Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tiesiog įdomu
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
Ingeb
Nesu tikra, kad turėčiau rašyti čia, bet jau paklausiu. Jau porą metų neduoda ramybės vienas dalykas ir nežinau ar verta dėl to nerimauti. Situacija tokia, girdėjau (nežinau kiek tame tiesos), kad yra nemaža tikimybė, jog mamų ir dukterų nėštumai / gimdymai bus panašūs. Tai ir neramina. Mano mamos pirmas nėštumas buvo lengvas, tačiau brolis gimė sunkiai, o ir procesas užtruko 2 paras. Po to trys nėštumai baigėsi priešlaikiniu gimdymu (nei vienas neišgyveno), o aš (5-as nėšumas) gimiau lengvai, bet nėštumas buvo labai komplikuotas (7 mėn. lovoj, priešlaikinio gimdymo stabdymas). Paskutinis nėštumas (6-as)iš viso baigėsi persileidimu. Va čia ir yra klausimas neduodantis man ramybės, man labai įdomi Jūsų, kaip specialstės, nuomonė. Ar yra tikimybė, kad ir man taip gali būti? O gal vėlesni nesėkmingi nėštumai tai pirmo ilgo ir sunkaus gimdymo pasekmė? Gal aš nerimauju be reikalo ir viskas yra labai individualu?
Rita Matulionytė
Įvairios nėštumo komplikacijos galimos kiekvienai moteriai, tačiau Jums, vien dėl to, kad mamos nėštumai buvo būtent tokie, reizika nei kiek ne didesnė, negu kitoms.
Be to medicina sparčiai žengia į priekį, labai dažnai pavyksta nustatyti tokių besikartojančių nesėkmių priežąstis, ir efektyviai gydyti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.