Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nusišypsok :)
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
Nusišypsok smile.gif

Ilgai lauktas ir daugelį kartų jūsų pačių siūlytas „šypsenų konkursas“ jau čia! Tegu jūsų mažylių, arba ir visos šeimynos šypsenos ir juokas šildo, linksmina ir džiugina visus supermama.lt forumo draugus ir svečius!

Siųskite mums nuotraukas, kuriose jūsų vaikučiai, arba ir visa šeimyna kartu su jais, demonstruoja pačias plačiausias ir gražiausias („dantuotas“ lotuliukas.gif ir bedantes laugh.gif ) šypsenas.

! Jokių liūdnų ir miegančių veidukų – šypsosimės iki ausų, kvatosime, kad net žandai plyš !

Tokioms linksmoms nuotraukoms ir pavadinimus parinkite kuo linksmesnius ir originalesnius! Kaip visada, pavadinimus prašome rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! TAISYKLĖS ČIA:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2006 06 19 - 2006 06 30.

5 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 07 01– 2006 07 10.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia:

Šypsokitės bigsmile.gif , fotografuokite photo.gif ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų! first.gif
~unique~
nutarem sudalyvauti biggrin.gif topsecret.gif
Ivoncikas
Nu jau sitam konkurse nugaletoja isrinkti bus sunkiausia, nes jau dabar esancios 4 nuotraukos pacios paciausios wub.gif O kaip bus ju daug blink.gif
Veitė
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 19, 14:38)
Nu jau sitam konkurse nugaletoja isrinkti bus sunkiausia, nes jau dabar esancios 4 nuotraukos pacios paciausios  wub.gif  O kaip bus ju daug  blink.gif
*

ale gi tikrai rolleyes.gif Jau vaikiukų šypsenos ir grožis neišpasakyti wub.gif wub.gif
Žiedė
mano manymu per ilgai vyksta konkuras, beveik 2 savaites blink.gif blink.gif , bus tikrai sunku isrinkt fainiausia ax.gif
ArTutė
Cia tai konkursas thumbup.gif Turbut nebus ne vienos nuotraukytes ne i tema bigsmile.gif o ir vaikuciu grazumelis wub.gif wub.gif wub.gif Tai jau tikrai bus sunku issirinkti pacias paciausias rolleyes.gif
Tučka
Ir as noriu dalyvaut verysad.gif bet nebemoku nuotraukos apkirpt doh.gif
Dolitlė
Ir vėl galvos sukimas smile.gif Juk nebus įmanoma kažką išskirti, nes visi vaikučiai yra ir bus nuostabūs smile.gif
ENIGMA
Manau šis konkursas nuotraukų kiekiu bus rekordininkas thumbup.gif
Kiek pažiūrėjau jau dabar esančias nuotraukytes labai gražios ir mielos wub.gif
Raflezija
Labai norim sudalyvauti siame konkurse, bet iskilo viena problema kurios niekaip nesuprantu! doh.gif Ne karto nesu siuntus paraiskos i koki nors konkursa bet tam skyrelyje kiek suopratau turi buti paraiskos pildymo blankas, bet pas mene langa atidaro taip: "Konkursai-dalyviai-neuzpildytos". kur man rasti paraiska konkursui! verysad.gif
Krisliukas
Aurėja, įdėjau nuotrauką patvirtinimui. Nuotraukos pavadinime padariau rašybos klaidą. blush2.gif Jei gali pataisyk, o jei ne tai paršyk, kokiu būdu aš tai galėčiau padaryti.

