Labai džiaugiausi nėštumo metu sustiprėjusiais plaukais ir nagais. Bet va dabar jau slenka ir krenta tumulais. Plaukai poilgiai, tai jų pilna visur. Ką daryti? Geriu Lactalins maitinančioms motinoms, ten yra kalcio, bet gal nepakanka? Ar galima gerti kitas priemones, nepakenkiant pienui ir vaikui? Ką darote, jei jums irgi ta pati problema? Girdėjau, atseit, po gimdymo pasikeičia visi plaukai, bet ar čia tiesa?
Sveika
Man ta pati problema,nebezianau nei ka bedaryt jau siaip plaukai plonus ir dar krenta kuokstais ypac kai isiplaunu galva,pilna visur net ant vaiko ranku mANAU KAD IR TU SIUOS VITAMINUS GALI GERTI NES JIE YRA IS ZOLELIU IR NETURETU PAKENKTI NEI PIENELIUI AR KUDIKIUI,BET JEI SUGALVOTUM GALI DAR PASITIKSLINT VAISTININKES Papildyta @ [mergetime]1091782395[/mergetime] Sveika Man ta pati problema,nebezianau nei ka bedaryt jau siaip plaukai plonus ir dar krenta kuokstais ypac kai isiplaunu galva,pilna visur net ant vaiko ranku mANAU KAD IR TU SIUOS VITAMINUS GALI GERTI NES JIE YRA IS ZOLELIU IR NETURETU PAKENKTI NEI PIENELIUI AR KUDIKIUI,BET JEI SUGALVOTUM GALI DAR PASITIKSLINT VAISTININKES
Na man po gimdymo irgi bisky slenka,-nu bet ne taip jau labai,
tai as nieko nedarau.. Bet prisimenu anksciau man buvo pradeje labai plaukai slinkti, tai as naudojau Lakme priemones: sampunus, balzamus, ampuoles. Kiek zinau ja prekiauja UAB Baltora, ju ofisas yra kazkur Vilniaus senamiestis, ten galima pigiau nusipirkti, o jei tai neaktualu tai galima ieskoti vaistinese..
na va man po gimdymo praejo metai, tad galiu pasakyt, kazi ar pades vitaminai, as geriau tepiau kaukes, o slinkdavo kuokstais, tiesiog plemais islinko, mano plaukai ilgi tai traukdavau baisiniais gumulais, taciau apie 4-5 men. po gimdymo nustojo slinkt ir dabar galva pilna trumpu plaukuciu, gl kokiu 6 cm. ilgio, ju vos ne tiek pat kiek ilgu
ataugs islinke
Per nestuma mano plaukai irgi buvo atsigave,pries nestuma buvo vos iki peciu,o dabar jau puse nugaros siekia.Bet jau koks geras menuo ar du slenka baisiai.Ir taip plonoki buvo,o dabar susirisus is vis ziurkes uodega liko
Matai Daisy, reiškia tikrai iškrenta ir vėl atauga nauji plaukučiai, visai kaip lėliukui
Dėl vitaminų tikrai pasiteirausiu vaistinėje, jei nėra labai brangūs, nusipirksiu.
as naudojau Garnier zaliam apvaliam induki
Pagimdzius, po 4 menesiu ir man slenka plaukai kuokstais. Pas mane jie iki puses nugaros, ju daug ir ploni. Buvau pas gydytija, sake pagert gelezies. Bet jei maitini ir geri vitaminus maitinancioms-nepataria, nes ir tuose vit. yra gelezies(kad nepadaugintum, gali lialiu isbert).
Taigi belieka laukti, nes kiek zinau mamu, tai visom nuo 3-4 menesio plaukai slenka, o apie 6 menesi apstoja. Paziuresim ar tiesa, nedaug beliko laukti!
man plaukai pradejo slinkti kai vaikeliui suejo 3,5 men ir slenka iki dabar, kaskart perbraukus sepeciu plaukus jame lieka visas kuokstas.
Antra tiek turbut nurauna mano pupa Keisciausia, kad plaukai slenka, o nagai kaip anksciau labai sparciai auga
Man plaukai slinko ziauriai, galejau turbut ciuziniui pririnkt
Man po gimdymo praejus keliems men. irgi ziauriai slinko plaukai. Tai as naudojau tokius vitaminus Silicis ( Futura firmos ). Tai labai sustiprejo nagai, o po kokiu 6 sav. ir plaukai nustojo slinkti. Ten raso, kad ji galima naudoti ir nescioms, ir zindyvems. Kaina apie 20 Lt. Dezutes uztenka 5-6 savaitems.
