Nusišypsok Ilgai lauktas ir daugelį kartų jūsų pačių siūlytas šypsenų konkursas jau čia! Tegu jūsų mažylių, arba ir visos šeimynos šypsenos ir juokas šildo, linksmina ir džiugina visus supermama.lt forumo draugus ir svečius! Siųskite mums nuotraukas, kuriose jūsų vaikučiai, arba ir visa šeimyna kartu su jais, demonstruoja pačias plačiausias ir gražiausias (dantuotas  ir bedantes  ) šypsenas. ! Jokių liūdnų ir miegančių veidukų šypsosimės iki ausų, kvatosime, kad net žandai plyš ! Tokioms linksmoms nuotraukoms ir pavadinimus parinkite kuo linksmesnius ir originalesnius! Kaip visada, pavadinimus prašome rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! TAISYKLĖS ČIA: Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2006 06 19 - 2006 06 30.Už 5 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 07 01 2006 07 10.Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: Šypsokitės  , fotografuokite  ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų!
~unique~
2006 06 19, 14:04
nutarem sudalyvauti
Ivoncikas
2006 06 19, 14:38
Nu jau sitam konkurse nugaletoja isrinkti bus sunkiausia, nes jau dabar esancios 4 nuotraukos pacios paciausios  O kaip bus ju daug
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 19, 14:38) Nu jau sitam konkurse nugaletoja isrinkti bus sunkiausia, nes jau dabar esancios 4 nuotraukos pacios paciausios  O kaip bus ju daug  ale gi tikrai  Jau vaikiukų šypsenos ir grožis neišpasakyti
mano manymu per ilgai vyksta konkuras, beveik 2 savaites  , bus tikrai sunku isrinkt fainiausia
Cia tai konkursas  Turbut nebus ne vienos nuotraukytes ne i tema  o ir vaikuciu grazumelis  Tai jau tikrai bus sunku issirinkti pacias paciausias
Ir as noriu dalyvaut  bet nebemoku nuotraukos apkirpt
Dolitlė
2006 06 19, 18:07
Ir vėl galvos sukimas  Juk nebus įmanoma kažką išskirti, nes visi vaikučiai yra ir bus nuostabūs
Manau šis konkursas nuotraukų kiekiu bus rekordininkas Kiek pažiūrėjau jau dabar esančias nuotraukytes labai gražios ir mielos
Raflezija
2006 06 19, 20:47
Labai norim sudalyvauti siame konkurse, bet iskilo viena problema kurios niekaip nesuprantu!  Ne karto nesu siuntus paraiskos i koki nors konkursa bet tam skyrelyje kiek suopratau turi buti paraiskos pildymo blankas, bet pas mene langa atidaro taip: "Konkursai-dalyviai-neuzpildytos". kur man rasti paraiska konkursui!
Krisliukas
2006 06 19, 20:53
Aurėja, įdėjau nuotrauką patvirtinimui. Nuotraukos pavadinime padariau rašybos klaidą.  Jei gali pataisyk, o jei ne tai paršyk, kokiu būdu aš tai galėčiau padaryti. Ačiū
nu ir grozis nuotraukeliu  ieini pasiziuret, tai pajauti , kad prie kompo isissiepus sedi
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 19, 20:47) kiek supratau turi buti paraiskos pildymo blankas, bet pas mene langa atidaro taip: "Konkursai-dalyviai-neuzpildytos". kur man rasti paraiska konkursui!  šiek tiek žemiau reikia žiūrėti, kairėje pusėje, virš pirmosios nuotraukos galerijoje, rasite užrašą. Papildyta:QUOTE(Danguole55 @ 2006 06 19, 17:44) Ir as noriu dalyvaut  bet nebemoku nuotraukos apkirpt  siųskit man nuotrauką adresu: aureja@supermama.lt ir paaiškinkit laiške, kaip ir ką reikia apkirpt.
Erszebeth
2006 06 19, 21:32
Norėtųsi paaiškinimo, kuo neįtiko mūsų nuotrauka, kad perkelta prie "neužpildytų"?  Šypsena tai juk matosi, ir dar tai, kas nutinka neplanuotai nusišypsojus
Fasolka
2006 06 19, 21:56
QUOTE(babuska @ 2006 06 19, 21:23) nu ir grozis nuotraukeliu  ieini pasiziuret, tai pajauti , kad prie kompo isissiepus sedi  tikrai kad.. ziuri ziuri ir isisepi  bet kaip balsuoti reieks tai neisivaizduoju.. neimanoma bus isrinkti itariu.. nu nebent burtus traukti
Erszebeth
2006 06 19, 22:04
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 19, 22:32) Norėtųsi paaiškinimo, kuo neįtiko mūsų nuotrauka, kad perkelta prie "neužpildytų"?  Šypsena tai juk matosi, ir dar tai, kas nutinka neplanuotai nusišypsojus  Kartoju klausimą, kodėl ištrynėt?  Ko tada verti visi kvietimai, a la "parinkite kuo originalesnę, įdomesnę nuotrauką, sugalvokite šmaikštesnį pavadinimą..." - gal vertėtų tuomet taip ir rašyti, "išrinkite pačią standartiškiausią nuotrauką"? Jei tiesiog šypsomasi - valio, bet jei pagaunamas kadras, kai pozuojama visai dėl kitko, bet nesugebant suvaldyti šypsenos nutinka tai, kas užfiksuota mūsų nuotraukoje - tai jau kažkas blogo?
