Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukai krenta kuokštais
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kregždutė
Labai džiaugiausi nėštumo metu sustiprėjusiais plaukais ir nagais. Bet va dabar jau slenka ir krenta tumulais. Plaukai poilgiai, tai jų pilna visur. Ką daryti? Geriu Lactalins maitinančioms motinoms, ten yra kalcio, bet gal nepakanka? Ar galima gerti kitas priemones, nepakenkiant pienui ir vaikui? Ką darote, jei jums irgi ta pati problema? Girdėjau, atseit, po gimdymo pasikeičia visi plaukai, bet ar čia tiesa?
LARA
Sveika

Man ta pati problema,nebezianau nei ka bedaryt jau siaip plaukai plonus ir dar krenta kuokstais ypac kai isiplaunu galva,pilna visur net ant vaiko ranku mad.gif neskaitant kas vonipoje darosi.Tai as pradejau gerti vitaminus Perfectil,skirti ne tik plaukams bet ir odai nagams.Taciau negaliu sakyti kad man pagerejo nes dar tik puse pakuotes isgeriau,na bus matyti.O pradejo slinkt tai po gimdymo kokioms 3-4men praejus sad.gif
mANAU KAD IR TU SIUOS VITAMINUS GALI GERTI NES JIE YRA IS ZOLELIU IR NETURETU PAKENKTI NEI PIENELIUI AR KUDIKIUI,BET JEI SUGALVOTUM GALI DAR PASITIKSLINT VAISTININKES wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1091782395[/mergetime]
Sveika

Man ta pati problema,nebezianau nei ka bedaryt jau siaip plaukai plonus ir dar krenta kuokstais ypac kai isiplaunu galva,pilna visur net ant vaiko ranku mad.gif neskaitant kas vonipoje darosi.Tai as pradejau gerti vitaminus Perfectil,skirti ne tik plaukams bet ir odai nagams.Taciau negaliu sakyti kad man pagerejo nes dar tik puse pakuotes isgeriau,na bus matyti.O pradejo slinkt tai po gimdymo kokioms 3-4men praejus sad.gif
mANAU KAD IR TU SIUOS VITAMINUS GALI GERTI NES JIE YRA IS ZOLELIU IR NETURETU PAKENKTI NEI PIENELIUI AR KUDIKIUI,BET JEI SUGALVOTUM GALI DAR PASITIKSLINT VAISTININKES wink.gif
happy
Na man po gimdymo irgi bisky slenka,-nu bet ne taip jau labai,
tai as nieko nedarau.. Bet prisimenu anksciau man buvo pradeje
labai plaukai slinkti, tai as naudojau Lakme priemones: sampunus,
balzamus, ampuoles. Kiek zinau ja prekiauja UAB Baltora, ju ofisas
yra kazkur Vilniaus senamiestis, ten galima pigiau nusipirkti, o jei
tai neaktualu tai galima ieskoti vaistinese..
Daisy
na va man po gimdymo praejo metai, tad galiu pasakyt, kazi ar pades vitaminai, as geriau tepiau kaukes, o slinkdavo kuokstais, tiesiog plemais islinko, mano plaukai ilgi tai traukdavau baisiniais gumulais, taciau apie 4-5 men. po gimdymo nustojo slinkt ir dabar galva pilna trumpu plaukuciu, gl kokiu 6 cm. ilgio, ju vos ne tiek pat kiek ilgu

ataugs islinke wink.gif
Cheburashka
Per nestuma mano plaukai irgi buvo atsigave,pries nestuma buvo vos iki peciu,o dabar jau puse nugaros siekia.Bet jau koks geras menuo ar du slenka baisiai.Ir taip plonoki buvo,o dabar susirisus is vis ziurkes uodega liko sad.gif
kregždutė
Matai Daisy, reiškia tikrai iškrenta ir vėl atauga nauji plaukučiai, visai kaip lėliukui blink.gif Reikės vis tiek kažką daryti, nes liksiu be plaukų huh.gif Kokios čia kaukės, nes nė karto nedariau.
Dėl vitaminų tikrai pasiteirausiu vaistinėje, jei nėra labai brangūs, nusipirksiu.
Daisy
QUOTE (kregždutė @ 2004 08 06, 12:33)
Matai Daisy, reiškia tikrai iškrenta ir vėl atauga nauji plaukučiai, visai kaip lėliukui blink.gif Reikės vis tiek kažką daryti, nes liksiu be plaukų huh.gif Kokios čia kaukės, nes nė karto nedariau.

