labai noreciau savo dukryte vesti i baseina
Sveikos mamytes,
labai noreciau savo dukryte vesti i baseina
Kristina, o kokiam rajone gyvenat? mes nuo kitos savait4s eisim į Antakalnio poliklinikos baseiną. žinau, kad dar yra Karoliniškių, Šeškinės poliklinikose
na, mes gyvename kalvariju gatveje priesais buvusi kino teatra. Beje, kokius formalumus reikia atlikti norint lankyti baseiniuka? Ar reikia gauti gydytojo leidima, kiek kainuoja vienas seansas baseine, kokia turi buti apranga? na, zodziu gal galite placiau papasakoti apie baseina. Ar jus pirma karta zadate eiti, ar jau lankete ji anksciau? Jei taip kaip angelelis reagavo?
QUOTE(kristina2006 @ 2006 06 13, 20:41) na, mes gyvename kalvariju gatveje priesais buvusi kino teatra. Beje, kokius formalumus reikia atlikti norint lankyti baseiniuka? Ar reikia gauti gydytojo leidima, kiek kainuoja vienas seansas baseine, kokia turi buti apranga? na, zodziu gal galite placiau papasakoti apie baseina. Ar jus pirma karta zadate eiti, ar jau lankete ji anksciau? Jei taip kaip angelelis reagavo? mes lankom antakalnio baseina.pirma syki lankem kai buvo 3men.labai patiko mums,plaukiojo mergina kaip undinele reikia neurologo siuntimo,o kaina tai 58lt. uz 8 kartus.mes tai plaukiojam su paprastais sortukais,yra spec.pampersai
reiškia taip
reikia turėti gydytojo nukreipimą, bet gal galima ir be jo... mano vaikui 5 mėnesiai, lankem masažą dėl padidinto tonuso, paskui gydytoja-reabilitologė pasiūlė baseiną. tiesa, siūlė anksčiau, bet aš bijojau, nes buvo šalta... o dabar vasara, galima eisim pirmą kartą kitą pirmadienį. Aušrinėlis, gal ten susitiksim apie aprangą ten pasakys, mums liepė nupirkti paprastas kelnaites, kad neprikakotų į baseiną taigi, kristina, prisijunk QUOTE(kristina2006 @ 2006 06 13, 20:41) na, mes gyvename kalvariju gatveje priesais buvusi kino teatra. Beje, kokius formalumus reikia atlikti norint lankyti baseiniuka? Ar reikia gauti gydytojo leidima, kiek kainuoja vienas seansas baseine, kokia turi buti apranga? na, zodziu gal galite placiau papasakoti apie baseina. Ar jus pirma karta zadate eiti, ar jau lankete ji anksciau? Jei taip kaip angelelis reagavo? taip, reikia pazymos is pediatres, kad vaikas sveikas ir gali lankyti baseina (cia toms mamoms, kurios nepriklauso Antakalnio pol-kai) ir atejus reikia sumoketi (kiek kol kas tiksliai nezinau) kasoje. Pasiteiravimui: ANTAKALNIO BASEINO TEL 2104650 ; KASA (102KAB) 2710447
Ikulia, la!
Sveikos,
Mes taip pat pradejom lankyti baseina. Tiktai einam ne i Antakalnio , o i Gerosios Vilties vid.m-klos baseiną. Super QUOTE(gudrene @ 2006 06 14, 15:06) Sveikos, Mes taip pat pradejom lankyti baseina. Tiktai einam ne i Antakalnio , o i Gerosios Vilties vid.m-klos baseiną. Super O Gerosios Vilties vid.m-kloje yra koks treneris? Ar kas ten priziuri vaikelius? QUOTE(Eziuke @ 2006 06 13, 21:42) reiškia taip reikia turėti gydytojo nukreipimą, bet gal galima ir be jo... mano vaikui 5 mėnesiai, lankem masažą dėl padidinto tonuso, paskui gydytoja-reabilitologė pasiūlė baseiną. tiesa, siūlė anksčiau, bet aš bijojau, nes buvo šalta... o dabar vasara, galima eisim pirmą kartą kitą pirmadienį. Aušrinėlis, gal ten susitiksim apie aprangą ten pasakys, mums liepė nupirkti paprastas kelnaites, kad neprikakotų į baseiną taigi, kristina, prisijunk gal ir susitiksim, Eziuke QUOTE(SIEMENS @ 2006 06 15, 10:03) Taip yra trenere, kuri ir nėščiąsias "treniruoja" Dabar rytoj vėl važiuosim, tai jau tikiuosi, kad turėtų būti. Tada daugiau ką galėsiu parašyti QUOTE(gudrene @ 2006 06 15, 12:23) Taip yra trenere, kuri ir nėščiąsias "treniruoja" Dabar rytoj vėl važiuosim, tai jau tikiuosi, kad turėtų būti. Tada daugiau ką galėsiu parašyti Butu gerai daugiau suzinot, nes mes irgi mastom kur cia galima i baseina. Mums cia arciau butu. O kaip ta trenere galima pamatyt. kokiu laiku ji buna?
