Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tualetiniai kvapai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2
Babaushe
Nu tik nesijuokit  ;D
Na kazkaip man cia sove i galva okia tema. Omeny turiu visoskius pakabinamus, purskiamus, pastatomus pribumbasus, kad vonios ir tualeto kambariai mmmm maloniai kvepetu. Ka jus naudojat?

Pvz as va pries pora dienu aptikau purskala, kad tulikas kvepetu vanile...  [smiley=soka2.gif]
Ambro
Man patinka, kai ieini i WC kvepia svara, o ne ... wink.gif

Pati naudoju i unitaza tokia zele su idekliuku. Tai po kiekvieno nuskalavimo, pakvimpa pusim biggrin.gif. Arba, astipresniam kvapui "uzmusti", naudoju purskala juros kvapo. Geliu kvapo nenaudoju, nes mane labai erzina, jie dazniausiai labai stiprus buna...

Prasau, parasykit, kokias priemones naudojat ??? Ir kokios geresnes ir kuo uz kitas ???
Lašelis
As tai perku "thomas philips" parduotuveje tik pusu, antitabakinius(nors nieks neruko , bet gerai kvepia) arba neatral kvapo purskalus,nes kai susimaiso su geliu kvapeliu tas rimtesnis kvapelis , tai norisi is namu lekti....... ;D  ir dedu zele su idekliuku , kaip viksrelis. ;D Kabinami muiliukai tai pinigu ismetimas, tabletes i unitaza irgi nepatiko. Dar kur nors pakabinu , (na kaip ji cia pavadinti?) , na kur i automobilius kvapai. Irgi koki neautralu.

PS Na ir kaip ta vanile Babaushe?  ;D
Board
MEs naudojam Bref zele tai labai patenkinta, ir kvapa panaikina  :smile.gif ir astraus kvapo neduoda (naudoju obuoliu kvapo).  As tresniems kvapams naudoju gera priemone kaip nejimas i tualeta koki pusvalandi  ;D.  Siaip labai svarbu gera ventiliacija, pas mus kai buvo pauksciai lizda susisuke  antr ventiliacijos vamzdzio tai stipriausi purskikliai nepadedavo, o dabar tfu tfu tfu  (kai paukscius iskraustem)
Vasara
Nusipirkau tuos naujus Ambi-Pur zele idekliukus (kur dvigubi). Labai geras kvapas, skaniai kvepia ir gerai naikina kitus kvapus smile.gif Man patiko smile.gif
diana
Nu tik nesijuokit

