Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuo "kliedi" mergaitės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Širdukė
Tai kur tas Winx'es pirkti? Lietuvoje nera? g.gif
*Vasaros lietus*
Manoji barbes ir bratz seniai pamiršo, dabar iš tos "Operos" liko tik žurnaliukas "Magija". Užtat dabar svaigstam Emu stiliumi. Plaukus leidom pasikarpyti, bet apie juodas sruogas (mat yra šviesiaplaukė) patarėm pamiršti. schmoll.gif Neseniai pareiškė, kad norėtų auskaro lūpoje doh.gif , tai su MB pasakėm, kad kai sukaks 16 jei dar norės, galės turėti auskarą bamboje. Kadangi mokykla prie meno, tai ką toliau sugalvos bijau net išgirsti g.gif
Paja
QUOTE(Širdukė @ 2007 12 09, 00:14)
Tai kur tas Winx'es pirkti? Lietuvoje nera?  g.gif
*

Taigi, atsakėm: mūsiškės pirktos UK, kita mama pirko per ebay. ax.gif
Tiesa, mano draugė kažkaip visai netyčia Winx lėlę rado kažkokioj parduotuvėj prie "Pasažo pas Juozapą". Pati nesu ten buvus niekada, tai negaliu ir paaiškint kur yra.
Širdukė
As nelabai suprantu, kas tas ebay doh.gif
Lithium
QUOTE(Širdukė @ 2007 12 09, 21:25)
As nelabai suprantu, kas tas ebay  doh.gif
*

internetinė parduotuvė ebay
Širdukė
Lithium, aciu labai uz paaiskinima blush2.gif 4u.gif
Mamytia:)
Manajai dabar 11 ir jai labai patinka magija, sakito nuo mazens, stengiasi visus numerius turet, patinka vile ir kitos ir net savo saita apie magija ira sukurusi, ir priedu daug turi ir kalendoriu 4u.gif turi ir tos magijos knygeliu
Vilon
QUOTE(Mamytia:) @ 2008 01 08, 19:21)
Manajai dabar 11 ir jai labai patinka magija, sakito nuo mazens, stengiasi visus numerius turet, patinka vile ir kitos ir net savo saita apie magija ira sukurusi, ir priedu daug turi ir kalendoriu 4u.gif  turi ir tos magijos knygeliu
*

maniskiai tai desims tai irgi labai pasinesus ant zurnaliuku o kaip taviske sukur ta saita kas tai yra? biggrin.gif
Gyjula
Manoji dvylikmetė ''svaigsta'' nuo filmo ''Maištingas amžius'' ir jų grupės ''Erreway'' dainininkų ir jų dainų. Renka užsienio dainininkių plakatus, žurnalus ''Luka'' ir ''Top Girl''
O vienuolikmetė labiau mėgsta pasiknaisioti po kosmetikos katalogus ir išbandyti priemones.
mutti
QUOTE(Rela @ 2006 06 18, 21:42)
Maniske  pries masines manijas turi imuniteta, nezinau tai blogai ar gerai. Kai visas kiemas  kliedejo del Teletabiu, nebuvo nei vieno vaiko kuris neturetu bent  vieno. Maniskei ju neprireike.  Tuo metu ji domejosi mikroorganizmais, Augino dafnijas, ciklopus, pelesius, ir tt. stebejo juos per mikroskopa.  Tuo metu ji svaigo del elektroninio mikroskopo, pro kuri galetu izvelgti atoma. Kai visos kiemo mergaites susidomejo barbem, Maniskei buvo idomus vabzdziai, rinko apie juos informacija internete, ivairiuose zurnaluose, turejo nemaza vabzdziu kolekcija, stebedavo kaip is kiausinelio vystosi drugiai. Kai mergaites eme zaisti Bratz lelemis, maniskei jos pasirode negrazios. Ji tuo metu domejosi augalais, rusiavo juos i grupes, Rinko dziovino, domejosi kurie kokias ligas gydo.Dar buvo ropliu, varliagyviu, dinozauru, fosiliju, pirmosios pagalbos "maniju". Bet prie masines nei vienos neprisidejo. Vienintele televizijos laida kuri buvo sventa, del kurios dukra atsisakydavo daugelio malonumu, buvo "Gustavo enciklopedija".  Dabar jai nesenai sueje 10, bet nei apie Menulio jureives nei apie Magija is jos nesu girdejusi, va apie DNR grandine bei klonavima tai jau pasakojo, matyt susidomes ir tuo.
*

