Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Populiariausi vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
zyle
kaži kaip nuspėti tik gimus kūdikiui- ar jis bus stiprus ir tvirtas (Ąžuolas), ar aukšta ir liekna (Liepa) .... g.gif va dėl akių spalvos lengviau...bet gi būna kad ir ji pasikeičia.... wink.gif biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1092230154[/mergetime]
o ir Rūta - kodėl būtinai su garbanomis????? g.gif
Saga
vat nenuspesi.......uztai kaip ir rizikinga deti sakyciau.....bet kai kuriems nebuna asociaciju..... o man gal ir kvailai atrodytu, jeigu auga apvalute spurgyte, o vardas Liepa, netgi issireiskimas yra auksta, liekna kaip liepa..... na kaip pasityciojimas ir vardo

O ruta taigi pats augalas ruta tokiais smulkiais lpeliais, kaip garbanoti jie atrodo is tolo......viena mergaite maza zinojau (na dabar ji jau didele) tai ilgais smulkiai garbanotais plaukais, nu tikra ruta......labai grazus vardas, turejau mintyje si varda, bet ..... O name pas mus gyvena lina, sviesiaplauke, zydrom akimis, tikra Lina.... yra ir Linas juodais plaukais ir rudom akimis..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Cikadelė
Monciuta, vardas Barbora tikrai labai grazus thumbup.gif tikras lietuviskas ir senoviskas- as tik uz tokius vardus thumbup.gif

o as pritariu Sagai , kad vardai su daug kuo asocijuojasi, ir asociacijos su Ugnium ar Linu man irgi priimtinos, arba Saule Saulius, Aukse-man jie visi svieasiplaukiai blondinai melynakiai, bet kai kieme vaiksto Saule, kurios tevas pusiau cigonas ir ji pati juodais kaip anglis plaukais ir juodais antakiais, tai kazkaip nesiderina laugh.gif kita vertus, tikrai nezinosi koks vaikas bus uzauges wink.gif

Ieva dabar visa populiareja, mano metu Ievu nedaug, o musu mociuciu Ievu isvis beveik nera kaip ir Mariju, nes man mano babyte sake, kad kunigai neleisdave taip mazu mergaiciu vadinti, nes tai itin garbus vardai kataliku religijoje ir paprastiems valstieciams nevalia savo vaikams tokiu vardu duoti wink.gif ot kaip budavo wink.gif
mažulka
QUOTE (monciuta @ 2004 08 10, 13:02)
Mielosios,
O kaip jums vardas Barbora? Mano mazyle dar pilvelyje, bet as jau ja vadinu Barboryte wub.gif Ar grazus jums sitas vardas? Ar daug pazistate Barboru?

Vieną tokią pažįstu laugh.gif laugh.gif laugh.gif ir vardas man šitas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, ir neteisybę sako, kad Barbora tinka tik bobutei. Ta pati bobutė, kažkada irgi buvo mergaitė. biggrin.gif
Saulytele
Man tai Barboros vardas labai solidus, asocijuojasi su Barbora Radvilaite, tokia PONIA... baisiai isponejusia. smile.gif Bet jusu teise manyti kitaip.
norge
QUOTE (monciuta @ 2004 08 10, 12:02)
Mielosios,
O kaip jums vardas Barbora? Mano mazyle dar pilvelyje, bet as jau ja vadinu Barboryte wub.gif Ar grazus jums sitas vardas? Ar daug pazistate Barboru?

Man vardas Barbora labai grazus wub.gif . Labai tinkantis ir mazai mergytei- Barborytei, ir suaugusiai elegantiskai, savo verte zinanciai moteriai rolleyes.gif ...
Ladute
Kaip tai mūsų visoj giminėj su berniukais labai "kūdai", gimsta vien moteriškės, bet abu kartus, kai laukiausi, vis galvojau - o gal? Nes labai gražus vardas yra - Joris. Populiarumo nežinau, bet jis man pats pačiausias.
Saulytele
O man vyriski vardai grazus Aidas ir Audrius. Beje, jie nera labai nuvalkioti. thumbup.gif Ir prasme grazi.
norge
QUOTE (Saulytele @ 2004 08 12, 13:04)
O man vyriski vardai grazus Aidas ir Audrius. Beje, jie nera labai nuvalkioti.  thumbup.gif Ir prasme grazi.