Kaip čia nesijuokti, bet juk mums moterims viskas aktualu, tuo labaiu, kad kur mes dėtumėmės be tos vietos.  ;D ;D ;D
Aš tai naudoju Ambi-pur ta skysta (kaip jis ten vadinasi  ???). Labai patinka raudonas arba žalias. Ir dar dadedu domestos tą dviejų spalvų muiliuką.
Nu man tai kvepia  ;D :smile.gif ;D 8) :smile.gif
dani
Nezinau kaip jus, bet savaji tualeto kambari papuosiau, t.y. kazkoki "dizaina" padariau, kad tai nebutu tik saltas kambariukas biggrin.gif Paveikslas kabo, vazele originali stovi, zvakide. Kvapus gerus megstu :smile.gif i unitaza kabinu ambi - piur zele (is visu pabandytu, si labiausiai patiko, kur dvigubas Bref s**, nes viena puse issiplauna, o kita lieka vos ne pilna >:( )
Dar pastaciau tokia permatoma stiklini inda, ten pridejau tokiu dziovintu geliu. Yra smagios kvapu, sveriamu muilu ir visokiu grozybiu parduotuveles (Akropolyje, Mindaugo Maximoje, Vokieciu gatveje), ten dziovintu su skirtingais kvapais geliu pagal kiekvieno skoni. Kai issivedeja, uzlasinu kvepiancios esencijos kelis lasus, ir vel kvepia, bet kvapas neikyrus, toks malonus dvelksmas. Ir grazu, ir nauda ;D
Noa
Oi, o koki mes turim purskiama tualetini kvapo gaivikli! Atlantic vadinasi, nezinau, prie ko ten tas atlantas, ale jo papurskus begt is namu norisi... Jau sh kvapas nepalyginamai geriau uz ta atlanta ;D  Bet siuo momentu vis tiek purskiam - ukiski zmones, neismesi gi ;D ;D ;D
bea
jo, pas mane irgi klaikej mazhas tulikas. ale vis tiek pastaceu ten vaza su dirbtine orchideja (ish dorado), ateini didelio reikalo aciprashant, o ce gelyte akis dziugina. ishkart smageu. o ant duru tuliko dauk literaturos pasiskaityt prikabinta... na kad neliudna butu stenant ta reikala  ;D
dani
Tai nedideliu smagiu paveiksliuku galima pakabinti ir mazame kambariuke biggrin.gif Dar graziai atrodo prie keramikiniu plyteliu priderinta tualetinio popieriaus spalva biggrin.gif. Na visokios smulkmenos gal juokingai atrodo, bet kai pagalvoji, kad tai toks pats namu kambarys, tik mazyliukas, tai ir "pasidizaininti" visai nieko :smile.gif ;D
Aga
Na man tie purskalai tai vemt varo-iskart supykina,nebent koks gaivus obuoliu buna.Na dabar turim berods toki dar puse velnio is bedos-orchidejos su braskem (geras derinys  ;D).Mazas wc ,niekas netelpa,negaliu "papuost".
Gudra
Na geriausiai nuo nemalonaus kvapo apsaugo švara ir gera ventiliacija.
Purškalų pakęst negaliu, nes iškart čiauduliai visokie mane griebia nuo chemikalų  :o

O šiaip priedo tai ėmiau ir padėjau gabaliuką sausų Amber kvapų.
Vos vos juntamas malonus dvelksmas.  ;D
Taurė
geriausia apsauga nuo "atominio sprogimo" kvapo yra sandariai uzdarytos durys bent jau pusvalandukui  ;D  ;D o jei rimtai, tai as toki kabuka i kozeta ikabinusi ir kai tik nuleidi vandeni, jis buna melynas  ;D man patinka viskas kas melyna  :smile.gif
Kuzia
 Tik ne geliu ir tik ne vaisiu kvapas tualete. Gali but misko ar juros kvapas, bet tik ne geles ir vaisiai. Visada kaba dvigubas ambi-pur arba bref.
siluetas
O mes naudojam Scent purškaliuką WC. Man patinka, kad nuo jo purslų ore nebūna-išsisklaido miglelė ir viskas biggrin.gif
Yra keli neblogi kvapai iš šios serijos - citrinų ir kt.
lengvute
Nezinau kaip jus, bet savaji tualeto kambari papuosiau, t.y. kazkoki "dizaina" padariau, kad tai nebutu tik saltas kambariukas biggrin.gif Paveikslas kabo, vazele originali stovi, zvakide. Kvapus gerus megstu :smile.gif i unitaza kabinu ambi - piur zele (is visu pabandytu, si labiausiai patiko, kur dvigubas Bref s**, nes viena puse issiplauna, o kita lieka vos ne pilna >:( )
Dar pastaciau tokia permatoma stiklini inda, ten pridejau tokiu dziovintu geliu. Yra smagios kvapu, sveriamu muilu ir visokiu grozybiu parduotuveles (Akropolyje, Mindaugo Maximoje, Vokieciu gatveje), ten dziovintu su skirtingais kvapais geliu pagal kiekvieno skoni. Kai issivedeja, uzlasinu kvepiancios esencijos kelis lasus, ir vel kvepia, bet kvapas neikyrus, toks malonus dvelksmas. Ir grazu, ir nauda ;D