Oho blink.gif Nelabai tikiu, kad jai nerūpėjo nė vienas žaislas ir kad dabar ji niekuo nesidomi, kuo domisi šių dienų vaikai mastau.gif Juk lanko mokyklą, yra kiemo draugai, tai neišvengiamai pradėsi domėtis kažkuo, apie ką kiti kalba ax.gif

Mano draugė irgi sako, kad jos dukrytei nerūpi nei multikai, kad ji nežino nei lėlių pavadinimų (bratz, witch). Bet kai ta mergaitė svečiuojasi pas mus, tai mes tikrai daug pasišnekam ir pasirodo ji lygiai taip pat "serga" visom tom herojėm, pas mus žiūri ir tuos visokius multikus. Taip išeina, kad pati mama nelabai žino kuom domisi ir "serga" dukrytė rolleyes.gif

QUOTE(Širdukė @ 2007 12 04, 08:23)
Pas mus dabar Witch manija  lotuliukas.gif  Ir penalas, ir tusinukas, ir liniuote viskas susija su Witch.
*

Pas mus tas pats drinks_cheers.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 04, 20:30)
Na va, o mano pastaruoju metu kliedi "Winx", toks multikas šiuo metu rodomas.
*

Manosios jau ir tomis Winx pradeda po truputį domėtis smile.gif
Mamytia:)
QUOTE(Mamytia:) @ 2008 01 08, 19:21)
Manajai dabar 11 ir jai labai patinka magija, sakito nuo mazens, stengiasi visus numerius turet, patinka vile ir kitos ir net savo saita apie magija ira sukurusi, ir priedu daug turi ir kalendoriu 4u.gif  turi ir tos magijos knygeliu
*

Maciau kaip ji kuria, visai idomiai ir ne tik apie magija bet ir kitus anime
wa apie winx www.freewebs.com/winxklubas12 o cia apie simsonus www.freewebs.com/simsonuklubas cia forumas apie magija www.magijospasaulis.eforum.lt ir va jos siuo metu kuriamas magijos saitas www.freewebs.com/magika-witch ir va dar koks kuriamas dar www.antriejinamai.forumup.com

kuria ir kuria, ir kuo toliau vis fainesni 4u.gif doh.gif
Pangasija
QUOTE(mutti @ 2008 01 09, 09:36)
Oho  blink.gif  Nelabai tikiu, kad jai nerūpėjo nė vienas žaislas ir kad dabar ji niekuo nesidomi, kuo domisi šių dienų vaikai  mastau.gif  Juk lanko mokyklą, yra kiemo draugai, tai neišvengiamai pradėsi domėtis kažkuo, apie ką kiti kalba  ax.gif
*

nebūtinai visiems vaikams labai rūpi tai, kad yra madinga.
renax
QUOTE(Širdukė @ 2007 12 08, 22:14)
Tai kur tas Winx'es pirkti? Lietuvoje nera?  g.gif
*

Galiu viena parduot uz 15 lt
Širdukė
QUOTE(renax @ 2008 01 12, 12:29)
Galiu viena parduot uz 15 lt
*

Kodel tokia pigi Winxe? mastau.gif 4u.gif
Vilon
QUOTE(Širdukė @ 2008 01 12, 18:23)
Kodel tokia pigi Winxe?  mastau.gif  4u.gif
*

o kas tai yra? doh.gif
Paja
QUOTE(wilma3 @ 2008 01 12, 18:04)
o kas tai yra? doh.gif
*