pranešu - buvom antakalnio baseine
viskas gerai, tik va kad reikia vaiksčioti susilenkus o kiek dažnai reikia ten eiti? 2 kart į savaitę užteks??? QUOTE(kristina2006 @ 2006 06 13, 15:24) Sveikos mamytes, labai noreciau savo dukryte vesti i baseina Drasiai veskite į baseiną. Mes lankome jau nuo dviejų mėnesių. Mano mergytei labai patinka plaukioti. O svarbiausia, jog vaikai būna ne tik stipresni fiziškai, bet plukdymas gerina smegenų raidą. Be to jie turi galimybę benrdrauti su kitais vaikiukais. Žodžiu Sėkmės.
o kai del baseinu klaipedoj? planuojam eit ir mes, nes tikrai sweika ir naudinga abiem
QUOTE(gudrene @ 2006 06 14, 17:06) Antakalni sako nepatogu tuo, kad ten mamoms neina i baseina bristi, o turi pasilenkusios vaikiucius laikyti I baseina ibristi reikia, nes uz ausu laikydamas vaiko gi neplukdysi
o gal zinot kas koki baseina Kaune , isskyrus "mazylio"?
mes tai vaikštom i lopšelio gatve, vilijampoleje,
Baseinas dar yra Karolineskese (Vilniuj) vaiku darzelyje. Mes zadam eiti ten (kai isgidysim savo gerkle).
na kaip supratau klp niekas nelanko baseino, turbūt visi jūroj mirksta
tai mes patys susiradom, kitą savaitę eisim apsižiūrėt kas ir kaip ten QUOTE(awiux @ 2006 07 16, 18:06) na kaip supratau klp niekas nelanko baseino, turbūt visi jūroj mirksta tai mes patys susiradom, kitą savaitę eisim apsižiūrėt kas ir kaip ten Klaipedoj mes lankom III-oje polikninikoje - ten dideles vonios maziems vaikuciams, kur jie daro manksteles ir tik atrodo pasiekus puses metuku leidzia i baseina.... mes irgi ten pradejom lankyti
Mes lankome Antakalnio baseiną. Labai patinka mažutei, kartais nelabai tik ant nugarytės plaukt, o šiaip
joo...o aš galvoju, kodėl mes negalime patekti nei į masažą, nei į baseiną, kurie yra būtini...ogi todėl, kad mamytės ten savo malonumui vaikšto...Gyvenu ir stebiuosi
mes taip pat lankom klaipedoj III poliklinikoj baseina ir tikrai labai matosi rezultatai, nes iki tol mazoji nekeldavo galvytes paguldyta ant pilvuko, o dabar dairosi kaip kokia sena pliotkininke
milisiuk, nemanau kad baseino negauni vien del to kad kitos mamos lanko savo malonumui QUOTE(Melisiukas @ 2006 07 17, 21:32) joo...o aš galvoju, kodėl mes negalime patekti nei į masažą, nei į baseiną, kurie yra būtini...ogi todėl, kad mamytės ten savo malonumui vaikšto...Gyvenu ir stebiuosi Antakalnio poliklinikoj tikrai problemų nera patekti, jokios eilės nebūna. papašykit savo gydytojos nukreipimo ir eikit! o tuo labiau - į kokį darželį ar mokyklą ir pasakyčiau, kad menkas malonumas pusę valandos susilenkus terliotis
NA mes taip pat norejome lankyti baseina Klaipedoje III poliklinikoje, taciau mums pasake kad esame per diedeli (6 men.), isejome abu nusimine.
