Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip įsigyti supermama.lt atributikos?
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2
Aurėja
Supermamų “amunicija”

Džiugu pranešti, kad ir vėl galite įsigyti įvairios supermama.lt firminės atributikos: nuo marškinėlių – iki ženkliuko!

Supermamos nuo šiol viena kitą atpažins ne tik iš nuotraukų forume, bet ir aprangos bei kitų smulkmenų, papuoštų firminiais supermama.lt ženklais. O mūsų susitikimai (meet’ai), į kuriuos rinksimės vilkėdamos firminius marškinėlius, vis labiau panėšės į rimto klubo susitikimus wink.gif Mes mėgstame sakyti: “nė dienos be supermamos!”, nuo dabar tai jau tikrai – apsirūpink visa supermama.lt “amunicija” ir būk su mumis visą laiką!

Dar viena gera žinia! Pirkdamos supermama.lt firminę atributiką jūs ne tik puošiatės, tampate atpažįstamos kitų klubo narių tarpe, bet ir darote gerą darbą – pelnas nuo atributikos pardavimo skiriamas paramos ir labdaros fondo „SUPERMAMA“ projektams. Dėkojame Jums!

Supermama.lt firminės atributikos kainos:

Pakabukas - 5 lt.
Ženkliukas - 3 lt.

user posted image

Marškinėliai - 36 Lt. Šiuo metu turime XS, M, L, XL dydžius. Šiuo metu neturime S ir XXL dydžių.

user posted image

Puodelis 10 lt.

Kuprinė 15 lt

user posted image

Registruoto pašto išlaidos - 5 Lt.
Su puodeliu - 7.50 Lt.

-------------------------

Kur ir kaip pervesti pinigus už atributiką:

Gavėjo sąskaita: LT437300010091782428

Gavėjo pavadinimas: LABDAROS IR PARAMOS FONDAS SUPERMAMA

Hansabankas

Mokėjimo paskirtis: parašykite niką ir "už firminę atributiką".

Dėmesio! Kai atliksite mokėjimą iškart rašykite SuperMamai el.laišką adresu forumas@supermama.lt - už ką sumokėjote ir vardą, pavardę, adresą.
~♥KaipTaiKaip♥~
O čia už registruotą laišką 5 Lt, o tai jei puodukas tai dar + 7,5 ir išviso 12,5 ?

O nuo kiekio nesikeičia siuntimo išlaidos, jei aš daugiau užsisakau, tai lieka tas pats?
SuperMama
jei minkšti daiktai - kuprinė, marškinėliai - tai 5 lt. Jei rinkinuke yra puodelis tada 7.5, nes jam reikia dar dėžutę pirkti ir sveria jis daug.
Jei daromas kelių mamų užsakymas, tai žinoma, kad pašto išlaidos padidėja, nes sveria tai daugiau. Ir jei ten dar puodukų yra, tai per autobusų stotį reikės atsiimti, kainų aš negaliu kol kas parašyti, nes nežinau kokios jos yra ir kiek svers būtent jūsų užsakymas. Tada parašykite kiekius ir aš po kelių dienų parašysiu kainą.
Inga&Liepa
Noriu puodelio smile.gif bet jei pinigėlius pervesiu tik kitą savaitę tai tuomet kada man jo tikėtis g.gif
LAILA
tai kada pervedu pinigus, rasau laiska SuperMamai, ir jinai issius laiskeli, ane??
As tai noriu pakabuko, bet siuntimas kainuotu kaip pats pakabukas g.gif Gal dar kazkas is vilnieciu(pasilaiciai) ko noretu, kartu uzsisakytumem mirksiukas.gif
akvilyte
QUOTE(LAILA @ 2006 06 16, 22:32)
Gal dar kazkas is vilnieciu(pasilaiciai) ko noretu, kartu uzsisakytumem mirksiukas.gif
*

o tai nebūtų paprasčiau tiesiog nuvažiuot pas SM ir pasiimt blink.gif g.gif
LAILA
QUOTE(akvilyte @ 2006 06 17, 16:17)
o tai nebūtų paprasčiau tiesiog nuvažiuot pas SM ir pasiimt blink.gif  g.gif
*