Del berniuko vardo Aidas, tai as labai pagalvociau... Butent del tos prasmes. Bent jau as savo vaikui jokiu budu sito vardo neduociau, nenoreciau, kad jis tebutu kazkieno aidas....

Vat Audrius- kitas reikalas thumbup.gif .
Saulytele
Na, ziurint kaip tu supranti aido prasme. Galima suprast ir kitaip - jo gyvenimas bus toks reiksmingas,kad jis ilgam paliks po saves aida, pedsaka biggrin.gif as tai panasiai ir suprantu.
klivija
DIRBU IKIMOKYKLINEJE ISTAIGOJE,TAD PARASYSIU VARDUS ,KURIE DAZNIAUSI.BERNIUKISKI:
EDGARAS,MARIJUS(MARIUS),MANTAS,MATAS,DOMINYKAS,MARTINAS,LUKAS.
MERGAITISKI:
GABRIELE,KOTRYNA,EVELINA,KARINA,EMILIJA, DIANA,PAULA,AGATA.

GRAZUS VARDAI,BET LABAI DAZNI smile.gif
SANTA
QUOTE (norge @ 2004 08 12, 09:22)
QUOTE (monciuta @ 2004 08 10, 12:02)
Mielosios,

Man vardas Barbora labai grazus wub.gif . Labai tinkantis ir mazai mergytei- Barborytei, ir suaugusiai elegantiskai, savo verte zinanciai moteriai rolleyes.gif ...

unsure.gif
SANTA
QUOTE (klivija @ 2004 08 12, 22:07)
DIRBU IKIMOKYKLINEJE ISTAIGOJE,TAD PARASYSIU VARDUS ,KURIE DAZNIAUSI.BERNIUKISKI:
MERGAITISKI:

Jau geriau dazni ,bet grazus thumbup.gif ,nei senoviski is kuriu vaikai tiesiog tyciojasi mad.gif
Laisvė
Vaikai tyčiojasi, nes tie vardai neįprasti, senoviški jų tėvams. Maniškė darželio grupės Lauras, Godas ir Monikas vadina pavardėmis, nes jų po kelias ir, matyt, auklėtojai buvo patogiau "atrinkti", kurią kaip atskirti. Dėl mažybinių formų, tai jos, praktiškai, egzistuoja tik šeimoje. Mano į penktą dešimtį įkopusio brolio jau nieka Gintarėliu seniai nebevadina. Ir mokykloje mažybinėmis formomis gal tik artimiausi draugai vadina. Tad man ir Barbora, ir Agota, ir Marcelė yra gražūs vardai.
Saga
O man grazu Marta arba Martas..... nepazystu zmoniu tokiais vardais, bet skamba labai graziai.....

o del pasikartojanciu vardu. Gali vaikas populiariu vardu buti vienas klaseje, gali retu vardu buti du......cia jau kaip aplinkybes susiklostys.... Mano laaaabai popliarus vardas tarp mano amziaus zmoniu, tai klaseje visi pazystami turedavo po dvi tris tokiais vardais..... o as buvau viena darzelyje, viena mokykloje (tiesa atkele desimtoje klaseje mergina tokiu paciu vardu), paskui viena buvau tolesneje mokymo istaigoje.... o universitete jau buvome trys..... taip kad nuo aplinkybiu priklauso wink.gif
Saulytele
Sutinku su tavim, Saga. Mano dukros vardas irgi gan daznas - Ieva. Kai ji buvo visai mazyte, megau skaityti laikrastuka, kur buvo nurodoma, kokie vaikuciai gime musu savivaldybeje. Pakraupdavau pamaciusi, kiek daug Ievu. Buvau tikra, kad darzelyje ju bus kokios keturios. Bet isivaizduojate - ji yra viena tokiu vardu visame darzelyje. clap.gif

Na, o kaip bus mokykloje, pamatysime g.gif
Snape
QUOTE (Saga @ 2004 08 11, 15:00)
O dedant vardus man kzkokia asociacija yra:
jeigu Ugnius ar ugne - plaukai turetu buti kastoniai
Lina ar linas - sviesiaplaukiai, melynakiai
Azuolas stiprus, aukstas,
liepa auksta ir liekna
Ruta garbanota
Ramune irgi turetu buti blondine

keistai kai juodais plaukais ir rudom akimis Linas ar Lina.....

na rizikinga man deti tokius vardus, nes kai kurie vardai turetu ir prie isvaizdos tikti.....