Nugis, lėlytės:
user posted image

user posted image

Mums dabar jau Winx vaikinukų reikia doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Širdukė @ 2008 01 12, 17:23)
Kodel tokia pigi Winxe?  mastau.gif  4u.gif
*

Tai tik džiaugtis reikia, nes nauja kainuoja gerokai daugiau. O vienos, patikėkit manim, tada jau tikrai neužtenka. biggrin.gif O dar dabar, kai rodo filmuką, tai mums reikia išskirtinai visų (teliko dar trys ir vaikinai), kaip ir kelnaičių, pižamų, marškinukų..... doh.gif
Širdukė
renax, tada mes noretume isigyti Winxe ax.gif aciuks.gif
renax
865132220 nezinau pigi ar ne bet kad naujos jos aps mus 35 kainuoja tik nera sad.gif
Daivulyte
Maniskei dabar 11m,tai lelemis nesudominsi ,dabar pamisusi ant kaukoliu ir vysniu,viskas turi buti tik su sia atributika doh.gif
Visas kambarys nukabinetas buvo kazkada barbemis ,dabar jau Rihannos ir Avril plakatais wub.gif

Kaledoms pirkom knyga "Mergaiciu vadovelis" tai labai patenkinta thumbup.gif
Vilon
QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 13, 21:27)
Maniskei dabar 11m,tai lelemis nesudominsi ,dabar pamisusi ant kaukoliu ir vysniu,viskas turi buti tik su sia atributika doh.gif
Visas kambarys nukabinetas buvo kazkada barbemis ,dabar jau Rihannos ir Avril plakatais wub.gif

Kaledoms pirkom knyga "Mergaiciu vadovelis" tai labai patenkinta thumbup.gif
*

o kas ten per vadovelis? ax.gif
Daivulyte
QUOTE(wilma3 @ 2008 01 13, 21:34)
o kas ten per vadovelis? ax.gif
*

Mano akimis ziurin tai nieko ypatinga ta knyga ,bet jai patiko. Ten moko ivairiausiu dalykeliu : kaip sasidaryti kokia sukuosena ,koki segtuka plaukams ,pasakoja apie maisto gamyba ,stilius ,apie svara ir dar visokiu dalykeliu mirksiukas.gif
Adietka
Klausykit net gėda kokia aš atsilikus doh.gif Dukrai 10 metų, o nežinau kas tos Winx ar mėnulio jūreivės, nes maniškė dar su Bratz neatsižaidė, "Magija" jau po truputį praeina. Tiesa buvo labai susidomėjusi "Kelias į žvaigždes 3". Na ir mes dar turim vieną aistrą - futbolą, jos svajone nuvykt į Mančesterio rungtynes ir pamatyti Christiano Ronaldo, taip pat laukia vasarą vyksiančio Europos futbolo čempionato sirgs aišku už Portugaliją, nes jos "vaikinas" ten žaidžia wink.gif
barclayte
QUOTE(Dios @ 2008 01 10, 17:42)
nebūtinai visiems vaikams labai rūpi tai, kad yra madinga.
*

Aš irgi su tuo sutinku 4u.gif Mano mergaitė kolekcionuoja viską kas susiję su delfinais,ir man ant to tikrai pinigų negaila schmoll.gif O apie tą madų vaikymąsi doh.gif man atrodo nuobodu,vaikai galėtų būti originalesni smile.gif
gluosnis
O maniskei viskas idomu tongue.gif Perkam visus "Magijos" zurnalus, knygutes, testus, turi 2 lelytes, bet jau nebezaidzia. Winx jai irgi idomu, pirkom rankinuka su Winx naujiesiems... dar renka Littlest Pet Shop gyvunelius... Dar domisi astrologija ir astronomija ir jau daug zino, net man mano charakteri paaiskina lotuliukas.gif
vienaragiuke
Mano vyriausiajai labai patinka ''Magija'' Bet as skatinu ja taupyti ir viskas kas susije su magija tauipyti ir pirktis paciai.Tai taip ir daro. smile.gif as manyciau kad VAikui reik zinot pinigu verte.