tikrai gal galima nuvaziuoti, o kur g.gif
Board
Supermama gyvena Karoliniškėse.
Dowiliuke69
O kada marskineliu ''S'' dydis bus g.gif
anike
Labukas,
supermamai išsiunčiau užklausimą nuo grupelės klaipėdiečių, tikiuos ji gavo blush2.gif Dar čia pasikartosiu, jeigu ką - ar galėtume ryt pasiimti iš Vilniaus (vienas toks tėtukas geras paimtų) mūsų visų mamkų užsakymą, jei už tuos daikčiukus sumokėsime tik ryt ryte? Jei taip, tuomet mum reik tikslesnės info, kaip kur ir kada galima susirasti Supermamą g.gif
Ice
Tai kur būtų galima atsiimti atributiką: stotyje ar pašte? rolleyes.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
O tai kaip daryti užsakymą, jei niekas neatrašo kiek kainuotų užsakymas? Rašiau nurodytu emailu, bet neatsako, rašau Supermamai, bet AŽ perpildyta verysad.gif
SuperMama
QUOTE(liutuke.m @ 2006 06 16, 22:02)
Noriu puodelio  smile.gif bet jei pinigėlius pervesiu tik kitą savaitę tai tuomet kada man jo tikėtis  g.gif
*

antradienį galėsiu išsiųsti. smile.gif

QUOTE(LAILA @ 2006 06 16, 22:32)
tai kada pervedu pinigus, rasau laiska SuperMamai, ir jinai issius laiskeli, ane??
As tai noriu pakabuko, bet siuntimas kainuotu kaip pats pakabukas g.gif  Gal dar kazkas is vilnieciu(pasilaiciai) ko noretu, kartu uzsisakytumem mirksiukas.gif
*

parašyk man į el.paštą, susitarsime kaip atsiimsi. mirksiukas.gif

QUOTE(Dowiliuke69 @ 2006 06 17, 23:55)
O kada marskineliu ''S'' dydis bus g.gif
*

nebus, bent jau šiais metais tikrai.

QUOTE(anike @ 2006 06 18, 13:25)
Labukas,
supermamai išsiunčiau užklausimą nuo grupelės klaipėdiečių, tikiuos ji gavo  blush2.gif Dar čia pasikartosiu, jeigu ką - ar galėtume ryt pasiimti iš Vilniaus (vienas toks tėtukas geras paimtų) mūsų visų mamkų užsakymą, jei už tuos daikčiukus sumokėsime tik ryt ryte? Jei taip, tuomet mum reik tikslesnės info, kaip kur ir kada galima susirasti Supermamą  g.gif
*

jau pristatytas į Klaipėdą. bigsmile.gif

QUOTE(Ice @ 2006 06 18, 14:45)
Tai kur būtų galima atsiimti atributiką: stotyje ar pašte?  rolleyes.gif
*

jei tik tavo užsakymas, tai pašte; arba jei kas nors iš mano pažįstamu važiuos, tai galiu perduoti per jį.

QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 20, 21:38)
O tai kaip daryti užsakymą, jei niekas neatrašo kiek kainuotų užsakymas?  Rašiau nurodytu emailu, bet neatsako, rašau Supermamai, bet AŽ perpildyta  verysad.gif
*

jau sutarta mirksiukas.gif
boruzka
o as va matau pinigeliai vel bus skirti labdarai .
man labai idomu kaip sekesi panaudot surinktas lešas paramos projektams praeitą kartą ir kokius paramos projektus darys supermama.lt šį karta rolleyes.gif g.gif
ema88
jega thumbup.gif
man tai kuprine laaabai patiko smile.gif
o kaip su siuntimu i UK?
Inga&Liepa
Pasimečiau blush2.gif aš noriu tik puodelio ir siūsti reikėtų į Kauną, tai kiek pinigėlių man pervesti g.gif
Levander
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 16, 11:50)
Puodelis 10 lt.
*

o puodelio nuotraukos neįmanoma pamatyt g.gif blush2.gif
Inga&Liepa
Jei teisingai supratau už puodelį pervesti reikia 17.50 lt? jei pervedu šią savaitę kada man jo tikėtis, nes už poros savaičių išvažiuoju ilsėtis ir norėčiau gauti jį iki to laiko
Aurėja
Kai kas jau smagiai apsipirko tongue.gif O nespėjusių kita firminės atributikos pardavimo savaitė lauks liepos 25 - 30 d.!