O as nebuciau net pagalvojus, kad Lina - kilus is lietuvisko zodzio "linas" tongue.gif , juk argi tai ne tarptautinis vardelis, negi ir uzsienines Linos varda gavo nuo musu "linelio" g.gif ?

tiesiog visos pazistamos Linos - brunetes wink.gif

beja ir kt. mineti vardeliai man asociaciju su isvaizda nekelia visai, isskyrus Azuola. Is vis del asociaciju su isvaizda parenkant varda man atrodo neverta labai pergyventi, nebent del pravardziu... na ir asiku kad nebutu -nioliktas su tokiu vardu unsure.gif

o mes gyvendami ne Lietuvoj susigalvojom ivairiausiu vardu, bet grizus/pavarciusi zurnalus, matau kad jie kaip tik dabar labai ant bangos....(pvz, Liepa, Lukas) sad.gif

Gaila, bet ka gi daryti...visus 9 men ir dar pries tai laukem Liepos, negi dabar keisti, nes populiarus ar kam nepatinka....nzn nzn unsure.gif gal neverta? unsure.gif
Noa
QUOTE (Snape @ 2004 08 28, 16:03)

Gaila, bet ka gi daryti...visus 9 men ir dar pries tai laukem Liepos, negi dabar keisti, nes populiarus ar kam nepatinka....nzn nzn unsure.gif gal neverta? unsure.gif

Et, kad visada kam nors kas nors nepatiks, koki varda beduotum... Lauket Liepos, na ir valio, kodel turit dabar krikstyt taip, kaip niekas nekrikstija... Kokia Eulalija ar Apolionija? smile.gif

Man grazu Liepa smile.gif Ir skamba kazkaip maloniai smile.gif
Aga
O as vakar sugalvojau, kad man labai grazus vardas DOVYDAS wink.gif
Saga
QUOTE (Snape @ 2004 08 28, 13:03)
[
O as nebuciau net pagalvojus, kad Lina - kilus is lietuvisko zodzio "linas" tongue.gif , juk argi tai ne tarptautinis vardelis, negi ir uzsienines Linos varda gavo nuo musu "linelio" g.gif ?

tiesiog visos pazistamos Linos - brunetes wink.gif

beja ir kt. mineti vardeliai man asociaciju su isvaizda nekelia visai, isskyrus Azuola. Is vis del asociaciju su isvaizda parenkant varda man atrodo neverta labai pergyventi, nebent del pravardziu... na ir asiku kad nebutu -nioliktas su tokiu vardu unsure.gif

o mes gyvendami ne Lietuvoj susigalvojom ivairiausiu vardu, bet grizus/pavarciusi zurnalus, matau kad jie kaip tik dabar labai ant bangos....(pvz, Liepa, Lukas) sad.gif

kaip paziuresi, vardu zodyne: Linas (09.23), Lina, Linė – 1. lietuvių: linas (augalas), 2 graikų: linos „paguodos giesmė“
ir lietuviskas ir ne.........as linkusi ji priskirti prie grynai lietuvisku vardu, kad ir nuo lino, cia panasiai kaip Ramune - Ramunas, Aidas - Aida, Audra - Audrius, va prie to derinuko deciau ir Lina - Linas....... o asociacijos nebutinai visiems turi buti su vardais wink.gif ....... bet man keistai atrodytu, zema apvalute moteriskute ir Liepa...... arba eina bloznutis vaikinukas ir Azuolas.......... Kai kurios asociacijos na nera nesuderinami dalykai, kad ir Ugne, neatrodys kvailai jeigu tai bus mergina ne auksiniais plaukais, bet jeigu merginos vardas ir isvaizda atitinka man nepaprastai grazu.... wink.gif
Vilione
MERGAITISKI:

