Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pauliaus gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
bendzia
Pirmadienio rytas,isleidau vyra i darba ir nuejau dar truputi prigulti,nes vakare turejom eiti i draugo gimtadieni.Kai prabudau jauciu kazkas dregna,ispradziu pagalvojau jog gal kokios isskyros,bet kai atsikeliau nuvarvejo pora lasu vandens,dievuliau nejau tai vandenys,nejau gimdysiu siandien,juk dar dvi geros savaites iki gimdymo,bet nuejau iki telefono paskambinau vyriskiui ir sakau nezinau tikriausiai vandenys nubego grisk namo vaziuosim i ligonine,tik tu neskubek,nes as dar neissimaudzius ir kavos negerus,bet kur tau parleke kaip reaktyvinis nespejus ne kavai uzvirti blink.gif ,nu ir striosino jis mane greiciau tik greiciau,as sakau viskas gerai man nieko neskauda nera reikalo taip skubeti,bet jis vistiek isitempes ir vis skubina,apsirengiu pasiemu daiktus ir pajudam is namu.Ieinu i priimamaji sakau labas rytas,manes klausia kas nutiko sakau nezinau tikriausiai vandenys nubego,sesele juokiasi ir sako tai kas turi zinoti,abi nusijuokiam,ateina daktaryte apziuri ir sako taip siandien turesit 2.gif .Nuveda mus i gimdymo skyriu prijungia prie aparatu,man nieko neskauda,as tik vyriski juokinu,nes jis pasimetes ir susijaudines,po truputi abu pradedam juokauti,laikas eina,o man nieko neskauda jau 12 dar jokiu skausmu,jau 15 val.dar tas pats,atejo daktaryte sako jau 4cm. atsidare,bet jei po valandos niekas nejudes lasinsim skatinamuosius,praejo ir ta valanda ramei pastate ta lasine,jau po truputi maudzia ir vis stipryn ir stipryn,po to sakau pakvieskit anestozologa kad epidurine nejautra padarytu,o ji sako pirma gydytoja turi apziureti,otik po to gales.Gydytoja apziurejo ir sako kokie nuskausminami jau gimdom,dar paguliu ant stalo kol viska suruosia ir prasdideda darbas,pora stumiu ir isgirstam pirma pasisveikinima, VERKSMA(dar ir dabar ausyse skamba tas nuostabus verkimas),gydytojai fiksuoja laika 17 20,pajuntu kaip ant mano veido byra asaros pakeliu akis ir matau pati laimingiausia zmoguti TETE wub.gif
kristutyte
Sveikinu clap.gif
Tikrai malonu matyti laminga teveli po tokiu ivykiu wub.gif
Ašne
Dzievuliau kaip grazu wub.gif
Po tokio grazaus rasinelio jau ir as uzsinorejau gimdyti rolleyes.gif
Miaška
Ir man labai labai gražu skaityti gražias istorijas rolleyes.gif
Savų gimdymų istorijų nepasakosiu, jos ne tokios gražios: sumokėti gydytojoms neturėjau iš ko, vyras gimdymuose nedalyvavo, mažėlė gimė per anksti... unsure.gif
viltele
wub.gif heart.gif
Wildberry
wub.gif Noriu dar vieno biggrin.gif
Sauja
nejaugi is tikruju viskas vyko taip lengvai ir dziaugsmingai? Sveikinu 4u.gif
Milera
grazi istorija wub.gif wub.gif
Bona -pari
4u.gif thumbup.gif
aize
wub.gif wub.gif wub.gif Gražu.... 4u.gif
GudriLapė
smile.gif sėkmės jums augant 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.