O aš kliedžiu visai kuo kitu: didžiausias mano kliedesys yra RANKDABIAI.Nesuprantu tų, kurie kliedi tais lipdukais, tai juk tikras pinigų išmetimas!Jau geriau porciją ledų nusipirkt už tuos pinigus, kuriuos būtumėt išleidę lipdukams.
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 14, 09:42) O aš kliedžiu visai kuo kitu: didžiausias mano kliedesys yra RANKDABIAI.Nesuprantu tų, kurie kliedi tais lipdukais, tai juk tikras pinigų išmetimas!Jau geriau porciją ledų nusipirkt už tuos pinigus, kuriuos būtumėt išleidę lipdukams. Visiškai pritariu del lipduku, beto rankdarbiai taip pat prie mano kliedejimo tik pamirsau paminet :}
Niekada nekliedėjau lipdukais, įvariomis žvaigždėmis ir pan. Bet labai smarkiai kliedėjau (ir kliedžiu
lipdukai(man labai gaila pinigų,bet nusiperka iš kišenpinigių),dviratis(labai prašo kalnų),labai mėgsta kirpykloje būti(turi trumpus plaukus,bet eitu nors kasdien)-mergaitei 8 metai
Mano 8-metės dukrelės manija - sesutė
Dėl Hanos Montanos dar alpsta
Lipdukai su princesėm, lipdukai su Hana Montana, lipdukai su Disney personažais, lipdukai su Hello Kitty, lipdukai su judančiom akim, lipdukai trisluoksniai, lipdukai minkšti, lipdukai lipdukai lipdukai...
Knygos apie vampyrus nėra taip blogai, kaip ištisas spoksojimas į kompiuterį.
Justinas Bieberis, tai jau viršūnė. Diev, kažkada išgirdau, tai taip jau baisiai nuskambėjo... Lipdukai pritariu - pinigų švaistymas. Na, reikia užsiimti ir pamėgti tai kas yra į naudą. Rankdarbiai, knygos...
Yra ne vienas būdas atpratinti nuo tos manijos.
Gali pasakyti bent vieną?Pradėjau prieš porą dienų ,,sirgti'' šia ,,liga'', ir negaliu atsikratyt
_Spalvota_
būtent tu įsivaizduoji, kad egzistuoja vampyrai? Geriausias būdas nuo visokių pripratimų, to nebedaryti... Man irgi patiko tas Saulėlydis. Pirmąkart kai pamačiau, peržiūrėjau vajėėė kiek daug kartų, bet poto save suėmiau į ragą ir dabar tik pasižiūriu kartą, du ir tiek... Reikia pačiai to norėt... Reikia pačiai stengtis...
Ačiū.Ne, tiesog, jau pradėjo reikt tokių visokių daiktų su vampyrais, kurie po to tikriausiai bus išmesti, o ir kainuoja brangiau nei paprasta pvz; kuprinė.
Kuprinė su vampyrais...
Patikėk, kai praeis vampyrų manija, tau tiesiog bus nebemalonu nešioti tą kuprinę... Kažkada Lindex pamačiau maikutę su Edvardo atvaizdu.
manajai 9m...jau turbūt 3m,tik žirgai,žirgai...viskas su jais:lipdukai,rūbai,mokyklinės priemonės,o kiek statulėlių,žaislų,pliušinių...tam galo matyt nebus
QUOTE(NickaD @ 2010 07 22, 20:59) _Spalvota_ būtent tu įsivaizduoji, kad egzistuoja vampyrai? Geriausias būdas nuo visokių pripratimų, to nebedaryti... Man irgi patiko tas Saulėlydis. Pirmąkart kai pamačiau, peržiūrėjau vajėėė kiek daug kartų, bet poto save suėmiau į ragą ir dabar tik pasižiūriu kartą, du ir tiek... Reikia pačiai to norėt... Reikia pačiai stengtis... Man irgi taip buvo....Ir praėjo tą ''manija'' pati...
Kai mano dukra buvo 8-11 metų skaitė "mergaitę" , multikų nežiūrėjo mergaitiškų, labiau berniukiškus filmukus, o nuo 12 metų jau buvo visa pana, žiūrėjo serjalus, skaitė "Luką", "Justę"... lėlės jau neberūpėjo ir tokie vaikiški dalykai. Jau ir vaikiną 12-os spėjo susirast.
Kai man buvo 10 kliedejau "Drkonu kovomis "
Aš jau pernai žinojau,kad mano mergaitės klasiokės jau pradėda svaigti dėl šio atlikėjo,negalvojau,kad ir mus užpuls tas virusas,bet štai manoji sugrįžo į mokyklą ir prasidėjo.
kiek mergaitei metu?
Jus ne LT gyvenat?
