2003 pavasari gimdziau Kauno MUK tai pampersu
2005 01 14 " vilniaus gimdymo namai" - Libero pokas, pampers keleta vnt., bepanten meginelis+muilukas Dove.
QUOTE(ievbuk @ 2006 01 01, 20:52) Gimdžiau prieš 3 mėn. Antakalnyje ir gavau pokelį Libero bei 4 vnt. Pampers kartu su Bepanthen mėginuku ir Bepanthen kojinėmis. Tiek sauskelnių gulint ligoninėje neužteko, dar sunaudojau savo nepilną Huggies pokelį. Pasikartočiau,tik,deja,kojinių negavau (2004 m. vasara )
Gimdžiau 2003ių rudenį VGN, negavau nieko
Kaip matau, tai kai kam po poką davė, o man tai 4 vnt.atnešė
gimdžiau Raudonajame kryžiuje 2005 m. geguže. Kai gimė vaikas, tai iš karto paprašė, kad duočiau sauskelnes. Sakau, aš jų neturiu, nes kitos mamos sakė, kad duoda ligoninėje. Tai tik susiraukė ir iš kažkur atsinešė sauskelnes. Kitą dieną vyras atvežė visą poką savų. Po dviejų dienų gavau dovanų Pampers sauskelnių, tik neatsimenu kiek, gal 2 ar 4. Brošiūras apie Sampo vaikų draudimą ir knygelę "Naujagimis".
Gimdžiau 2005 sausį Klaipėdos gimdymo namuose. Gavau Libero sauskelnių poką, Bepanthen tep. mėginuką, Dove muiliuką, daug reklaminių lankstinukų, HIPP dovanų kuponą.
Tačiau vežiausi savo sauskelnes, nes tikrai nesitikėjau jokių dovanų gauti
o mum geriausiai gavos- tik dabar per meetuką sužinojau kad negavau kuponiuko hipp maisteliui, o ir be sauskelnių likom. vien žo nuskriaudė mus-likom be dovanų
gavom libero poka, ir pampers'us reklaminius 4 +pampers serveteliu
Dar gavom bepanthen tepala +kojinytes, sudocream tepaliuka, liux
Sveiki.Aš 2004 gimdžiau Šiauliuose gimdimo ligoninėje ir man dave 1 pakį Libero sauskelnių
as gimdziau IIligonineje,tai mes gavome libero maza paka,pampers serveteliu.
mes taip pat tradicini rinkinuka gavom - poka libero, 4 pampersus su servetelem, bepanthen kremuko ir kojinytes
o gimdziau antakalnyje...
Aš gimdžiau Alytuje ir gavom "Libero" sauskelniu poka, ir pampers'us reklaminius 4 + pampers serveteliu , taip pat gavom bepanthen tepala + kojinytes, sudocream tepaliuka, avent firmos 2 meginelius tepaliuko sutrukusiams speneliams ir avent firmos 120ml indeli
QUOTE(Kitana @ 2006 01 20, 16:02) mes taip pat tradicini rinkinuka gavom - poka libero, 4 pampersus su servetelem, bepanthen kremuko ir kojinytes o gimdziau antakalnyje... Tą patį ten pat Ligoninėje dovaninių neužteko, nes Libero buvo maži ir didesni, tai didesni dar buvo per dideli Aš gimdžiau Vilniuje, Raudonojo kryziaus ligoninėje, gavom daugiau žurnaliukų, nei pampersų, pampersus gavom 4 vnt.,bepanten kremo meginuka ir kojinytes.
dave vgn pampers sauskelnes 4 ir libero api 15 vienetu, bet ir tai kai namo vaziavom
O mes tik tepaliuka ir 4 pampersus gavom.
Kai pries gimdyma klausiau gydytojos ar duoda ligoninej pampersu,tai sake duoda dienai 5 vnt.,tai gerai butu turet dar ir savo. O baigesi tuo,kad ligoninej prabuvom savaite ir is viso gavom 3 vnt pampersu
QUOTE(Siracusa @ 2006 01 20, 00:02) gavom libero poka, ir pampers'us reklaminius 4 +pampers serveteliu Dar gavom bepanthen tepala +kojinytes, sudocream tepaliuka, liux O gimdziau Vilniuje,Raudonajam kryziuj.Bet ir savo pampersu buvom pasieme.Kadangi gulejom beveik savaite,tai nemanau,kad but dovanotu uzteke.O ir dovanas atnese tik kokia 3 diena..
Gavom reklaminių (Libero poką ir Pampers kelis), bet vyras nuopirko Pampers poką, nes nebūtų užtekę dovanotų
Aš gimdžiau Antakalnyje, darė cezarį, tai pirmas dvi dienas mažiukas buvo naujagimių skyriuje, atnešdavo tik pamaitinti. Tai ten jiems dėdavo ligoninės sauskelnes, o po to dar gavome dovanų 4 pampers sauskelnes ir 1 huggies
Gimdžiau VGN tai dave poka libero ir pora pampersu,beja pampersu žadejo kas menėsi atsiust pabamdimui,bet taip ju ir negavau
Aš irgi gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose prieš metus, gavo Libero, o Pampersus atėjo reklamuoti atstovė ir davė porą vnt pabandymui, o paštu niekas nieko nesiuntė.
