Tai kur tas Winx'es pirkti? Lietuvoje nera?
Manoji barbes ir bratz seniai pamiršo, dabar iš tos "Operos" liko tik žurnaliukas "Magija". Užtat dabar svaigstam Emu stiliumi. Plaukus leidom pasikarpyti, bet apie juodas sruogas (mat yra šviesiaplaukė) patarėm pamiršti.
QUOTE(Širdukė @ 2007 12 09, 00:14) Taigi, atsakėm: mūsiškės pirktos UK, kita mama pirko per ebay. Tiesa, mano draugė kažkaip visai netyčia Winx lėlę rado kažkokioj parduotuvėj prie "Pasažo pas Juozapą". Pati nesu ten buvus niekada, tai negaliu ir paaiškint kur yra.
As nelabai suprantu, kas tas ebay
Lithium, aciu labai uz paaiskinima
Manajai dabar 11 ir jai labai patinka magija, sakito nuo mazens, stengiasi visus numerius turet, patinka vile ir kitos ir net savo saita apie magija ira sukurusi, ir priedu daug turi ir kalendoriu
QUOTE(Mamytia:) @ 2008 01 08, 19:21) Manajai dabar 11 ir jai labai patinka magija, sakito nuo mazens, stengiasi visus numerius turet, patinka vile ir kitos ir net savo saita apie magija ira sukurusi, ir priedu daug turi ir kalendoriu maniskiai tai desims tai irgi labai pasinesus ant zurnaliuku o kaip taviske sukur ta saita kas tai yra?
Manoji dvylikmetė ''svaigsta'' nuo filmo ''Maištingas amžius'' ir jų grupės ''Erreway'' dainininkų ir jų dainų. Renka užsienio dainininkių plakatus, žurnalus ''Luka'' ir ''Top Girl''
O vienuolikmetė labiau mėgsta pasiknaisioti po kosmetikos katalogus ir išbandyti priemones. QUOTE(Rela @ 2006 06 18, 21:42) Maniske pries masines manijas turi imuniteta, nezinau tai blogai ar gerai. Kai visas kiemas kliedejo del Teletabiu, nebuvo nei vieno vaiko kuris neturetu bent vieno. Maniskei ju neprireike. Tuo metu ji domejosi mikroorganizmais, Augino dafnijas, ciklopus, pelesius, ir tt. stebejo juos per mikroskopa. Tuo metu ji svaigo del elektroninio mikroskopo, pro kuri galetu izvelgti atoma. Kai visos kiemo mergaites susidomejo barbem, Maniskei buvo idomus vabzdziai, rinko apie juos informacija internete, ivairiuose zurnaluose, turejo nemaza vabzdziu kolekcija, stebedavo kaip is kiausinelio vystosi drugiai. Kai mergaites eme zaisti Bratz lelemis, maniskei jos pasirode negrazios. Ji tuo metu domejosi augalais, rusiavo juos i grupes, Rinko dziovino, domejosi kurie kokias ligas gydo.Dar buvo ropliu, varliagyviu, dinozauru, fosiliju, pirmosios pagalbos "maniju". Bet prie masines nei vienos neprisidejo. Vienintele televizijos laida kuri buvo sventa, del kurios dukra atsisakydavo daugelio malonumu, buvo "Gustavo enciklopedija". Dabar jai nesenai sueje 10, bet nei apie Menulio jureives nei apie Magija is jos nesu girdejusi, va apie DNR grandine bei klonavima tai jau pasakojo, matyt susidomes ir tuo. Oho Mano draugė irgi sako, kad jos dukrytei nerūpi nei multikai, kad ji nežino nei lėlių pavadinimų (bratz, witch). Bet kai ta mergaitė svečiuojasi pas mus, tai mes tikrai daug pasišnekam ir pasirodo ji lygiai taip pat "serga" visom tom herojėm, pas mus žiūri ir tuos visokius multikus. Taip išeina, kad pati mama nelabai žino kuom domisi ir "serga" dukrytė QUOTE(Širdukė @ 2007 12 04, 08:23) Pas mus tas pats QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 04, 20:30) Manosios jau ir tomis Winx pradeda po truputį domėtis QUOTE(Mamytia:) @ 2008 01 08, 19:21) Manajai dabar 11 ir jai labai patinka magija, sakito nuo mazens, stengiasi visus numerius turet, patinka vile ir kitos ir net savo saita apie magija ira sukurusi, ir priedu daug turi ir kalendoriu Maciau kaip ji kuria, visai idomiai ir ne tik apie magija bet ir kitus anime wa apie winx www.freewebs.com/winxklubas12 o cia apie simsonus www.freewebs.com/simsonuklubas cia forumas apie magija www.magijospasaulis.eforum.lt ir va jos siuo metu kuriamas magijos saitas www.freewebs.com/magika-witch ir va dar koks kuriamas dar www.antriejinamai.forumup.com kuria ir kuria, ir kuo toliau vis fainesni QUOTE(mutti @ 2008 01 09, 09:36) Oho nebūtinai visiems vaikams labai rūpi tai, kad yra madinga. QUOTE(wilma3 @ 2008 01 12, 18:04) Nugis, lėlytės: ![]() ![]() Mums dabar jau Winx vaikinukų reikia Papildyta: QUOTE(Širdukė @ 2008 01 12, 17:23) Tai tik džiaugtis reikia, nes nauja kainuoja gerokai daugiau. O vienos, patikėkit manim, tada jau tikrai neužtenka.
