Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nusišypsok :)
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cara
ech, kaip gaila, kad tik už 5 leidžia balsuoti...čia tiek nuostabių šypsenų wub.gif
AJ_Lt
Ptabalsavau karsta.gif irnesakyk.gif Ir kodel tik 5 balsus galima atiduoti g.gif
Neglaite
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 01, 10:43)
o tai tu uz foto ar pavadinima balsuoji?  g.gif  ar jei grazi ir tema atitinkanti foto turi tau nepatinkanti pavadinima tai jau sita balso negaus tavo?
*

aš balsuoju už komplektą smile.gif, o beto , koks skirtumas, juk tik 5 balsus galiu skirti, tad ir renkuosi taip kaip noriu liezuvis.gif
KuklA++
Bet kas kiek balsu turi, tai pamatysim tik po to, kai baigsis balsavimas?
Neglaite
Tik taip ir ne kitaip smile.gif
KuklA++
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 01, 13:30)
Tik taip ir ne kitaip smile.gif
*

supratau, kad neitakoti balsavimo mirksiukas.gif
ArTutė
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 01, 13:28)
aš balsuoju už komplektą smile.gif, o beto , koks skirtumas, juk tik 5 balsus galiu skirti, tad ir renkuosi taip kaip noriu liezuvis.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as irgi balsuoju uz komplekta. Vat jei nebutu pasirinkimo, mazai graziu nuotraukyciu ar panasiai, tada gal ir balsuociau nekreipdama demesio i pavadinima. Bet dabar, kai neimanoma is nuotraukycui atrinkti pacias graziausias, tai is graziausiu nuotraukyciu issirinksiu dar ir graziausius pavadinimus. Tad 5 nuotraukytes ir bus graziausios nuotraukytes su graziausiais pavadinimais ax.gif
O kadangi ir tokiu yra daugiau negu 5, tai pasinaudosiu dar ir kategorijom ( aciu Matelyk 4u.gif )
Veitė
QUOTE(AJ_Lt @ 2006 07 01, 12:25)
Ptabalsavau karsta.gif  irnesakyk.gif Ir kodel tik 5 balsus galima atiduoti g.gif
*

o aš manau, kad 5 balsų tikrai užtenka, va rolleyes.gif 3-mažoka, o 5- pats tas 4u.gif
ramuxis
O kodėl negalima naujokams balsuoti?
Jau buvau gražiausias nusižiūrėjus sad.gif
Ramunita
kodel man nefisksuoja balsu nuotraukoms,kurios yra 2psl? g.gif
Veitė
QUOTE(ramuxis @ 2006 07 01, 13:34)
O kodėl negalima naujokams balsuoti?
Jau buvau gražiausias nusižiūrėjus sad.gif
*

balsuoti galima tik surinkus 20 žinučių 4u.gif Balsavimas vyks dar visą savaitę, manau dar spėsi surinkt 13 žinučių ir galėsi prabalsuot už savo numylėties nuotraukas mirksiukas.gif
Pasišiaušęs
o man atrodo labai jau ilgas tas balsavimas.. net 10 dienų blink.gif Kažkaip norėtųsi greičiau sužinoti laimėtojus photo.gif
Ramunis
Na va ir aš jau prabalsavau.Labai sunku buvo išsirinkti.Norisi kad visi šypseniukai gautu po balsiuką.Nematau aš čia nugalėtojo nė vieno,nes visi jau vaikiukai super thumbup.gif
amelijaž
Žiūriu vos nepražiopsojau balsavimo blush2.gif
Einu balsuoti, visi vaikiukai tokie gražūs thumbup.gif thumbup.gif
*Nendria*
Nu 5 man tai tikrai neuzhtenka...man 5 vos vos uzhteko pirmam puslapiui, o antrame dar radau 5 pretendentus...nu ot galvosukis doh.gif
sena karvė
ale kokia neteisybė tų fotkių, kurios liko antrajame pusapyje, atžvilgiu blink.gif . Kiti vat net nebedaverčia antrojo verysad.gif
Nieko sau
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 16:33)
ale kokia neteisybė tų fotkių, kurios liko antrajame pusapyje, atžvilgiu blink.gif . Kiti vat net nebedaverčia antrojo verysad.gif
*

taigi jos keičiasi vietomis tongue.gif
sena karvė
QUOTE(gritte @ 2006 07 01, 17:42)
taigi jos keičiasi vietomis  tongue.gif
*