Labas,
Gimdyta 200602XX KMU. Atėjo seselė su visu Pampers stendu. T.y. du vertikalųs vamzdžiai, po vienais pakišo Pampers, o po kitais Huggies. Tada leido vandenį į abu ir aišku Pampers nugalėjo Tada paliko 4 vnt. Pampersus. Aišku jie susinaudojo per gerą pusdienį QUOTE(Nuka @ 2006 03 06, 21:20) Aš irgi gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose prieš metus, gavo Libero, o Pampersus atėjo reklamuoti atstovė ir davė porą vnt pabandymui, o paštu niekas nieko nesiuntė.
sveikos mamytės,
na mes gimėm kauno klinikose,tai sauskelnių gavom "Libero" new born,ten 24 pampersai buvo ir dar gavom 4 ''pampers" sauskelnes ir serveteliu davė.
Aš gimdžiau Kaune tai tikrai davė po poka Libero koinaites tepaliuko dvieju rušiu tik man neušteko nes gulėjau 5 dienas tai atvežė man iš namu o kiek žinau tai tik nežinau kokiame mieste sakė jei mato kad tu turi tai ir neduoda geriau pasislepe kaip baigia ligoninės tai tada naudoja savo.Šiaip tai turi duoti visur čia priklauso nuo jų.
Gimdžiau VGN - davė "Libero" poką ir "Pampers" 4 vnt. Dar davė "Pampers" šlapių servetėlių, Sudocrem kremą, Bepanten kremą, Suopline rūbų minkštiklį, baltą Suopline rankšluostį ir vaikiškas kojinytes.
Mes gavom, gal 8 pampersus, kelis mėginėlius tepaliukų, kojnytes ir...lyg tai ir
Gimdžiau VGN gavau tik 4vnt. papers ir pampers servetėlių
Gavau Hugies kelis pampersus ,kojinytes, Pampers kelis su drėgnom servetėlėm, gimdžiau antakalnio GN
Gimdziau Antakalnio ligonineje spalio men., tai gavom pakuote Libero sauskelniu
Gimdziau Klaipedoj, gavau Libero poka sauskelniu, Bepapteno meginuka+kojinytes, dar Hipp arbateles
Gimdžiau Panevėžio gimdymo namuose. Gavau tepalo mėginėlį Bepanten ir Sudocrem mėginėlį. Jokių sauskelnių
Gimdžiau KMUK, gavau 2 dydžių Libero(mini ir midi), Sudocrem, bepanthen tepaliukų ir kojinytes.
Gimdžiau RK. Sauskelnes reikia vežtis savas.
Tačiau gavau kelias reklamines Pampers, Bambolino, o taip pat motinos dienos proga nuo IKI prekybos centro, poką Huggies.
gimdžiau klaipėdos gimdymo namuose, gavau libero sauskelniu ir dar kažkokia smulkmeną net neužsifiksavo
Gimdziau Antakalnio klinikose sausio men., gavau pampers maza pakuote serveteliu ir megineli bepanteno.
Gimdziau KMUK, gavau Bepanteno, kazkokio kremuko, kojines leliui ir abrisan paka.
gimdžiau Antakalnio klinikose,gavau Libero poką,reklaminių pampers sauskelnių,bepanteno mėginuką ir kojinytes ir krūva visokių žurnaliukų
sveikos, gimdziau vilniaus gimdymo namuose(VGN) gavau reklaminiu pamper ir libero sauskelniu,bet vistiek nepakakogerai kad turejau savo. manau atsarga gedos nedaro irgeriau ju pasiimti daugiau,ypac jei nera galimybes ju gauti veliau. man buvo netiketai atliktas cezario pjuvis todel man visko reikejo daugiau,t.y. sauskelniu,drabuzeliu ir pan., kadangi tekobuti ilgiau. o beto maza kokios komplikacijos ar kas pan(neduok dieve) ir teks uzsibuti ligonineje,todel geriau visko tureti.
Gimdžiau Antakalnyje. Gavau bambolinos, happy ir hages sauskelnių, vienkartinę palutę, drėgnų servetėlių, šaukštelį ir daug reklaminių leidinių.
beveik visu firmu po dvi
Sveikutes gimdziau P. Mazylio gimdymo namuose 2005.12.27 gavau poka pampersu, drauge gimde 2006.04.13 jau nebegavo
sveikos,as gimdziau KRIKSCIONISKUOSE NAMUOSE ir gavau 4 pamperius.Drauge ten gimde ir sako tikrai nesivesk nereikia,tai as ir nesiveziau.Kai pagimdziau ir atejo pamperso net pasimeciau....O po to turejau isklausyt morala kaip jos ejo per palatas nakti man pamperiu ieskot.Kai vaziavom namo dave 4......
Aš gimdymo namuose gavau vieną Huggies ir pora Bambolina sauskelnių. Dar gavau Jonson's servetėlių ir mažą Sudocream.
|