renax, tada mes noretume isigyti Winxe
865132220 nezinau pigi ar ne bet kad naujos jos aps mus 35 kainuoja tik nera
Maniskei dabar 11m,tai lelemis nesudominsi ,dabar pamisusi ant kaukoliu ir vysniu,viskas turi buti tik su sia atributika
Visas kambarys nukabinetas buvo kazkada barbemis ,dabar jau Rihannos ir Avril plakatais Kaledoms pirkom knyga "Mergaiciu vadovelis" tai labai patenkinta QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 13, 21:27) Maniskei dabar 11m,tai lelemis nesudominsi ,dabar pamisusi ant kaukoliu ir vysniu,viskas turi buti tik su sia atributika Visas kambarys nukabinetas buvo kazkada barbemis ,dabar jau Rihannos ir Avril plakatais Kaledoms pirkom knyga "Mergaiciu vadovelis" tai labai patenkinta o kas ten per vadovelis?
Klausykit net gėda kokia aš atsilikus
O maniskei viskas idomu
Mano vyriausiajai labai patinka ''Magija'' Bet as skatinu ja taupyti ir viskas kas susije su magija tauipyti ir pirktis paciai.Tai taip ir daro.
vidurinukei labai patinka barbe. visos jos kambario sienos nuklijuotos barbes plakatais. O maziukas skaito zirniuka.
Maniškei 10 metų. Ji kolekcionuoja arkliukus: pliušinius, plastmasinius, ir visokius kitokius. Ir iš viso domisi arkliais. Net daugumą drabužių perkame su arkliukų paveiksliukais.
Mano merginos alpsta dėl Magijos.
Magijos žurnalas, W.I.T.C.H. lėlės, W.I.T.C.H. kvepalai, W.I.T.C.H. penalai, W.I.T.C.H. rankenukai ir t.t. Visi žino, kad per gimtadienį reikia dovanoti W.I.T.C.H. Ir ne tik žurnalo: visos skaitomos knygos, visi filmai, viskas turi būti susiję su magijomis. Tiko ir Auksinis kompasas - filmą pamačiusios visus 3 tomus knygos perskaitė. Arba "Narnijos kronikos", "Spaidervikų kronikos", "Gėdytojos duktė" (autorė - ta pati kaip ir W.I.T.C.H.). Nieko normalaus nenori net žinoti. Justės ar panašūs žurnalai - NYKŪS, nupirkau DANUKO DUNDULIUKO NUOTYKIUS -NESKAITO. Jei nėra raganų, elfų, pabaisų - neįdomu. Beje, pernai, kai dar tikėjo KALĖDŲ SENELIU, laiške paprašė dovanų... išmokti skraidyti kaip W.I.T.C.H.
Sveikutes,manajai 11.Domisi muzika ,dabar ja veza Tokyo hotel,Avril ir dar kitos grupes..Dievina Fantasmagorija,tai parduotuve Vilniaus senamiestyje,kur undergraundiniai rubai ir kt niekniekiai..Lanko sokiu studija ir baseina..Ir jai dar idomus EMO!Gal kas man gali apie juos daugiau papasakoti?as zinau,kad jie pjaustosi rankas kazkokie keisti...Hipiu ir gotu hibridai..
QUOTE(pink mamy @ 2008 03 23, 21:34) Sveikutes,manajai 11.Domisi muzika ,dabar ja veza Tokyo hotel,Avril ir dar kitos grupes..Dievina Fantasmagorija,tai parduotuve Vilniaus senamiestyje,kur undergraundiniai rubai ir kt niekniekiai..Lanko sokiu studija ir baseina..Ir jai dar idomus EMO!Gal kas man gali apie juos daugiau papasakoti?as zinau,kad jie pjaustosi rankas kazkokie keisti...Hipiu ir gotu hibridai.. pasiskaitykit apie tuos emo internete. nieko ten žiauraus. eiliniai paauglių išsidirbinėjimai, kas liečia rūbus ir muziką. o dėl tų pjaustymųsi sakyčiau kiek išpūstas burbulas.
Na, nežinau... MAniškė tai niekuom nesidomi. Tik dievina Tokio Hotel. Vaikšto į koncertus, kabina plakatus...
Mano aštuonmetė prieš savaitę susidomėjo viskuo, kas susiję su High school musical.
http://www.youtube.com/watch?v=tvkh29RKFRY http://www.toysrus.co.uk/Deal.aspx?id=1791&zone=Tru QUOTE(pink mamy @ 2008 03 23, 23:34) Sveikutes,manajai 11.Domisi muzika ,dabar ja veza Tokyo hotel,Avril ir dar kitos grupes..Dievina Fantasmagorija,tai parduotuve Vilniaus senamiestyje,kur undergraundiniai rubai ir kt niekniekiai..Lanko sokiu studija ir baseina..Ir jai dar idomus EMO!Gal kas man gali apie juos daugiau papasakoti?as zinau,kad jie pjaustosi rankas kazkokie keisti...Hipiu ir gotu hibridai.. Laba diena, galiu paiškinti apie EMO.
