Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nusišypsok :)
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Paranormali
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 19, 14:38)
Nu jau sitam konkurse nugaletoja isrinkti bus sunkiausia, nes jau dabar esancios 4 nuotraukos pacios paciausios  wub.gif  O kaip bus ju daug  blink.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Joa, visi tokie grazus su placiom sypsenom, ir jokio skirtumo kad sypsena bedantes burnytes rolleyes.gif biggrin.gif
sena karvė
QUOTE(Paranormali @ 2006 06 20, 15:05)
ir jokio skirtumo kad sypsena bedantes burnytes
*

bedantės- gražiausios
Žiedė
oi kokios nuotraukos!!!! superines!! mes irgi norim dalyvauti, bet nezinau kokia nuotraukyte idet ar meniska, ar naturalia? g.gif
Virdzinija
QUOTE(Žiedė @ 2006 06 20, 15:15)
oi kokios nuotraukos!!!! superines!! mes irgi norim dalyvauti, bet nezinau kokia nuotraukyte idet ar meniska, ar naturalia? g.gif
*

Atkreipk dėmesį, kokios nuotraukos paimdavo pirmas vietas mirksiukas.gif Natūralios visos, o meniškų nedaug..
Papildyta:
Jau radau vieną menišką ax.gif
Labai graži wub.gif

*Noriu šypseną jums dovanot smile.gif *
Žiedė
nu va idejom, ziuresim ar patvirtins, idejau paprasta, nes ji man labai silta ax.gif blush2.gif
sena karvė
Šįkart balsuočiau už savo foto, jei galėčiau blush2.gif . Tokią tikrą žvyglą pataikiau nufotkinti bigsmile.gif ax.gif
Kalinka
esme tame, kad vaikai nemoka vaidybos ir kokia sypsena pavyksta uzfiksuoti namuose netiketai, gali nesulaukti ir menesi, pries profesionalo objektyva....manau nera svarbu ar namie, ar studijoje, svarbu, kad ta sypsena mamai mieliausia biggrin.gif
Žiedė
QUOTE(Kalinka @ 2006 06 20, 17:20)
esme tame, kad vaikai nemoka vaidybos ir kokia sypsena pavyksta uzfiksuoti namuose netiketai, gali nesulaukti ir menesi, pries profesionalo objektyva....manau nera svarbu ar namie, ar studijoje, svarbu, kad ta sypsena mamai mieliausia  biggrin.gif
*

aga drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif juk mes , mamos, isrenkam savu vaiku nuotraukeles pacias paciausias, kuriose atsispindi vaiku juokas, kuris tiek daug laimes mums duoda a ne?
insk
Sveiki,
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta verysad.gif
ka daryti? ka ne taip dariau blush2.gif
Medona
Nu sakes, antra diena konkursui, o jau netoli simto nuotrauku doh.gif prognozuoju, kad bus netoli 300 nuotrauku ax.gif todel ir 5 balsu butu maza rolleyes.gif
Giorgia
sveikos mamos,as irgi manau kad konkursas labai fainass bigsmile.gif bet isrinkti pacia paciausia bus sunku doh.gif jau dabar labai daug nuotraukeliu ir visos viena uz kita grazesnes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as irgi idejau savo vaikucio nuotraukyte tongue.gif
Medona
QUOTE(insk @ 2006 06 20, 17:26)
Sveiki,
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta  verysad.gif
ka daryti? ka ne taip dariau  blush2.gif
*

Lauk kol patvirtins mirksiukas.gif
ArTutė
Oho, jau kiek daug nuotraukyciu bigsmile.gif ir visos tokios grazios wub.gif Neisivaizduoju, kaip reiks isrinkti graziausias doh.gif g.gif

QUOTE(insk @ 2006 06 20, 18:26)
Sveiki,
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta  verysad.gif
ka daryti? ka ne taip dariau  blush2.gif
*

Reikia laukti, kol prisijungs moderatore ir patvirtins arba ne. Jei patvirtins, rasi tarp kitu nuotraukycui, jei ne - prie neuzpildytu mirksiukas.gif
Žiedė
QUOTE(babuska @ 2006 06 20, 18:39)
Nu sakes, antra diena konkursui, o jau netoli simto nuotrauku  doh.gif  prognozuoju, kad bus netoli 300 nuotrauku  ax.gif  todel ir 5 balsu butu maza  rolleyes.gif
*

per ilgai vyksta konkursas, na cia tik mano nuomone ax.gif
Rituxx
Geras konkursas thumbup.gif o kiek grąžių šypsenų thumbup.gif bandom ir mes dalyvauti ax.gif ax.gif
Naglica
Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos.
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos doh.gif Tai ar labai skiriasi mano foto user posted image

ejeva
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:50)
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos  doh.gif Tai ar labai skiriasi mano foto
*