Ačiū 4u.gif
Medona
nu ir grozis nuotraukeliu wub.gif ieini pasiziuret, tai pajauti , kad prie kompo isissiepus sedi bigsmile.gif lotuliukas.gif
Aurėja
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 19, 20:47)
kiek supratau turi buti paraiskos pildymo blankas, bet pas mene langa atidaro taip: "Konkursai-dalyviai-neuzpildytos". kur man rasti paraiska konkursui! verysad.gif
*

šiek tiek žemiau reikia žiūrėti, kairėje pusėje, virš pirmosios nuotraukos galerijoje, rasite užrašą.
Papildyta:
QUOTE(Danguole55 @ 2006 06 19, 17:44)
Ir as noriu dalyvaut  verysad.gif  bet nebemoku nuotraukos apkirpt  doh.gif
*

siųskit man nuotrauką adresu: aureja@supermama.lt ir paaiškinkit laiške, kaip ir ką reikia apkirpt.
Erszebeth
Norėtųsi paaiškinimo, kuo neįtiko mūsų nuotrauka, kad perkelta prie "neužpildytų"? g.gif Šypsena tai juk matosi, ir dar tai, kas nutinka neplanuotai nusišypsojus biggrin.gif
Fasolka
QUOTE(babuska @ 2006 06 19, 21:23)
nu ir grozis nuotraukeliu  wub.gif  ieini pasiziuret, tai pajauti , kad prie kompo isissiepus sedi  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

tikrai kad.. ziuri ziuri ir isisepi biggrin.gif bet kaip balsuoti reieks tai neisivaizduoju.. neimanoma bus isrinkti itariu.. nu nebent burtus traukti g.gif
Erszebeth
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 19, 22:32)
Norėtųsi paaiškinimo, kuo neįtiko mūsų nuotrauka, kad perkelta prie "neužpildytų"?  g.gif Šypsena tai juk matosi, ir dar tai, kas nutinka neplanuotai nusišypsojus  biggrin.gif
*

Kartoju klausimą, kodėl ištrynėt? g.gif Ko tada verti visi kvietimai, a la "parinkite kuo originalesnę, įdomesnę nuotrauką, sugalvokite šmaikštesnį pavadinimą..." - gal vertėtų tuomet taip ir rašyti, "išrinkite pačią standartiškiausią nuotrauką"? Jei tiesiog šypsomasi - valio, bet jei pagaunamas kadras, kai pozuojama visai dėl kitko, bet nesugebant suvaldyti šypsenos nutinka tai, kas užfiksuota mūsų nuotraukoje - tai jau kažkas blogo?
MANO_manyte
na nepyk, gal tiesiog dar nepatvirtino ar kaip.... 4u.gif

Man šiuo metu pačio pačiausios ;

šypsena vasarai wub.gif

Akutės - žibutės,
Dantukai balti,
Mergytė linksmutė -
Ją mylim visi!!! wub.gif

Kad tėvelis ir mama neliūdėtų niekada,
mano šypsena jiems - dovana. (nu jau kokios akys didelės wub.gif )
ausand
Koks gražus konkursas ir kiek daug šypsenėlių biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 06 19, 23:15)
na nepyk, gal tiesiog dar nepatvirtino ar kaip....  4u.gif
*

Tikrai ne, tą puikiai atskiriu biggrin.gif Jei būtų tiesiog nespėta patvirtinti ar dar svarstoma, nuotrauka būtų skyrelyje "nepatvirtintos". O ji, patvirtinus grupę naujų, buvo perkelta prie "neužpildytų", o netrukus ištrinta visa paraiška.

Nuotraukos esmė buvo - vaikas pozavo su kauke, tipo, gąsdino, dar įsikandus tokius "dantis" biggrin.gif Bet vaikas kaip vaikas - tai darant sunku suvaldyti šypseną, ir išsišiepus tie įsikąsti dantukai iškrito lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visi žvengėm iš tos komedijos, nes nuotraukoje kaip tik ir užsifiksavo tas momentas, kaip krenta, o pro "helovynišką" kaukę šviečia plačiausia šypsena lotuliukas.gif Todėl ir nesuprantu moderatorių, taisyklėse lyg ir nenurodyta, kad negalima būti su kauke, svarbu, kad šypsena (burna) matytųsi g.gif
Papugele
Visos nuotraukytės wub.gif wub.gif Bet"Pasijuokime drauge" šiuo metu man linksmiausia biggrin.gif
Krisliukas
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 19, 23:24)
Tikrai ne, tą puikiai atskiriu  biggrin.gif Jei būtų tiesiog nespėta patvirtinti ar dar svarstoma, nuotrauka būtų skyrelyje "nepatvirtintos". O ji, patvirtinus grupę naujų, buvo perkelta prie "neužpildytų", o netrukus ištrinta visa paraiška.

