QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 19, 14:38)
Nu jau sitam konkurse nugaletoja isrinkti bus sunkiausia, nes jau dabar esancios 4 nuotraukos pacios paciausios
O kaip bus ju daug 
oi kokios nuotraukos!!!! superines!! mes irgi norim dalyvauti, bet nezinau kokia nuotraukyte idet ar meniska, ar naturalia?
QUOTE(Žiedė @ 2006 06 20, 15:15) oi kokios nuotraukos!!!! superines!! mes irgi norim dalyvauti, bet nezinau kokia nuotraukyte idet ar meniska, ar naturalia? Atkreipk dėmesį, kokios nuotraukos paimdavo pirmas vietas Papildyta: Jau radau vieną menišką Labai graži *Noriu šypseną jums dovanot
nu va idejom, ziuresim ar patvirtins, idejau paprasta, nes ji man labai silta
Šįkart balsuočiau už savo foto, jei galėčiau
esme tame, kad vaikai nemoka vaidybos ir kokia sypsena pavyksta uzfiksuoti namuose netiketai, gali nesulaukti ir menesi, pries profesionalo objektyva....manau nera svarbu ar namie, ar studijoje, svarbu, kad ta sypsena mamai mieliausia
QUOTE(Kalinka @ 2006 06 20, 17:20) esme tame, kad vaikai nemoka vaidybos ir kokia sypsena pavyksta uzfiksuoti namuose netiketai, gali nesulaukti ir menesi, pries profesionalo objektyva....manau nera svarbu ar namie, ar studijoje, svarbu, kad ta sypsena mamai mieliausia aga
Sveiki,
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta ka daryti? ka ne taip dariau
Nu sakes, antra diena konkursui, o jau netoli simto nuotrauku
sveikos mamos,as irgi manau kad konkursas labai fainass
Oho, jau kiek daug nuotraukyciu
QUOTE(insk @ 2006 06 20, 18:26) Reikia laukti, kol prisijungs moderatore ir patvirtins arba ne. Jei patvirtins, rasi tarp kitu nuotraukycui, jei ne - prie neuzpildytu
Geras konkursas
Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos.
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos ![]() QUOTE(ejeva @ 2006 06 20, 10:52) Iš burnos reikėjo žaislą išimt ir viskas būtų ok. Jooo, o ką daryt, jei vaikas sugeba ir kramtyt žaislą ir šypsotis? Suprantu, kad gal ir netinkamiausia foto, ale nereikia sakyt, kad nesimato šypsenos ir kad reikia siųsti tik plačias šypsenas, kai kitos "neplačios" tvirtinamos.
Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui.
Papildyta: Man irgi nepatvirtino sios foto Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui
Aš irgi manau, kad biskį per ilgai konkursai vyksta........ paskui ir nuotraukų laabai daug ir forume turgus prasideda.
O šitas konkursiukas tai liux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pagelbekit mamytes kas galit vis nepavyksta uzpildyt anketos, na dar ne karto nepildziau. kodel man rodo neuzpildyta bet ir pakeitimu neduoda kazkokiu padaryt!!!!!
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 20, 21:33) pagelbekit mamytes kas galit vis nepavyksta uzpildyt anketos, na dar ne karto nepildziau. kodel man rodo neuzpildyta bet ir pakeitimu neduoda kazkokiu padaryt!!!!! O nuotraukytė kiek vietos užima? turi būti iki 500kb. Tikriausiai nuotraukytė per didelė, dėl to ir nepatvirtina.. Jei nežinai kaip sumažint, atsiūsk ausrab@mail333.com, sumažinsiu QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:50) Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos. Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos QUOTE(Tute @ 2006 06 20, 20:12) Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui. Papildyta: Man irgi nepatvirtino sios foto Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui Na, jei jau tokių "nekaltų" nepatvirtino, tai nesistebiu, kad mūsiškis "prikolas" neįtiko [attachmentid=61723] QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 20, 13:11) Na, jei jau tokių "nekaltų" nepatvirtino, tai nesistebiu, kad mūsiškis "prikolas" neįtiko Taviškės, įtariu, nepatvirtino dėl ryškumo.