vidurinukei labai patinka barbe. visos jos kambario sienos nuklijuotos barbes plakatais. smile.gif

O maziukas skaito zirniuka.
Aušr
Maniškei 10 metų. Ji kolekcionuoja arkliukus: pliušinius, plastmasinius, ir visokius kitokius. Ir iš viso domisi arkliais. Net daugumą drabužių perkame su arkliukų paveiksliukais.
dilidin
Mano merginos alpsta dėl Magijos.
Magijos žurnalas, W.I.T.C.H. lėlės, W.I.T.C.H. kvepalai, W.I.T.C.H. penalai, W.I.T.C.H. rankenukai ir t.t. Visi žino, kad per gimtadienį reikia dovanoti W.I.T.C.H.
4u.gif

Ir ne tik žurnalo: visos skaitomos knygos, visi filmai, viskas turi būti susiję su magijomis. Tiko ir Auksinis kompasas - filmą pamačiusios visus 3 tomus knygos perskaitė. Arba "Narnijos kronikos", "Spaidervikų kronikos", "Gėdytojos duktė" (autorė - ta pati kaip ir W.I.T.C.H.).
Nieko normalaus nenori net žinoti. blink.gif

Justės ar panašūs žurnalai - NYKŪS, nupirkau DANUKO DUNDULIUKO NUOTYKIUS -NESKAITO. schmoll.gif
Jei nėra raganų, elfų, pabaisų - neįdomu.

Beje, pernai, kai dar tikėjo KALĖDŲ SENELIU, laiške paprašė dovanų... išmokti skraidyti kaip W.I.T.C.H. bigsmile.gif
pink mamy
Sveikutes,manajai 11.Domisi muzika ,dabar ja veza Tokyo hotel,Avril ir dar kitos grupes..Dievina Fantasmagorija,tai parduotuve Vilniaus senamiestyje,kur undergraundiniai rubai ir kt niekniekiai..Lanko sokiu studija ir baseina..Ir jai dar idomus EMO!Gal kas man gali apie juos daugiau papasakoti?as zinau,kad jie pjaustosi rankas kazkokie keisti...Hipiu ir gotu hibridai..
Pangasija
QUOTE(pink mamy @ 2008 03 23, 21:34)
Sveikutes,manajai 11.Domisi muzika ,dabar ja veza Tokyo hotel,Avril ir dar kitos grupes..Dievina Fantasmagorija,tai parduotuve Vilniaus senamiestyje,kur undergraundiniai rubai ir kt niekniekiai..Lanko sokiu studija ir baseina..Ir jai dar idomus EMO!Gal kas man gali apie juos daugiau papasakoti?as zinau,kad jie pjaustosi rankas kazkokie keisti...Hipiu ir gotu hibridai..
*

pasiskaitykit apie tuos emo internete. nieko ten žiauraus. eiliniai paauglių išsidirbinėjimai, kas liečia rūbus ir muziką. o dėl tų pjaustymųsi sakyčiau kiek išpūstas burbulas.
Doncewa
Na, nežinau... MAniškė tai niekuom nesidomi. Tik dievina Tokio Hotel. Vaikšto į koncertus, kabina plakatus... bigsmile.gif O šiaip dėl šitų Bratz ar Witch, tai niekados jai nepatiko. Netgi mažai jai barbės būdavo neįsiųlysi doh.gif .
Paja
Mano aštuonmetė prieš savaitę susidomėjo viskuo, kas susiję su High school musical. ax.gif Ir pati juokiasi, kad užėjo kaip koks virusas.
http://www.youtube.com/watch?v=tvkh29RKFRY
http://www.toysrus.co.uk/Deal.aspx?id=1791&zone=Tru