na, kitiems toks "dekoras" gal ir patinka, bet aš, gal iš tėvų atsinešiau tokią madą, neprikarstyt visur visokių smulkmenų, kur tinka, ir kur ne, kad nesikirstų įvairios tematikos, kad viskas būtų tik pagal paskirtį, tam tikroj aktualioj vietoj, pas mus tualete nerasi jokių plakatų, jokių skaitalų, jokių gėlių ar avangardų, tualeto patalpa mažytė, pas mus nieko daugiau ir nepasidėsi...jei būtų jungtinis tualetas su vonia, tai išties saviraiškai būtų galimybės (vonia tikrai turi dvelkti jaukumu, romantika), bet aš tokio nenorėjau  ;), o atskiras tualetas man turi būti švarus, tvarkingas, be jokių pašalinių daiktų, jokio saldaus tualetinio purškiklio  :smile.gif, tualetinį popierių kartais pirkdavom spalvotą, kvepiantį, bet gydytoja sakė, kad moterims tokie nepatartini  ;).
Visa tualeto esmė-gražios plytelės, gali būti gražus dangtis ant tualeto, daili muilinė, indelis šepetėliui, popieriaus laikiklis, o ko ten daugiau reikia  ???
Roux
O pas mus tuose kambariuose yra langai, tai dviguba nauda: ir grazu - sedi sau, zuikius besiganancius stebi, miskeliu groziesi... ;D, ir su kvapais jokiu problemu - jei jau labai koks baisus kvapas, tai atidarai langa 3 minutems ir jo kaip nebuta, nors siaip tai uztenka to kazkokio pakabinamo daikto unitaze (tipo ambipur tas, matyt, niekada neatsimenu pavadinimu :-/) ir dar labai gerai rekuperatorius veikia, tai siaip su kvaipais problemu nera...
lengvute
dėl lango, tai jums labai pasisekė  :smile.gif, pas tėvus name irgi yra, nepamainomas dalykas  ;)
traliabum
dėl lango, tai jums labai pasisekė  :smile.gif, pas tėvus name irgi yra, nepamainomas dalykas  wink.gif

nu del lango tai nezinau.. :smile.gif pas anyta yra langas ir ziema jis vos ne pastoviai atidarytas, tai atejus ten visada galvoju kaip sugebet nepersisaldyt tokiam xaladilnike...  kazkaip nezavi langai tulike... pakesciau jauciu tik kokius stoglangius :smile.gif