MANO_manyte
2006 06 19, 22:15
na nepyk, gal tiesiog dar nepatvirtino ar kaip.... Man šiuo metu pačio pačiausios ; šypsena vasarai Akutės - žibutės, Dantukai balti, Mergytė linksmutė - Ją mylim visi!!! Kad tėvelis ir mama neliūdėtų niekada, mano šypsena jiems - dovana. (nu jau kokios akys didelės  )
Koks gražus konkursas ir kiek daug šypsenėlių
Erszebeth
2006 06 19, 22:24
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 06 19, 23:15) na nepyk, gal tiesiog dar nepatvirtino ar kaip.... Tikrai ne, tą puikiai atskiriu  Jei būtų tiesiog nespėta patvirtinti ar dar svarstoma, nuotrauka būtų skyrelyje "nepatvirtintos". O ji, patvirtinus grupę naujų, buvo perkelta prie "neužpildytų", o netrukus ištrinta visa paraiška. Nuotraukos esmė buvo - vaikas pozavo su kauke, tipo, gąsdino, dar įsikandus tokius "dantis"  Bet vaikas kaip vaikas - tai darant sunku suvaldyti šypseną, ir išsišiepus tie įsikąsti dantukai iškrito  Visi žvengėm iš tos komedijos, nes nuotraukoje kaip tik ir užsifiksavo tas momentas, kaip krenta, o pro "helovynišką" kaukę šviečia plačiausia šypsena  Todėl ir nesuprantu moderatorių, taisyklėse lyg ir nenurodyta, kad negalima būti su kauke, svarbu, kad šypsena (burna) matytųsi
Papugele
2006 06 19, 22:30
Visos nuotraukytės  Bet"Pasijuokime drauge" šiuo metu man linksmiausia
Krisliukas
2006 06 19, 22:50
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 19, 23:24) Tikrai ne, tą puikiai atskiriu  Jei būtų tiesiog nespėta patvirtinti ar dar svarstoma, nuotrauka būtų skyrelyje "nepatvirtintos". O ji, patvirtinus grupę naujų, buvo perkelta prie "neužpildytų", o netrukus ištrinta visa paraiška. Nuotraukos esmė buvo - vaikas pozavo su kauke, tipo, gąsdino, dar įsikandus tokius "dantis"  Bet vaikas kaip vaikas - tai darant sunku suvaldyti šypseną, ir išsišiepus tie įsikąsti dantukai iškrito  Visi žvengėm iš tos komedijos, nes nuotraukoje kaip tik ir užsifiksavo tas momentas, kaip krenta, o pro "helovynišką" kaukę šviečia plačiausia šypsena  Todėl ir nesuprantu moderatorių, taisyklėse lyg ir nenurodyta, kad negalima būti su kauke, svarbu, kad šypsena (burna) matytųsi  Na Tu taip nesinervink. Mūsų taip pat nepatvirtino. Beje išrinkau nuotrauka su plačiausia šypsena užfiksuota visiškai atsitiktinai. Ne tik šypsena matyti vaiko, bet ir veiksmas, kuris sukėlė ta šypsena. Bet kažkodėl netiko. Nu pažiūrėsiu gal dar ką nors rasiu. O jei ne tai tiek jau tosssss. Maniškis juokiasi tada kai jam kas nors labai patinka. O toje nuotraukoje kaip tik užfiksuota, visai netyčia, jo pirmieji žingsneliai ir mažylio pasididžiavimo, pasitenkinimo tuo šypsena. Na bet p čia tik man taip atrodo, netinka tai netinka. Atrodo jau suradau dar viena nuotraukėlę pabandysiu dar kartelį
Man "Šelmiukė" nereali foto
QUOTE(babuska @ 2006 06 20, 00:03) Man "Šelmiukė" nereali foto  Man irgi jinai labaaaai graži
Erszebeth
2006 06 19, 23:28
QUOTE(Krisliukas @ 2006 06 19, 23:50) Na bet p čia tik man taip atrodo, netinka tai netinka. Jei netinka, turi būti pasakyta, kodėl. Kokiu kriterijumi remiantis nuotrauka atmesta, jei taisyklėms nenusižengta ir temą atitinka? Negali būti šiaip sau "nepatiko ir ištryniau".