Knygose paskaiciau, kad po gimdymo palukai slenka visoms ir niekas nepagelbes.
Man taip pat slinko plaukai nerealiai. Pabandziau "Revivor" balzama. Plaukai labai sutvirtejo. Beja, jis pigus (apie 7 LT). Jei ka tai "droge" ju yra. Pabandykit.
Man plaukai pradejo slinkti 1 men po gimdymo. Reikalai pradejo gereti, kai pradejau gerti vit A+E (patys paprasciausi, gal 5lt dezute, tokie oranziniai zirneliai). Visai nustojo slinkti praejus 2 men nuo gerimo pradzios. Ten rasoma, kad doze 3-4 zirneliai/para. Bet as kadangi maitinau sumazinau iki 2 zirneliu (nes maitinanciom pataria doze mazint).
Nesinervuokit
Aisku, galite palepinti plaukus vitaminais, kaukem, sampunais. Sito niekad nebus perdaug
Man po abieju gimdymu baisiai
P.S. blogiausiu atveju, liksit plikos
Sveikos.
Man rekomendavo Fitoval kapsules, bet tik baigus maitinti. Tai dabar stebiu, liks nors kiek tu plauku, ar nelabai...
Vitaminai cia tikrai ne prie ko. Plaukai slenka del hormoniniu pokyciu. Man per nestuma nuo galvos neiskrito ne vienas plaukas, ant koju plaukai neaugo, oda buvo lygutele ir siaip dziaugiausi visais pagrazejimo malonumais. Pagimdzius plaukai slinko nerealiai tol, kol grizo i "priesnestumine" busena, ant koju plaukai irgi pradejo augti.
Na, vienu zodziu, vitaminus galima gerti, bet plaukai nustos slinkti tada, kai nustotu ir be vitaminu. Visi tikrai neisslinks
Ojojoi, manes tokia perspektyva nezavi
Aha, nuo kojų ir ten plaukai neslenka, o galėtų vis iškristi, tai būčiau labai patenkinta
galbut bet baisu ir man daros kai plaukai sitaip slenka o dar mano ploni tai siaubas tik ima geriu vitaminus Perfectilna ne pygus 30 lt dar tik baigiu 1 pakuote tad iskarto nedarysiu pertraukos ir gersiu toliau nes sako kad viena pakuote nepades tad bus matyt nors jau man 6 men po gimdymo tai gal ir taip sustos slinkt ir bus sutapymas nes sako kad po puses metu nustoja
Esu skaičiusi, kad po gimdymo plaukai slenka 1 metus ir maždaug 4 mėnesius. Pati kovoju su šia problema jau virš metų, tačiau nei šampūnai, nei kaukės plaukams nepadeda. Turbūt taip sutvarkyta organizme - būtent toks ilgas laiko periodas, kol susitvarko hormonai. Prieš geriant įvairius papildus prieš plaukų slinkimą, siūlyčiau pasidaryti pilną (cheminę sudėtį nustatyti ) kraujo tyrimą, ir tada gerti tam tikrų trūkstamų elementų papildą.
Man irgi ežiukas stirksojo Beje, geras tavo atavaras
slinko kuokstai plaukai nuo trecio iki sesto menesio.......dabar jau pradejo ataugineti plaukai........nors mane buvo perspeja po gimdymo........kad trecia menesi prades slinkti plaukai ir sake nepulti i panika.....bet tikrai neisivaizdavau kad tiek smarkiai slinks plaukai
Man irgi plaukai kuokstais slenka, nuo to laiko, kai vaikui suejo 3 men. Siaip man tu plauku negaila, bet nervuoja, kad ju visur pilna. O labiausiai baisu, kad kokiems sveciams i lekste neikristu
Paskaicius visas nuomones ir rekomendacijas, susidare aiskus vaizdas: tai naturalus procesas, kurio isvengti, deja, neimanoma. Galbut tik sumazinti. Taigi nieko cia tokio, kad tik tiems
Noreciau paklausti jusu ar galima daryti chemini susukavima maitinanciai
cia visai ne i tema, pastebejau kad tavo beibis Dominykas kaip ir mano, ir gime panasiai, mano savaite anksciau balandzio 13 :-)))))))))))))
Gali ,jei su plaukais neturi problemu(neslenka) Ir taip patarciau ,pasitart su gera kirpeja.
sveikutės. ir man plaukai slenka. kur einu, ten ir barstau savo garbanėles
as norejau daryt bet kirpeja pasake, kad ilgai nesilaikys. tai gi mamos klausykit, cia iskrenta seni palukai, t.y. tie kurie nekrito per nestuma, tik vaizdas susidaro kad ju labai daug , nes is karto daug krenta.( taip knygoje parasyta--logiska)
man per 3 nestumus ne plaukas neiskrito, o paskui keiciau kaili. bet nieko, tik galva issiplovus atrodo tragiskai
Man prasidejo slinkimas po 2 men, plaukai pakankamai menki, tad issigandau, kad nupliksiu
ir pas mane pradejo slinkt plaukai ir vitaminus laku, ir kaukes delioju.. o jie vis vien kuokshtais krenta ka daryt?
