ech, kaip gaila, kad tik už 5 leidžia balsuoti...čia tiek nuostabių šypsenų
Ptabalsavau
Bet kas kiek balsu turi, tai pamatysim tik po to, kai baigsis balsavimas?
Tik taip ir ne kitaip
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 01, 13:28) aš balsuoju už komplektą as irgi balsuoju uz komplekta. Vat jei nebutu pasirinkimo, mazai graziu nuotraukyciu ar panasiai, tada gal ir balsuociau nekreipdama demesio i pavadinima. Bet dabar, kai neimanoma is nuotraukycui atrinkti pacias graziausias, tai is graziausiu nuotraukyciu issirinksiu dar ir graziausius pavadinimus. Tad 5 nuotraukytes ir bus graziausios nuotraukytes su graziausiais pavadinimais O kadangi ir tokiu yra daugiau negu 5, tai pasinaudosiu dar ir kategorijom ( aciu Matelyk
O kodėl negalima naujokams balsuoti?
Jau buvau gražiausias nusižiūrėjus
kodel man nefisksuoja balsu nuotraukoms,kurios yra 2psl?
o man atrodo labai jau ilgas tas balsavimas.. net 10 dienų
Na va ir aš jau prabalsavau.Labai sunku buvo išsirinkti.Norisi kad visi šypseniukai gautu po balsiuką.Nematau aš čia nugalėtojo nė vieno,nes visi jau vaikiukai super
Žiūriu vos nepražiopsojau balsavimo
Einu balsuoti, visi vaikiukai tokie gražūs
Nu 5 man tai tikrai neuzhtenka...man 5 vos vos uzhteko pirmam puslapiui, o antrame dar radau 5 pretendentus...nu ot galvosukis
ale kokia neteisybė tų fotkių, kurios liko antrajame pusapyje, atžvilgiu
Aha ir pasmane jau kelinta diena , nuotraukeles nesikeicia , kaip ir pas sena karve
tada tikrai nėra sąžininga balsavimo atžvilgiu
o koks skirtumas? Juk jos išdėstytos atsitiktine tvarka. Jei jos nesikeičia, tai nereiškia, kad jos pagal balsus sudėstytos
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 16:45) Nu ne, man tikrai nuo vakar nė viena fotkė vietomis nepasikeitė Papildyta: Va šita fotkė mane kompe yra pirma nuo vakar ir visos kitos nesikeičia ![]() Na ir ko jūs taip jau smulkmeniškai kabinėjatės prie visko QUOTE(Vaidullka @ 2006 07 01, 18:28) Na truputėlis skirtumo yra QUOTE(Raflezija @ 2006 07 01, 18:33) Raflezija, atvėsk, ok? Tavo foto, ko gero, pirmajame puslapyje? P.S. ir kam tą leliuką cituoji?
O aš viską perverčiau ir pradėjau balsuoti nuo antrojo puslapio. Ir penkių balsų man visiškai užteko, nes balsavau už išsiskiriančias, savitas ir kokybiškas/kūrybiškas (bet ne studijines) nuotraukas, o tokių nedaug.
