 07 21, 11:36)
Sveikos,  gal galite parašyti kontaktus kur jūs pas A. Meškaitę privačiai lankotes?
*

Ji dirba Baltupiu akuserijos ir ginekologijos klinikoje, tel. 2675367
Visa nestumo prieziura ten dabar 1200Lt,- kainuoja
vjolanta
[QUOTE] Ačiū smile.gif
giedre_
Sveikos mamytes. Gal kuriai nors si gydytoja dare cezari. Noriu paklausti, kaip viskas pavyko ir kiek mokejote?
amelyte
Is mano pazystamu,kurios gimde(nebutinai pas sia gydytoja)taip pat pan.mokejo. Bet nera jokio skirtumokiek duot kiek gali tiek duodi.
amelyte
sveikos,

as taip pat gimdziau pas sia daktare ir man prireike staigiai daryti cezario pjuvi, nes kudikeliui virkstele 2kart buvo aplink kakla apsisukusi. Si daktare tikrai nuostabi,mane labai priziurejo ir pries ir po gimdymo. Operacija atliko ji ir budintis chirurgas (buvo naktis), bet gaila jo pavardes nepamenu. Operacija praejo sklandziai, pjuvis labai gerai ir graziai uzgijo. Ji tikrai labai rupestinga mane nuolat vizitavo po gimdymo, israse is ligonines,iseme siulus ir pan. O va stai salia gulejusia moteri operavo kita VGN dirbanti daktare, kuri ja po gimdymo aplanke tik viena karta ir viskas verysad.gif , o is ligonines ja isleido ta diena budejusi sesele, siulus iseme budinti daktare.
O delkainyciu, tai pazystama ginekologe sake,kad siu metu tarifai yra tokie:
daktarei apie 400Lt, akuserei (man jos paslaugu neprireike, nes dare pjuvi)100-150Lt, seselei kuri daro epidurini nuskausminima 50-100Lt.
as asmeniskai mokejau tik daktarei 400Lt, nes kitu nebepagavau, nes man dare operacija staigiai netiketai, tai is to isgascio net neprisimenu kaip atrode sesele lotuliukas.gif o vyras nespejo atvykt i ligonine per gimdyma doh.gif
aelita
Labas busimos mamytes!
Jus taip graziai rasot apie sia gydytoja... bet as truriu kitokia patirti.
Kaip zmogus jinai tikrai labai maloni ir faina, bet kaip gydytoja...
Pastebejau, kad visos gimdziusios pas ja gymde veliau nei as smile.gif as gimdziau 2003m. kas nori suzinoti visa mano istorija, galit perskaityti ja skyrelyje 'privatus Vilniaus gymdymo namai'. pasakysiu trumpai - as vos ne praradau vaikelio, aciu Dievui, jis gyvas, bet turi invaliduma... negaliu teigti, kad jei gymdiciau pas kita gydytoja, butu kazkas kitaip, bet manau, kad Meskaite tikrai padare didziule klaida-vaiko sirdutes tonai daresi vis retesni, o cezario man ne dare...galiausiai, kai visai sustojo - istrauke su vakuumu. Negyva. Aciu Dievui, paviko atgaivinti. paskui gydytoja sake, kad jos praktikoje tai pirmas kartas, bet man tikrai no to ne lengviau...
Labai tikejausi, kad ji jau nebedirba, kad jokiai kitai mamai neatsitiks tokios tragedijos. Bet dabar paskaiciau jusu pokalbius... nezinau... gal mano atvejis istiesu buvo jai vienintelis...gal bet kuri gydytoja galejo taip apsirikti...gal but Meskaite tikrai yra gera daktare...nezinau... Bet jeigu kuri nors is jusu butumet mano drauge, pasakyciau - neiek pas ja...
Laimingo jums gymdymo ir sveiku vaikuciu.
Ir dar... jeigu jums tikrai patinka ta gydytoja - neklausykit manes - klausykit savo sirdies
Tutikutė
QUOTE(aelita @ 2006 08 01, 22:21)
Labas busimos mamytes!
Jus taip graziai rasot apie sia gydytoja... bet as truriu kitokia patirti.
Kaip zmogus jinai tikrai labai maloni ir faina, bet kaip gydytoja...
Pastebejau, kad visos gimdziusios pas ja gymde veliau nei as smile.gif as gimdziau 2003m. kas nori suzinoti visa mano istorija, galit perskaityti ja skyrelyje 'privatus Vilniaus gymdymo namai'. pasakysiu trumpai - as vos ne praradau vaikelio, aciu Dievui, jis gyvas, bet turi invaliduma... negaliu teigti, kad jei gymdiciau pas kita gydytoja, butu kazkas kitaip, bet manau, kad Meskaite tikrai padare didziule klaida-vaiko sirdutes tonai daresi vis retesni, o cezario man ne dare...galiausiai, kai visai sustojo - istrauke su vakuumu. Negyva. Aciu Dievui, paviko atgaivinti. paskui gydytoja sake, kad jos praktikoje tai pirmas kartas, bet man tikrai no to ne lengviau...
Labai tikejausi, kad ji jau nebedirba, kad jokiai kitai mamai neatsitiks tokios tragedijos. Bet dabar paskaiciau jusu pokalbius... nezinau... gal mano atvejis istiesu buvo jai vienintelis...gal bet kuri gydytoja galejo taip apsirikti...gal but Meskaite tikrai yra gera daktare...nezinau... Bet jeigu kuri nors is jusu butumet mano drauge, pasakyciau - neiek pas ja...
Laimingo jums gymdymo ir sveiku vaikuciu.
Ir dar... jeigu jums tikrai patinka ta gydytoja - neklausykit manes - klausykit savo sirdies
*