as naudojau Garnier zaliam apvaliam induki g.gif , lygtai laugh.gif
Ija
Pagimdzius, po 4 menesiu ir man slenka plaukai kuokstais. Pas mane jie iki puses nugaros, ju daug ir ploni. Buvau pas gydytija, sake pagert gelezies. Bet jei maitini ir geri vitaminus maitinancioms-nepataria, nes ir tuose vit. yra gelezies(kad nepadaugintum, gali lialiu isbert).

Taigi belieka laukti, nes kiek zinau mamu, tai visom nuo 3-4 menesio plaukai slenka, o apie 6 menesi apstoja. Paziuresim ar tiesa, nedaug beliko laukti! biggrin.gif
melsva
man plaukai pradejo slinkti kai vaikeliui suejo 3,5 men ir slenka iki dabar, kaskart perbraukus sepeciu plaukus jame lieka visas kuokstas. blink.gif
Antra tiek turbut nurauna mano pupa biggrin.gif Per nestuma plaukai visai neslinko, buvo stori ir blizgejo.
Keisciausia, kad plaukai slenka, o nagai kaip anksciau labai sparciai auga wink.gif
Bagel
Man plaukai slinko ziauriai, galejau turbut ciuziniui pririnkt blink.gif . Plauku namie visur - vonioj, ant grindu, net saldytuve ohmy.gif . Vel pradejau gert vitaminus - geriau, bet vistiek slenka. O ir pupa tokia negailestinga, jai taip patogu isikabint i ilgus plaukus biggrin.gif
kristutyte
Man po gimdymo praejus keliems men. irgi ziauriai slinko plaukai. Tai as naudojau tokius vitaminus Silicis ( Futura firmos ). Tai labai sustiprejo nagai, o po kokiu 6 sav. ir plaukai nustojo slinkti. Ten raso, kad ji galima naudoti ir nescioms, ir zindyvems. Kaina apie 20 Lt. Dezutes uztenka 5-6 savaitems.
FF
Knygose paskaiciau, kad po gimdymo palukai slenka visoms ir niekas nepagelbes. ohmy.gif raso, kad tikrai nenupliksi, bet jie kazkodel turi isslinkti g.gif
Ingano
Man taip pat slinko plaukai nerealiai. Pabandziau "Revivor" balzama. Plaukai labai sutvirtejo. Beja, jis pigus (apie 7 LT). Jei ka tai "droge" ju yra. Pabandykit.
RebekaG
Man plaukai pradejo slinkti 1 men po gimdymo. Reikalai pradejo gereti, kai pradejau gerti vit A+E (patys paprasciausi, gal 5lt dezute, tokie oranziniai zirneliai). Visai nustojo slinkti praejus 2 men nuo gerimo pradzios. Ten rasoma, kad doze 3-4 zirneliai/para. Bet as kadangi maitinau sumazinau iki 2 zirneliu (nes maitinanciom pataria doze mazint).
norge
Nesinervuokit wink.gif . Taip jau yra- hormoniniai pokyciai. Man po abieju gimdymu buvo baisingi slinkimai- prasidedavo po 3 men. ir tesdavosi 3 men. Per sekancius dvejus metus plaukai ataugdavo. Visi iki vieno wink.gif .