Bet šypsenėlių ir vaikučių gražių tikrai nebūčiau išrinkusi - vieni už kitą gražesni
[quote=sena karvė,2006 07 01, 17:38]
Raflezija, atvėsk, ok? aš tikrai neužkaitus, kad man reikėtų bent šiek tiek atvėsti. O tarp kitko reikia gerai visas peržiūrėti, o tik tada balsuoti už pasirinktas ir neliks niekas nuskriaustas. P.S. taviškis tikriausiai antrame puslapyje! tapkitko visai aš nepykstu ir man vienodai kaip tos nuotraukos išsidėsčiusios kas norės visas ir peržiūrės. Ta norėjau asakyti ankstesniu pasisakymu, kad nusibodo skaityti tokiame gražiame konkurse tiek nepasitenkinimo
Tikrai keiciasi vietomis. Ir mano nuotraukyte migruoja ir tos uz kurias balsavau migruoja. Tai pastebejau, nes jau pries pora dienu nusiziurejau uz kurias balsuosiu
QUOTE(Raflezija @ 2006 07 01, 18:59) Mano foto nėra konkurse QUOTE(Tute @ 2006 07 01, 18:59) Tute, o šiandien žiūrėjai? Man nuo vakar, kai sustabdė foto priėmimą, nebesikeičia fotkės vietomis. O kūsu kompuose ta, mano nurodyta, fotkė ne pirmoji? QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 19:06) Mano foto nėra konkurse Tute, o šiandien žiūrėjai? Man nuo vakar, kai sustabdė foto priėmimą, nebesikeičia fotkės vietomis. O kūsu kompuose ta, mano nurodyta, fotkė ne pirmoji? Butent siandien ir pastebejau fotkiu migravima. Nes tos fotkes, kurias buvau isidemejusi labai pakeite vietas. Taip ir pas mane ta pirma siandien. O ar anksciau pirma buvo nepamenu, neatkreipiau demesio QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 18:38) Nu tai čia jau kitas reikalas, tikriausiai aš balsavau tik pirmam puslapyje, bet taip yra todėl,kad favorites išsirinkau jau prieš balsavimą, peržiūrėjus abu puslapius. Ir taip jau sutapo,kad mano favoritės, buvo pirmam puslapyje
a tai cia del ko ? del pyodeliu kaunames?????
o jei ka tai pacios zinot, kad jei ir nelaimesit, bet Jusu vaikutis vistiek Jums pats graziausias bus
Nu dar liežuvis niežti
Nu man neuzteko penkiu balsu niekaip
Ir neuzteks cia tu balsu, galetu buti tokia sistema, kad kiekviena nuotrauka butu galima ivertinti nuo 1 iki 10
QUOTE(Starbust @ 2006 07 02, 08:57) Nu dar liežuvis niežti Šituo klausimu diskusijos neišsemiamos QUOTE(Starbust @ 2006 07 02, 08:57) Bet šypsena yra mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Ji atsiranda bet kada. Gerai, jei dar spėji fotoaparatą pasiimti ir ją pagauti. Tuomet net sujaukta lova nesvarbu. Tada patarimas čiupti aparatą ir fotografuoti vaikutį iš kuo arčiau, paliekant kuo mažiau nereikalingo fono. Puiku, jeigu yra portretinė programa, kuri padaro foną neryškų. Yra daug gražių vaikučių, kurie fotografuoti gulintys ant lovos, bet pusė nuotraukos užima pati lova. Arba besišypsantis vaikutis fotografutas iš apačios, ir fotoaparatas iškreipia vaizdą. Vienoje nuotraukoje vaikučiui aiškiai į akytes švietė saulė, todėl fotografas užstoja jam veiduką savo šešėliu - smėliukas aplinkui ryškus ir apšsviestas, o veidukas - šešėlyje. Neįsižeiskite dėl pastabų, jos tikrai geranoriškos
Aš balsavau už nuotraukas, kurios šioje temoje niekam neužkliuvo. Man taip maloniau, iš principo
Ai, pamiršau paminėti: dar viena standartinių klaidų, kai fotografuojama prieš saulę. Pakaušiukas apšviestas, o veiduko nesimato, arba pusė jo labai užtamsinta, jeigu vaikas su kepuryte. Jeigu būtinai reikia fotografuoti prieš saulę, sprendimas paprastas - įsijungti fotografuojant blykstę, jeigu fotoaparatas leidžia. Tada ir šviesos neprarasite, ir šešėlių kontrastą sumažinsite. Reikėtų nepatingėti nufotografuoti vieną kartą vienaip, kitą kartą kitaip, jeigu kartais būtų peršviesta.