O dieve kaip baisu kai sirdyje lieka tokie isgyvenimai ir prisiminimai.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif dziaugiuos, kad Jums viskas gerai baigesi ir tikiuos, kad tai buvo tiesiog nelaimingas atsitikimas ir manau, kad paciau daktarei tai irgi yra karti patirtis....
Laimingai Jums, aukit dideli ir stiprus 4u.gif
egliutka
Sveikos merginos
Pas A.Meškaitę gimdžiau savo antrą dukrytę,daktarė išties yra nuostabi, puikiai išmananti savo darbą ,nei vieno blogo žodžio apie ją negalėčiau pasakyti tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Po gimdymo ateidavo kiekvieną dieną apžiūrėti ar viskas tvarkoje,beje jai mokėjau visai nedaug tik 400lt
gutyte
QUOTE(egliutka @ 2006 10 10, 13:24)
Sveikos merginos
Pas A.Meškaitę gimdžiau savo antrą dukrytę,daktarė išties yra nuostabi, puikiai išmananti savo darbą ,nei vieno blogo žodžio apie ją negalėčiau pasakyti tiesiog super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Po gimdymo ateidavo kiekvieną dieną apžiūrėti ar viskas tvarkoje,beje jai mokėjau visai nedaug tik 400lt
*

Aš irgi pas šią gydytoją gimdžiau antrąjį sūnų. Šiaip apie ją, kaip apie gydytoją nieko blogo negaliu pasakyti. Ji buvo gan rūpestinga, atrodė pasitikinti savimi. Bet kadangi laikausi principo, kad jei aš moku mokečius, gydytojui atlyginimą moka valstybė, tai antrą kartą už tą patį darbą nemokama ( čia tik mano nuomonė), mes nieko nedavėm. Tai va, nei ji pas mane po gimdymo atėjo, nei ji mano vaikeliu domėjosi schmoll.gif .
ursule