QUOTE(babuska @ 2006 06 20, 00:03) Man "Šelmiukė" nereali foto   tikrai labai fainutis kudykelis  O jau sypsena  issiskirianti is kitu
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 19, 22:31) Papildyta:siųskit man nuotrauką adresu: aureja@supermama.lt ir paaiškinkit laiške, kaip ir ką reikia apkirpt. Aciu, jau apkirpau
QUOTE(meduza @ 2006 06 20, 08:15) o kuri čia leja???  Šelmiukė??Tikrai graži foto, ale fonas kažkoks labai jau mėlynas ir spalvos tokios keistos ir ryškios  O vaikiukas labai fainas
v*i*j*a
2006 06 20, 08:44
QUOTE(babuska @ 2006 06 20, 00:03) Man "Šelmiukė" nereali foto  Man kolkas ji irgi tokia issiskirianti is kitu
na jau konkursas!!!!nerealus!tik labai sunku issirink nuotrauka, kuri gali tikt konkursui, nes ju tiek daug! O ir cia nuotraukos tiesiog super!
man dar labai labai Kai nusišypsau aš plačiai, pasaulis šypsosi tikrai ...
va va , pritariu... kol išrinkau, iš tokios gausybės, pusdienis praėjo QUOTE(ad23 @ 2006 06 20, 11:03) na jau konkursas!!!!nerealus!tik labai sunku issirink nuotrauka, kuri gali tikt konkursui, nes ju tiek daug! O ir cia nuotraukos tiesiog super!
LowFeaR
2006 06 20, 10:29
Pas ką parašas buvo su nuotrauka, vaikas burbuluose?
QUOTE(LowFeaR @ 2006 06 20, 10:29) Pas ką parašas buvo su nuotrauka, vaikas burbuluose?  tikrai, ir man ši nuotrauka pasirodė labai labai matyta
LT saulele
2006 06 20, 10:46
QUOTE(Veitė @ 2006 06 20, 10:41) tikrai, ir man ši nuotrauka pasirodė labai labai matyta  tai nereiškia, kad ji dabar negali dalyvauti  , tiesiog turės konkurso metu išsiimti iš parašo, logotipo ir t.t.
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 06 20, 10:46) tai nereiškia, kad ji dabar negali dalyvauti  , tiesiog turės konkurso metu išsiimti iš parašo, logotipo ir t.t.  be abejo, juk niekas ir nesake, kad foto negali dalyvauti konkurse
sena karvė
2006 06 20, 11:16
Panos, kas moka nuimti akių raudonumą? Atsiųsčiau foto į emeilą  . Ačiū Papildyta:QUOTE(LowFeaR @ 2006 06 20, 11:29) Pas ką parašas buvo su nuotrauka, vaikas burbuluose?  Ar ne babuskos tas vaikiukas bumbuluose?  Ai, bet gal ir apsirinku  , atmintis nebe ta, juk esu sena karvė
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 20, 11:16) Panos, kas moka nuimti akių raudonumą? Atsiųsčiau foto į emeilą  . Ačiū Papildyta:Ar ne babuskos tas vaikiukas bumbuluose?  Ai, bet gal ir apsirinku  , atmintis nebe ta, juk esu sena karvė  atsiusk nuimsiu  parase mano adresiukas  dar ne sena
sena karvė
2006 06 20, 11:34
Išsiunčiau  . O foto tai nekliūva  , tik reikia nepamiršti, kad čia- detektyvės renkasi
Gitatuka
2006 06 20, 11:36
 ...dvi nuotraukas radau lb dailias...
Man super nuotraukyte -"Šypsena verta milijono.."
sena karvė
2006 06 20, 11:56
Nu "Kipšiukas"  garantuotai prizinė foto
Simple girl
2006 06 20, 12:02
Man tai "Šelmiukė" kataloginė mergytė
*ziurkyte*
2006 06 20, 12:06
QUOTE(SANTA @ 2006 06 20, 11:56) Man super nuotraukyte -"Šypsena verta milijono.."  man sita irgi pati paciausia po kol kas
sena karvė
2006 06 20, 12:13
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 20, 12:56) Nu "Kipšiukas"  garantuotai prizinė foto  Oi, apsirikau  , kalbėjau apie Šelmiukę  . Na, bet Kipšiukas irgi
Nieko sau
2006 06 20, 12:17
QUOTE(zuikute @ 2006 06 20, 12:02) Man tai "Šelmiukė" kataloginė mergytė  labai grazi nuotrauka
Man pasaulis virš galvos, štai todėl aš ir juokiuos!
Maniškiams bedančių etapas-jau praeitas  , bet tokie bedančiukai man- patys fainiausi. Šitas jau turi mano balsą  ( ir šiaip gražus momentas, gražus berniukas, graži šypsena  )
Elina, kad ten bedančių laaabai daug...
QUOTE(jėga @ 2006 06 20, 13:21) Elina, kad ten bedančių laaabai daug...  Norėjau pasakyti- antrą kartą bedančiai. Dičkiai
|
|