Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gavote sauskelnių ligoninėje?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
olialia
Sveikos SUPERMAMOS!
Parašykite prašau, ar po gimdymo ligoninėje gavote sauskelnių? Kokių? Ar jų užteko, ar reikėjo dar savo atsivežti? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
desta
As gimdžiau Antakalny,tai ten nieks nedavė sauskelnių.Vežiausi savo.O gal ir duoda, nors kai turėjau savo tai ir neprašiau. tongue.gif
RebekaG
As gimdziau 2002m rudeni. Tada gal kazkokia Liberu akcija vyko, tai kiek zinau kiekvienoj ligoninej duodavo nedideli pokeli sauskelniu 2-4kg. Dar Pamper dovanu pabandymui 2 saukelnes. Mes ligoninej buvom 3 paras. Beveik uzteko. Is savo atsiveztu gal tik kelias sunaudojau. As pirkausi Pampers 2-5kg dideli poka. Siulyciau nusivezti ir savo pampu, nes ka gali zinoti gal ligoninej teks ir savaite pabuti. O siaip pacio maziausio dydzio daug neuzsipirk. Pvz maniske maziausia dydi isaugo per 2 savaites smile.gif
Dobšiukas
Gimdžiau 2003 11 02 (RK), gavau liberių poką, taip pat bambolina 1 sauskelnes, pampers 2 sauskelnes. Kai vaiką pasiimdavo apžiūrai, tai vėl pakeisdavo, nesvarbu, kad buvau keitus, buvau ir savų atsivežus, bet mano berneliui užteko ir ligoninės duotų wink.gif Bet aišku, geriau atsivežti savų. Namie naudojau pampers naujagimiams, 2-5 kg.
Koste
gimdziau pries du menesius KMUK, gavau Libero poka, ligonineje gulejau savaite, tai to poko neuzteko, kelis ir savo sunaudojau
Vike
Va, ir man įdomu ar tikrai duoda pakelį sauskelnių leliukui ligoninėje, nes kai lankiau motinystės mokykklą, tai teidė libero atstovė, kad ligoninėje duos pakelį libero sauskelnių, o jei ne- tada pačiom pareikalauti??? čia aš kalbu apie klaipėdos gimdymo namus.
Kieliuke
As gimdziau Kauno klinikose,tai nedave,jokiu sauskelniu.Manau reiktu pasiimt. g.gif
dange
Pries du menesius gimdziau Vilniaus gimdymo namuose, gavom reklamini Libero poka(ten dvieju rusiu sauskelnes 2-4 kg ir 3-6 kg), bet mums netiko-bere uzpakaliuka, naudojom savo atsiveztas Pampers
mumu
QUOTE (Kieliuke @ 2004 08 08, 13:13)
As gimdziau Kauno klinikose,tai nedave,jokiu sauskelniu.Manau reiktu pasiimt. g.gif

o as gavau poka Libero laugh.gif
SuperBaba
Pries 2,5men gimdziau VGN, gavau tik 2vnt pampersu nes reklamavo wink.gif imk savo smile.gif
Pupsas
Geguzes 24 gimdziau Trakuose, isvaziuodama gavau 4 vnt papmpersu wink.gif
meska
Pries savaite gimdziau VGN, tai dave 4 pampersus (ant reklamos) ir tai pries isvykstant namo
olialia
QUOTE (meska @ 2004 08 08, 18:15)
Pries savaite gimdziau VGN, tai dave 4 pampersus (ant reklamos) ir tai pries isvykstant namo

meska,
o gal tu gimdei savaitgali? kiek zinau, kas gimdo ir isvaziuoja savaitgali, lieka nuskriaustos. Todel galima nuvaziuoti i ligonine darbo diena ir paprasyti negautos dovanos clap.gif
Daisy
as gimdziau Mazylyje, tai gavau Libero pokiuka ir Pampers gal 4 sauskelnes, be to bepanteno, pora idekliuku i liemenele wink.gif
o gimdziau daugiau kaip pries metus
Ambro
Pries du men gimdziau Kauno Krikscioniskuose - dave poka Libero ir 4 vnt Pampers sauskelniu + Bepanthen maza tutele ir daug reklamu laugh.gif ....