QUOTE(gutyte @ 2006 10 14, 17:50)

antrą kartą už tą patį darbą nemokama ( čia tik mano nuomonė), mes nieko nedavėm. Tai va, nei ji pas mane po gimdymo atėjo, nei ji mano vaikeliu domėjosi schmoll.gif .
*

cha cha cha , as mokejau ir neatejo ..taigi, as irgi manau , kad kiekvienas turi atlikti savo darba,
Papildyta:
QUOTE(vilko_puse @ 2006 08 07, 20:33)
Aelita,
kai per kiekviena saremi krisdavo mano vaikio tonai, gydytoja pastoviai juos seke ir kalbejo apie galima operacija. bet tonai labai greitai atsistatydavo, o be to, ji issiaiskino, kodel jie krinta ir ka reikia daryti. esme, ka noriu pasakyti, kad ji neleistu man rizikuoti gimdyti paciai kaip, deja, atsitiko tau. tik stai klausimas, ar toks atvejis tikrai pirmas praktikoje.
*

gal pasimoke is klaidos g.gif ,,,as irgi turiu sveika dukra, bet, kad kazka ji dare svarbaus, nu nezinau, man paciai teko pas ja gimdyt, daviau 400, bet kita diena jai buvo jau atostogos ir ji nebeuzejo, nzn..........
epzilone
As gimdziau pas Meskaite siu metu liepos menesi. Is anksto buvome susitare. O atejau pas ja tik 34 nestumo savaite. Pas mane buvo pienlige, kurios negalejo isgydyti mano daktare is poliklinikos. Tai Meskaite israse zvake, nuo kurios man greitai pagerejo, o be to ir gymdymas jau buvo ne uz kalnu.
Kai man nubego vandenys 23.30 , as paskambinau Meskaitei ir mes susitikome gimdimo namuose,ji ta nakti nedirbo. Ji man tik suleido vaistus, kurie nuslopina kakle atidarimo skausma. Pats gimdimas pas mane buvo greitas, per 5 val. pagimdziau, gaktare ne visa laika buvo su manimi, bet kai jau viskas prasidejo, tai neatsitrauke ne minutes. Mane teko ipjauti, nes aplink vaiko kakleli apsivinojo viksrele. Poto ji mane graziai susiuvo ir viskas graziai ir greitai uzgyjo. Beto, dar as sirgau tokzoplazmoze, ir ji pasirupino, kad is vaiko viksreles butu paimtas kraujas tirymams(aciu dievui vaikas neserga). Paskui ji ateidavo aplankyti i palata, netgi duodavo patarimu del vaiko prieziuros smile.gif
O kai ejau pirma karta pas ja i konsultacija, tai ji aiskiai ir issamiai atsakydavo i namo klausymus.
Mokejome jai 500 Lt ir akuserei 100 lt. Akuseres pavardes nezinau, bet ji buvo labai maloni ir bendraujanti.
Soul
Va pagimdžiau savo kukuliuką pas šią gydytoją. Paskutinėmis savaitėmis pas ją lankiausi, gimdymo rytą paprašiau jos "pabūti" su manimi gimdykloje. Smagiai pasibuvom mirksiukas.gif , gimdžiau greitai ir be komplikacijų. Kartu buvo akušerė Lilia. Abi labai malonios thumbup.gif ... ir kai dabar blaiviu protu iš vyro pasakojimų suprantu- žmonės, žinantys savo darbą. Aš ten maldavau epidūro, o jos- tuoj tuoj, tai akušerė ieško daktarės, tai daktarė akušerės... Na žodžiu taip jos mane apgaudinėjo, pačios stovėjo už nugaros, kur aš nemačiau, nes pas mane jau buvo 9cm atsidarymas ir jokie epidūrai man nebešvietė schmoll.gif . Tik man su viltim buvo lengviau ištverti tą likusį 1 cm doh.gif . Paskui dėkojau, kad manęs nepaklausė, kai maldavau visokių pasaulyje vaistų... Gydytoja tik nusijuokė- ech, klausyčiau aš jūsų visų, gimdyt nebeturėčiau laiko, nes po teismus vaikščiočiau ax.gif . Po gimdymo ji buvo mūsų palatos gydytoja, kasdien lankė, patarinėjo ir apie leliukus, ir apie žindymą, ji ir išrašė mus namolio.
Labai labai ačiū gydytojai už viską 4u.gif .
Viktorijaliu
Sveikos mamytes smile.gif ,