Iš burnos reikėjo žaislą išimt ir viskas būtų ok. tongue.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Naglica
QUOTE(ejeva @ 2006 06 20, 10:52)
Iš burnos reikėjo žaislą išimt ir viskas būtų ok.  tongue.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Jooo, o ką daryt, jei vaikas sugeba ir kramtyt žaislą ir šypsotis? biggrin.gif Gi darbis devyndarbis jis pas mus biggrin.gif bigsmile.gif
Suprantu, kad gal ir netinkamiausia foto, ale nereikia sakyt, kad nesimato šypsenos ir kad reikia siųsti tik plačias šypsenas, kai kitos "neplačios" tvirtinamos.
ejeva
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:54)
Jooo, o ką daryt, jei vaikas sugeba ir kramtyt žaislą ir šypsotis?  biggrin.gif Gi darbis devyndarbis jis pas mus  biggrin.gif  bigsmile.gif
*

Visgi čia kalčiausias žaislas, manyčiau taip. mastau.gif biggrin.gif
ArTutė
Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui. smile.gif
Papildyta:
Man irgi nepatvirtino sios foto verysad.gif tiesa, agresyvoka sypsena, bet reikia juk visokiu lotuliukas.gif
Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui bigsmile.gif biggrin.gif
nes
Aš irgi manau, kad biskį per ilgai konkursai vyksta........ paskui ir nuotraukų laabai daug ir forume turgus prasideda.

O šitas konkursiukas tai liux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raflezija
pagelbekit mamytes kas galit vis nepavyksta uzpildyt anketos, na dar ne karto nepildziau. kodel man rodo neuzpildyta bet ir pakeitimu neduoda kazkokiu padaryt!!!!! verysad.gif verysad.gif
Taigi
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 20, 21:33)
pagelbekit mamytes kas galit  vis nepavyksta uzpildyt anketos,  na dar ne karto nepildziau. kodel man rodo neuzpildyta bet ir pakeitimu neduoda kazkokiu padaryt!!!!! verysad.gif  verysad.gif
*

O nuotraukytė kiek vietos užima? turi būti iki 500kb. Tikriausiai nuotraukytė per didelė, dėl to ir nepatvirtina.. Jei nežinai kaip sumažint, atsiūsk ausrab@mail333.com, sumažinsiu mirksiukas.gif
Erszebeth
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:50)
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos  doh.gif
*

QUOTE(Tute @ 2006 06 20, 20:12)
Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui. smile.gif
Papildyta:
Man irgi nepatvirtino sios foto  verysad.gif  tiesa, agresyvoka sypsena, bet reikia juk visokiu  lotuliukas.gif
Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui  bigsmile.gif  biggrin.gif
*

Na, jei jau tokių "nekaltų" nepatvirtino, tai nesistebiu, kad mūsiškis "prikolas" neįtiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įdėsiu pasidžiaugti bent jums, ta nuotrauka - ištisas anekdotas. "Monstriukas" taip stengėsi, bet nesusivaldė nenusišypsodamas iki ausų ir dantys paptelėjo žemėn kaip varnai sūris, vat ir po viso baisumo lotuliukas.gif

[attachmentid=61723]
Ode
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 20, 13:11)
Na, jei jau tokių "nekaltų" nepatvirtino, tai nesistebiu, kad mūsiškis "prikolas" neįtiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Įdėsiu pasidžiaugti bent jums, ta nuotrauka - ištisas anekdotas. "Monstriukas" taip stengėsi, bet nesusivaldė nenusišypsodamas iki ausų ir dantys paptelėjo žemėn kaip varnai sūris, vat ir po viso baisumo  lotuliukas.gif
*