EMO- tai toks stilius kuriuo domisi daugelis paauglių. VA čia kelios nuotraukos su emo stiliaus zmonemis.
http://i27.tinypic.com/10oe040.jpg http://i32.tinypic.com/2rfzos3.jpg
Maniskei eina 9 metai, bet kol kas ji tik zaislais domisi, lelem
Maniškė filmuko Mėnulio jūreivė fanė. 10 metų amžiaus. T.p. labai daug piešia (dažnaiusiai mėnulio jūreivę ir jos drauges
Dabar man-laivo Titaniko,filmo "Titaniko",ir DiCaprio manija
QUOTE(Paauglė. @ 2008 04 10, 14:55) Vieną syki mačiau tas jureives. Tai išvis man jos kažkokios baisios, kažkokias nesamones rodo. Ir kaip jos kažkam gali patikti.. Žinok ir man taip atrodė. Bet kai geriau įsigilinau - tikrai nieko baisaus. Yra vertybės, kova už meilę ir teisingumą, draugystė, netgi padeda kompleksus įveikti, nes pagr herojė Vanė vadinama bandele, yra putlutė... Yra nuotykiai, kurie prikausto prie ekrano. Ne veltui tas filmukas visame pasauly populiarus, sukurtas japonijoje gal prieš 15 metų, tuo metu visos japonės mergaitės būdavo prie TV prilipusios... Paveiksliukai mums iš pirmo žvilgsio baisūs, nes japoniški... Ai bet čia tarp kitko QUOTE(Paauglė. @ 2008 04 10, 13:55) Vieną syki mačiau tas jureives. Tai išvis man jos kažkokios baisios, kažkokias nesamones rodo. Ir kaip jos kažkam gali patikti.. VISAI NEBAISIOS. LABAI GRAZIOS. rodo gal ir vejus, bet visvien -- kovoja uz geri. siaip jau geriau lai uz geri kovoja, MULTIKUOSE, nei kad zolyte ruko is tikruju
Sveikutes! Na galvojau,kad tik mano dukra (7metai) gali issimastyti visko,bet matau visi vaikai turi savo "kliedeseliu"...
mano panelei tuoj bus devyneri
8,5
Domisi Egiptu ir žaisliniais žvereliais (mažučiai, kurie galvas judina). O dar drabužių ir interjero dizainas - visi albumai išpaišyti projektais
Aš čia ne į temą gal biškį.. Bet dėl Simpsonų.
Man jau gėda prie mamos rytais juos žiūrėti kai valgome. Nes geri ten žodeliai..
Mano panaele yra pakvaisusi su savo barbem ir bratzem.Mokykloje,namie,kieme,net i svecius kai vaziuojam tempiasi bent viena lele.
QUOTE(Corudel @ 2006 06 15, 15:32) nevisos!!! man tik dvylika nesenai suejo, ir tokiom nesamonem nesidomiu...esu kitokia, ir tokiu jau daugeja...man niekad nerupejo leles, ar kitokie niekuciai... dabar as i pauglyste jau izengus ir gan senai ar cia tik man atrodo ar cia puse mamu vaikai?? ar jums tikros mamytes tai netrukdo?? man noretusi kad mamu klubas butu mamu klubas! Papildyta: QUOTE(mokka @ 2008 05 19, 01:20) 8,5 Domisi Egiptu ir žaisliniais žvereliais (mažučiai, kurie galvas judina). O dar drabužių ir interjero dizainas - visi albumai išpaišyti projektais nu dar kai paaugliai cia prisijungia bet 8,5metu tai jau ar cia visos mamos vaikai??
o tau gyvent labai trukdo? Gi į temą reiškiasi, nenukliedi kažkur į šoną. Nediskriminuokit vaikų, mes irgi turim teisę forume reikštis, čia gi neuždara zona.
[beto, o kuom antras tavo pacituotas pranešimas "vaikiškas"? Mama [kaip suprantu] jį rašė] QUOTE(evieh;; @ 2008 06 21, 00:02) o tau gyvent labai trukdo? Gi į temą reiškiasi, nenukliedi kažkur į šoną. Nediskriminuokit vaikų, mes irgi turim teisę forume reikštis, čia gi neuždara zona. [beto, o kuom antras tavo pacituotas pranešimas "vaikiškas"? Mama [kaip suprantu] jį rašė] o man patiktų "JŪS" NEPAŽĮSTAMAM ŽMOGUI
Na, jei Jums nuo to geriau, prašom, man nesunku. Internetinėj erdvėj visgi laisviau žmogus jautiesi, nežiūri kam čia Jūs, kam tu sakyti.
atsiprašau, du kartus siųsti paspaudžiau, jei galima, šitą pranešima ištrinkit ;>
|