Dekui uz issamia informacija apie gyd. Meskaite rolleyes.gif .
As pas ja kaip tik dabar lankausi privacioj klinikoj. Noriu pas ja ir gimdyti. Kazkaip paciai bus daug ramiau, kai gimdysiu pas gydytoja, kuria zinau, kuria pasitikiu ir kuria yra patenkintos dauguma gimdyviu.
Sekmingai jums auginti gimusius mazylius 2.gif
medituk
Ir as gimdziau pas sia gydytoja. Atvaziavau nesitarus, ta nakti buvo 6 gimdymai, tai tikrai darbas jai teko nemazas. Bet pas mane suspejo, gimdyma priziurejo normaliai. O kad nesedejo prie lovos, tai suprantama; be to, man ir nebutu patike. Nieko nemokejom. Gal del to, gal ir ne, bet po gimdymo gimdykloj pralaike nenormaliai ilgai, o po gimdymo nebuvo uzejusi (bet juk jai realiai ir nepriklauso schmoll.gif ).
Bet man viskas atrodo normaliai- juk uz pinigus perkame gydytojo demesi, o ne kompetencija. Gimdyma bet kuris gydytojas priziures taip, kaip sugeba, o demesingumas...
4u.gif
burbul
sveikutes, norejau pasiklausti, tos kurios lankesi pas ja iki gimdymo ar mokejot uz vizitus konsultacijas? ar cia atsilyginama po gimdymo/ nezinau kaip elgtis o noreciau pas sia gydytoja gimdyti... blush2.gif
ursule
QUOTE(medituk @ 2007 01 12, 10:25)
Ir as gimdziau pas sia gydytoja. Atvaziavau nesitarus, ta nakti buvo 6 gimdymai, tai tikrai darbas jai teko nemazas. Bet pas mane suspejo, gimdyma priziurejo normaliai. O kad nesedejo prie lovos, tai suprantama; be to, man ir nebutu patike. Nieko nemokejom. Gal del to, gal ir ne, bet po gimdymo gimdykloj pralaike nenormaliai ilgai, o po gimdymo nebuvo uzejusi (bet juk jai realiai ir nepriklauso schmoll.gif ).
Bet man viskas atrodo normaliai- juk uz pinigus perkame gydytojo demesi, o ne kompetencija. Gimdyma bet kuris gydytojas priziures taip, kaip sugeba, o demesingumas...
4u.gif
*

thumbup.gif ,,as jau rasiau kad mokejau, gal per mazai, nes irgi neuzejo, tai va
olga
labas! esu naujokie smile.gif esu nescia, 5,5 men, noreciau suzinot kur ir pas ka geriau gimdyt?

ASSA
QUOTE(burbul @ 2007 01 12, 19:00)
sveikutes, norejau pasiklausti, tos kurios lankesi pas ja iki gimdymo ar mokejot uz vizitus konsultacijas? ar cia atsilyginama po gimdymo/ nezinau kaip elgtis o noreciau pas sia gydytoja gimdyti... blush2.gif
*

sveikute,lankiausi pas sia gyd. kabinete kur ji dirba (Baltupiu g.) ten uz kiekviena konsultacija ir susimokedavau,o uz gimdyma jau veliau asmeniskai ...
lengvo gimdymo ir sveiko maziuko 4u.gif
giedre_
QUOTE(burbul @ 2007 01 12, 18:00)
*

Sveika,
As pas sia gydytoja lankiausi nestumo metu privaciame kabinete. Ten sumokejau viena suma uz visa nestumo prieziura. Kadangi gimdziau irgi pas ja, tai mokejau uz gimdyma, nes norejau gimdyti pas ja. Beje, man dare cezari. O siaip, tai tavo paisrinimas tikrai geras, nes gydytoja thumbup.gif
burbul
QUOTE(giedre_ @ 2007 01 20, 23:39)
Sveika,
As pas sia gydytoja lankiausi nestumo metu privaciame kabinete. Ten sumokejau viena suma uz visa nestumo prieziura. Kadangi gimdziau irgi pas ja, tai mokejau uz gimdyma, nes norejau gimdyti pas ja. Beje, man dare cezari. O siaip, tai tavo paisrinimas tikrai geras, nes gydytoja  thumbup.gif
*

