Laba diena. pasiskaičiau visus Jūsų atsakymus ir susisuko galva. Gal patartumėt? Vaikiukui 2006 06 17 sueis penki mėnesiai. Su maitinimu krūtimi apytikriai nuo 3 mėnesių turėjom problemėlę, kad valgydama imdavo rėkti ir tuomet jai krūtis įtikdavo, tik po to, kai ji parėkusi pamiegodavo-t.y. praeidavo pyktis ant krūties. Vėliau mano piena ji ėmė gerti kokias 5 minutes ir valgydavo kaip gimusi kas 2 valandas, taip ir 4 mėnesių, o mūsų pediatrė pasakė, kad 4 mėnesių kūdikis turi valgyti apytikriai kas 4 val.(negi tai taisyklė?). Nors išties krūties žindimas maximum 5 minutes ir man pasirodė per trumpas, o maitinimo tarpai per dažni, juolab, kad nakti irgi pradėjo keltis kas pora valandu. Ėmiau nuo 4 mėnesio primaitinti HIPP ankstyvųjų morkų tyrele, po 2 savaičių gydytoja pasiūlė įvesti avižų košę(ją radau tik MILUPA firmos),kurią gaminu su savo pienu sumaišytu su vandeniu. Užvakar pabandėm pora šaukštelių Hipp bananų ir persikų tyrelės.
Mūsų valgiaraštis toks: Apie 7 val. mamos pienas, apie 9-10 val. mamos pienas, apie 12-13 val. avižų košė, apie16-17 val. morkų tyrelė, apie 19-20 val mamos pienas (plius Hipp bananu-persiku tyrele). Nakti viena arba du kartus valgome mano piena. Ar teisingas mūsų maitinimasis? Svarbus klausimas: ar duodant košę, tyrelę, duoti ir mano pieno, jei taip-kada, prieš ar po? Visur rašo skirtingai. Kadangi dukrytė mano pieneliu nesižavi iki šiol daviau prieš tirštą maistą, nes po jo, į mano pieną ji absoliučiai nežiūri, o juk pienas tokiam kūdikiui būtinas.
Ačiū už kantrybę. Lauksiu Jūsų atsakymo.