Aisku, galite palepinti plaukus vitaminais, kaukem, sampunais. Sito niekad nebus perdaug thumbup.gif . bet is tiesu, tai jie slinkimo nesustabdo. Susibalansuos hormonai, baigsis tas slinkimas. Atsipalaiduokit. wink.gif
kliopa
Man po abieju gimdymu baisiai blink.gif slinko plaukai - kuokstais rinkdavau nuo peciu. Buvau labai persigandusi, nes atrode, kad tuoj plika liksiu. Po keliu menesiu slinkti nustojo ir eme ataugineti. Tai ant kaktos net toks juokingas eziukas stirksojo biggrin.gif Taigi naujai iskeptos mamytes, nesijaudinkit, plaukai tikrai ataugs smile.gif

P.S. blogiausiu atveju, liksit plikos tongue.gif cool.gif
blondine
Sveikos.
Man rekomendavo Fitoval kapsules, bet tik baigus maitinti. Tai dabar stebiu, liks nors kiek tu plauku, ar nelabai... sad.gif
Žiogelis
Vitaminai cia tikrai ne prie ko. Plaukai slenka del hormoniniu pokyciu. Man per nestuma nuo galvos neiskrito ne vienas plaukas, ant koju plaukai neaugo, oda buvo lygutele ir siaip dziaugiausi visais pagrazejimo malonumais. Pagimdzius plaukai slinko nerealiai tol, kol grizo i "priesnestumine" busena, ant koju plaukai irgi pradejo augti.
Na, vienu zodziu, vitaminus galima gerti, bet plaukai nustos slinkti tada, kai nustotu ir be vitaminu. Visi tikrai neisslinks smile.gif
Missy
QUOTE (Žiogelis @ 2004 08 12, 22:03)

Na, vienu zodziu, vitaminus galima gerti, bet plaukai nustos slinkti tada, kai nustotu ir be vitaminu. Visi tikrai neisslinks smile.gif

Ojojoi, manes tokia perspektyva nezavi dry.gif Ir taip jau mazai ju turiu, o jie dar taip smarkiai slenka. Vis tiek tikiu, kad vitaminai duoda pliusu-juk organizmas issekes, daug "gero"vaikuciui atidaves, todel pagalba is sono nepakamks.
kregždutė
QUOTE (Žiogelis @ 2004 08 12, 22:03)
Pagimdzius plaukai slinko nerealiai tol, kol grizo i "priesnestumine" busena, ant koju plaukai irgi pradejo augti.

Aha, nuo kojų ir ten plaukai neslenka, o galėtų vis iškristi, tai būčiau labai patenkinta tongue.gif rolleyes.gif biggrin.gif Tik nuo galvos sad.gif
LARA
galbut bet baisu ir man daros kai plaukai sitaip slenka o dar mano ploni tai siaubas tik ima geriu vitaminus Perfectilna ne pygus 30 lt dar tik baigiu 1 pakuote tad iskarto nedarysiu pertraukos ir gersiu toliau nes sako kad viena pakuote nepades tad bus matyt nors jau man 6 men po gimdymo tai gal ir taip sustos slinkt ir bus sutapymas nes sako kad po puses metu nustoja wink.gif
adri
Esu skaičiusi, kad po gimdymo plaukai slenka 1 metus ir maždaug 4 mėnesius. Pati kovoju su šia problema jau virš metų, tačiau nei šampūnai, nei kaukės plaukams nepadeda. Turbūt taip sutvarkyta organizme - būtent toks ilgas laiko periodas, kol susitvarko hormonai. Prieš geriant įvairius papildus prieš plaukų slinkimą, siūlyčiau pasidaryti pilną (cheminę sudėtį nustatyti ) kraujo tyrimą, ir tada gerti tam tikrų trūkstamų elementų papildą.
Aušrinė
QUOTE (kliopa @ 2004 08 09, 18:56)
Tai ant kaktos net toks juokingas eziukas stirksojo biggrin.gif

Man irgi ežiukas stirksojo biggrin.gif Juokingai atrodė visiems, tik ne man mad.gif

Beje, geras tavo atavaras wink.gif
Isabelle
slinko kuokstai plaukai nuo trecio iki sesto menesio.......dabar jau pradejo ataugineti plaukai........nors mane buvo perspeja po gimdymo........kad trecia menesi prades slinkti plaukai ir sake nepulti i panika.....bet tikrai neisivaizdavau kad tiek smarkiai slinks plaukai blink.gif kuokstais...net dulkiu siurblys buvo uzsikimses nuo mano plauku.... biggrin.gif
Mumija
Man irgi plaukai kuokstais slenka, nuo to laiko, kai vaikui suejo 3 men. Siaip man tu plauku negaila, bet nervuoja, kad ju visur pilna. O labiausiai baisu, kad kokiems sveciams i lekste neikristu tongue.gif

Paskaicius visas nuomones ir rekomendacijas, susidare aiskus vaizdas: tai naturalus procesas, kurio isvengti, deja, neimanoma. Galbut tik sumazinti.