lengvute
man anksčiau patikdavo gėlių kvapo (ypač-rožių), jūros kvapas-tokie neutralūs gaivūs purškikliai, o dabar tiesiog kliedžiu dėl pušų kvapo biggrin.gif , perku ir purškiklį ir indų ploviklį ir sau kvepalus tokio aromato (gucci)...
Augė
Ambi-Pur zele (zalia arba melyna ,tik ne geliu)+ ventiletorius + truputi tvarkos gaunasi thumbup.gif
Alexia
Del purskalu tai man geriausias Air Wick.
ultraviolet
O aš tai į tą bakelį su vandeniu įdedu tokią mėlyną(yra ir kitų spalvų) kaip tabletę,tik didesnę,nepasakysiu, kad labai jau kvepia, bet plaut tai tikrai nereikia ax.gif Po jos iš bakelio toks mėlynas vanduo teka, tai jis ir mikrobus naikina mirksiukas.gif O kvapui tai geriausia oro gaiviklis(jokie želė neduoda tokio kvapo) mirksiukas.gif
Susiena
Pas mane unitaze visada žalia arba mėlyna tabletė įmesta, todėl vanduo nubėga žalias arba mėlynas - man patinka, o ir nauda yra - dezinfekuoja. O svečiai iš tualeto išlenda su nustebusiais veidais - "Pas Jus mėlynas vanduo bėga..?" biggrin.gif
Dar kabo Ambi Pur želės indelis. Ypač patiko paskutinysis - jau turbūt visų spalvų išbandžiau - toks sodriai žalios spalvos, ant pakelio su medžių lapais - labai gaiviai kvepia kažkokia miško žaluma, kai nuleidi vandenį. thumbup.gif
Ir dar kabo priklijuotas prie sienos toks mini purškiklis, neatsimenu pavadinimo firmos. Į jį dedasi tokie konteineriukai kvapų. Vieno konteineriuko užtenka kažkur 200 papurškimų. Man visai nieko, kai dar reikia papildomai pagaivinti. Kvapų būna įvairių. Man patinka Okeano, obuolio ir šiaip gaivūs kvapai. rolleyes.gif
JurateL.
Ambi-Piur....nepatiko, viena pusė baigėsi, kita vos ne pilna....nesamonė, dabar naudojam Domestic (ar kaip ten rašosi) muiliuką citrinų kvapo, tikrai kvepia švara ir vyras mažiau to purškalo naudoja (obelų žiedų kvapo, anksčiau toks rusiškas muilas buvo...tai tokie sentimentai vaikystei, ech... ax.gif ), kadangi pas mus tūlikas su vonia ir nors vietos tik, tik (3,3kv metrai)...radau vietelę gyvam bambukui, nu dabar ten tikrai mažas jaukus kambariukas .Svarbiausia visada švarus kilimėlis, švarūs rankšluosčiai, švarūs įrengimai ir vos jaučiamas gaivus kvapas...na priverstinis vėdinimas yra būtinas.
_Kere_
O mes naudojam gaivikli Afton juros kvapo, kazkada buvau nupirkus pastatoma zele, kuri garuoja, tai suzinojau, kad ji kvepavimo takam labai kenkia. O taip dar naudojam visokius pakabinamus muiliukus ir zele.
Šypsenėlė24
Aš tai naudoju purškiamą dezodorantą, o taip pat dar padedu rutuliuką kvepiantį iš Skonio ir kvapo
Saldainė
Ambipiura dazniausiai i rozete ir dar purskiama pastatome biggrin.gif
angelo
ir as uz ambipiura... super
pakabinu zele tai ilgam... menesiui, o kvapas visada geras... o valau su Cilit db... bet man ir Bref ir Harpik nieko.... zodziu valimui kas su akcija ta ir perku
aha dar visada yra purskiamas ambi
Jurga_
Musu vonia didele tai ant lentyneles laikau stiklini inda su aromatinemis gelemis, pora zvakiu. Kas kelis menesius uzlasinu aliejaus arba padedu to paties kvapo rutuliuka. Kartu ir dekoras ir malonumas akiai bei nosiai wub.gif .O is purskalu tai labiausiai patinka Skonio ir kvapo gaivikliai. thumbup.gif Visi kiti standartiniai schmoll.gif
As uz jauku minimalizma vonios kambaryje (jokiu apstatytu buteliuku, ant virviu kabanciu skalbiniu) ir uz maloniai kvepiancia idealia svara. mirksiukas.gif
eglaite2
QUOTE(Gudra @ 2003 07 09, 00:16)
O šiaip priedo tai ėmiau ir padėjau gabaliuką sausų Amber kvapų.
Vos vos juntamas malonus dvelksmas.  ;D
*