Sauskelniu kaip tik uztenka tom 2-3 d wink.gif
alex
as gimdziau 2003 10 11(J.L.)GAVAU LIBERIU POKA,TAIP PAT BAMBOLINA 4SAUSKELNES,2 PAMPERS,BEPANTHEN maza wink.gif
Renacikas
2004 kovo menesiuka gimdziau Kauno II ligonineje.... Siaip turejom savo pasiieme, tai kai jau vakare atejo pasiriureti ar viskas geriai leliukui tai atsinese poka libero... Pamate kad turim savo ir sako ai tai gerai nepaliksi, nes turit savo.... bash.gif
As kaip tik buvau nuejusi praustis, o vyras ir nepriestaravo.... Jauciu jau viena poika taip ir sutaupe... o po keliu tokiu "taupymu" jau ir turgeli gali pastoveti laugh.gif
Eos
Priesh menesi gimdziau VGN, tai gavom poka Libero. Tos pachios dienos vakare i palata pagulde kita gimdyve, nes buvo labai daug gimdymu, tai ji nebegavo nieko.
Skorpione
Pavasari gimdziau Trakuose, tai pirmas 2 dienas buvo dave savu sauskelniu Bambolina, nors turejau ir savu.Bet jei netureciau, tai manau , kad ir dar duotu.Nes seseles ateidavo ir klausdavo ar turit sauskelniu, bet taip, kai turejom savu , tai daugiau ju ir neimem.O veliau dovanu gavau 4 vnt. Pampers sauskelniu, Dove muiliuka mamai, Bepanthen mini tepaliuka ir reklaminiu skrajuciu!
Ellen
Sveikos,
Pries menesiuka gimdziau gimdziau Kauno Klinikose. Oj kajp man juokinga buvo pagimdziau ir atnesa man iskart avent maiseli, na nezinau bet tada zvengiau ant viso skyriaus dabar kai pagalvoji nieko cia juokingo wink.gif Va ka gimdymas daro. O maisiuke buvo, libero mazas pokas, tepaliuko megineli, duso zele vaikiukui, idekliukai... nebe labai prisimenu.... Bet sauskelniu mums neuzteko, turejau savo. Na bet uz tai kiek sumokejau galejau ir daugiau sauskelniu gaut biggrin.gif
Jurgitutė
2003m. spalį gimdžiau Raudonam kryžiuj- tai gavau nedidelę Libero" pakuotę ir 2 vnt. "Pampers". Prieš mėnesį gimdžiau Antakalny- gavau vėl tokią pačią nedidelę pakuotę Libero" ir 4 vienetus "Pampers".
jurgita.v
O as gimdziau 2003 m. liepa Klaipedos gimdymo namuose,bet ten gavau tik 2 pampersus.Libero as gavau poliklinikoje is savo ginekologes.Ligoninej pragulejom 5 dienas ir mums ju uzteko.
WildFire
Pries 4 menesius gimdziau Kauno krikscioniskuose gimdymo namuose. Sauskelniu nedave - sake negavo labdaros dar smile.gif
O savo bet kokiu atveju vertetu pasiimti. Nezinia kokias gali duoti. Gali mazyliui ir netikti...
dajolu
Gimdziau 2004-04-07 gvom pokiuka Libero sauskelniu, 2 Pampersus, Dove muiliuka ir Bepanthen maza tiubele ir dar daug visokiu reklaminiu lankstinuku. ir dar dave uzpildyti anketa Pampers tokia, tai namo atsiusdavo knygeliu apie vaiko vystymasi.
Vaira
QUOTE(dajolu @ 2005 10 26, 11:16)
Gimdziau 2004-04-07 gvom pokiuka Libero sauskelniu, 2 Pampersus, Dove muiliuka ir Bepanthen maza tiubele ir dar daug visokiu reklaminiu lankstinuku. ir dar dave uzpildyti anketa Pampers tokia, tai namo atsiusdavo knygeliu apie vaiko vystymasi.
*

Aš simdžiau beveik prieš metus. Gavau tą patį, o užpildžius anketą dar dabar atsiunčia ne tik knygeles, bet ir Pampers sauskelnių thumbup.gif
Karolinos Mama
QUOTE(Vaira @ 2005 11 22, 17:14)
Aš simdžiau beveik prieš metus. Gavau tą patį, o užpildžius anketą dar dabar atsiunčia ne tik knygeles, bet ir Pampers sauskelnių  thumbup.gif
*

gavau pampersų kokių tai tik ligoninėj ir psio
Karolinos Mama
nieks man nieko nesiuntė, o anketą pildžiau g.gif , visai nesupykčiau kad būtų siuntę pampersus...
morozko
Gimdžiau 2004-02-20 Klaipėdoj, tai davė Libero sauskelnes, o po to į namus dar ir PAMPERS atsiuntė. smile.gif
Fen-berry
QUOTE(Vikšrelis @ 2004 08 09, 16:21)
Pries du men gimdziau Kauno Krikscioniskuose - dave poka Libero ir 4 vnt Pampers sauskelniu + Bepanthen maza tutele ir daug reklamu laugh.gif ....

Sauskelniu kaip tik uztenka tom 2-3 d wink.gif

*

Aš taip pat ten gimdžiau, bet gavau tik 4 vnt Pampers ir daug reklamų.
Bet to reklamuoti Pampers'ų atėjo ~ 9,30 vakaro doh.gif , tikrai ne sauskelnės galvoje buvo tongue.gif .
Erina
Prieš metus gimdžiau KMUK, tai iš kart po gimdymo gavau poką Libero, o išvažiuojant namo dar liepė užpildyt kažkokią anketą ir davė tokią dėžutę kurioje buvo 4 Bambolinos sauskelnės mažas Bepanthen, mažas Dove muiliukas ir pokelis (24 vnt.) drėgnų servetėlių "Jonhson and baby" ir dar kažkokia palutė pervystymui.
rimocik
Aš gimdžiau prieš3mėnesius Vilniaus gimdymo namuose, tai ten davė LIBERO poką, paskui PAMPERSŲ 4vnt.. Užpyldžiau anketą, bet man nieks jokių pampersų nesiuntė,o gaila tongue.gif Dar visokių reklamų krūvas ir BEPANTEN tepaliuko mažą tūtelę dave. biggrin.gif
Gulia
Irgi gavom Libero,Bepanthen ir Pampers+daug reklamos.