Taigi nieko cia tokio, kad tik tiems 2.gif viskas gerai butu
Nata
Noreciau paklausti jusu ar galima daryti chemini susukavima maitinanciai g.gif
tauskalyte
QUOTE (Mumija @ 2004 08 20, 09:59)
Man irgi plaukai kuokstais slenka, nuo to laiko, kai vaikui suejo 3 men. Siaip man tu plauku negaila, bet nervuoja, kad ju visur pilna. O labiausiai baisu, kad kokiems sveciams i lekste neikristu tongue.gif

Paskaicius visas nuomones ir rekomendacijas, susidare aiskus vaizdas: tai naturalus procesas, kurio isvengti, deja, neimanoma. Galbut tik sumazinti.

Taigi nieko cia tokio, kad tik tiems 2.gif viskas gerai butu

cia visai ne i tema, pastebejau kad tavo beibis Dominykas kaip ir mano, ir gime panasiai, mano savaite anksciau balandzio 13 :-)))))))))))))
bru
QUOTE (Nata @ 2004 08 20, 11:45)
Noreciau paklausti jusu ar galima daryti chemini susukavima maitinanciai :hmNata

Gali ,jei su plaukais neturi problemu(neslenka)
Ir taip patarciau ,pasitart su gera kirpeja.
Žilvinė
sveikutės. ir man plaukai slenka. kur einu, ten ir barstau savo garbanėles sad.gif pilni namai mano ir katytės plaukų wink.gif bet kaip pasiskaičiusi supratau, tai nieko čia nepadarysi, turbut kiek priklauso, tiek ir išslinks. beja, kai buvau neštuke, plaukai neslinko visai, o kas buvo labai keista, ant kojų nustojo augti. g.gif
ursule
QUOTE (Nata @ 2004 08 20, 11:45)
Noreciau paklausti jusu ar galima daryti chemini susukavima maitinanciai g.gif

as norejau daryt bet kirpeja pasake, kad ilgai nesilaikys.

tai gi mamos klausykit, cia iskrenta seni palukai, t.y. tie kurie nekrito per nestuma, tik vaizdas susidaro kad ju labai daug , nes is karto daug krenta.( taip knygoje parasyta--logiska)
Bitemaja
QUOTE (ursule @ 2004 09 03, 16:11)
as norejau daryt bet kirpeja pasake, kad ilgai nesilaikys.

tai gi mamos klausykit, cia iskrenta seni palukai, t.y. tie kurie nekrito per nestuma, tik vaizdas susidaro kad ju labai daug , nes is karto daug krenta.( taip knygoje parasyta--logiska)

man per 3 nestumus ne plaukas neiskrito, o paskui keiciau kaili.
bet nieko, tik galva issiplovus atrodo tragiskai tongue.gif
Tarena
Man prasidejo slinkimas po 2 men, plaukai pakankamai menki, tad issigandau, kad nupliksiu smile.gif Dabar jau ataugineja. Trupineli padejo ampules, kurios stiprina plaukus (Eurokos parduotuveje tik ju yra) - apie 2 litus kainuoja. Poveikis jau po 5 mazdaug pastebimas. Bet visiskai slinkimo nesustabdo - tai naturalus procesas po gimdymo smile.gif
Leliuka
user posted image
ir pas mane pradejo slinkt plaukai mad.gif
ir vitaminus laku, ir kaukes delioju.. o jie vis vien kuokshtais krenta sad.gif sad.gif sad.gif
ka daryt? user posted image
Astuliukas
Jie turi isslinkti, nors ne visoms, kai kuriom ir neslenka.
Man nestumo metu neslinko plaukai augo tvarkingia viskas buvo thumbup.gif Po to po gimdymo praejus keletai menesiu, nepamenu gal kokiem 5-6 kai pradejo tai kuokstais, baisu budavo galva plauti, visur kambary vien plaukai, jau vyras buvo susirupines, kad tuoj plika liksiu. Geriau vitaminus, nezinau nelabai jie ten man stabde ta slinkima.Tiesiog praejo kiek laiko ir nustojo. Tas laikas tada atrode visa amzinybe, o as vis atrodziau su skystejancia sheveliura. Bet pasibaige tas kosmaras. o Po kurio laiko kirpeja man parode atauginejancius plaukus clap.gif
Turi isslinkti kazkoks kiekis plauku, praeis tai ir pamirsit wink.gif Ataugs nauji.
Angela