Iki to laiko ši tema uždaroma. Susitiksime liepos 25-ąją!

Chanson
Aureja, ar jau galiu daryti pavedima?
Tik man kazkaip neaisku: ar turiu pliusuoti siuntimo islaidas prie uzsakymo sumos ar susimokesiu atsiimdama siuntinuka? 4u.gif
boruzka
QUOTE(boruzka @ 2006 06 21, 11:00)
o as va matau pinigeliai vel bus skirti labdarai .
man labai idomu kaip  sekesi panaudot surinktas lešas paramos projektams praeitą kartą ir kokius paramos projektus darys supermama.lt šį karta  rolleyes.gif  g.gif
*

labai idomu ar kasnors atsakys man i si klausima ... rolleyes.gif
ENIGMA
QUOTE(boruzka @ 2006 07 27, 20:17)
labai idomu ar kasnors atsakys man i si klausima ...  rolleyes.gif
*

Ši tema skirta įsigyti atributikai.
boruzka
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 28, 10:12)
Ši tema skirta įsigyti atributikai.
*

nu gerai bet nejaugi paklausti negalima ? as gi graziai ax.gif

manau ne viena as noreciau ta zinoti cool.gif
Akvilė
labai noriu kuprinės ir puoduko, tik va iki 30 d. nespėsiu nei pinigėlių pervest, nei kažkaip kitaip susisiekti, nes anksti ryte išvažiuoju. verysad.gif o gal galima būtų kaip nors susitarti dėl pirmadienio, aš esu vilnietė, galiu pati atsiimti ir pinigėlius tą pačią dieną pervesti.
Chanson
Na, as tai galiu nors ir sia minute pervesti, bet bijau, kad nebus nei kuprines, nei lituku, nes kazkodel nieks taip ir neatsake - ar pliusuoti siuntimo islaidas prie pavedimo sumos???
ENIGMA
QUOTE(*Rita* @ 2006 07 28, 22:02)
Na, as tai galiu nors ir sia minute pervesti, bet bijau, kad nebus nei kuprines, nei lituku, nes kazkodel nieks taip ir neatsake - ar pliusuoti siuntimo islaidas prie pavedimo sumos???
*

Taip pliusuoti.
Jei perkate kuprinytę bus 15 +5 lt. , jei puodelį 10lt. + 7,5 lt. smile.gif
Chanson
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 29, 10:18)
Taip pliusuoti.
Jei perkate kuprinytę bus 15 +5 lt. , jei puodelį 10lt. + 7,5 lt.  smile.gif
*

Taip ir padariau! 4u.gif
lina31m
Labukas, o dabar jau turbut jau velu uzsisakyti? siandien jau rugpjucio 1 d. Noreciau kuprinytes blush2.gif
Antilope
Ir as labai kuprines ir marskineliu noreciau ax.gif ax.gif Gal dar bus atributikos pardavimu? blink.gif
saldaine
Sveikutes, tai mano pirmas laiskiukas blush2.gif Labai grazi kuprinyte ir marskineliai, noreciau.Bet teks palaukti pinigeliu, nes visus Sventojoj su vaikais isleidau doh.gif Gal spesiu dar uzsisakyti biggrin.gif
agnie6ka
Noreciau marskineliu, ar galima daryti pavedima?
Board
Šiuo metu Supermama dar atostogauja. Ji bus nuo kitos savaitės, tada ir tarsimes dėl pervedimo ir atsiėmimo.
Kol kas neskubėkit 4u.gif
Aurėja