Nu ne, man tikrai nuo vakar nė viena fotkė vietomis nepasikeitė schmoll.gif
Papildyta:
Va šita fotkė mane kompe yra pirma nuo vakar ir visos kitos nesikeičia g.gif
user posted image
Jomke
Aha ir pasmane jau kelinta diena , nuotraukeles nesikeicia , kaip ir pas sena karve g.gif
Nieko sau
tada tikrai nėra sąžininga balsavimo atžvilgiu cool.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
o koks skirtumas? Juk jos išdėstytos atsitiktine tvarka. Jei jos nesikeičia, tai nereiškia, kad jos pagal balsus sudėstytos g.gif
Raflezija
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 16:45)
Nu ne, man tikrai nuo vakar nė viena fotkė vietomis nepasikeitė schmoll.gif
Papildyta:
Va šita fotkė mane kompe yra pirma nuo vakar ir visos kitos nesikeičia g.gif
user posted image
*

Na ir ko jūs taip jau smulkmeniškai kabinėjatės prie visko g.gif sunku net suprasti kam galėtų viskas įtikti taip kaip yra? bash.gif Kas nesiprausę šį rytą tas ir nematys antro puslapo juk ir vršui ir apačioje yra parodyta numeracija. doh.gif
sena karvė
QUOTE(Vaidullka @ 2006 07 01, 18:28)
o koks skirtumas?
*

Na truputėlis skirtumo yra g.gif. Jau rašė mamos, kad prabalsuoja net nespėjusios atsiversti antrojo tongue.gif
QUOTE(Raflezija @ 2006 07 01, 18:33)
Na ir ko jūs taip jau smulkmeniškai kabinėjatės prie visko  g.gif 
*

Raflezija, atvėsk, ok? mirksiukas.gif Aš žinau, kad galima puslapį versti, bet, manau, yra ir nežinančių, o kitą priežastį parašiau aukščiau.
Tavo foto, ko gero, pirmajame puslapyje? ax.gif
P.S. ir kam tą leliuką cituoji? blink.gif Aš jį nurodžiau su viltimi, kad tik man jį pirmąjį rodo, galvojau, kad kitų kompuose kitu eiliškumu matosi fotkės
elge
O aš viską perverčiau ir pradėjau balsuoti nuo antrojo puslapio. Ir penkių balsų man visiškai užteko, nes balsavau už išsiskiriančias, savitas ir kokybiškas/kūrybiškas (bet ne studijines) nuotraukas, o tokių nedaug.
Bet šypsenėlių ir vaikučių gražių tikrai nebūčiau išrinkusi - vieni už kitą gražesni wub.gif
Raflezija
[quote=sena karvė,2006 07 01, 17:38]
Raflezija, atvėsk, ok? mirksiukas.gif Aš žinau, kad galima puslapį versti, bet, manau, yra ir nežinančių

aš tikrai neužkaitus, kad man reikėtų bent šiek tiek atvėsti. O tarp kitko reikia gerai visas peržiūrėti, o tik tada balsuoti už pasirinktas ir neliks niekas nuskriaustas.
P.S. taviškis tikriausiai antrame puslapyje! lotuliukas.gif

tapkitko visai aš nepykstu ir man vienodai kaip tos nuotraukos išsidėsčiusios kas norės visas ir peržiūrės. Ta norėjau asakyti ankstesniu pasisakymu, kad nusibodo skaityti tokiame gražiame konkurse tiek nepasitenkinimo mirksiukas.gif
ArTutė
Tikrai keiciasi vietomis. Ir mano nuotraukyte migruoja ir tos uz kurias balsavau migruoja. Tai pastebejau, nes jau pries pora dienu nusiziurejau uz kurias balsuosiu ax.gif
sena karvė
QUOTE(Raflezija @ 2006 07 01, 18:59)
P.S. taviškis tikriausiai antrame puslapyje! lotuliukas.gif
*

Mano foto nėra konkurse tongue.gif

QUOTE(Tute @ 2006 07 01, 18:59)
Tikrai keiciasi vietomis.
*

Tute, o šiandien žiūrėjai? Man nuo vakar, kai sustabdė foto priėmimą, nebesikeičia fotkės vietomis.
O kūsu kompuose ta, mano nurodyta, fotkė ne pirmoji?
ArTutė
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 19:06)
Mano foto nėra konkurse tongue.gif
Tute, o šiandien žiūrėjai? Man nuo vakar, kai sustabdė foto priėmimą, nebesikeičia fotkės vietomis.
O kūsu kompuose ta, mano nurodyta, fotkė ne pirmoji?
*

Butent siandien ir pastebejau fotkiu migravima. Nes tos fotkes, kurias buvau isidemejusi labai pakeite vietas.
Taip ir pas mane ta pirma siandien. O ar anksciau pirma buvo nepamenu, neatkreipiau demesio blush2.gif
sena karvė
QUOTE(Tute @ 2006 07 01, 19:26)
Taip ir pas mane ta pirma siandien.
*