aciu labai uz info mirksiukas.gif
giedre_
QUOTE(burbul @ 2007 01 23, 20:04)
aciu labai uz info mirksiukas.gif
*

kad tik padetu mirksiukas.gif
burbul
QUOTE(giedre_ @ 2007 01 20, 23:39)
Sveika,
As pas sia gydytoja lankiausi nestumo metu privaciame kabinete. Ten sumokejau viena suma uz visa nestumo prieziura. Kadangi gimdziau irgi pas ja, tai mokejau uz gimdyma, nes norejau gimdyti pas ja. Beje, man dare cezari. O siaip, tai tavo paisrinimas tikrai geras, nes gydytoja  thumbup.gif
*

gal galetum man i AZ parasyti kiek pats gimdymas atsiejo? jei zinoma gali blush2.gif
ddile
as irgi lankiausi pas sia gydytoja,tai patiko ji man, maloni, tik gimdziau pas jos kolegia Lina Digrienia, nes ji atostogavo. Tai irgi super gydytoja. As likau patenkinta.
zoske
O kaip patys gimdymo namai? Cia Tyzenhauzu g., ar ne?
kristinuv
Noriu tartis su sia gydytoja del gimdymo. Tai kaip jus manote, gal telefonu kalbeti nei sis nei tas, gal geriau nuvaziuoti i VGN koki ryta, tik idomu ar gydytoja kas diena dirba ten.
O laikas jau spaudzia - 37-a savaite eina i pabaiga ax.gif
Gal kuri galetumete patarti. Gal kas neseniai taretes su sia gydytoja.
Idomi visa informacija, galima ir i az.
Labai aciu.
opium
QUOTE(kristinuv @ 2007 03 12, 21:26)
Noriu tartis su sia gydytoja del gimdymo.  Tai kaip jus manote, gal telefonu kalbeti nei sis nei tas, gal geriau nuvaziuoti i VGN koki ryta, tik idomu ar gydytoja kas diena dirba ten.
O laikas jau spaudzia - 37-a savaite eina i pabaiga ax.gif
Gal kuri galetumete patarti. Gal kas neseniai taretes su sia gydytoja.
Idomi visa informacija, galima ir i az.
Labai aciu.
*

gali telefonu pakalbėti, susitarsit kada ir kur susitikt.
kristinuv
Telefonu jauciu kazkoki kompleksa skambinti, o jei sutrukdysiu ar ne visai laiku paskambinsiu. Nors siaip, gal ir gerai sakai smile.gif
opium
QUOTE(kristinuv @ 2007 03 13, 11:50)
Telefonu jauciu kazkoki kompleksa skambinti, o jei sutrukdysiu ar ne visai laiku paskambinsiu. Nors siaip, gal ir gerai sakai smile.gif
*

jei nelaiku paskambinsi-neatsilieps arba pasakys perskambint. o ją išgaudyt, kad akis į akį pakalbėt, kai dirba keliuose darbuose, kažin ar labai lengvai pavyktų smile.gif
Pumpurėlis
Geriausi žodžiai apie šią gydytoją bigsmile.gif Neperseniausiai gimdžiau su ja susitarusi, tai viskas buvo super. Gimdymas buvo ilgas ir sunkus, bet jos pasitikėjimas savim ir profesionalumas tikrai suteikė tikrumo, kad viskas bus gerai. Be to, laiku ir labai operatyviai gydytoja organizavo viso kito personalo darbą, o po gimdymo taip pat dėmesingai mus prižiūrėjo.
ursule
idomu kiek jus jai mokejot, jei ne paslaptis ?nes mes jai davem 300,,tai daugiau neuzejo ?
Soul
QUOTE(ursule @ 2007 03 23, 21:19)
idomu kiek jus jai mokejot, jei ne paslaptis ?nes mes jai davem 300,,tai daugiau neuzejo ?
*