Labai norejau su dukriuku i baseina, bet vis nesusiruosiu. Nors kiekviena vakara maudom ja didelej vonoj ir jai labai patinka "plaukiot", bet gi tai ne baseinas
jo, baseinas visai neblogai vaikučiams. ir tikrai nėra jokios spūsties Antakalnio baseine, kineziterapeutė individualiai aptarnauja. mano 4,5 mėn. dukružei labai patiko pirmas kartas ir jei viskas bus gerai, lankysime baseiną toliau.
baseiną galima lankyti kiek tik nori - ištisai, rekomenduojama du kartus per savaitę. QUOTE(Melisiukas @ 2006 07 17, 22:32) joo...o aš galvoju, kodėl mes negalime patekti nei į masažą, nei į baseiną, kurie yra būtini...ogi todėl, kad mamytės ten savo malonumui vaikšto...Gyvenu ir stebiuosi Tikrai labai keistai skamba kai baseinai tusti, o masazisciu pilna... QUOTE(vijasta @ 2006 07 31, 13:36) norėjau paklausti, ar už kinezeterapeutės konsultaciją reikia papildomai mokėti , jei taip, kiek ? As nemokejau, taciau ne visos kineziterapeutes prieis ir pacios patars, kai kuriu reikia paprasyti
O man Kaune rekomendavo Vilijampolej esanti Vaiko Raidos centra'Lopselis' ten ir baseinas ir kinezaterapeutas zodziu atsiliepimai geri
QUOTE(jolax @ 2006 07 31, 09:34) NA mes taip pat norejome lankyti baseina Klaipedoje III poliklinikoje, taciau mums pasake kad esame per diedeli (6 men.), isejome abu nusimine. nu geras,nieko sau per dideli tada mums reiks suskubti ir kaip nors prisiruosti,nors mums tik be kelių dienų 3mėn.
galvoju, kad šią savaitėlę reikėtų paplukdyti mažę Antakalnio baseine. Tik nelabai suprantu, ką man pačiai turėti: gumines šlepetes ir kažką persirengti , maumymosi kostiumėlis , suprantu, nereikalingas, nes į baseiną nebrandam?
Mes lankom Antakalnio baseina, nusipirkom abonenta tai baigsim ir daugiau neisim ten. Vanduo persiltas (ziema gal ir gerai), pastoviai pasilenkus, baseino dugno krastai puvo privaryti, patalpoj kvapas kanalizacijos, o kinezeterapeutė tik pirma karta kai atejom parode du pratimus ir VISKAS, teskinkis kaip nori su vaiku. Nieko as labai ir nesitikejau tik kodel sako, kad jus ten ismokys plaukiot?
Ismesti pinigai, taip pat mes galime ir namie plaukiot ir geresnej aplinkoj. Laukiam rudenio ir eisim i kita.
Na o mes lankomės Vilniuj baseine , kur vandens temp 28 laipsniai ir vandens lygis mamai iki pažastų, tai susilenkus tikrai nereikia būti
Dėl to man ten ir patinka . Nu ten taip sakant "ne štatai", bet mums tinka Tiktai gaila, kad ten vasarą uždaro atostogoms
gal galit papasakot apie Kaune raidos centro baseiną. niekur nerandu info
QUOTE(awiux @ 2006 08 02, 17:22) nu geras,nieko sau per dideli tada mums reiks suskubti ir kaip nors prisiruosti,nors mums tik be kelių dienų 3mėn. TAs varlinykas yra, taciau i ji jau ateina vaikuciai pramoke plaukti vonioje.Sake, kad neturi tiek darbuotoju, kad prie kiekvieno vaiko stovetu. Bet tada as nsupratau, o tai kaip bus kai atvesiu vaika jau 4 metu mokytis plaukti, juk ji ir tada reikes priziureti QUOTE(gudrene @ 2006 08 11, 15:56) Na o mes lankomės Vilniuj baseine , kur vandens temp 28 laipsniai ir vandens lygis mamai iki pažastų, tai susilenkus tikrai nereikia būti Dėl to man ten ir patinka . Nu ten taip sakant "ne štatai", bet mums tinka Tiktai gaila, kad ten vasarą uždaro atostogoms tai gal to baseiniuko adresiuką išduotum?