Kai buvau pradinuke, visa klase kliedejo tokiais skrituliukais su paveiksliukais, vadinamais "Chupa Caps" (su Chupa Chups saldainiais budavo). Visi turedavo, o man mama pareiske, kad tie capsai yra nesamone ir man ju nepirks. Atsimenu, kaip susitaupiau pora litu, paprasiau klasiokes nupirkti ir slepiau nuo mamos. Is tiesu skaudu buvo, kad vienintele klaseje ju neturejau, juk tiek nedaug jie kainuodavo. Del to zinau, kad kai mano vaikas ims del ko nors svaigti, butinai ji palaikysiu ir nupirksiu bent kelis daiktus su garbinamu objektu.
Tik va vaikas vis dar pilvelyje, negreitai tos manijos prasides, tikiuosi, mano nuomone iki tol nepasikeis
*Harpija* - jai 10 esmė tame kad tikrai viską daro draugių įtaka .
O gyvenam Lietuvoje QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 16, 19:17) Manau, praeis. Gal pasikalbėkit, kad ir jūs pati buvot kažkuo susižavėjusi.. Nupirkti vieną kitą žurnalą, kad ji matytu jog supranat jos ''susižavėjima'' o laikui bėgant praeis Justin'ui gali skirti savo laisvalaiki,gali klausyt dainų ir.t. bet turi nepamiršti ir savo pareigų. LT kiek žinau, tai nėra su juo atributikos. Nebent žurnaluose strapsniai ir pakatai.
Mano dukra kažkada "kliedėjo" dėl Mėnulio jūreivės, kiekvieną dieną žiūrėdavo, lipdukus rinko, su draugėm keisdavosi
Mano sesei 10 metu
O patinka LABAI LABAI daug kas! Viskas prasidejo nuo 6 metu kai pamate Dora the Explorer ,paskui Disney Princess (Nors ir dabar pamisusi del Arieles,Unidneles) tada atejo ir Barbie,Bratz,Hannah Monatana,Littlest pet shop,My little pony,WINX,Hello Kitty! Dar labai vaikiskas
Manoji dešimtmetė išprotėjusi dėl kompiuterio ir dėl tų vinksiu. Tai visalaika apie ta ir kalba.Patarkit kaip ją nuraminti?
Va va dėl Bieberio visos pamišusios, jau kalėdom va draugės krikšto dukra užsiprašė jo kompakto, pažiūrėjom internete tik muzikos bombą meta, kad prekiauja, nu bet kainos
manoji 11 metu tai del tatty teddy meskinu kliedi. galetu visa parduotuve ju nusipirkt. neseniai gavo lupdazi tatty teddy tai vos neiskvaiso is laimes. kas bus jei nupirksiu meskina...
QUOTE(burundukas @ 2010 11 01, 11:59) Va va dėl Bieberio visos pamišusios, jau kalėdom va draugės krikšto dukra užsiprašė jo kompakto, pažiūrėjom internete tik muzikos bombą meta, kad prekiauja, nu bet kainos Gal siuskites is Amazon.com ebay.com? QUOTE(burundukas @ 2010 11 01, 11:59) Va va dėl Bieberio visos pamišusios, jau kalėdom va draugės krikšto dukra užsiprašė jo kompakto, pažiūrėjom internete tik muzikos bombą meta, kad prekiauja, nu bet kainos laikina manija. Cia kaip preke...neverta mesti pinigu, nes po dvieju metu vaikas net neprisimins, kad toki kompakta isvis turejo, o prisimint kur jis randasi namuose bus beviltiska...
Gal ka domina Hannah Montana zenkliukai?
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry41826588 arba i Az
mano dukra svaigsta del hanos montanos. visas kambarys plakatais apkabintas
Svaigom dėl Hannos Montanos(mano dukterėčia,gyvenanti JAV,net buvo jos koncerte),dabar mergina pamišusi dėl krepšinio-viskas tik krepšiniui-avalynė,rūbai...
Treciokes nesasi lipduku albumus ir keiciasi,keiciasi...net berniukai isitraukia
Manoji (10m) pastaruoju metu kliedi superpanelė žaidimuku. Prieš tai-buvo winxės. Iš pirmo žvilgsnio tie laikini visokie kliedėjimai lyg ir nieko tokio, žaisminga, bet... Ar ne nuo tokių laikinų pamišimų prasideda sekta? Esmė tokia, kad eilinį kartą, prisižiūrėję serialo (neprisimenu, kaip vadinosi, apie tokias 3 drauges undines), merginos (tada buvo 9) mokykloje įsteigė klubą, žinomą slaptą nuo tėvų, su griežtom taisyklėm ir nuobaudom, su nusižengusiųjų atstūmimu. Laimė, kažkaip greitai su klasiokės mama sužinojom šitą reikalą, patyliukais išardėm klubą. Bet ir dabar iš pasakojimų suprantu, kad vis tokios slaptos srovės, intrigos "vaikšto", ir dėl to man darosi neramu,. Nesenai perskaičiau knygą "Mūsų mergaitės". Stipriai rekomenduoju mamytėms, auginančioms dukras. Buvau sukrėsta: tiek nuo būdų, kaip nuo kūdikystės reklama dabartiniams vaikams plauna smegenis, tiek nuo pasakojimo, kaip ir kodėl paauglės kuria grupuotes, kurios žiaurumu, beje, labiau psichologiniu nei fiziniu, lenkia vaikinus...