Sorry, daugiau neįkyrėsiu QUOTE(elge @ 2006 07 02, 13:23) Man su pamokelem tai tikrai neikiresi Galetum uzvesti tema,jei ismanai apie fotografija,manau atsirastu norinciu pasisemti ziniu toje srityje As jau prabalsavau uz graziausias sypseneles O nuotraukos tikrai keciasi vietomis,bent jau pas mane
Aš jau irgi prabalsavau.
Taip jau gavosi,kad balsus skyriau ne tik mažiem leliukam, bet paaugusiem vaikučiam ir ko ne visi balsai - už čia temoje nepastebėtas nuotraukas. Ir kaip kai kurios išsireiškė - už nuotraukas, kurių pavadinimai " ne į temą "
Taip įsijautus balsavau, kad sustojau tik kai pamačiau, kad mano balsai jau išnaudoti, o dar kelių trūko.
QUOTE(ausand @ 2006 07 02, 17:35) Taip įsijautus balsavau, kad sustojau tik kai pamačiau, kad mano balsai jau išnaudoti, o dar kelių trūko. ir man tas pats nutiko. Noriu balsuot, o balsų nebeturiu Papildyta: QUOTE(elge @ 2006 07 02, 12:37) Šituo klausimu diskusijos neišsemiamos Tada patarimas čiupti aparatą ir fotografuoti vaikutį iš kuo arčiau, paliekant kuo mažiau nereikalingo fono. Puiku, jeigu yra portretinė programa, kuri padaro foną neryškų. Yra daug gražių vaikučių, kurie fotografuoti gulintys ant lovos, bet pusė nuotraukos užima pati lova. Arba besišypsantis vaikutis fotografutas iš apačios, ir fotoaparatas iškreipia vaizdą. Vienoje nuotraukoje vaikučiui aiškiai į akytes švietė saulė, todėl fotografas užstoja jam veiduką savo šešėliu - smėliukas aplinkui ryškus ir apšsviestas, o veidukas - šešėlyje. Neįsižeiskite dėl pastabų, jos tikrai geranoriškos oi, kol šitaip prisiruosčiau ir šypsena pabėgtų
o aš norėčiau tik padėkoti Eglei, kad geranoriškai padeda - pataria.
QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 19:47) Papildyta: oi, kol šitaip prisiruosčiau ir šypsena pabėgtų QUOTE(Yoli @ 2006 07 02, 21:03) o aš norėčiau tik padėkoti Eglei, kad geranoriškai padeda - pataria. kodėl neįdomu? įdomu, bet, deja, kai noriu pagauti vieną kažkokį momentą, kuris truks tik akimirką, apie nieką kitą negalvoju - tik kaip suspėti nuspausti fotoaparato mygtuką. Kai pamatau rezultatus, tada jau apti galvoju, kad tas negerai, anas negerai, to galėjo nesimatyti, o šitas visą reikalą gadina o tokia tema, manau, tikrai praverstų QUOTE(vijja @ 2006 07 02, 13:47) Man su pamokelem tai tikrai neikiresi Galetum uzvesti tema,jei ismanai apie fotografija,manau atsirastu norinciu pasisemti ziniu toje srityje Džiaugiuosi Dėl temos, tiesą sakant, netikrinau, ar tokios kartais nėra. Negalvokite, kad aš čia kokia nors profesionalė QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 22:15) kodėl neįdomu? įdomu, bet, deja, kai noriu pagauti vieną kažkokį momentą, kuris truks tik akimirką, apie nieką kitą negalvoju - tik kaip suspėti nuspausti fotoaparato mygtuką. Kai pamatau rezultatus, tada jau apti galvoju, kad tas negerai, anas negerai, to galėjo nesimatyti, o šitas visą reikalą gadina Taip būna daug kam. Ilgainiui imi išmokti negailėti netikusių kadrų ir juos išmesti
laaaabai sita grazi
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7461 sita http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7392 ir sita http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7107 tarp tokios galybes sypsenu, tikrai sunku isrinkt tik 5ias
o man sita labai grazi, sypsosi visas veidas ir akys
ir sita http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7193 |