[COLOR=red]Ot del mergaitisko vardo KARINA tai apakus esu: nemaniau, kad jis toks populiarus... blink.gif blink.gif blink.gif
saugerda
O MANO MAŽIAMS 1METAI IR 9 MĖN. KADANGI PAS MANE DVYNUKAI REIKĖJO PANAŠIŲ VARDŲ AR BENT JAU IŠ TOS PAČIOS RAIDĖS KAIP PAS MUS PRIIMTA IR MAN ASMENIŠKAI GRAŽU.TAI BERNIUKUI IŠRINKOM ERIKĄ,O MERGAITEI ILGAI GALVOJAU KOL VARDYNE RADAU EMILIJA,GALVOJAU SENAS VARDAS IR GANA RETAS.PASKUI PO KOKIŲ POROS MĖN ŽURNALUOSE PASIPYLĖ EMILIJOS,AIŠKU DABAR NEBEBUS RETAS VARDAS UŽTAT LABAI GRAZUS IR TINKA MANO MERGYTEI.PAKOLKAS AŠ ASMENIŠKAI DAR NESUSIDŪRIAU SU EMILIJA.O ERIKAS MANAU,KAD IRGI GRAŽUS VARDAS,GAL KAM PATIKS GALIT PASINAUDOT. thumbup.gif
LOCKETS
QUOTE (Budrevičienė Gerda @ 2004 09 07, 12:29)
O MANO MAŽIAMS 1METAI IR 9 MĖN. KADANGI PAS MANE DVYNUKAI REIKĖJO PANAŠIŲ VARDŲ AR BENT JAU IŠ TOS PAČIOS RAIDĖS KAIP PAS MUS PRIIMTA IR MAN ASMENIŠKAI GRAŽU.TAI BERNIUKUI IŠRINKOM ERIKĄ,O MERGAITEI ILGAI GALVOJAU KOL VARDYNE RADAU EMILIJA,GALVOJAU SENAS VARDAS IR GANA RETAS.PASKUI PO KOKIŲ POROS MĖN ŽURNALUOSE PASIPYLĖ EMILIJOS,AIŠKU DABAR NEBEBUS RETAS VARDAS UŽTAT LABAI GRAZUS IR TINKA MANO MERGYTEI.PAKOLKAS AŠ ASMENIŠKAI DAR NESUSIDŪRIAU SU EMILIJA.O ERIKAS MANAU,KAD IRGI GRAŽUS VARDAS,GAL KAM PATIKS GALIT PASINAUDOT. thumbup.gif

Labai grazus Tavo vaikuciu vardai, ypac sunelio wub.gif thumbup.gif biggrin.gif
rugile
Na, jei man butu gimes berniukas, irgi butu Erikas. Net nezinau, kodel, bet man tai pats graziausias vardas berniukui, nors realiai gyvenime nepazinojau nei vieno biggrin.gif
nirmeda
kazkada isgirdau varda Smilte - jis tada man pasirode toks retas unsure.gif ir keistas, o dabar labai daznai isgirstu tiek gatvej tiek cia forume smile.gif
dar labai daznas Gabriele.
o asmenskai patinka Ula smile.gif ( u ilgoji biggrin.gif )
ievalota
QUOTE (SANTA @ 2004 08 12, 22:55)
MERGAITISKI:

Jau geriau dazni ,bet grazus thumbup.gif ,nei senoviski is kuriu vaikai tiesiog tyciojasi mad.gif

Tai kad vaikams visi vardai vienodi - is kur jie gali zinoti, kad senoviskas tas vardas ar ne (paprastai maziukai savo seneliu ir mociuciu vardu nelabai zino, ka jau kalbeti apie kitus), cia ju tevai juos "informuoja"

Papildyta @ [mergetime]1097477943[/mergetime]
Aplinkoje ir zurnaluose dazniausiai susiduriu su tokiais vardais:
Ugne (na labai ju daug)
Greta
Gabija
Gabriele
Laura
Emile,-ija
Leja (cia isskirtinai 2003 m. gimimo)

Matas (labai daug)
Mantas
Tomas
Domantas
Augustas
Jokubas
Dovydas
Martynas

Neglaite
o kaip vardas Meda, ar labai populiarus? Cia jis dar nebuvo paminetas,tai idomu pasidare. Ir vyrui be galo patinka smile.gif
Brooke
QUOTE (Neglaite @ 2004 10 11, 13:07)
o kaip vardas Meda, ar labai populiarus? Cia jis dar nebuvo paminetas,tai idomu pasidare. Ir vyrui be galo patinka smile.gif