Taviškės, įtariu, nepatvirtino dėl ryškumo. smile.gif
insk
O per kiek laiko turi patvirtinti? g.gif
Nes man vis dar rodo "nepatvirtinta" verysad.gif
Cinderella
ir mano nepatvirtino:-)gal neatitinka?
Veitė
QUOTE(insk @ 2006 06 20, 22:50)
O per kiek laiko turi patvirtinti?  g.gif
Nes man vis dar rodo "nepatvirtinta"  verysad.gif
*

QUOTE(Cinderella @ 2006 06 21, 07:31)
ir mano nepatvirtino:-)gal neatitinka?
*

nu gi nesijaudinkit taip, mamaitės 4u.gif Jei tinka, tai būtinai patvirtins mirksiukas.gif
insk
o man sako per mana foto doh.gif
bet juk vietos maziau uzimtu...
na vel bandziau nusiusti didesne thumbup.gif
kazin ar praeis? g.gif
nengamo
QUOTE(insk @ 2006 06 21, 08:58)
o man sako per mana foto  doh.gif
bet juk vietos maziau uzimtu...
na vel bandziau nusiusti didesne  thumbup.gif
kazin ar praeis?  g.gif

O kur tau rašo kad maža? g.gif Mano irgi gali būti maža,bet gali ir šypsena netikti... verysad.gif wub.gif O man ji mieliausia wub.gif wub.gif wub.gif
insk

Man i az parase ax.gif

o tavo mazjoji, labai miela wub.gif
nengamo
QUOTE(insk @ 2006 06 21, 09:08)
Man i az parase  ax.gif

o tavo mazjoji, labai miela  wub.gif
*

Ačiū ax.gif wub.gif wub.gif

Tai mūsų šypsena tada netiko... verysad.gif reik ieškoti kitos nuotraukytės smile.gif
Mildute
Norėjau paklausti: Jei mano nuotrauka prie neužpildytų, tai eiškia, kad ji netinkama? g.gif Įdomu, kodėl......... blush2.gif
Papildyta:
Pamaniau, kad gal netinka pavadinimas, todėl pakeičiau jį. Atsiprašau, jeigu suklydau 4u.gif Gal visgi netinkama nuotrauka. unsure.gif
Neglaite
Tu gal nepaspaudei ženkliuko su šauktuku nuotraukos patvirtinimui mirksiukas.gif
Mildute
QUOTE(Neglaite @ 2006 06 21, 10:20)
Tu gal nepaspaudei ženkliuko su šauktuku nuotraukos patvirtinimui mirksiukas.gif
*

Nežinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Dabar nusiunčiau patvirtinimui. Turbūt nevisada moderatorius pasako, kodėl nepatvirtino. Jei nepatvirtins trečią kartą tos nuotraukos nekišiu biggrin.gif
ArTutė
QUOTE(Mildute @ 2006 06 21, 10:27)
Nežinau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Dabar nusiunčiau patvirtinimui. Turbūt nevisada moderatorius pasako, kodėl nepatvirtino. Jei nepatvirtins trečią kartą tos nuotraukos nekišiu biggrin.gif
*

Man irgi nepasake, kodel nepatvirtino verysad.gif o man buvo tokia miela ta dantyta sypsena, o dar ir pavadinimas labai tiko "Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui " biggrin.gif kuriu jau kazkas panaudojo doh.gif
Aurėja
Atsakyti asmeniškai visiems dalyviams, siunčiantiems nuotraukas į konkursą tikrai neturime galimybių. Todėl prie taisyklių, klausimyne yra nurodyta tam tikra tvarka: jog nepatvirtinta konkursui nuotrauka grąžinama į skiltį "Neužpildytos", kur galima prikabinti kitą nuotrauką, keisti pavadinimą ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.

Dažniausiai asmeniškai informuojama tokiu atveju, kai nuotrauka konkursui tiktų, tik reikia kai ką pakoreguoti: tarkim atsiųsti didesnio formato nuotrauką, nuimti rėmelį ir pan.
ArTutė
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 21, 10:42)
Atsakyti asmeniškai visiems dalyviams, siunčiantiems nuotraukas į konkursą tikrai neturime galimybių. Todėl prie taisyklių, klausimyne yra nurodyta tam tikra tvarka: jog nepatvirtinta konkursui nuotrauka grąžinama į skiltį "Neužpildytos", kur galima prikabinti kitą nuotrauką, keisti pavadinimą ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.
*