Žodžiu, padariau išvadą, kad visi tie mūsų vaikų laikini pamišimai dėl multikų herojų, "superžvaigždžių", firminių dalykėlių nėra gerai. Kas kita, jei tas pamišimas-sportas, šokiai ar kitokia kryptinga veikla.
Aš esu jau 2 metus pamišus dėl savo violončelės turiu nuosavą tai tiesiog fantastika
O kiek tau metų?
Kai man buvo gal 8metai, tai buvo "Drakonų kovos"
QUOTE(donata222 @ 2011 02 03, 23:23) Kai man buvo gal 8metai, tai buvo "Drakonų kovos" Idomu nuo kokio amziaus rekomenduojama skaityti tokias knygas kaip Saulelydis, Sparnai, Uztemimas ir kt panasias?
Mano dukrai 10 metų, tai irgi įvairių 'manijų' buvo, yra ir manau, kad bus
Pernai buvo lipdukų rinkimas Paskui karoliukų vėrimas, dabar susidomėjo Trollbeads Muzikoj favoritė yra Lady Gaga, filmuose Saulėlydis, Jaunatis ir t.t. O tokios vaikiškos 'ligos' tai Moxie, Hello Kitty
Drauges dukra pamisus del kompiuterinio zaidimo kur gali aprengti mergaites jas dazyti daryti sukuosenas ir t.t. ji man vaikas rode rode kaip ten kas bet matyt jau nebe mano amziui tokie zaidymai
Sveikos mamos,
prisijungiau prie Supermamų vien todėl, kad norėjau paieškoti informacijos apie tą naują "superpanėlė" žaidimą. Ir daug nieko neradau, kadangi matyt ne taip seniai pasirodė. O susidomėjau juo todėl, kad žaizdama šį žaidimą vieno pažįstamo dukra sms pagalba prisipirko žinučių pagalba deimantų už 1000 Lt. per du mėnesius ir dar iš įmonės telefono. Todėl noriu informuoti visas mamas, kad iš pirmo žvilgsnio nemokamas žaidimas gali pridaryti nemažų nuostolių. Kaip sakant tik sūris pelėkautuose nemokamas. O ir pats žaidimas nieko gero apart vartotojišką požiūrį neduoda. PVZ. Pasidaryk plastinę operaciją (papų, lūpų, nosies) - gausi taškų, ir nemažai. Pasidaryk tatuiruotę - gausi dar. Susirask vakarėlyje vaikiną ir jis tau mokės pinigus. Suprantu, kad suaugęs žmogus gali darytis ir operacijas ir tatuiruotes, tačiau žaidimą žaidžia mergaitės, paauglės. Kokį požiūrį toks žaidimas gali formuoti??? Po to stebimės, kodėl tie vaikai tokie išaugo Labai smagu būtų jei ir kitos mamos šiuo klausimu pasisakytų. QUOTE(penka @ 2011 10 04, 16:39) Sveikos mamos, prisijungiau prie Supermamų vien todėl, kad norėjau paieškoti informacijos apie tą naują "superpanėlė" žaidimą. Ir daug nieko neradau, kadangi matyt ne taip seniai pasirodė. O susidomėjau juo todėl, kad žaizdama šį žaidimą vieno pažįstamo dukra sms pagalba prisipirko žinučių pagalba deimantų už 1000 Lt. per du mėnesius ir dar iš įmonės telefono. Todėl noriu informuoti visas mamas, kad iš pirmo žvilgsnio nemokamas žaidimas gali pridaryti nemažų nuostolių. Kaip sakant tik sūris pelėkautuose nemokamas. O ir pats žaidimas nieko gero apart vartotojišką požiūrį neduoda. PVZ. Pasidaryk plastinę operaciją (papų, lūpų, nosies) - gausi taškų, ir nemažai. Pasidaryk tatuiruotę - gausi dar. Susirask vakarėlyje vaikiną ir jis tau mokės pinigus. Suprantu, kad suaugęs žmogus gali darytis ir operacijas ir tatuiruotes, tačiau žaidimą žaidžia mergaitės, paauglės. Kokį požiūrį toks žaidimas gali formuoti??? Po to stebimės, kodėl tie vaikai tokie išaugo Labai smagu būtų jei ir kitos mamos šiuo klausimu pasisakytų. šiaip tai tokių žaidimų yra pilnas internetas. o jūs susigriebėt tik kai nugaravo tūkstantis?
Mano dukrai jau beveik 9
|