i 
SuperMama sugrįžo, tad  vėl galite užsakinėti atributikos. Tvarka nurodyta pirmajame temos komentare.  
Tu Mano
Labai saunu! Ir as sulaukiau tokios galimybes!
Norejau paklausti kaip yra su marskineliu dydziais? Ar yra S, M dydziu?
Jei perku marskinelius (ar kuprine) ir puodeli, tai pasto islaidos tik + 7,5 Lt ar dar ir +5 Lt?
awiux
o iki kada bus galima užsisakyt?
ir kaip supratau S dydžio nebus šiais metais g.gif ...kažin XS nuo S JAU LABAI SKIRIAS,gal įtilpčiau..
gal parašykit kiek čia apytikriai cm blush2.gif
Sv@jonė
labai noreciau puodelio blush2.gif
Rituxx
Labai norėčiau kuprinės ir ženkliuko rolleyes.gif žinau kad gyvenu prie supermamos ax.gif gal galima būtų kaip nors įsygyti tuos daikčiukus rolleyes.gif jau seniai laaabaai noriu rolleyes.gif
keas
Labai noriu pakabuko ir puodelio. Sekmadienį busiu Vilniuje ar būtų galima kaip nors nusipirkti? g.gif
-Diana-
Norejau paklausti ar uz LT ribu ar atsiustumet puoduka ir pakabuka? Ir kiek tai kainuotu?
lina31m
o aš norėčiau kuprinytės. Kur pervesti tuos 20 litukų?
dailima
As irgi noriu kuprinytes ir puodelio. Gal galima atvaziuot ir pasiimt ir grynais pinigelius atiduot?
laukiam atsakymo biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(Tiktai Di @ 2006 08 30, 01:00)
Norejau paklausti ar uz LT ribu ar atsiustumet puoduka ir pakabuka? Ir kiek tai kainuotu?
*

tik Lietuvoje siunčiami siuntinukai

QUOTE(lina31m @ 2006 08 30, 10:35)
o aš norėčiau kuprinytės. Kur pervesti tuos 20 litukų?
*

Kur ir kaip pervesti pinigus už atributiką:

Gavėjo sąskaita: LT437300010091782428

Gavėjo pavadinimas: LABDAROS IR PARAMOS FONDAS SUPERMAMA

Hansabankas

Mokėjimo paskirtis: parašykite niką ir "už firminę atributiką".

Dėmesio! Kai atliksite mokėjimą iškart rašykite SuperMamai el.laišką adresu forumas@supermama.lt - už ką sumokėjote ir vardą, pavardę, adresą.
keas
QUOTE(dainaut @ 2006 08 30, 11:04)
As irgi noriu kuprinytes ir puodelio. Gal galima atvaziuot ir pasiimt ir grynais pinigelius atiduot?
*

?ar galima? ax.gif
Aurėja
QUOTE(Rituxx @ 2006 08 27, 12:09)
Labai norėčiau kuprinės ir ženkliuko rolleyes.gif žinau kad gyvenu prie supermamos ax.gif gal galima būtų kaip nors įsygyti tuos daikčiukus rolleyes.gif jau seniai laaabaai noriu rolleyes.gif
*

taip, galima: perveskite pinigus į nurodytą sąskaitą, paskambinkite Supermamai ir sutarsite dėl susitikimo.

QUOTE(keas @ 2006 08 29, 21:32)
Labai noriu pakabuko ir puodelio.  Sekmadienį busiu Vilniuje ar būtų galima kaip nors nusipirkti?  g.gif
*

Galima penktadienį padaryti pavedimą ir sekmadienį susiskambinus su Supermama sutarti dėl susitikimo.

QUOTE(dainaut @ 2006 08 30, 11:04)
*

Grynais neįmanoma atsiskaityti, tik pervedant į sąskaitą, o atsiimti galima atvažiuoti pas SuperMamą.

Telefoną atsiųsiu asmenine žinute.
Rituxx
Aš jau galiu pasigyrti blush2.gif kad turiu ir puodelį, ir kuprinę, ir ženkliuką o ir pakabukų dovanų clap.gif clap.gif ačiū supermamai aciuks.gif aciuks.gif
keas
Aš ir jau turiu clap.gif Puodelį ir raktų pakabukąassa.gif
Aurėja

! 
Rugsėjo 12 - spalio 1 d. SuperMama atostogauja, tad atributikos pakviesime įsigyti po spalio 1 d.
laurutia
as labai noreciau suzinoti ar dar galima uzsisakyt marskinelius ?
Ametistė
Mane taip pat labai domintu, ar butu galima ka nors is SUPERMAMA amunicijos uzsisakyti???
medasta
Pervedžiau 10lt į SM fondą už pakabuką. Kada jo laukti? mirksiukas.gif Supermamos pilna asmeninė dėžutė g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.