Paauglė.
QUOTE(pink mamy @ 2008 03 23, 23:34)
*

Laba diena, galiu paiškinti apie EMO.smile.gif mat pati tuo domiuosi. ax.gif
Doncewa
EMO- tai toks stilius kuriuo domisi daugelis paauglių. VA čia kelios nuotraukos su emo stiliaus zmonemis.

http://i27.tinypic.com/10oe040.jpg
http://i32.tinypic.com/2rfzos3.jpg
Barikada
Maniskei eina 9 metai, bet kol kas ji tik zaislais domisi, lelem biggrin.gif
mamutas
Maniškė filmuko Mėnulio jūreivė fanė. 10 metų amžiaus. T.p. labai daug piešia (dažnaiusiai mėnulio jūreivę ir jos drauges doh.gif ) ir skaito.
Paauglė.
QUOTE(mamutas @ 2008 04 07, 20:47)
Maniškė filmuko Mėnulio jūreivė fanė. 10 metų amžiaus. T.p. labai daug piešia (dažnaiusiai mėnulio jūreivę ir jos drauges  doh.gif ) ir skaito.
*

Vieną syki mačiau tas jureives. Tai išvis man jos kažkokios baisios, kažkokias nesamones rodo. Ir kaip jos kažkam gali patikti.. g.gif wub.gif
Knarkaliūkas
Dabar man-laivo Titaniko,filmo "Titaniko",ir DiCaprio manija lotuliukas.gif doh.gif
mamutas
QUOTE(Paauglė. @ 2008 04 10, 14:55)
Vieną syki mačiau tas jureives. Tai išvis man jos kažkokios baisios, kažkokias nesamones rodo. Ir kaip jos kažkam gali patikti..  g.gif  wub.gif
*

Žinok ir man taip atrodė. Bet kai geriau įsigilinau - tikrai nieko baisaus. Yra vertybės, kova už meilę ir teisingumą, draugystė, netgi padeda kompleksus įveikti, nes pagr herojė Vanė vadinama bandele, yra putlutė... Yra nuotykiai, kurie prikausto prie ekrano. Ne veltui tas filmukas visame pasauly populiarus, sukurtas japonijoje gal prieš 15 metų, tuo metu visos japonės mergaitės būdavo prie TV prilipusios... Paveiksliukai mums iš pirmo žvilgsio baisūs, nes japoniški...

Ai bet čia tarp kitko bigsmile.gif Maniškė dabar visa japonų kultūra ima kliedėti blink.gif
Pangasija
QUOTE(Paauglė. @ 2008 04 10, 13:55)
Vieną syki mačiau tas jureives. Tai išvis man jos kažkokios baisios, kažkokias nesamones rodo. Ir kaip jos kažkam gali patikti..  g.gif  wub.gif
*

VISAI NEBAISIOS. LABAI GRAZIOS. rodo gal ir vejus, bet visvien -- kovoja uz geri. siaip jau geriau lai uz geri kovoja, MULTIKUOSE, nei kad zolyte ruko is tikruju smile.gif
Perfect'a
Sveikutes! Na galvojau,kad tik mano dukra (7metai) gali issimastyti visko,bet matau visi vaikai turi savo "kliedeseliu"... smile.gif Pas mane jau turbut praejo nezinau kiek etapu... doh.gif Barbes,Bratz,kompiuteriniai zaidimai,puzles(kurios jau netilpdavo niekur...),multikai-ir nesvarbu kokie-jei jau "uzsikabins" tai kol kokius 10 kartu neperziures neatimsi... biggrin.gif Baisiausiai buvo su Simpsonais!! Net zodzius atmintinai ismoko!! Dabar svaigsta del arkliu.... Visko reikia kur tik yra arklio atvaizdas... Ir dar priedo mociute "terorizuoja" doh.gif kad kaime jai poni laikytu...Na bet manau beaugant jie dar daug kartu keisis...Na o mums mamoms - kantrybes smile.gif
Dali01
mano panelei tuoj bus devyneri rolleyes.gif ji sprendžia Naminuką ir siunčia, mat vieną sykį pasisekė laimėti tai užsikabino, dabar vasarą tai dviratis ir riedučiai thumbup.gif ir dar kompiuteris doh.gif
mokka
8,5
Domisi Egiptu ir žaisliniais žvereliais (mažučiai, kurie galvas judina). O dar drabužių ir interjero dizainas - visi albumai išpaišyti projektais smile.gif
Paauglė.
Aš čia ne į temą gal biškį.. Bet dėl Simpsonų.