Pogimdyviniam skyriuje palatoms yra paskirti skirtingi gydytojai. Juk lankė tave kažkas, žiūrėjo, išleidinėjo namo. Man išpuolė taip, kad ir gimdžiau pas Meškaitę, ir į jos palatą pataikiau thumbup.gif , taip kad su kitais gydytojais pabendraut ir neteko. Nenusimink- gal ji paprasčiausiai neturėjo laiko- juk dirba Baltupiuose, priiminėja gimdymus ir dar dirba kituose skryriuose Gimdymo namuose- visur apstu ligonių ir mamyčių 4u.gif .
dosiukas
Labas mamytes, smile.gif gal galėtumėt į asm. parašyti daktarės mob. telefona?

Iš anksto labai ačiū!!
linaveb
Sveikos mamytės,

Praeitą vasarą ir aš gimdžiau pas šią daktarę. Tariausi su ja iš anksto dėl gimdymo. Dėl jos darbo pretenzijų tikrai neturiu, tik va naktį prasidėjus gimdymui jai pasiskambinau, tačiau ji nesiskubino atvažiuoti. Aš ir per daug nepergyvenau, tuo labiau akušerė patikino kad iki 12 dienos nepagimdysiu, o ir pati galvojau pirmas gimdymas sau palengva pasivaikščiodama, neskubėdama ir sulauksiu ryte gydytojos. Tuo labiau yra budinti gydytoja, kuri kaip vėliau gimdymo metu supratau nėra labai geruose santykiuose su Meškaite. Tik va, kad mano sūnelis skubinosi gimti kaip vėjurkas smile.gif Dar kaip tyčia išsiunčiau vyra i degaline nupirkti vandens. O tada visas gražumas ir prasidėjo. Reik gimdyt o aš viena. Akušerė irgi kažkur laksto. Kviečiu ja o ji vajergau tau 7-8 cm atsidarymas. Kviečia budinčią gydytoją, o ji man sako turi savo gydytoja tegul ir žiuri, skambinkis jai. O telefonas tai pas vyrą ant kaklo liko ech ...Grižus vyrui iškart puolėm jai skambinti, tai vos vos spėjo atlėkti į gimdymo pabaigą. Buvo šiokių tokių komplikacijų, bet baisu pagalvoti kad galėjo būti dar liūdniau.
ASSA
QUOTE(linaveb @ 2007 04 06, 02:23)
Sveikos mamytės,

Praeitą vasarą ir aš gimdžiau pas šią daktarę. Tariausi su ja iš anksto dėl gimdymo. Dėl jos darbo pretenzijų tikrai neturiu, tik va naktį prasidėjus gimdymui jai pasiskambinau, tačiau ji nesiskubino atvažiuoti. Aš ir per daug nepergyvenau, tuo labiau akušerė patikino kad iki 12 dienos nepagimdysiu, o ir pati galvojau pirmas gimdymas sau palengva pasivaikščiodama, neskubėdama ir sulauksiu ryte gydytojos. Tuo labiau yra  budinti gydytoja, kuri kaip vėliau gimdymo metu supratau nėra labai geruose santykiuose su Meškaite. Tik va, kad mano sūnelis skubinosi gimti kaip vėjurkas smile.gif Dar kaip tyčia išsiunčiau vyra i degaline nupirkti vandens. O tada visas gražumas ir prasidėjo. Reik gimdyt o aš viena. Akušerė irgi kažkur laksto. Kviečiu ja o ji vajergau tau 7-8 cm atsidarymas. Kviečia budinčią gydytoją, o ji man sako turi savo gydytoja tegul ir žiuri, skambinkis jai. O telefonas tai pas vyrą ant kaklo liko ech ...Grižus vyrui iškart puolėm jai skambinti, tai vos vos spėjo atlėkti į gimdymo pabaigą. Buvo šiokių tokių komplikacijų, bet baisu pagalvoti kad galėjo būti dar liūdniau.
*

Nu cia tai bent blink.gif blink.gif blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.