Supermamų amunicija Džiugu pranešti, kad ir vėl galite įsigyti įvairios supermama.lt firminės atributikos: nuo marškinėlių iki ženkliuko! Supermamos nuo šiol viena kitą atpažins ne tik iš nuotraukų forume, bet ir aprangos bei kitų smulkmenų, papuoštų firminiais supermama.lt ženklais. O mūsų susitikimai (meetai), į kuriuos rinksimės vilkėdamos firminius marškinėlius, vis labiau panėšės į rimto klubo susitikimus  Mes mėgstame sakyti: nė dienos be supermamos!, nuo dabar tai jau tikrai apsirūpink visa supermama.lt amunicija ir būk su mumis visą laiką! Dar viena gera žinia! Pirkdamos supermama.lt firminę atributiką jūs ne tik puošiatės, tampate atpažįstamos kitų klubo narių tarpe, bet ir darote gerą darbą pelnas nuo atributikos pardavimo skiriamas paramos ir labdaros fondo SUPERMAMA projektams. Dėkojame Jums! Supermama.lt firminės atributikos kainos: Pakabukas - 5 lt. Ženkliukas - 3 lt. Marškinėliai - 36 Lt. Šiuo metu turime XS, M, L, XL dydžius. Šiuo metu neturime S ir XXL dydžių. Puodelis 10 lt. Kuprinė 15 lt Registruoto pašto išlaidos - 5 Lt.Su puodeliu - 7.50 Lt.------------------------- Kur ir kaip pervesti pinigus už atributiką: Gavėjo sąskaita: LT437300010091782428 Gavėjo pavadinimas: LABDAROS IR PARAMOS FONDAS SUPERMAMA Hansabankas Mokėjimo paskirtis: parašykite niką ir "už firminę atributiką". Dėmesio! Kai atliksite mokėjimą iškart rašykite SuperMamai el.laišką adresu forumas@supermama.lt - už ką sumokėjote ir vardą, pavardę, adresą.
~♥KaipTaiKaip♥~
2006 06 16, 11:26
O čia už registruotą laišką 5 Lt, o tai jei puodukas tai dar + 7,5 ir išviso 12,5 ?
O nuo kiekio nesikeičia siuntimo išlaidos, jei aš daugiau užsisakau, tai lieka tas pats?
SuperMama
2006 06 16, 17:30
jei minkšti daiktai - kuprinė, marškinėliai - tai 5 lt. Jei rinkinuke yra puodelis tada 7.5, nes jam reikia dar dėžutę pirkti ir sveria jis daug. Jei daromas kelių mamų užsakymas, tai žinoma, kad pašto išlaidos padidėja, nes sveria tai daugiau. Ir jei ten dar puodukų yra, tai per autobusų stotį reikės atsiimti, kainų aš negaliu kol kas parašyti, nes nežinau kokios jos yra ir kiek svers būtent jūsų užsakymas. Tada parašykite kiekius ir aš po kelių dienų parašysiu kainą.
Inga&Liepa
2006 06 16, 21:02
Noriu puodelio  bet jei pinigėlius pervesiu tik kitą savaitę tai tuomet kada man jo tikėtis
tai kada pervedu pinigus, rasau laiska SuperMamai, ir jinai issius laiskeli, ane?? As tai noriu pakabuko, bet siuntimas kainuotu kaip pats pakabukas  Gal dar kazkas is vilnieciu(pasilaiciai) ko noretu, kartu uzsisakytumem
akvilyte
2006 06 17, 15:17
QUOTE(LAILA @ 2006 06 16, 22:32) Gal dar kazkas is vilnieciu(pasilaiciai) ko noretu, kartu uzsisakytumem  o tai nebūtų paprasčiau tiesiog nuvažiuot pas SM ir pasiimt
QUOTE(akvilyte @ 2006 06 17, 16:17) o tai nebūtų paprasčiau tiesiog nuvažiuot pas SM ir pasiimt  tikrai gal galima nuvaziuoti, o kur
Supermama gyvena Karoliniškėse.