Jie turi isslinkti, nors ne visoms, kai kuriom ir neslenka.
Man nestumo metu neslinko plaukai augo tvarkingia viskas buvo Turi isslinkti kazkoks kiekis plauku, praeis tai ir pamirsit Pas mane jau kai pusantro menesio plaukai pradejo slinkti, visada turejau daug plauku ant galvos, mat dabar pradejo slinkti siaubingai. Geriu ir vitaminus , ir plaunu galva su visokiais gerais sampunais , vistiek grindys duse visa laika pilnos plauku.Man atrodo , kad cia ir stresas dar daug kuo kaltas, bet jau nebezinau ka daryti.
as dar tik 16sav. nescia, o man jau dabar plaukai saujom eina
Taigi,mameles,cia viskas naturalu,kad plaukai po gimdymo slenka ;)Juk mes maitindamos savo
Po pirmo vaiko man ne plaukas nuo galvos nenukrito, o kai antrajam suejo trys menesiai, kaip kokia linija nubrezus plaukai eme slinkti saujom ir sekmingai slinko lygiai tris menesius, kol jas suejo puse metu. Per ta laika jau galvojau, kad nupliksiu, ejau net pas dermatologe Baleviciene, tai ji patare nieko nedaryti, nes sake, nieko cia ir nepadarysi, kaip prades slinkti, taip ir nustos. Ir tikrai nenuplikau, plaukai dabar grazus, nors iki siol maitinu.
Mano irgi labai jau slinko. Tai pabandziau Eurokos pardavinejamu rusisku preparatu plaukams(kazkoks tirpalas, kuri itrini i galva po plovimo). Jau po kokiu 5 dienu sumazejo slinkimas, o po to visai nustojo slinkti. Dabar iskrenta vienas kitas plaukelis, bet tai nera slinkimas.
Missy parasyk kaip tas tirpalas vadinasi, -ar gerai? Prie manes parduotuvej kazkoky pardavinej-galvoju gal tas pats, nes iki Eurokos vaziuot toloka.
Neshtumo metu del hormoniniu pokychiu slinkimas apmazheja, po po gimdymo - del tu pachiu begedzhiu hormonu - paumeja. Bet ish esmes, tai tie, kurie neishslinko per neshtuma.
Oi pas mane irgi ta pati beda.
sveikutes. anksciau rasiau, kad ir man, ir man plaukai slenka. o dabar galiu pasidziaugti, kad nustojo slinkti ir jau ant kaktos yra centimetro ilgio kirpciukai
taigi ataugs tikrai. beja nieko ypatingo nedariau. ploviau kaip visada. va tik galvoju ar nelaikas keisti sukuosena
As jau apsidziaugiau, kad man plaukai neslenka. Bet va, dabar paskaiciusi zinutes supratau, kad per anksti apsidziaugiau
O jus mamytes ar geriate "Prenatal vitaminus" ??? As tai geriu ir sakau, gal del to neslenka?!
Kajote bent jau man tai kazkur nuo trecio menesio pradejo. Ir OHO kaip. O labai padeda Vitaminas E (tikrasis) ir Vichy ampoles slenkantiems plaukams. Labai labai padejo.
man irgi praejus 3-4 men pradejo slinkti atrode saujom bet tada pradejau gerti vel vitaminus nescioms ir maitinanciom bet nelabai ka gelbejo o specialiai skirtu vitaminu plaukams,nagams ir ragams kaip as juokauju
man ir plaukai labai slinko, bijojau net galva plauti, bet dabar jau beveik nebeslenka, daug ka bandziau, bet padejo LAKME sampunas ir ampoles.ir siaip kirpeja sake kad be ampoliu nuo slinkimo neissiversiu, tik sampunai nepades
ir as naudoju tas ampules ir sampuna, bet....
Kai gimė dukra, aš turėjau gana ilgus lygius plaukus. Tai kai pradėjo slinkti po gimdymo, atrodžiau gana nekaip su iš tolo šviečiančiais praplikusiais smilkiniais
O dar praeitą savaitę pastebėjau, kad plaukų vonioj pasilieka jau truputį mažiau, tai jau ne už kalnų plaukų slinkimo finišas |