Ir šiandien ir vakar. Vadinasi, fotkės nebemigruos iki pat balsavimo pabaigos
ArTutė
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 19:34)
Ir šiandien ir vakar. Vadinasi, fotkės nebemigruos iki pat balsavimo pabaigos
*

rytoj pamatysim mirksiukas.gif kadangi mano pirmam puslapy, tai as nepyksiu lotuliukas.gif tiesa, vakar mano fotke tikrai buvo kitoj vietoj rolleyes.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 18:38)
Na truputėlis skirtumo yra g.gif. Jau rašė mamos, kad prabalsuoja net nespėjusios atsiversti antrojo tongue.gif
*

Nu tai čia jau kitas reikalas, tikriausiai aš balsavau tik pirmam puslapyje, bet taip yra todėl,kad favorites išsirinkau jau prieš balsavimą, peržiūrėjus abu puslapius. Ir taip jau sutapo,kad mano favoritės, buvo pirmam puslapyje thumbup.gif
KuklA++
a tai cia del ko ? del pyodeliu kaunames?????
o jei ka tai pacios zinot, kad jei ir nelaimesit, bet Jusu vaikutis vistiek Jums pats graziausias bus mirksiukas.gif
dovesa
biggrin.gif Puikus konkurasa ale nuotrauku tokia gausybe kad issirinkit neina
Starburst
Nu dar liežuvis niežti hihihi.gif pasisakyti tokiu klausimėliu. Kas sakė, kad balsuos už studijines arba nudailintas foto, be skalbinių antram plane ir pan. Viskas OK, sutinku su tuo. Bet šypsena yra mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Ji atsiranda bet kada. Gerai, jei dar spėji fotoaparatą pasiimti ir ją pagauti. Tuomet net sujaukta lova nesvarbu. Šiame konkurse balsuosiu (jau dabar einu biggrin.gif ) už pačias šypsenas wub.gif atsižvelgdama truputį į pavadinimą rolleyes.gif
jupa_
Nu man neuzteko penkiu balsu niekaip schmoll.gif, kiek nesirinkau, vistiek pora labai graziu liko verysad.gif
Pinacea
Ir neuzteks cia tu balsu, galetu buti tokia sistema, kad kiekviena nuotrauka butu galima ivertinti nuo 1 iki 10 blush2.gif Aishku, butu zaidimas ilgas, bet gal tada ir rezultatai tikresni butu ax.gif
elge
QUOTE(Starbust @ 2006 07 02, 08:57)
Nu dar liežuvis niežti hihihi.gif pasisakyti tokiu klausimėliu. Kas sakė, kad balsuos už studijines arba nudailintas foto, be skalbinių antram plane ir pan.

Šituo klausimu diskusijos neišsemiamos smile.gif Manau, tai skirtingi dalykai mirksiukas.gif Aš pati skiriu tris nuotraukų kategorijas: studijines, darytas profesionalių fotografų, ir už tas čia nebalsuoju, nors jos ir labai gražios; geras mėgėjiškas nuotraukas ir buitines mėgėjiškas nuotraukas. Geroms nuotraukoms nebūtinas profesionalus skaitmeninis aparatas, kaip čia buvo rašyta, ir gerą nuotrauką skenuojant kokybė tikrai labai nenukenčia. Yra elementarūs dalykai, kaip momentas, šviesa, kompozicija, ryškumas ir pan. Aš čia nieko nenoriu kritikuoti, nes puikiai suprantu, kad ne visi tais dalykais domisi, o konkurse dalyvauti vis tiek norisi. Tiesiog manau, kad tokie konkursai, naudingi komentarai galėtų šiek tiek ir mokyti, kaip tuos savo stebuklėlius užfiksuoti gražiau ir patiems turėti puikių kokybiškų nuotraukų.

QUOTE(Starbust @ 2006 07 02, 08:57)
Bet šypsena yra mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Ji atsiranda bet kada. Gerai, jei dar spėji fotoaparatą pasiimti ir ją pagauti. Tuomet net sujaukta lova nesvarbu.