Dowiliuke69
2006 06 17, 22:55
O kada marskineliu ''S'' dydis bus
Labukas, supermamai išsiunčiau užklausimą nuo grupelės klaipėdiečių, tikiuos ji gavo  Dar čia pasikartosiu, jeigu ką - ar galėtume ryt pasiimti iš Vilniaus (vienas toks tėtukas geras paimtų) mūsų visų mamkų užsakymą, jei už tuos daikčiukus sumokėsime tik ryt ryte? Jei taip, tuomet mum reik tikslesnės info, kaip kur ir kada galima susirasti Supermamą
Tai kur būtų galima atsiimti atributiką: stotyje ar pašte?
~♥KaipTaiKaip♥~
2006 06 20, 20:38
O tai kaip daryti užsakymą, jei niekas neatrašo kiek kainuotų užsakymas? Rašiau nurodytu emailu, bet neatsako, rašau Supermamai, bet AŽ perpildyta
SuperMama
2006 06 21, 10:38
QUOTE(liutuke.m @ 2006 06 16, 22:02) Noriu puodelio  bet jei pinigėlius pervesiu tik kitą savaitę tai tuomet kada man jo tikėtis  antradienį galėsiu išsiųsti. QUOTE(LAILA @ 2006 06 16, 22:32) tai kada pervedu pinigus, rasau laiska SuperMamai, ir jinai issius laiskeli, ane?? As tai noriu pakabuko, bet siuntimas kainuotu kaip pats pakabukas  Gal dar kazkas is vilnieciu(pasilaiciai) ko noretu, kartu uzsisakytumem  parašyk man į el.paštą, susitarsime kaip atsiimsi. QUOTE(Dowiliuke69 @ 2006 06 17, 23:55) O kada marskineliu ''S'' dydis bus  nebus, bent jau šiais metais tikrai. QUOTE(anike @ 2006 06 18, 13:25) Labukas, supermamai išsiunčiau užklausimą nuo grupelės klaipėdiečių, tikiuos ji gavo  Dar čia pasikartosiu, jeigu ką - ar galėtume ryt pasiimti iš Vilniaus (vienas toks tėtukas geras paimtų) mūsų visų mamkų užsakymą, jei už tuos daikčiukus sumokėsime tik ryt ryte? Jei taip, tuomet mum reik tikslesnės info, kaip kur ir kada galima susirasti Supermamą  jau pristatytas į Klaipėdą. QUOTE(Ice @ 2006 06 18, 14:45) Tai kur būtų galima atsiimti atributiką: stotyje ar pašte?  jei tik tavo užsakymas, tai pašte; arba jei kas nors iš mano pažįstamu važiuos, tai galiu perduoti per jį. QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 20, 21:38) O tai kaip daryti užsakymą, jei niekas neatrašo kiek kainuotų užsakymas? Rašiau nurodytu emailu, bet neatsako, rašau Supermamai, bet AŽ perpildyta jau sutarta
boruzka
2006 06 21, 11:00
o as va matau pinigeliai vel bus skirti labdarai . man labai idomu kaip sekesi panaudot surinktas lešas paramos projektams praeitą kartą ir kokius paramos projektus darys supermama.lt šį karta
jega man tai kuprine laaabai patiko o kaip su siuntimu i UK?
Inga&Liepa
2006 06 26, 19:56
Pasimečiau  aš noriu tik puodelio ir siūsti reikėtų į Kauną, tai kiek pinigėlių man pervesti
Levander
2006 06 27, 17:02
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 16, 11:50) o puodelio nuotraukos neįmanoma pamatyt
Inga&Liepa
2006 06 28, 10:12
Jei teisingai supratau už puodelį pervesti reikia 17.50 lt? jei pervedu šią savaitę kada man jo tikėtis, nes už poros savaičių išvažiuoju ilsėtis ir norėčiau gauti jį iki to laiko
Kai kas jau smagiai apsipirko O nespėjusių kita firminės atributikos pardavimo savaitė lauks liepos 25 - 30 d.!