O per kiek laiko turi patvirtinti?
Nes man vis dar rodo "nepatvirtinta"
ir mano nepatvirtino:-)gal neatitinka?
o man sako per mana foto
bet juk vietos maziau uzimtu... na vel bandziau nusiusti didesne kazin ar praeis? QUOTE(insk @ 2006 06 21, 08:58) o man sako per mana foto bet juk vietos maziau uzimtu... na vel bandziau nusiusti didesne kazin ar praeis? O kur tau rašo kad maža? Man i az parase o tavo mazjoji, labai miela
Norėjau paklausti: Jei mano nuotrauka prie neužpildytų, tai eiškia, kad ji netinkama?
Papildyta: Pamaniau, kad gal netinka pavadinimas, todėl pakeičiau jį. Atsiprašau, jeigu suklydau
Tu gal nepaspaudei ženkliuko su šauktuku nuotraukos patvirtinimui
QUOTE(Mildute @ 2006 06 21, 10:27) Nežinau Man irgi nepasake, kodel nepatvirtino
Atsakyti asmeniškai visiems dalyviams, siunčiantiems nuotraukas į konkursą tikrai neturime galimybių. Todėl prie taisyklių, klausimyne yra nurodyta tam tikra tvarka: jog nepatvirtinta konkursui nuotrauka grąžinama į skiltį "Neužpildytos", kur galima prikabinti kitą nuotrauką, keisti pavadinimą ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.
Dažniausiai asmeniškai informuojama tokiu atveju, kai nuotrauka konkursui tiktų, tik reikia kai ką pakoreguoti: tarkim atsiųsti didesnio formato nuotrauką, nuimti rėmelį ir pan. QUOTE(Aurėja @ 2006 06 21, 10:42) Atsakyti asmeniškai visiems dalyviams, siunčiantiems nuotraukas į konkursą tikrai neturime galimybių. Todėl prie taisyklių, klausimyne yra nurodyta tam tikra tvarka: jog nepatvirtinta konkursui nuotrauka grąžinama į skiltį "Neužpildytos", kur galima prikabinti kitą nuotrauką, keisti pavadinimą ir vėl mėginti dalyvauti konkurse. O is kur zinot, kas netiko ar nuotrauka ar pavadinimas QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 09:50) O is kur zinot, kas netiko ar nuotrauka ar pavadinimas labai retas atvejis, kad netiktų pavadinimas O lietuviškas raides pataisom, jei būna parašyta be jų.
man nesiseka sumažint, kad vaizdas liktų kokybiškas
Kokia graži mergaitė
![]() P.S. Erszebeth, tavo monstriuko šypsena šiuokart -superinė P.P.S. Aš jau turiu kam atiduoti tris balsus QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 10:16) Kokia graži mergaitė tikrai puiki foto QUOTE(Aurėja @ 2006 06 21, 10:42) Ačiū, supratau, mano nuotrauka vadinasi netiko, palaikysiu ją kitam konkursui QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 11:16) Siame konkurse nusprendziau daug demesio skirti nuotraukos pavadinimui, nes is nuotraukyciu labai jau sunku atsirinkti pacias graziausias Man kliuna nuotraukyciu pavadinimai, kur tik vardas vaiko parasytas. Ot originalumas QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 13:04) Man kliuna nuotraukyciu pavadinimai, kur tik vardas vaiko parasytas. Ot originalumas Bet juk tik viena tokia foto yra su vardu? Papildyta: Man kartais atrodo, geriau parašyti vieną žodį ( pavadinime), nei ketureilius nusikalbėjimus
Man kolkas graziausios nuotraukytes su zodziais:
Tavo šypsenėlė- saulės spindulėlis, tavo pirmas žodis- kaip medus saldus! Sveika auk,mieloji, mamos užvadėle, Tavo juokas šaukia laimę į namus... Susiginčijo saulytė, šypsenėlė ir gėlytė: Kas pasaulyje gražiausia, ir mieliausia, ir šviesiausia? Kas laimėjo? Nesuklyskit! Jų visų trijų draugystė! Šelmiukė Papildyta: QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:19) dvi |