Tada patarimas čiupti aparatą ir fotografuoti vaikutį iš kuo arčiau, paliekant kuo mažiau nereikalingo fono. Puiku, jeigu yra portretinė programa, kuri padaro foną neryškų. Yra daug gražių vaikučių, kurie fotografuoti gulintys ant lovos, bet pusė nuotraukos užima pati lova. Arba besišypsantis vaikutis fotografutas iš apačios, ir fotoaparatas iškreipia vaizdą. Vienoje nuotraukoje vaikučiui aiškiai į akytes švietė saulė, todėl fotografas užstoja jam veiduką savo šešėliu - smėliukas aplinkui ryškus ir apšsviestas, o veidukas - šešėlyje.
Neįsižeiskite dėl pastabų, jos tikrai geranoriškos 4u.gif
jėga
Aš balsavau už nuotraukas, kurios šioje temoje niekam neužkliuvo. Man taip maloniau, iš principo tongue.gif
elge
Ai, pamiršau paminėti: dar viena standartinių klaidų, kai fotografuojama prieš saulę. Pakaušiukas apšviestas, o veiduko nesimato, arba pusė jo labai užtamsinta, jeigu vaikas su kepuryte. Jeigu būtinai reikia fotografuoti prieš saulę, sprendimas paprastas - įsijungti fotografuojant blykstę, jeigu fotoaparatas leidžia. Tada ir šviesos neprarasite, ir šešėlių kontrastą sumažinsite. Reikėtų nepatingėti nufotografuoti vieną kartą vienaip, kitą kartą kitaip, jeigu kartais būtų peršviesta.
Sorry, daugiau neįkyrėsiu biggrin.gif 4u.gif
v*i*j*a
QUOTE(elge @ 2006 07 02, 13:23)
Sorry, daugiau neįkyrėsiu  biggrin.gif  4u.gif
*

Man su pamokelem tai tikrai neikiresi schmoll.gif gavau naudingu patarimu thumbup.gif
Galetum uzvesti tema,jei ismanai apie fotografija,manau atsirastu norinciu pasisemti ziniu toje srityje bigsmile.gif

As jau prabalsavau uz graziausias sypseneles thumbup.gif
O nuotraukos tikrai keciasi vietomis,bent jau pas mane rolleyes.gif
sena karvė
QUOTE(vijja @ 2006 07 02, 14:47)
O nuotraukos tikrai keciasi vietomis,bent jau pas mane rolleyes.gif
*

Axa, šiandien jau keičiasi 4u.gif
Džinė
Aš jau irgi prabalsavau.
Taip jau gavosi,kad balsus skyriau ne tik mažiem leliukam, bet paaugusiem vaikučiam ir ko ne visi balsai - už čia temoje nepastebėtas nuotraukas.
Ir kaip kai kurios išsireiškė - už nuotraukas, kurių pavadinimai " ne į temą " ax.gif
ausand
Taip įsijautus balsavau, kad sustojau tik kai pamačiau, kad mano balsai jau išnaudoti, o dar kelių trūko. ax.gif
Isila
QUOTE(ausand @ 2006 07 02, 17:35)
Taip įsijautus balsavau, kad sustojau tik kai pamačiau, kad mano balsai jau išnaudoti, o dar kelių trūko. ax.gif
*

ir man tas pats nutiko. Noriu balsuot, o balsų nebeturiu verysad.gif doh.gif ir tik dabar pagalvojau, kad nepamenu nei vieno pavadinimo... net nežinau kokie ji buvo blush2.gif . Užtat šypsenos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(elge @ 2006 07 02, 12:37)
Šituo klausimu diskusijos neišsemiamos  smile.gif  Manau, tai skirtingi dalykai  mirksiukas.gif  Aš pati skiriu tris nuotraukų kategorijas: studijines, darytas profesionalių fotografų, ir už tas čia nebalsuoju, nors jos ir labai gražios; geras mėgėjiškas nuotraukas ir buitines mėgėjiškas nuotraukas. Geroms nuotraukoms nebūtinas profesionalus skaitmeninis aparatas, kaip čia buvo rašyta, ir gerą nuotrauką skenuojant kokybė tikrai labai nenukenčia. Yra elementarūs dalykai, kaip momentas, šviesa, kompozicija, ryškumas ir pan. Aš čia nieko nenoriu kritikuoti, nes puikiai suprantu, kad ne visi tais dalykais domisi, o konkurse dalyvauti vis tiek norisi. Tiesiog manau, kad tokie konkursai, naudingi komentarai galėtų šiek tiek ir mokyti, kaip tuos savo stebuklėlius užfiksuoti gražiau ir patiems turėti puikių kokybiškų nuotraukų.
Tada patarimas čiupti aparatą ir fotografuoti vaikutį iš kuo arčiau, paliekant kuo mažiau nereikalingo fono. Puiku, jeigu yra portretinė programa, kuri padaro foną neryškų. Yra daug gražių vaikučių, kurie fotografuoti gulintys ant lovos, bet pusė nuotraukos užima pati lova. Arba besišypsantis vaikutis fotografutas iš apačios, ir fotoaparatas iškreipia vaizdą. Vienoje nuotraukoje vaikučiui aiškiai į akytes švietė saulė, todėl fotografas užstoja jam veiduką savo šešėliu - smėliukas aplinkui ryškus ir apšsviestas, o veidukas - šešėlyje.
Neįsižeiskite dėl pastabų, jos tikrai geranoriškos  4u.gif
*