Iki to laiko ši tema uždaroma. Susitiksime liepos 25-ąją!
Chanson
2006 07 26, 08:12
Aureja, ar jau galiu daryti pavedima? Tik man kazkaip neaisku: ar turiu pliusuoti siuntimo islaidas prie uzsakymo sumos ar susimokesiu atsiimdama siuntinuka?
boruzka
2006 07 27, 19:17
QUOTE(boruzka @ 2006 06 21, 11:00) o as va matau pinigeliai vel bus skirti labdarai . man labai idomu kaip sekesi panaudot surinktas lešas paramos projektams praeitą kartą ir kokius paramos projektus darys supermama.lt šį karta  labai idomu ar kasnors atsakys man i si klausima ...
QUOTE(boruzka @ 2006 07 27, 20:17) labai idomu ar kasnors atsakys man i si klausima ...  Ši tema skirta įsigyti atributikai.
boruzka
2006 07 28, 18:45
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 28, 10:12) Ši tema skirta įsigyti atributikai. nu gerai bet nejaugi paklausti negalima ? as gi graziai manau ne viena as noreciau ta zinoti
labai noriu kuprinės ir puoduko, tik va iki 30 d. nespėsiu nei pinigėlių pervest, nei kažkaip kitaip susisiekti, nes anksti ryte išvažiuoju.  o gal galima būtų kaip nors susitarti dėl pirmadienio, aš esu vilnietė, galiu pati atsiimti ir pinigėlius tą pačią dieną pervesti.
Chanson
2006 07 28, 21:02
Na, as tai galiu nors ir sia minute pervesti, bet bijau, kad nebus nei kuprines, nei lituku, nes kazkodel nieks taip ir neatsake - ar pliusuoti siuntimo islaidas prie pavedimo sumos???
QUOTE(*Rita* @ 2006 07 28, 22:02) Na, as tai galiu nors ir sia minute pervesti, bet bijau, kad nebus nei kuprines, nei lituku, nes kazkodel nieks taip ir neatsake - ar pliusuoti siuntimo islaidas prie pavedimo sumos??? Taip pliusuoti. Jei perkate kuprinytę bus 15 +5 lt. , jei puodelį 10lt. + 7,5 lt.
Chanson
2006 07 29, 09:31
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 29, 10:18) Taip pliusuoti. Jei perkate kuprinytę bus 15 +5 lt. , jei puodelį 10lt. + 7,5 lt.  Taip ir padariau!
lina31m
2006 08 01, 16:16
Labukas, o dabar jau turbut jau velu uzsisakyti? siandien jau rugpjucio 1 d. Noreciau kuprinytes
Antilope
2006 08 09, 12:48
Ir as labai kuprines ir marskineliu noreciau  Gal dar bus atributikos pardavimu?
saldaine
2006 08 09, 16:09
Sveikutes, tai mano pirmas laiskiukas  Labai grazi kuprinyte ir marskineliai, noreciau.Bet teks palaukti pinigeliu, nes visus Sventojoj su vaikais isleidau  Gal spesiu dar uzsisakyti
agnie6ka
2006 08 09, 21:36
Noreciau marskineliu, ar galima daryti pavedima?
Šiuo metu Supermama dar atostogauja. Ji bus nuo kitos savaitės, tada ir tarsimes dėl pervedimo ir atsiėmimo. Kol kas neskubėkit
| i |
| SuperMama sugrįžo, tad vėl galite užsakinėti atributikos. Tvarka nurodyta pirmajame temos komentare. |
Tu Mano
2006 08 17, 19:44
Labai saunu! Ir as sulaukiau tokios galimybes! Norejau paklausti kaip yra su marskineliu dydziais? Ar yra S, M dydziu? Jei perku marskinelius (ar kuprine) ir puodeli, tai pasto islaidos tik + 7,5 Lt ar dar ir +5 Lt?
o iki kada bus galima užsisakyt? ir kaip supratau S dydžio nebus šiais metais  ...kažin XS nuo S JAU LABAI SKIRIAS,gal įtilpčiau.. gal parašykit kiek čia apytikriai cm
Sv@jonė
2006 08 25, 07:56
labai noreciau puodelio
Labai norėčiau kuprinės ir ženkliuko  žinau kad gyvenu prie supermamos  gal galima būtų kaip nors įsygyti tuos daikčiukus  jau seniai laaabaai noriu
Labai noriu pakabuko ir puodelio. Sekmadienį busiu Vilniuje ar būtų galima kaip nors nusipirkti?