Aš dažniausiai vardų populiarumą vertinu pagal tai, kokie jie populiarūs tarp šio forumo mamų biggrin.gif Meda šiuo metu man atrodo gan populiarnas. Taipogi Paulina, Greta, Mija.. Čia anais, šiais metais.. Pora anksčiau buvo Gabrielė, Saulė (iš mergaitiškų). Ai, ką aš žinau unsure.gif Svarbu gražus, ir malonus ausiai būtų abiems tėvams, ir broliams arba seserims mažylio, o populiarumas, ar ką kiti manys - dzin wink.gif Tarkim, Samantos vardą, Lietuvoj tik du kartus girdėjau. Viena Samanta buvo mergytė, prieš kelis metus nužudyta iškrypėlio (brrr sad.gif), o kita Miss Nelaisvės, barietės Kristinos dukra, labai graži mergytė, o pvz. Americėj šis vardas topų viršūnėse.. Bet vardą rinkau pagal skambėjimą, o ne pagal populiarumą labiau (nors, į tai irgi atsižvelgiau kažkiek), taigi ir kitoms siūlau savo širdele remtis, o ne kalendorium kokiu wink.gif
Leita
jo, del populiarumo, tai l.neidomu kai klasej 5-ios vaidos ar dar keli aivarai... huh.gif geriausia naujadara koki padaryt ar kt., juk malonu kai taves nepainioja su kitu bendravardziu wink.gif
ewa
Leja (cia isskirtinai 2003 m. gimimo)

Kadangi pati auginu Leja, tai galiu pasakyti, kad 2003 metais gime 25 Lejos VISOJ LIETUVOJ, tai nemanau, kad tai yra daug wink.gif Tik cia forume net 4 Lejos yra, kazkoks sutapimas ir tiek smile.gif
Puuga
QUOTE (nirmeda @ 2004 10 10, 18:04)

o asmenskai patinka Ula smile.gif ( u ilgoji biggrin.gif )

Man irgi Ula thumbup.gif , savo dukryte taip ir pavadinsiu.
Siaip nelabai girdetas , bet forume ne viena karta su siuo vardu susiduriau.
tindi
o kaip jus apie mergaites varda Megan(graziai butu Megute)
tindi
QUOTE (tindi @ 2004 10 14, 14:09)

labai retas vardas
Eivina

labai labai thumbup.gif
bet kiek anglijoj ju blink.gif
bet lietuvoj tai nemaciau laugh.gif
tindi
nu anglijoje ir ne per daugiausia.visi sako kad grazus vardas bet niekas nededa
SANTA

Gal MEGE labiau prie lietuviskos pavardes tiktu?
Tučka
Man tai kartais pasidaro pikta, kai mano sunu pradeda vadinti Emilijum mad.gif Daug kas kazkodel galvoja, kad Emilis tai trumpinys nuo vardo Emilijus. g.gif O juk vardu kalendoriuje yra ir Emilijus ir Emilis smile.gif
tindi
QUOTE (SANTA @ 2004 10 15, 11:35)
Gal MEGE labiau prie lietuviskos pavardes tiktu?

nu bet tinka ir prie lietuviskos ,nes mano dukryte yra Megan ir aisku lietuviska pavarde .....aite
Jumi
QUOTE (Danguole55 @ 2004 10 15, 13:38)
Man tai kartais pasidaro pikta, kai mano sunu pradeda vadinti Emilijum mad.gif  Daug kas kazkodel galvoja, kad Emilis tai trumpinys nuo vardo Emilijus.  g.gif  O juk vardu kalendoriuje yra ir Emilijus ir Emilis smile.gif