Nuotraukos esmė buvo - vaikas pozavo su kauke, tipo, gąsdino, dar įsikandus tokius "dantis"  biggrin.gif Bet vaikas kaip vaikas - tai darant sunku suvaldyti šypseną, ir išsišiepus tie įsikąsti dantukai iškrito  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Visi žvengėm iš tos komedijos, nes nuotraukoje kaip tik ir užsifiksavo tas momentas, kaip krenta, o pro "helovynišką" kaukę šviečia plačiausia šypsena  lotuliukas.gif Todėl ir nesuprantu moderatorių, taisyklėse lyg ir nenurodyta, kad negalima būti su kauke, svarbu, kad šypsena (burna) matytųsi  g.gif
*

Na Tu taip nesinervink. Mūsų taip pat nepatvirtino. Beje išrinkau nuotrauka su plačiausia šypsena užfiksuota visiškai atsitiktinai. Ne tik šypsena matyti vaiko, bet ir veiksmas, kuris sukėlė ta šypsena. Bet kažkodėl netiko. Nu pažiūrėsiu gal dar ką nors rasiu. O jei ne tai tiek jau tosssss. Maniškis juokiasi tada kai jam kas nors labai patinka. O toje nuotraukoje kaip tik užfiksuota, visai netyčia, jo pirmieji žingsneliai ir mažylio pasididžiavimo, pasitenkinimo tuo šypsena.
Na bet p čia tik man taip atrodo, netinka tai netinka.

Atrodo jau suradau dar viena nuotraukėlę pabandysiu dar kartelį biggrin.gif
Medona
Man "Šelmiukė" nereali foto wub.gif
ausand
QUOTE(babuska @ 2006 06 20, 00:03)
Man "Šelmiukė" nereali foto  wub.gif
*

Man irgi jinai labaaaai graži ok.gif thumbup.gif
Erszebeth
QUOTE(Krisliukas @ 2006 06 19, 23:50)
Na bet p čia tik man taip atrodo, netinka tai netinka.
*

Jei netinka, turi būti pasakyta, kodėl. Kokiu kriterijumi remiantis nuotrauka atmesta, jei taisyklėms nenusižengta ir temą atitinka? Negali būti šiaip sau "nepatiko ir ištryniau".
ArTutė
*

drinks_cheers.gif tikrai labai fainutis kudykelis wub.gif O jau sypsena thumbup.gif issiskirianti is kitu rolleyes.gif
Tučka
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 19, 22:31)

Papildyta:
siųskit man nuotrauką adresu: aureja@supermama.lt ir paaiškinkit laiške, kaip ir ką reikia apkirpt.
*

Aciu, jau apkirpau thumbup.gif
Ulė
nuotraukos visos wub.gif
bet leja wub.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Veitė
QUOTE(meduza @ 2006 06 20, 08:15)
nuotraukos visos wub.gif
bet leja wub.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

o kuri čia leja??? g.gif Šelmiukė??Tikrai graži foto, ale fonas kažkoks labai jau mėlynas ir spalvos tokios keistos ir ryškios blink.gif O vaikiukas labai fainas wub.gif
v*i*j*a
*

Man kolkas ji irgi tokia issiskirianti is kitu bigsmile.gif wub.gif
ad23
na jau konkursas!!!!nerealus!tik labai sunku issirink nuotrauka, kuri gali tikt konkursui, nes ju tiek daug!
O ir cia nuotraukos tiesiog super!
Ulė
man dar labai labai wub.gif
Kai nusišypsau aš plačiai, pasaulis šypsosi tikrai ...
Yoli
va va , pritariu... kol išrinkau, iš tokios gausybės, pusdienis praėjo blink.gif
QUOTE(ad23 @ 2006 06 20, 11:03)
na jau konkursas!!!!nerealus!tik labai sunku issirink nuotrauka, kuri gali tikt konkursui, nes ju tiek daug!
O ir cia nuotraukos tiesiog super!
*