O is kur zinot, kas netiko ar nuotrauka ar pavadinimas ax.gif
Aurėja
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 09:50)
O is kur zinot, kas netiko ar nuotrauka ar pavadinimas  ax.gif

labai retas atvejis, kad netiktų pavadinimas g.gif dabar net nepamenu tokio... nieks berods nesikeikė prie savo nuotraukų biggrin.gif
O lietuviškas raides pataisom, jei būna parašyta be jų.
Jurga
man nesiseka sumažint, kad vaizdas liktų kokybiškas g.gif Fotoshopo neturiu, su kitom prgramom nelabai gaunasi unsure.gif Gal galit padėt ax.gif
Semigallia
QUOTE(Jurga @ 2006 06 21, 10:05)
man nesiseka sumažint, kad vaizdas liktų kokybiškas  g.gif  Fotoshopo neturiu, su kitom prgramom nelabai gaunasi  unsure.gif  Gal galit padėt  ax.gif
*

atsiusk man - sumazinsiu drinks_cheers.gif gustyte@yahoo.com
sena karvė
Kokia graži mergaitė wub.gif
user posted image

P.S. Erszebeth, tavo monstriuko šypsena šiuokart -superinė thumbup.gif . Geresnė foto, nei ta, kurios nepatvirtino mirksiukas.gif

P.P.S. Aš jau turiu kam atiduoti tris balsus g.gif
Semigallia
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 10:16)

tikrai puiki foto wub.gif
Mildute
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 21, 10:42)

Ačiū, supratau, mano nuotrauka vadinasi netiko, palaikysiu ją kitam konkursui 4u.gif
ArTutė
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 11:16)
user posted image
*

drinks_cheers.gif man si foto irgi krito i aki rolleyes.gif ir zodziai kiek prisimenu grazus ax.gif
Siame konkurse nusprendziau daug demesio skirti nuotraukos pavadinimui, nes is nuotraukyciu labai jau sunku atsirinkti pacias graziausias blush2.gif
Man kliuna nuotraukyciu pavadinimai, kur tik vardas vaiko parasytas. Ot originalumas doh.gif Cia gal tam, kad pazistami atpazintu ir balsuotu blink.gif
sena karvė
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 13:04)
Man kliuna nuotraukyciu pavadinimai, kur tik vardas vaiko parasytas. Ot originalumas  doh.gif Cia gal tam, kad pazistami atpazintu ir balsuotu  blink.gif
*

Bet juk tik viena tokia foto yra su vardu? mirksiukas.gif Vadinasi- originalu thumbup.gif

Papildyta:
Man kartais atrodo, geriau parašyti vieną žodį ( pavadinime), nei ketureilius nusikalbėjimus doh.gif . Nedaug vykusių poečių tarp mūsų mamyčių verysad.gif
ArTutė
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:10)
Bet juk tik viena tokia foto yra su vardu? mirksiukas.gif  Vadinasi- originalu thumbup.gif
*

dvi mirksiukas.gif biggrin.gif vadinasi - jau nebeoriginalu tongue.gif lotuliukas.gif
sena karvė
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 13:14)
dvi  mirksiukas.gif  biggrin.gif  vadinasi - jau nebeoriginalu  tongue.gif  lotuliukas.gif
*

kur pavadinimas- tik vardas- viena vienintelė smile.gif
ArTutė
Man kolkas graziausios nuotraukytes su zodziais:

Tavo šypsenėlė-
saulės spindulėlis,
tavo pirmas žodis-
kaip medus saldus!
Sveika auk,mieloji,
mamos užvadėle,
Tavo juokas šaukia
laimę į namus...
wub.gif

Susiginčijo saulytė, šypsenėlė ir gėlytė:
Kas pasaulyje gražiausia, ir mieliausia, ir šviesiausia?
Kas laimėjo? Nesuklyskit!
Jų visų trijų draugystė!
thumbup.gif

Šelmiukė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:19)
kur pavadinimas- tik vardas- viena vienintelė smile.gif
*

dvi tongue.gif Tomas ir Andreja ax.gif
sena karvė
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 13:22)
dvi  tongue.gif  Tomas ir Andreja  ax.gif
*

Axa, Tomas šiandien atsirado unsure.gif

Na, į pavadinimus niekad nežiūriu, nes dažniausiai jie- nesamoningi schmoll.gif . Balsuosiu už nuoširdų vaiko juoką ( net žandai plyšta ) 4u.gif . Tokių fotkių šitame konkurse nedaug smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.