oi, kol šitaip prisiruosčiau ir šypsena pabėgtų doh.gif ir fotoaparatas mūsų be visokių "pribumbasų". ir nustatyt, sureguliuot, pamatyt ar kur kas atsispindi, ar viskas gražu ir tvarkinga, tą akimirką tikrai neturiu laiko. tiesiog čiumpu ir fotografuoju. o kas gaunas, tas gaunas mirksiukas.gif
Yoli
o aš norėčiau tik padėkoti Eglei, kad geranoriškai padeda - pataria. 4u.gif nesvarbu, kad galbūt tai ne viesiems įdomu ax.gif
QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 19:47)
Papildyta:
oi, kol šitaip prisiruosčiau ir šypsena pabėgtų  doh.gif ir fotoaparatas mūsų be visokių "pribumbasų".  ir nustatyt, sureguliuot, pamatyt ar kur kas atsispindi, ar viskas gražu ir tvarkinga, tą akimirką tikrai neturiu laiko. tiesiog čiumpu ir fotografuoju. o kas gaunas, tas gaunas  mirksiukas.gif
*

Isila
QUOTE(Yoli @ 2006 07 02, 21:03)
o aš norėčiau tik padėkoti Eglei, kad geranoriškai padeda - pataria.  4u.gif nesvarbu, kad galbūt tai ne viesiems įdomu  ax.gif
*

kodėl neįdomu? įdomu, bet, deja, kai noriu pagauti vieną kažkokį momentą, kuris truks tik akimirką, apie nieką kitą negalvoju - tik kaip suspėti nuspausti fotoaparato mygtuką. Kai pamatau rezultatus, tada jau apti galvoju, kad tas negerai, anas negerai, to galėjo nesimatyti, o šitas visą reikalą gadina doh.gif tongue.gif

o tokia tema, manau, tikrai praverstų thumbup.gif
elge
QUOTE(vijja @ 2006 07 02, 13:47)
Man su pamokelem tai tikrai neikiresi schmoll.gif gavau naudingu patarimu thumbup.gif
Galetum uzvesti tema,jei ismanai apie fotografija,manau atsirastu norinciu pasisemti ziniu toje srityje  bigsmile.gif

Džiaugiuosi 4u.gif
Dėl temos, tiesą sakant, netikrinau, ar tokios kartais nėra. Negalvokite, kad aš čia kokia nors profesionalė schmoll.gif Net ir žinove savęs nevadinčiau, bet tai mano hobi nuo vaikystės. Ir mielai pasidalinčiau ne tik savo žiniom, bet ir kitų geresnių žinovų (o tokių, manau, čia yra) pasiklausyčiau.

QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 22:15)
kodėl neįdomu? įdomu, bet, deja, kai noriu pagauti vieną kažkokį momentą, kuris truks tik akimirką, apie nieką kitą negalvoju - tik kaip suspėti nuspausti fotoaparato mygtuką. Kai pamatau rezultatus, tada jau apti galvoju, kad tas negerai, anas negerai, to galėjo nesimatyti, o šitas visą reikalą gadina  doh.gif  tongue.gif

Taip būna daug kam. Ilgainiui imi išmokti negailėti netikusių kadrų ir juos išmesti biggrin.gif Be to, šiais laikais labai daug ką galima pataisyti kompiuteriu net ir neišmanant grafinių programų.
laura1115
laaaabai sita grazi
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7461

sita
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7392

ir sita
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7107

tarp tokios galybes sypsenu, tikrai sunku isrinkt tik 5ias lotuliukas.gif
advance
o man sita labai grazi, sypsosi visas veidas ir akys wub.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=6929
ir sita http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7193
Nireglina
QUOTE(californiagirl @ 2006 07 01, 09:16)
O kuri dingo? g.gif  Gal nedingo, tik tokioje gausoje nuotrauku, paprasciausiai nerandi biggrin.gif
*

Šiandien dar kartą peržiūrėjau visas nuotraukas. Nėra. verysad.gif Ten buvo nupaveiksluota bėganti mergaitė. Plačiai besišypsanti, plevenančiais plaukais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.