Man jau gėda prie mamos rytais juos žiūrėti kai valgome.
Nes geri ten žodeliai.. unsure.gif
merga
Mano panaele yra pakvaisusi su savo barbem ir bratzem.Mokykloje,namie,kieme,net i svecius kai vaziuojam tempiasi bent viena lele. smile.gif
undinele...
QUOTE(Corudel @ 2006 06 15, 15:32)
nevisos!!! man tik dvylika nesenai suejo, ir tokiom nesamonem nesidomiu...esu kitokia, ir tokiu jau daugeja...man niekad nerupejo leles, ar kitokie niekuciai... dabar as i pauglyste jau izengus ir gan senai  4u.gif  rolleyes.gif  tiesiog anksciau subrendau...nebent kliedejau del magijos, bet ne zurnaliuku, o normalios. ir dabar tebesidomiu tiek baltaja tiek juodaja...ir tiesa sakant nesuptrantu vaiku tokiu... aplamai dabar ir suauge ir vaikai nebenaturalus..stereotipu prisieme..bet yra kaip yra ir tai jau kita tema. manau pameginkit vaikus kuo naturakesniu sudominti...mano sese svaigo..bet pagaliau i Kazkiek normalesni kelia atvedziau, dabar bent arkliai, o ne menulio jureives...(jai 9m)
*

ar cia tik man atrodo ar cia puse mamu vaikai??

ar jums tikros mamytes tai netrukdo?? man noretusi kad mamu klubas butu mamu klubas!
Papildyta:
QUOTE(mokka @ 2008 05 19, 01:20)
8,5
Domisi Egiptu ir žaisliniais žvereliais (mažučiai, kurie galvas judina). O dar drabužių ir interjero dizainas - visi albumai išpaišyti projektais smile.gif
*

nu dar kai paaugliai cia prisijungia bet 8,5metu tai jau ar cia visos mamos vaikai??
evieh;;
o tau gyvent labai trukdo? Gi į temą reiškiasi, nenukliedi kažkur į šoną. Nediskriminuokit vaikų, mes irgi turim teisę forume reikštis, čia gi neuždara zona.
[beto, o kuom antras tavo pacituotas pranešimas "vaikiškas"? Mama [kaip suprantu] jį rašė]
MELDA
QUOTE(evieh;; @ 2008 06 21, 00:02)
o tau gyvent labai trukdo? Gi į temą reiškiasi, nenukliedi kažkur į šoną. Nediskriminuokit vaikų, mes irgi turim teisę forume reikštis, čia gi neuždara zona.
[beto, o kuom antras tavo pacituotas pranešimas "vaikiškas"? Mama [kaip suprantu] jį rašė]
*

o man patiktų "JŪS" NEPAŽĮSTAMAM ŽMOGUI
evieh;;
Na, jei Jums nuo to geriau, prašom, man nesunku. Internetinėj erdvėj visgi laisviau žmogus jautiesi, nežiūri kam čia Jūs, kam tu sakyti.
evieh;;
atsiprašau, du kartus siųsti paspaudžiau, jei galima, šitą pranešima ištrinkit ;>
renaciukas2
QUOTE(merga @ 2008 05 19, 17:36)
Mano panaele yra pakvaisusi su savo barbem ir bratzem.Mokykloje,namie,kieme,net i svecius kai vaziuojam tempiasi bent viena lele. smile.gif
*

mes irgi netsiliekam nuo jusu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.