Siunte knygutes ir pampersus mirksiukas.gif bet visos,kurios negavo-galvoja g.gif ,kad siunte kruvom doh.gif nieko panasaus po 1 pamperi(aisku ir tas yra duona-kai gauni,o neperki) doh.gif
Isila
Na, mum ligoninėj dėjo Bambolina pampersus, savų nereikėjo. Davė berods 5, liepė įsidėt į stačių ir dėt leliukui. Kadangi mmūsų mažuliukas nieko nedarė visas tas dienas ligoninėj, tai tuos kelis ir tesunaudojom tongue.gif
Helga
QUOTE(gulia2004 @ 2005 11 23, 15:45)
Irgi gavom Libero,Bepanthen ir Pampers+daug reklamos.
Siunte knygutes ir pampersus mirksiukas.gif bet visos,kurios negavo-galvoja g.gif ,kad siunte kruvom doh.gif nieko panasaus po 1 pamperi(aisku ir tas yra duona-kai gauni,o neperki) doh.gif
*

Lygiai ta pati gavom, ten pat matyt ir gimdem smile.gif
fleita
Gimdžiau Klaipėdoje, tai gavau, kiek pamenu, Pampers, libero sauskelnių po keletą, higieninių servetėlių, bepanthen tepaliuką, hipp arbatos pakelį bei kuponą tyrelei ir šaukšteliui, daug reklaminės informacijos.
jurgusia
Gimdziau Siauliuose: gavome Libero paki sauskelniu, ir 4 vnt pamapersu (reklaminius) thumbup.gif thumbup.gif
Neigaja
vistik smuga būtų jei dovanotų,nu pažiūrėsiu ar man duos
Tik tak
Gimus vyresnei dukrai 1999-ais, gavom paką Bambolinos, o jaunesniajai reikėjo savus turėti... verysad.gif Tiesa, tas Pampers anketas pildėm abiem atvejais.
ievbuk
Gimdžiau prieš 3 mėn. Antakalnyje ir gavau pokelį Libero bei 4 vnt. Pampers kartu su Bepanthen mėginuku ir Bepanthen kojinėmis. Tiek sauskelnių gulint ligoninėje neužteko, dar sunaudojau savo nepilną Huggies pokelį.
Opusas
Gimdziau Mazylyj, gavom Libero pakeli ir kruva reklamu unsure.gif
montege
aš gimdžiau vilniaus gimdymo namuose.
dave ir pampersų pakelį nedidelį. ir libero. kelias sauskelnes. nedaug šiaip.. g.gif
madlen
QUOTE(ievbuk @ 2006 01 01, 19:52)
Gimdžiau prieš 3 mėn. Antakalnyje ir gavau pokelį Libero bei 4 vnt. Pampers kartu su Bepanthen mėginuku ir Bepanthen kojinėmis. Tiek sauskelnių gulint ligoninėje neužteko, dar sunaudojau savo nepilną Huggies pokelį.
*

Gimdziau pries 1m.3men.ir gavau analogiskai thumbup.gif Kadangi 3 dienas po cezario neturejau vaikiuko,o issiprasiau po 6 dienu namo,tai savu ir nereikejo visai smile.gif
ugniuke
Mes gavom sauskelniu, berods bambolina,bet taip ir nesunaudojom, nes netiko mums schmoll.gif Dar be sauskelniu dave kelis paketus po gimdymo ax.gif
vzilma
Gavom thumbup.gif
Ingakalnis
as gimdziau VGN vasara ir gavau dovanu libero poka maza, pampers poka maza ir bepanten tepaliuka ir pora knyguciu apie vaika ir jo prieziura ( savo is namu buvau pasiemus bet man ju neprireike )
Simuko
gavom 10 vnt. Pampers kartu su Bepanthen mėginuku ir Bepanthen kojinėmis, plius dregnu serveteliu pampers ir dar knygeliu visokiu apie maitinima, prieziura ir pan.
na tiek pampersu aisku neuzteko, o bepanthen ir dabar dar neatidarytas biggrin.gif neprireike ax.gif
Kofee
Jo....as gimdziau 1997 m. Siauliuose, dave poka pampers sauskelniu. bet mane jau buvo perspeje, jei atsivesiu savo, tai gali ir neduoti g.gif Manau mazai kas pasikeite, jei turesite savu, tai paprasciausia jums net nepasiulis 4u.gif
sdr
KMUK dave libero poka, bet tiek maza buvo ax.gif
VILIMA
2003 metais gavau ir gan nemazai, o 2004 ne.
-Radė
prieš du metus gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose - gavaom libero poką, pampers 4vnt, reklamų ir pientraukį(primityvų tokį rolleyes.gif - nekaži koks, bet pravertė smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.