Pabalsavau uz 5, man pacias nuostabiausias nuotraukytes, ir!!!!! m a n o vaiko nuotrauka dingo is konkurso???!!! Ar cia taip turi buti?
Peržiūrėjau visas foto, prabalsavau ir net nuotaika pakilo, jau tokie fainučiai zuikeliai
prabalsavau už tos kuriu niekas neminejo, manau kiekviena mamyte nores pamatiti nors viena balselė prie savo nuotraukos,o šipseneles visu labai labai
la,nuotraukyciu labai daug ir visi vaikai turi kiekvienas savo zavesio,labai visi ciki
Papildyta: daug daug paciu paciausiu sypsenu
As ir prabalsavau...laukiu rytojaus...visu vaikuciu sypseneles labai labai
paziuresim kaip bus rytoj
Taip laukiau ir sulaukiau rezultatų
pirmos dvi vietos ir buvo taip, kaip as ir balsavavau. Siaip labai labai patiko šis konkursas, kasdien vis pažiūrėjus šypsenėlių tokių gražių pačiai net linksmiau pasidaro būčiau už visas balsavus, jei tik tiek balsų turėjus būčiau
nuoširdžiai sveikinu šypsenytes konkurso nugalėtojas
...džiaugiamės, kad ir mūsų nuotraukytė neliko nepastebėta, dėkojam balsavusiems QUOTE(Veitė @ 2006 06 30, 15:34) o man šita graži mergytė labiau panaši į susigraudinusią ir susirūpinusią, nei į besišypsančią http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7576 Bet tikiuosi, jog klystu Nesikabinėju, tik noriu pasakyti, jog buvo daug panašių foto, kur šypsena buvo platesnė, tačiau jos nebuvo patvirtintos man taip pat gražiosios mergytės akytės išsigandusios, o šypsenėlė priverstinė.
Kaip smagu,kad nors viena nuotraukyte uz kurias balsavau pateko i penketuka
Sveikiname laimetojus
na ką, dabar lauksim naujo konkurso
Nuoširdžiai dėkoju balsavusioms už mano dukrytės nuotrauką, kas leido mums užimti prizine vietą
Sveikinu Elge ir kitas prizininkes Dėkoju visoms pasveikinusioms Šis konkursas - puikus geros nuotaikos užkratas
sveikinu nugalėtojas
Sveikinimai nugaletojams
Man taip pat smagu matyt viena is nuotraukyciu, uz kuria prabalsavau ,penketuke Buvo labai miela pamatyt ir mus pastebetus Aciu prabalsavusioms
Sveikinimai nugalėtojams
Sveikinam nugalėtojus
Norim padėkot už mums atiduotus balsus
|