Pas mane jau kai pusantro menesio plaukai pradejo slinkti, visada turejau daug plauku ant galvos, mat dabar pradejo slinkti siaubingai. Geriu ir vitaminus , ir plaunu galva su visokiais gerais sampunais , vistiek grindys duse visa laika pilnos plauku.Man atrodo , kad cia ir stresas dar daug kuo kaltas, bet jau nebezinau ka daryti. g.gif
Rucelie
as dar tik 16sav. nescia, o man jau dabar plaukai saujom eina doh.gif besisukuodama tris kartus sepeti isvalau, nes neina kitaip unsure.gif dar niekad tokiais tempais neslinko plaukai... tai kas bus pagimdzius? ohmy.gif jau peruko ieskotis? blink.gif
duzglys
Taigi,mameles,cia viskas naturalu,kad plaukai po gimdymo slenka ;)Juk mes maitindamos savo 2.gif atiduodame visas sukauptas atsargas jiems su pienuku. Mano irgi kasos reteja blink.gif Kai tik pagimdziau,tai dziaugiausi,kokie grazus plaukai,blizgantys buvo,tokie pat kaip per nestuma.O po kokiu keturiu men prasidejo bedos,ne tik slenka,bet ir issausejo labai galai,tai teko gerokai pritrumpinti sad.gif Bet va kirpeja mano pasiule nusipirkti is Drogo parduotuves(ten ji tik mate)juodojo ridiko kapsuliu ir itrinti karta per savaite i plaukus.Tai va,dar nenusipirkau,bet eisiu sia savaite wink.gif Ir jus gal pabandykit,ziuresim,gal pades smile.gif Sekmes wink.gif
Aliena
Po pirmo vaiko man ne plaukas nuo galvos nenukrito, o kai antrajam suejo trys menesiai, kaip kokia linija nubrezus plaukai eme slinkti saujom ir sekmingai slinko lygiai tris menesius, kol jas suejo puse metu. Per ta laika jau galvojau, kad nupliksiu, ejau net pas dermatologe Baleviciene, tai ji patare nieko nedaryti, nes sake, nieko cia ir nepadarysi, kaip prades slinkti, taip ir nustos. Ir tikrai nenuplikau, plaukai dabar grazus, nors iki siol maitinu.
Missy
Mano irgi labai jau slinko. Tai pabandziau Eurokos pardavinejamu rusisku preparatu plaukams(kazkoks tirpalas, kuri itrini i galva po plovimo). Jau po kokiu 5 dienu sumazejo slinkimas, o po to visai nustojo slinkti. Dabar iskrenta vienas kitas plaukelis, bet tai nera slinkimas.
happy
QUOTE (Missy @ 2004 09 17, 13:36)
Mano irgi labai jau slinko. Tai pabandziau Eurokos pardavinejamu rusisku preparatu plaukams(kazkoks tirpalas, kuri itrini i galva po plovimo). Jau po kokiu 5 dienu sumazejo slinkimas, o po to visai nustojo slinkti. Dabar iskrenta vienas kitas plaukelis, bet tai nera slinkimas.