Sveikos, mamikės
o nuo kokio amžiaus jau galima bandyti klecką plukdyti baseine? Ir dar vienas klausimas - kokie atsiliepimai apie baseiną Karoliniškėse, nes man arčiau būtų nei Antakalnis, be to nelabai vylioja plaukiojimas susilenkus.... QUOTE(Mazius_ @ 2006 08 11, 16:22) ten mes gulėjome vasario mėn. ir lankėme baseinėlį.Baseinėlis labai fainas,nedidukas.Vienu kartu plaukioja tik du leliukai su savo mamytėm(tėveliais).Baiseinėlio gylis nedidelis, tad tenka susiriesti,bet aš plukdydavau atsitūpus.Pastoviai prižiūri darbuotoja,paleidžia sroves jai nori,paaiškina kaip laikyti klecką,kokius pratimėlius daryti.Prie baseinėlio maža patalpa persirengimui(bet kai dviese tai užtenka).Užsiėmimai vyksta apie 30min.Reikia turėti baiseno sauskelnių( jai neturi ,tai kartais duoda). QUOTE(vijasta @ 2006 08 03, 00:13) galvoju, kad šią savaitėlę reikėtų paplukdyti mažę Antakalnio baseine. Tik nelabai suprantu, ką man pačiai turėti: gumines šlepetes ir kažką persirengti , maumymosi kostiumėlis , suprantu, nereikalingas, nes į baseiną nebrandam? Gumines slepetes ir maudymosi kostiumelio bent apatine dali arba sortus, nes i baseina tai bristi teks, kitaip neissisuksi QUOTE(gudrene @ 2006 08 11, 15:56) Na o mes lankomės Vilniuj baseine , kur vandens temp 28 laipsniai ir vandens lygis mamai iki pažastų, tai susilenkus tikrai nereikia būti Dėl to man ten ir patinka . Nu ten taip sakant "ne štatai", bet mums tinka Tiktai gaila, kad ten vasarą uždaro atostogoms Tikrai, isduok paslapti kas cia per baseinas QUOTE(vdj @ 2006 08 12, 13:31) o nuo kokio amžiaus jau galima bandyti klecką plukdyti baseine? Nuo gimimo
Mes Antakalnį buvom tik vieną kartą ir kol kas patiko
Na taip, tenka būt pasilenkus (netyčia pritūpiau į vandenį, tai mane kinezeterapeutė sudrausmino), bet juk tai dėl vaikučių sveikatos.
Na va - pabuvom antrą kartą ir įspūdžiai ne tokie geri.
Kinezeterapeutė buvo tik galvą įkišus per visą laiką, o priežiūros - jokios. Iš to, ką rodė pirmą kartą, aš jau kiek pamiršus, paklaust norėjau, kaip plukdyt ir apskritai kaip mano vaikui sekas. Bet nebuvo ko paklaust. QUOTE(Mazius_ @ 2006 08 11, 16:22) SVEIKA JEI TU KALBI APIE VAIKO RAIDOS KLINIKA VILIJAMPOLEJ TAI GIRDEJAU GGERUS ATSILIEPIMUS MES JI PRADESIM LANKYT NUO RUGSEJO TEN SU VAIKAIS DIRBA KINEZATERAPEUTAS,LOGOPEDAS,PSICOLOGAS,YRA DAILES BEI MUZIKOS PEDAGOGAI.CIA ADMINISTRACIJOS TEL.260425 262364 QUOTE(Aila @ 2006 08 18, 16:56) Na va - pabuvom antrą kartą ir įspūdžiai ne tokie geri. Kinezeterapeutė buvo tik galvą įkišus per visą laiką, o priežiūros - jokios. Iš to, ką rodė pirmą kartą, aš jau kiek pamiršus, paklaust norėjau, kaip plukdyt ir apskritai kaip mano vaikui sekas. Bet nebuvo ko paklaust. Taip, tokia problema yra. As kai antra karta ejau irgi nesijauciau pakankamai tvirtai viena baseine su vaiku uzsiimineti, tai nesulaukus kineziterapeutes nuejau i ju kambareli ir pasikvieciau. Tiesiog pasakiau, kad nesijauciu tvirtai ir noriu, kad ji butu salia. Kineziterapeute neatsikalbinejo ir visa laika prastovejo salia |