-Diana-
2006 08 30, 00:00
Norejau paklausti ar uz LT ribu ar atsiustumet puoduka ir pakabuka? Ir kiek tai kainuotu?
lina31m
2006 08 30, 09:35
o aš norėčiau kuprinytės. Kur pervesti tuos 20 litukų?
dailima
2006 08 30, 10:04
As irgi noriu kuprinytes ir puodelio. Gal galima atvaziuot ir pasiimt ir grynais pinigelius atiduot? laukiam atsakymo
QUOTE(Tiktai Di @ 2006 08 30, 01:00) Norejau paklausti ar uz LT ribu ar atsiustumet puoduka ir pakabuka? Ir kiek tai kainuotu? tik Lietuvoje siunčiami siuntinukai QUOTE(lina31m @ 2006 08 30, 10:35) o aš norėčiau kuprinytės. Kur pervesti tuos 20 litukų? Kur ir kaip pervesti pinigus už atributiką: Gavėjo sąskaita: LT437300010091782428 Gavėjo pavadinimas: LABDAROS IR PARAMOS FONDAS SUPERMAMA Hansabankas Mokėjimo paskirtis: parašykite niką ir "už firminę atributiką". Dėmesio! Kai atliksite mokėjimą iškart rašykite SuperMamai el.laišką adresu forumas@supermama.lt - už ką sumokėjote ir vardą, pavardę, adresą.
QUOTE(dainaut @ 2006 08 30, 11:04) As irgi noriu kuprinytes ir puodelio. Gal galima atvaziuot ir pasiimt ir grynais pinigelius atiduot? laukiam atsakymo  ?ar galima?
QUOTE(Rituxx @ 2006 08 27, 12:09) Labai norėčiau kuprinės ir ženkliuko  žinau kad gyvenu prie supermamos  gal galima būtų kaip nors įsygyti tuos daikčiukus  jau seniai laaabaai noriu  taip, galima: perveskite pinigus į nurodytą sąskaitą, paskambinkite Supermamai ir sutarsite dėl susitikimo. QUOTE(keas @ 2006 08 29, 21:32) Labai noriu pakabuko ir puodelio. Sekmadienį busiu Vilniuje ar būtų galima kaip nors nusipirkti?  Galima penktadienį padaryti pavedimą ir sekmadienį susiskambinus su Supermama sutarti dėl susitikimo. QUOTE(dainaut @ 2006 08 30, 11:04) As irgi noriu kuprinytes ir puodelio. Gal galima atvaziuot ir pasiimt ir grynais pinigelius atiduot? laukiam atsakymo  Grynais neįmanoma atsiskaityti, tik pervedant į sąskaitą, o atsiimti galima atvažiuoti pas SuperMamą. Telefoną atsiųsiu asmenine žinute.
Aš ir jau turiu  Puodelį ir raktų pakabuką
| ! |
| Rugsėjo 12 - spalio 1 d. SuperMama atostogauja, tad atributikos pakviesime įsigyti po spalio 1 d. |
laurutia
2006 10 08, 20:14
as labai noreciau suzinoti ar dar galima uzsisakyt marskinelius ?
Ametistė
2006 10 09, 15:28
Mane taip pat labai domintu, ar butu galima ka nors is SUPERMAMA amunicijos uzsisakyti???
medasta
2006 10 23, 05:50
Pervedžiau 10lt į SM fondą už pakabuką. Kada jo laukti?  Supermamos pilna asmeninė dėžutė
|
|