O kur butu galima gauti tokiu sausu kvapu? g.gif As tai pirkau L‘Occitane kvapu cukriuka, nzn kaip tiksliai ji pavadinti, bet jis kvepia tik silumai sklindant, tai geriausia laikyti ant gyvatuko ar pan.
Lesia
as atradau sau dar viena buda tulika pakvepinti-the body shop'e nupirkau aliejuka-home fragrance oil,yra ivairiu kvapu,pas mane greipfrutu,uztenka vieno laso kur nors ant mediniu dureliu,kur isigeria,arba ant seno automobilinio kvapo,uztenka ilgam ir ne reikia po kiekvieno apsilankimo dezikais kvepinti(saugom saugom gamta biggrin.gif )aisku,jei yra priverstine ventiliacija.
kauke26
Naudoju purskiama citrinu kvapo Air Wick... toks geras kvapas.. nesinori is tuliko iseiti biggrin.gif lotuliukas.gif
Interdiz
Jeigu naudoju namuose aerozolinį oro gaiviklį, man pasidaro bloga. Aš jaučiu visu kūnu tą chemiją, jaučiu kaip įkvepiu to sintetinio kvapo ir man baisiai negera. Vonios kambariui su wc šiuo metu naudoju ventiliatorių ir pakabinamą muiliuką tulikui. Mano namuose būtų didelis privalumas, jeigu būtų langas.
Nedorele
Jau ko ko bet citrinu kvapas su tuo kvapeliu nera nieko blogiau gyvenime schmoll.gif tai jau du sykius per ziopluma buvau nusipirkus... tai sukandus dantis kentejau kol isbaigaiu smile.gif pas mane ir langas yra ir miskas salia, bet man tai nepatinka, neina susikaupt biggrin.gif draugai dziugauja jiems faina, as tai mielai uzmurinciau smile.gif
Jammin1
Naudojam Ambi Pur tuos indelius su žele viduje, dar plius kabinam Domestos "muiliukus" ir dažnai į bakelį metam mėlynas tabletes smile.gif O aerozolinių pas mus pilnas tūlikas pristatytas, įvairių firmų ir įvairių kvapų biggrin.gif
Superinė
Pas mane WC kabo Ambi pur žele klozete, langas atdaras ir laikas nuo laiko papurškiu Fresh gaiviklį iš GNLD, patinka dėl to kad nekenksmingas aplinkai, sudėtyje yra natūralių aromatų, jis tarsi "suriša" blogus kvapus, kurie greitai išnyksta, o jo kvapas labai švelnus, neįkyrus. Kai pripratau prie jo, tai kiti man dabar toks dustas schmoll.gif , chemija doh.gif
Sandruzka
ambipur man pats geriausias
Rastika
as taip pat naudoju ambipur bet stovima su baterijom mirksiukas.gif
vitalija.vilke
Išbandžiau nevieną, bet kol kas pats geriausias Ambipur. blush2.gif
la_vita
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 01 20, 19:39)
Išbandžiau nevieną, bet kol kas pats geriausias Ambipur. blush2.gif
*

man irgi ambipur pats geriausias ir skaniai kvepia praktiškai visos rūšys. smile.gif
Gerb.Indre
Man labai patinka Air wick, Citrus kvapo tas pastatomas, kuris kas kiek laiko papurskia thumbup.gif nu suuper..ieini i vonia ir kvepia taip gaiviai ax.gif thumbup.gif
wai2te_m
QUOTE(Sandruzka @ 2009 09 02, 13:17)
ambipur man pats geriausias
*

Mes irgi toki naudojame smile.gif
Linsta
Sveikutes as taip pat naudoju ambipiur labai gaiviai kvepia ax.gif
eglaite2
Siandien pakabinau Ambi pur žele klozete, tik kazkaip mazai man ji vanduo teuzlieja, neprigauna ir kvapo nelabai jauciasi unsure.gif .
*Selma*
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 01 21, 16:49)
Man labai patinka Air wick, Citrus kvapo tas pastatomas, kuris kas kiek laiko papurskia thumbup.gif  nu suuper..ieini i vonia ir kvepia taip gaiviai ax.gif  thumbup.gif
*

Mes naudojam tokį patį ir citrus kvapo thumbup.gif wub.gif
wai2te_m
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 08, 22:00)
Siandien pakabinau Ambi pur žele klozete, tik kazkaip mazai man ji vanduo teuzlieja, neprigauna ir kvapo nelabai jauciasi unsure.gif .
*

Man ambi pur gerai pasikabina, bet budavo kai kitus gaiviklius pakabindavau, tai neapliedavo vanduo ir jokio kvapo nebudavo doh.gif Noriu dar isbandyti ta kvapa kur isimeta kapsule i bakeli
vikulia 84
Geraisia negera kvapa sunaikina degtukai. Sudegini viena ir thumbup.gif
Naudojam ir oro gaivilius, bet neapkenciu ju kavpo. lotuliukas.gif
jurda
Neaerozolinis gaiviklis VOIGT, jis gana brangokas, bet ilgai išlieka kvapas, nedaug tereikia purkšt
Pasišiaušęs
naudoju GNLD Freshą
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.