LowFeaR
Pas ką parašas buvo su nuotrauka, vaikas burbuluose? g.gif
Veitė
QUOTE(LowFeaR @ 2006 06 20, 10:29)
Pas ką parašas buvo su nuotrauka, vaikas burbuluose?  g.gif
*

tikrai, ir man ši nuotrauka pasirodė labai labai matyta blink.gif
LT saulele
QUOTE(Veitė @ 2006 06 20, 10:41)
tikrai, ir man ši nuotrauka pasirodė labai labai matyta blink.gif
*

tai nereiškia, kad ji dabar negali dalyvauti schmoll.gif , tiesiog turės konkurso metu išsiimti iš parašo, logotipo ir t.t. 4u.gif
Veitė
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 06 20, 10:46)
tai nereiškia, kad ji dabar negali dalyvauti  schmoll.gif , tiesiog turės konkurso metu išsiimti iš parašo, logotipo ir t.t.  4u.gif
*

be abejo, juk niekas ir nesake, kad foto negali dalyvauti konkurse mirksiukas.gif
sena karvė
Panos, kas moka nuimti akių raudonumą? Atsiųsčiau foto į emeilą 4u.gif . Ačiū
Papildyta:
QUOTE(LowFeaR @ 2006 06 20, 11:29)
Pas ką parašas buvo su nuotrauka, vaikas burbuluose?  g.gif
*

Ar ne babuskos tas vaikiukas bumbuluose? g.gif Ai, bet gal ir apsirinku unsure.gif , atmintis nebe ta, juk esu sena karvė verysad.gif
Medona
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 20, 11:16)
Panos, kas moka nuimti akių raudonumą? Atsiųsčiau foto į emeilą 4u.gif . Ačiū
Papildyta:

Ar ne babuskos tas vaikiukas bumbuluose? g.gif  Ai, bet gal ir apsirinku unsure.gif , atmintis nebe ta, juk esu sena karvė verysad.gif
*

atsiusk nuimsiu mirksiukas.gif parase mano adresiukas smile.gif

laugh.gif dar ne sena biggrin.gif
sena karvė
Išsiunčiau 4u.gif . O foto tai nekliūva schmoll.gif , tik reikia nepamiršti, kad čia- detektyvės renkasi lotuliukas.gif
Gitatuka
wub.gif ...dvi nuotraukas radau lb dailias...
SANTA
Man super nuotraukyte -"Šypsena verta milijono.." wub.gif
sena karvė
Nu "Kipšiukas" wub.gif garantuotai prizinė foto thumbup.gif
Simple girl
Man tai "Šelmiukė" kataloginė mergytė wub.gif
*ziurkyte*
QUOTE(SANTA @ 2006 06 20, 11:56)
Man super nuotraukyte -"Šypsena verta milijono.." wub.gif
*

man sita irgi pati paciausia po kol kas thumbup.gif

sena karvė
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 20, 12:56)
Nu "Kipšiukas" wub.gif  garantuotai prizinė foto thumbup.gif
*

Oi, apsirikau doh.gif , kalbėjau apie Šelmiukę blush2.gif . Na, bet Kipšiukas irgi 4u.gif
Nieko sau
QUOTE(zuikute @ 2006 06 20, 12:02)
Man tai "Šelmiukė" kataloginė mergytė  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
labai grazi nuotrauka thumbup.gif
jėga
Man pasaulis virš galvos, štai todėl aš ir juokiuos! lotuliukas.gif thumbup.gif
Elina
Maniškiams bedančių etapas-jau praeitas smile.gif , bet tokie bedančiukai man- patys fainiausi. Šitas jau turi mano balsą 4u.gif ( ir šiaip gražus momentas, gražus berniukas, graži šypsena thumbup.gif )
user posted image
jėga
Elina, kad ten bedančių laaabai daug... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Elina
QUOTE(jėga @ 2006 06 20, 13:21)
Elina, kad ten bedančių laaabai daug... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Norėjau pasakyti- antrą kartą bedančiai. Dičkiai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.