Pas mus tas pats su Justu. Daug kas megsta Justinu vadinti,nors visad sakau kad vaiko vardas Justas wink.gif
Ir tikrai kartais keistai su tais vardais gaunasi g.gif Justo vardas labai senai istriges buvo( na gal pries kokius 10metu biggrin.gif) o kai taip pavadinom sunu apsiziurejom,kad aplink vien Justai sad.gif
Kai ieskojau vardo mergaitei vardynuose kazkodel uzkliuvo Mijos vardas bet tai pries 3 metus. Draugai ir pazystami kraipe galvas ir siule ieskoti kokio normalesnio mad.gif
O dabar ne viena mergyte tokiu vardu pavadinta net siame forume g.gif
snege
Mano dukra Brigita, savo klaseje tik viena ir mokykloje nera daug su tokiu vardu. ji patenkinta thumbup.gif kad ne greta kuriu tik ju klaseje 3. O sunus Arnas clap_1.gif , tokiu irgi dar asmeniskai ne buvau sutikus, tik maciau kai kur.Tikiosiu, kad Arnu klaseje ne bus daug. biggrin.gif
safarikids
Kai pries 3 metus rinkau savo berniukui varda, neiskenciau ir paskambinau i civilines metrikacijos biura. Norejau pasiklausti ten dirbanciu, kokie vardai populiarus ir nepopuliarus. Tai va,
I-asis eselonas (taip ir buvo suformuluota): Lukas, Paulius, Tomas, Karolis, Justinas (Justas) ir Dominykas (Domas).
Patys nepopuliariausi: Antanas, Steponas, Rapolas.
Tiesa, toji darbuotoja pasake, kad Justinas (Justas taip pat) visais visais laikais buvo pirmajame eselone. Sake, jau 20 metu cia dirbu - Justinas ir Justas visada tarp populiariu vardu).
Cia 3 metu senumo informacija!!! blush2.gif
As manau, kam aktualu, visada gali padaryti taip pat- tiesiog pasiskambinti ten dirbancioms moteriskems - bent jau su manim tai labai maloniai snekejo thumbup.gif thumbup.gif
Beje, mano mociute - Justina, mamos pusesere - Justina, mano pusesere - Justina, kiemo drauge - Justina, Drauges brolis - Justas, na o apie draugiu vaikus tai ir ner ko kalbeti... thumbup.gif Bet vardas - isties superinis ir vertas, kad juo tiek daug zmoniu vadintusi thumbup.gif
FaJnuLka
sutinku, Justė ir Justas vardai thumbup.gif aš Justė smile.gif savo mokykloj esu vienintelė Justės vardu, nes visos panos Justinos, tik vadina sutrumpintu jas vardu:)
atsiranda tokių išmanėlių, kurie pavadina mane Justina... nu jau nusibodo blink.gif
vardas man Justina, tai kaip koks Karolina ar Deimantė. visiškai iš kitos operos biggrin.gif ir tiesą sakant nelabai gražus:)
irma
QUOTE(FaJnuLka @ 2005 03 05, 14:32)
sutinku, Justė ir Justas vardai  thumbup.gif  aš Justė smile.gif savo mokykloj esu vienintelė Justės vardu, nes visos panos Justinos, tik vadina sutrumpintu jas vardu:)
atsiranda tokių išmanėlių, kurie pavadina mane Justina... nu jau nusibodo  blink.gif
vardas man Justina, tai kaip koks Karolina ar Deimantė. visiškai iš kitos operos biggrin.gif ir tiesą sakant nelabai gražus:)
*

Kaip matote ir mano vaikinas Jutas, bet as labai dziaugiuosi biggrin.gif Va ir sendien nuejome i zaidimu grupe, o mokytoja ir sako "Hello Justas" atsimena daugiau nei po men. Na abieju vardai ganetinai originalus ir ir lengavi istariami blush2.gif tai gers vardas thumbup.gif
deive
na mamules dabar prasyciau ivardinti tuos vardus kurie yra labiausiai atsibode doh.gif tu kuriuos kiekviena diena parduotuveje gali isgirsti po penkis kartus g.gif
Nieko sau
QUOTE(deive @ 2005 06 16, 17:51)
na mamules dabar prasyciau ivardinti tuos vardus kurie yra labiausiai atsibode doh.gif tu kuriuos kiekviena diena parduotuveje gali isgirsti po penkis kartus  g.gif
*

Nežinau, kiek kartų per dieną galima išgirst, bet šitie yra itin dažni ir atsibodę:
Lukas, Matas, Dominykas/Domas.
Greta, Emilija, Gabija, Gabrielė, Augustė.

ejeva
Augustas, Mantas, Aurelija
linum
Dukros darželio grupėje 3 Emilijos doh.gif
vikix
Kamilė, Gabrielė
milabra
Tomas, Lukas, Martynas, Mindaugas, Dominykas
Ieva, Gabrielė, Gabija, Agnė, Kamilė
winterlady
Nepamirškit Eglės, Tado. O Arvydas dažnas. O tarp 40mečių moteriškaičių dažnas Irena. Tokias pažystu kokias keturias
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.