Missy parasyk kaip tas tirpalas vadinasi, -ar gerai?
Prie manes parduotuvej kazkoky pardavinej-galvoju
gal tas pats, nes iki Eurokos vaziuot toloka.
Ode
Neshtumo metu del hormoniniu pokychiu slinkimas apmazheja, po po gimdymo - del tu pachiu begedzhiu hormonu - paumeja. Bet ish esmes, tai tie, kurie neishslinko per neshtuma. smile.gif Ash gi ir kalci, ir vitaminus geriau bemaitindama - o galvojau nupliksiu. wink.gif Zhinojau, kad normalu, bet vistiek baisu buvo. Daktaro, 'ant bajerio' taip ir paklausiau: ar nupliksiu? Tai jis tik nusijuoke ir sako: pazhadu, tikrai ne. wink.gif
Tinulis
Oi pas mane irgi ta pati beda. doh.gif Bet man kirpeja sake,kad reikia pasirupinti,nes juk mes ne 14 metu,kai dar augimas vyksta,tai gali kai kurie plaukeliai svogunelyje ir nebeatsinaujinti. g.gif Pasiule "pregaine" sampuna ir skalauti dilgeliu nuoviru,reiks pabandyt clap_1.gif
Žilvinė
sveikutes. anksciau rasiau, kad ir man, ir man plaukai slenka. o dabar galiu pasidziaugti, kad nustojo slinkti ir jau ant kaktos yra centimetro ilgio kirpciukai biggrin.gif
taigi ataugs tikrai. beja nieko ypatingo nedariau. ploviau kaip visada. va tik galvoju ar nelaikas keisti sukuosena g.gif pusilgiai ir ploni plaukai ne kaip atrodo. o kol isslinke ataugs...
kajote
As jau apsidziaugiau, kad man plaukai neslenka. Bet va, dabar paskaiciusi zinutes supratau, kad per anksti apsidziaugiau ohmy.gif Mano 2.gif dar tik 9 savaites. Tikriausiai dar visa tai pasireiks, o gal ir ne g.gif
O jus mamytes ar geriate "Prenatal vitaminus" ??? As tai geriu ir sakau, gal del to neslenka?!
Limcamca
Kajote bent jau man tai kazkur nuo trecio menesio pradejo. Ir OHO kaip. O labai padeda Vitaminas E (tikrasis) ir Vichy ampoles slenkantiems plaukams. Labai labai padejo.
Arinva
man irgi praejus 3-4 men pradejo slinkti atrode saujom bet tada pradejau gerti vel vitaminus nescioms ir maitinanciom bet nelabai ka gelbejo o specialiai skirtu vitaminu plaukams,nagams ir ragams kaip as juokauju tongue.gif gerti nerekomendavo nes ten padidinta b vitaminu kiekis ir vaikeliui gali isaugti alergija o po to kokiam 6 men viskas savaime susitvarke matyt cia taipp yra
zelionuska
QUOTE(Limcamca @ 2004 10 25, 16:42)
Vichy ampoles slenkantiems plaukams. Labai labai padejo.
*

iš tikrųjų labai labai padėjo rolleyes.gif
s.saulute
man ir plaukai labai slinko, bijojau net galva plauti, bet dabar jau beveik nebeslenka, daug ka bandziau, bet padejo LAKME sampunas ir ampoles.ir siaip kirpeja sake kad be ampoliu nuo slinkimo neissiversiu, tik sampunai nepades
Viktute
ir as naudoju tas ampules ir sampuna, bet.... cry.gif cry.gif jie slenka, vienu metu buvo sumazeje, bet ir vel. geriu vitaminus, naudoju kondicionierius, bet mano grazus plaukai vel tampa panasus i tuos, kurie buvo iki nestumo cry.gif cry.gif
Dusia
Kai gimė dukra, aš turėjau gana ilgus lygius plaukus. Tai kai pradėjo slinkti po gimdymo, atrodžiau gana nekaip su iš tolo šviečiančiais praplikusiais smilkiniais verysad.gif Ir savijauta tikrai buvo nekokia dėl to. Nors žinojau, kad tai laikina, kad ataugs, bet vis tiek labai kankinausi. Dabar nešioju trumpą šukuoseną ir mano praplikusių smilkinių visai nesimato thumbup.gif Kažkaip ir ne taip matosi, kad plaukai išskystėję, palyginus, kaip matėsi turint ilgus plaukus, nors galvą išsitrinkus jau pora mėnesių vonia pilna plaukų būna. Bet dabar savijauta visai kitokia ir į veidrodį nebijau žiūrėti yahoo.gif
O dar praeitą savaitę pastebėjau, kad plaukų vonioj pasilieka jau truputį mažiau, tai jau ne už kalnų plaukų slinkimo finišas clap.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.